![]() |
Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea I)[/COLOR]
Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR] ( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” ) ........................................... [COLOR=red]Notă: Acest material a fost preluat de pe blogul noulierusalimnip.wordpress.com, înainte de suspendarea abuzivă a acestuia de către liderii pucioși, urmând ca acordul autoarei să se obțină ulterior[/COLOR] [COLOR=#993300]“Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeți. Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși. Iată, v-am spus de mai înainte. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieșiți; iată este în cămări, să nu credeți.Căci precum fulgerul iese de la răsărit și se arată până la apus, așa va fi și venirea Fiului Omului.”[/COLOR][COLOR=#993300](Matei 24, 23-27).[/COLOR] Noul Ierusalim de la Pucioasa are ambiții mari: să cucerească Europa. Nu prin armele războiului, ci prin cele pseudo-teologice. Într-o primă fază, NIP își propune să iasă din spațiul strâmt al Pucioasei și să cucerească România. Pentru aceasta, va trebui să câștige simpatia și sprijinul șefului statului. Apoi, va trece la cucerirea Europei și va deveni Euro Ierusalim. Apetitul pentru politică la NIP este mai vechi. Prin anii 1990-1991 NIP se constituia într-un bastion al restaurației monarhiei. Un veritabil puci se punea la cale, prin care ar fi urmat să se reinstaureze cu forța monarhia constituțională ca formă de stat. Sprijinindu-l pe regele Mihai ca să acceadă la tron, NIP își asigura un rol inegalabil de consilier permanent al șefului statului, prin care regele, odată instalat la putere, ar fi primit “indicății” direct din cer (dar furnizate de reprezentanții cei mai autorizați, adică de liderii pucioși). Regele ar fi devenit treptat o marionetă în mâinile liderilor pucioși, pentru că de! cu Dumnezeu nu te joci! Unde-i ordin, cu plăcere! Pucioșii au jucat tare la vremea aceea, dar n-au avut un dram de noroc și până la urmă au pierdut totul. Degeaba au venit ei cu “mesaje din cer” de la “Dumnezeul Pucioasei”, adresate personalităților vremii, care (sperau ei!) urmau să-i sprijine pe puciștii pucioși în lupta pentru instaurarea monarhiei și apoi pentru controlul puterii. Rând pe rând, personalități ca Victor Stănculescu (pe vremea aceea, mai-marele Armatei române) Andrei Pleșu (ministrul Culturii), Doina Cornea (om politic cu o largă popularitate), patriarhul Teoctist (șeful Bisericii), Sorin Dumitrescu și mulți alții au fost curtați, rugați, implorați, prin “scrisorele” venite “din cer” de la “Dumnezeul Pucioasei” ca să sprijine demersurile secrete de reinstaurare a monarhiei, mascate printr-o intenție declarată de reformare a Bisericii. Chiar și regele Mihai a fost bombardat cu îndemnuri belicoase, care îl somau să nu se dea în lături, ci să se țină tare pe poziție, doar, doar, va accede din nou la tron. Toți însă, sau aproape toți, au dovedit un suveran dispreț față de aceste “demersuri istorice”, rod al imaginației bolnave a puciștilor pucioși. Timpul a trecut, oamenii s-au schimbat. Dar apetitul pentru putere al pucioșilor a rămas același. Pe vremea lui Ion Iliescu n-au mai îndrăznit să reia ofensiva: prea era Iliescu comunist până în măduva oaselor. Nici la Emil Constantinescu n-au îndrăznit, că era prea moale și părea tot de stânga, deși semna decretele cu dreapta. Dar la Băsescu le-a venit inima la loc. Ăsta părea om de ispravă, matroz gureș și hâtru, uns cu toate alifiile, bun de pus “cârmaci” și apoi de sfătuit în taină în ce parte să rotească timona corăbiei. Pucioșii au început o campanie fățișă de susținere a lui “bădica Traian”. I-au trimis și lui “mesaje din cer” semnate “Dumnezeul de la Noul Ierusalim.doc”. I-au obligat pe adepții lor să citească acatiste și paraclise și să se roage ore în șir cu mâinile ridicate la cer, ca să câștige Băsescu alegerile. S-au bucurat când el a câștigat, spunând în dreapta și-n stânga că “Dumnezeul” lor le-a ascultat rugăciunile, și numai de aceea a ieșit Băsescu victorios. Din păcate, odată ales, Băsescu s-a dovedit nerecunoscător. Nici nu i-a băgat în seamă pe pucioși, ci și-a văzut numai de-ale lui și de ale țării. Dar pucioșii n-au disperat. Au continuat să cultive cu tenacitate o adulare publică a “marelui Cârmaci”. Doar-doar își va aduce aminte și de ei, de cât bine i-au făcut ei lui cu rugăciunile lor, și că altfel nu ar mai fi fost ales Băsescu în vecii vecilor. Acum, miza e la fel de încărcată de speranțe. Pucioșii îl laudă anticipat pe Băsescu, pregătindu-i campania electorală din anul 2009. Ei speră să câștige din nou și să nu mai fie la fel de nerecunoscător ca înainte. Îl vor sprijini pe față, prin “misive coborâte din cer”, de la “Dumnezeul” lor. Îi vor face campanie electorală pe Internet. Vor îneca Internetul cu spamuri despre Băsescu, ca om providențial pentru România și… de ce nu? pentru toată Europa. Iar când Băsescu le va recunoaște public meritele și le va mulțumi și-i va alege consilieri de suflet, alta va fi calimera…Noul Ierusalim își va începe o nouă campanie, pentru cucerirea Europei. Iar dacă o va cuceri, va deveni Euro Ierusalim. |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a II-a)
[/COLOR] Bibliografie: [COLOR=purple]1. Pasaje din mesajele “venite din cer” către regele Mihai[/COLOR] Liderii pucioși (“[COLOR=fuchsia]servii[/COLOR] Dumnezeului de la Pucioasa”) sunt desemnați să-l anunțe pe regele Mihai că va cârmui în curând toate popoarele. Adică, va fi un fel de monarh absolut și universal, ce n-a văzut pământul în viața lui: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către regele Mihai[/COLOR] [COLOR=blue]Regele României este unsul Domnului[/COLOR] [COLOR=blue]I[/COLOR][COLOR=blue]ată cuvântul Domnului, căci în România curge izvorul cuvântului lui Dumnezeu, și din acest izvor ascuns se va adăpa în curând toată făptura de sub cer[…]. [/COLOR] [COLOR=blue]Iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]servii Mei[/COLOR][COLOR=blue], împărțitorii cuvintelor Mele, prin care Eu Îmi lucrez și Îmi vestesc planul care trebuie lucrat în zilele acestea de glorie cerească! Luați aminte și scrieți cuvântul lui Dumnezeu către [/COLOR][COLOR=fuchsia]regele României, Mihail, unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue] întru care binevoiesc și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe care-l voi așeza să-Mi cârmuiască noroadele[/COLOR][COLOR=blue].” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990) Au mai trecut de atunci 18 ani (!!!) și până în prezent, această “proorocie” nu s-a împlinit; dar cei mai optimiști încă mai speră. Mai pragmatic, regele Mihai a presimțit că nu mai are nici o șansă și a făcut un gest înțelept: a denunțat legea salică, dând cale liberă la tron fiicei sale, Margareta de România. Apoi, Mihai I este anunțat în mod direct ce-l așteaptă: [COLOR=blue]“ Iată, vin spre tine, iubitul Meu, unsul Meu. […] îți voi da în curând plata răbdării, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu glorie și cu putere vei fi peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], și acestea vor ști că ești unsul Meu, că ești unsul lui Dumnezeu. Nimeni nu poate sta în fața planurilor Mele, și în ziua hotărâtă toate se vor așeza și se vor împlini.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990) Probabil că “[COLOR=blue]ziua hotărâtă[/COLOR] n-a venit încă, iar “plata răbdării” mai întârzie. Faptul că “regele este unsul lui Dumnezeu” cred că îl știe toată lumea, îndată ce nimeni nu i-a șters această ungere. Deocamdată însă, nici vorbă de [COLOR=fuchsia]glorie [/COLOR]și[COLOR=fuchsia] putere[/COLOR]. Regele Mihai pozează ca un modest cetățean român care de-abia și-a recuperat ceva drepturi personale, iar în viața publică este ca a cincea roată la căruță. Dumnezeul de la Pucioasa trece apoi la atac: îi amenință cu nimicirea pe feseniștii care conduc țara în frunte cu Ion Iliescu și îi promite regelui că-l va așeza pe el în locul lor: [COLOR=blue]“ Fii credincios, căci în curând cei ce și-au umplut acum cupa fărădelegii, care stă de mărturie la Mine împotriva lor, aceștia în curând nu vor mai fi, căci mâna Mea se va atinge de ei și [/COLOR][COLOR=fuchsia]îi voi stârpi[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]te voi așeza la locul tău[/COLOR][COLOR=blue], căci ești alesul Meu, ești unsul Meu, și scris este aceasta. România este regina Mea, este mireasa Mea, este binecuvântata Mea, și peste ea [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ești de la Mine rege[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine Eu, Domnul, îi voi fi soț[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990) Ultimele cuvinte:[COLOR=blue]România este regina Mea[/COLOR][COLOR=blue][…] căci[/COLOR][COLOR=fuchsia] prin tine Eu, Domnul, îi voi fi soț [/COLOR]au ca semnificație faptul că restaurarea monarhiei în România este iminentă și inevitabilă. Timpul a demonstrat însă cu totul altceva: că nu e nici iminentă, nici inevitabilă. Asigurările sunt însă abundente și incisive: [COLOR=blue]“ Nimeni nu va putea sta împotriva planurilor Mele, și vor ști aceștia că este Dumnezeu și că [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul binevoiește întru unsul Său Mihail, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Amin”.[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990) Regele Mihai este informat că nu va gestiona puterea singur, ci în tandem cu Irineu Pop, care va fi suit în scaun de patriarh în urma acestei conspirații. Amândoi vor asculta însă de planurile și ordinele secrete care vor veni “[COLOR=blue]de la izvor[/COLOR]” adică de la liderii pucioși, numiți eufemistic “[COLOR=blue]servii Mei”[/COLOR], pentru a sugera că ascultă numai de Dumnezeu. Monarhia constituțională va fi așadar un paravan pentru o teocrație pucioasă: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Din acest izvor îți voi da mereu de știre planul Meu[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu ocrotesc acest izvor așa cum l-am ocrotit și am coborât cu sfatul Meu în toată vremea întunericului de sub stăpânirea lui antichrist și a fiarei comuniste. Din acest izvor îl hrănesc și îl pregătesc și pe acela care va fi așezat să-Mi facă biserică vie și curată și sfântă, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]veți fi una întru Mine[/COLOR][COLOR=blue] și întru iubirea și voile Mele în mijlocul unui neam sfânt și binecuvântat. Pe acela ți l-am făcut cunoscut, căci i-am dat poruncă să-ți descopere acest izvor și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-ți dea de știre cuvintele Mele[/COLOR][COLOR=blue] din vremea lucrării Mele, [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin care am prezis servilor Mei[/COLOR][COLOR=blue] despre vremea care va veni și despre vremea ta din zilele ce vin. Acela a fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele ca să știe să mărturisească despre Mine, și de acolo l-am trimis cu carte către tine ca să-ți dea de știre taina Mea și lucrarea Mea, ca să știi apoi că țara ta va fi cetatea cea nouă a Noului Ierusalim al gloriei Mele. Acela este martorul Meu, precum aceștia de care Mă servesc Îmi sunt Mie martori și servi și lucrători.[…] Pace ție, rege al României!”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990) Pentru cei cărora încă nu le vine să creadă ce fanteziste “lovituri de palat”se puneau la cale la Pucioasa în anii ‘90-‘91, poate va fi mai convingător dacă vom reproduce lozincile triumfaliste care au apărut pe copertele interioare ale cărții “Cuvântul lui Dumnezeu”, editată în anul 1995, când încă se mai spera în succesul întronizării celor doi aleși ai neamului: Coperta I interioară: …………………………………………………………………………………………… [COLOR=maroon]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR] [COLOR=maroon]În România[/COLOR] [COLOR=maroon]Noul Ierusalim[/COLOR] …………………………………………………………………………………………… Coperta a II-a interioară: …………………………………………………………………………………………… [COLOR=maroon]__________________________________________________ ____________________________[/COLOR] [COLOR=maroon]ÎNTRU MĂRIREA LUI DUMNEZEU CELUI ÎN TREIME LĂUDAT[/COLOR] [COLOR=maroon]S-a tipărit această Carte cu binecuvântarea și purtarea de grijă[/COLOR] [COLOR=maroon]a lui Dumnezeu, pecetluind 40 de ani de coborâre[/COLOR] [COLOR=maroon]a Cuvântului Său în mijlocul României.[/COLOR] [COLOR=maroon]În zilele Majestății Sale[/COLOR] [COLOR=maroon]Mihail I al României[/COLOR] [COLOR=maroon]În zilele păstoriei preafericitului părinte[/COLOR] [COLOR=maroon]Irineu [/COLOR] [COLOR=maroon]întemeietorul Bisericii Ortodoxe Noul Ierusalim România[/COLOR] [COLOR=maroon]EDIȚIA I[/COLOR] [COLOR=maroon]Editura RO-EMAUS București[/COLOR] …………………………………………………………………………………………. Surpriza vine odată cu re-editarea cărții. O re-editare presupune reproducerea integrală a originalului, eventual cu unele firești corecții, de regulă - ortografice. Și totuși… cele două coperți interioare suferă modificări substanțiale: referirile la regele Mihai I al României și la Irineu, întemeietorul și preafericitul patriarh al BONIR, au dispărut ca prin farmec! Coperțile arată acum cam așa: Coperta I interioară: …………………………………………………………………………………………… CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU …………………………………………………………………………………………… Coperta a II-a interioară: …………………………………………………………………………………………… ÎNTRU MĂRIREA LUI DUMNEZEU CELUI ÎN TREIME LĂUDAT, TATĂL, FIUL ȘI DUHUL SFÂNT S-a tipărit această Carte la anul 7514 de la facerea lumii, iar de la nașterea după trup a lui Dumnezeu Cuvântul, anul 2006, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a lui Dumnezeu, pecetluind 50 de ani de coborâre a Cuvântului Său peste pământul român: 1955 -2005. Editura Ro-Emaus București, 2006 ISBN: 973-97125-3-3 …………………………………………………………………………………………. Observăm că în ambele coperți interioare nu se mai precizează că minunea coborârii “Cuvântului” are loc în România și, respectiv, în mijlocul României. Pământul român nu mai are granițe, pentru că în opinia pucioșilor, orice creștin se va numi român. Primul pas în instaurarea Euro Ierusalimului a fost făcut. [COLOR=blue] [/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a III-a)
[/COLOR] În iunie 1990, pucioșii plănuiesc ieșirea din Biserica Ortodoxă. Pentru aceasta, primul pas care urmează să fie făcut este edificarea unei biserici de zid, care să fie numai și numai a lor, pe pământurile primului “preot” al Noului Ierusalim: Ilie Bunea. Noului Ierusalim i se vestește un destin glorios: el va fi un fel de “buric al lumii”, munte înalt peste toate înălțimile pământului. România va fi stăpână peste toate popoarele, care vor veni să i se supună ca unei “regine”. Totodată, pucioșii intenționează să obțină de la regele Mihai (“unsul lui Dumnezeu” peste România, aflat pe atunci încă la Versoix, în Elveția), consimțământul că “ [COLOR=blue]va garanta cu numele său[/COLOR]”, deci va accepta să fie ctitor onorific (adică, măcar cu blazonul, fără neapărat să contribuie material și financiar). Îndată, regele Mihai primește de la pucioși [COLOR=fuchsia]încă o carte[/COLOR] poștală “din cer”, ca să-l anunțe despre planul lor și să-l dea pe brazdă: [COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către regele Mihai[/COLOR] [COLOR=blue]Regele Mihai, ctitor lângă Domnul, cu numele său. Domnul va alege din nou Ierusalimul[/COLOR] [COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]ă se scrie iarăși un cuvânt de mărturie, căci Domnul coboară cuvântul, și apoi Se așează să împlinească cele vestite prin cuvânt. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iată cuvântul Domnului către regele Mihail al României[/COLOR][COLOR=blue], căci el este vestit prin prooroci. [/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al celei binecuvântate[/COLOR][COLOR=blue], că voi coborî cu slavă văzută și voi împărți lumină și viață vie peste noroadele de pe pământ, iar ea va fi regina Mea. Pace ție, și mirul mângâierii peste creștetul tău! Amin. Iată [/COLOR][COLOR=fuchsia]încă o carte către tine[/COLOR][COLOR=blue], ca să te vestesc că [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi așeza peste locul izvorului cuvântului Meu piatră de mărturie și locaș de slăvire a numelui Meu[/COLOR][COLOR=blue], ca să știe apoi noroadele și să bea din această piatră apă vie, și va fi aceasta spre tămăduirea neamurilor, căci așa este scris despre acest munte care se va ridica deasupra munților, deasupra înălțimilor, deasupra înțelepciunii de pe pământ, și noroade multe vor veni spre această piatră, spre acest izvor din cer coborât, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va fi pământul cel nou[/COLOR][COLOR=blue] al slavei Domnului din zilele ce vin, iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu vei fi mare peste acest neam[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt Domnul puterilor, și totul este cu putință la Dumnezeu, dar fii credincios lucrului Meu și planului Meu cel din veci împlinit, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și[/COLOR][COLOR=fuchsia]vei sta pe tronul tău, iar mlădița ta va sta lângă tine[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] [COLOR=blue](22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Cuvintele “[COLOR=fuchsia]tu vei fi mare peste acest neam [/COLOR][…][COLOR=fuchsia] și vei sta pe tronul tău[/COLOR]” arată intenția clară ca regele să fie adus în țară nu ca un simplu turist, ci pentru a domni a doua oară peste români. “[COLOR=fuchsia]Mlădița[/COLOR] Regelui” nu este alta decât prințesa Margareta. Liderii pucioși sunt informați de faptul că Alteța Sa Regală Margareta este cea mai activă pe plan social și caritativ dintre membrii Casei Regale, manifestând o vădită intenție de a fi succesoare la tron. În consecință, liderii pucioși o includ și pe ea în planurile lor. Regele Mihai este avertizat că toate se vor face numai prin filiera de la Pucioasa: “servii” și totodată liderii pucioși. Toți vor trebui să asculte de ei și de cuvântul lor. Prin ei, numele regelui va fi înscris primul în lista ctitorilor noului locaș de cult și prin ei s-a făcut tot planul și toată “[COLOR=red]lucrătura[/COLOR]”. Înscrierea numelui regelui pe frontispiciul noii biserici este văzută de liderii pucioși ca o opțiune îndrăzneață și inteligentă din punct de vedere politic, căci ea va favoriza revenirea regelui în țară: [COLOR=blue]“Am coborât cuvânt și am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi ridica piatră de mărturie la locul izvorului Meu[/COLOR][COLOR=blue] prin care Eu vestesc lucrul planului Meu și lucrul României Mele, căci din acest izvor, iată, scot și pentru tine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am pe servii Mei prin care Eu lucrez cuvântul Meu prin acest izvor[/COLOR][COLOR=blue], și voiesc să scot deasupra această fântână de miere, că vine ziua împlinirilor vestite prin acest izvor; vine, și se grăbește să vină; vine, și vreau să lucrez cu grabă, ca să înfigem crucea în vârful acestei pietre și să rostesc din acest vârf cuvânt coborât din cer, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să rostesc numele unsului cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu prin Mine vei fi, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să scriu numele tău pe această piatră, ca să-ți gătesc venirea prin această putere[/COLOR][COLOR=blue], prin această temelie cerească, prin această mărturie care va mărturisi în ziua aceea. Domnul puterilor este numele Meu, și nu este aceasta cu neputință la Dumnezeu, și este din planul Meu această [/COLOR][COLOR=red]lucrătură[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] [COLOR=blue](22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Din nou se face aluzie la Casa Regală (deci implicit și la Margareta, care este vizată din umbră) care va fi contactată și prelucrată de arhiereul Irineu, “[COLOR=fuchsia]martorul cel credincios[/COLOR]”, care știe bine ce are de făcut, fiind instruit direct de către liderii pucioși. Irineu și regele sunt îndemnați la o conspirație dirijată de la Pucioasa (“[COLOR=fuchsia]Eu voi fi în sfatul vostru[/COLOR]”). Toate popoarele vor veni ca să se închine la Pucioasa: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să fac unire bună și legătură apropiată cu casa ta[/COLOR][COLOR=blue]. Vreau să fac această unire [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin martorul Meu cel credincios[/COLOR][COLOR=blue], care este de la Mine și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să-l așez cel dintâi peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], peste biserica cea binecuvântată, căci acest martor [/COLOR][COLOR=fuchsia]știe de la Mine ce am să fac[/COLOR][COLOR=blue] peste acest neam, și între voi va fi să fie o pace desăvârșită, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voi fi în sfatul vostru[/COLOR][COLOR=blue], spre slava neamului cel ales din zilele ce vin. Mai e un pic până la seceriș, și voiesc să lucrez cu grabă această corabie, această piatră de mărturie, că prin ea voi birui, iar tu vei veni apoi, și vom așeza viață înviată și lumină din lumina cea neapropiată peste acest neam, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și toate popoarele vor veni[/COLOR][COLOR=blue] și vor vedea slava celei oropsite.” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Liderii pucioși au instituit deja un cult local al regelui Mihai. Ei se laudă că prin rugăciunile lor a căzut comunismul și că numai prin ei mai lucrează Dumnezeu pe pământ: [COLOR=blue]“ Așează-te lângă Mine ca să Mă sprijin cu tine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ridicăm această piatră la locul ei, rege al României[/COLOR][COLOR=blue][…]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dar am lângă acest izvor pe servii Mei[/COLOR][COLOR=blue], lucrători în trup, care strigă zi și noapte înaintea Mea, și Îmi amintesc aceștia de vremea făgăduințelor pe care Eu le-am făcut peste acest neam ales, și totul este scris, și vor mărturisi lucrurile cuvintelor Mele. Și Îmi amintesc aceștia de tine, regele lor, pentru că Eu le-am dat poruncă să aducă jertfă de fiecare zi și să aducă în fața Mea numele tău și venirea ta pe pământul tău. Așa ești pomenit în acest loc ascuns, așa este auzit la tronul slavei Mele: „[/COLOR][COLOR=fuchsia]Pe Mihail, rege al României, să-l pomenească Domnul Dumnezeu întru împărăția Sa![/COLOR][COLOR=blue]“.[/COLOR][COLOR=blue] Amin. Am dat poruncă să ceară aceștia la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]să dobor capul fiarei roșii, și am auzit și am împlinit[/COLOR][COLOR=blue] la vremea hotărâtă această biruință. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Lucrez aici prin servii Mei[/COLOR][COLOR=blue], ca să știe ei cum este planul Meu întocmit, să știe ce să ceară la Mine, și iată, Eu sunt și împlinesc, și am făcut aici așezare după schița planului acestor zile, căci lucrez din cer, după planul ceresc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar lucrez prin aceștia care Mă aduc cu cuvântul[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu rostesc, și apoi vin ca să împlinesc.”[/COLOR] [COLOR=blue](22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Regele va fi pentru început așezat pe tronul României, dar la plinirea vremii va fi așezat împăratul întregii lumi, care va aduce împărăția păcii și o nouă ordine în lume (New Age): [COLOR=blue]“[…] tainele Mele sunt adânci, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue] întru care binevoiesc în zilele ce vin […] Așează-te lângă Mine, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să însemnez pe piatra aceasta și să sap numele tău[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, pun această piatră înaintea ta, rege al României, și fi-va apoi ca într-o singură zi să îndepărtez nedreptatea din țara Mea și a ta, și voi împlini. Fii credincios, că voi fi împlinitor în ziua aceea, căci ziua aceasta este hotărâtă, iubitul Meu, […] Am zis, și voi împlini, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi alege din nou Ierusalimul[/COLOR][COLOR=blue], […] dar iată, la sfârșitul plinirii nelegiuirii [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi așeza un împărat care va fi întru Mine, și prin el voi așeza împărăția păcii[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.” (22 mai /4 iunie 1991) [/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a IV-a)
[/COLOR] Toate noroadele de pe pământ se vor pleca în fața “[COLOR=fuchsia]acestui semn[/COLOR]”, această biserică nouă (Biserica Noul Ierusalim). Regele este chemat să susțină moral zidirea bisericii “Noul Ierusalim” și să aducă jertfe idolatre “Dumnezeului de la Pucioasa”: [COLOR=blue]“ Ridică-te acum și [/COLOR][COLOR=fuchsia]hai să ridicăm această piatră[/COLOR][COLOR=blue], că voi cuvânta din vârful ei, și cele șubrede vor cădea, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom face un lucru nou[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se vor pleca noroadele de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] în fața [/COLOR][COLOR=fuchsia]acestui semn[/COLOR][COLOR=blue]. Fii iscusit, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii întru Mine[/COLOR][COLOR=blue], ca să fiu cu tine, dar să fiu, iubitul Meu, unsul Meu, binecuvântatul Meu. Vremea e târzie, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], și Eu, iată, zoresc să-ți gătesc venirea, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]acesta este planul Meu pentru venirea ta[/COLOR][COLOR=blue], și după el trebuie să se lucreze. [/COLOR][COLOR=fuchsia]A venit vremea să aduci această jertfă Mie[/COLOR][COLOR=blue], și Eu o voi așeza spre mărturie peste acest izvor care a curs în mijlocul acestui neam ales, care a vestit în vremea aceasta despre vremea ta care vine.”(22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Toate temerile regelui Mihai și ale Casei Regale că “Dumnezeul de la Pucioasa” n-ar fi Dumnezeu sunt risipite prin urări de pace și prin promisiuni mincinoase de împlinire a “[COLOR=fuchsia]celor vestite prin cuvântul lui[/COLOR]” (reinstaurarea monarhiei constituționale): [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt.[/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu te teme, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Te voi uni cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cele vestite prin cuvântul Meu[/COLOR][COLOR=blue], […][/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție! De la izvorul care curge în România, pace ție! Dar vreau să-ți spun „Pace ție!“ din vârful acestei pietre care va fi să se ridice pe acest izvor. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace ție, rege al României![/COLOR][COLOR=blue] Dumnezeu grăiește în România mai mult decât în toate veacurile de până acum. [/COLOR] [COLOR=fuchsia]Pace peste casa unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Amin, amin, amin” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Irineu este desemnat de către liderii pucioși cu punerea pietrei de temelie a bisericii Noul Ierusalim, cea care va fi platforma de lansare a propagandei publice pentru ideile lor restauraționiste: [COLOR=blue]“ Aici este locul mărturiei lucrului cuvântului Meu, și iată, martorul Meu cel credincios așează acum, prin binecuvântare cerească, piatră de temelie a începutului cel nou, iar de la acest început se va lucra din loc în loc și va răsări Ierusalim nou, biserică nouă și curată, biserică cerească pe pământ. Aici începe Sfânta Treime cu prima piatră acum, și se va lucra cu grabă această lucrătură a poruncii dumnezeiești, și Domnul va rosti din vârful acestei pietre [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele celui uns, numele unsului Meu Mihail, rege al României.[/COLOR][COLOR=blue] […]”[/COLOR] Biserica Noul Ierusalim urmează să legitimeze și să reclame venitea regelui și reinstaurarea monarhiei: [COLOR=blue]“ Iată, sunt prin cuvânt în România, și am vestit că M-am ridicat [/COLOR][COLOR=fuchsia]să gătesc cărare unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin biserica Mea cea vie îl voi aduce[/COLOR][COLOR=blue], și Eu voi fi și voi cuvânta, și cuvântul Meu se va întrupa, […]”[/COLOR] Ioan Pop - Irineu va primi și el în curând, ca recompensă, tronul de patriarh: [COLOR=blue]“ Binecuvântată să fie, și piatră de temelie a bisericii neprihăniților și a neadormiților să fie această piatră [/COLOR][COLOR=fuchsia]care se așează acum prin martorul Meu Ioan-Irineu[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]căci el va sta pe scaunul bisericii Mele[/COLOR][COLOR=blue] și va cuvânta legile Mele cele curate, cele sfinte, căci este martorul lucrului Meu din vremea aceasta.” [/COLOR] Casa regală este proiectată să aibă un rol însemnat în reinstaurarea monarhiei. Liderii pucioși, “[COLOR=fuchsia]martori credincioși[/COLOR]” ai evenimentului, ocrotitori ai [COLOR=fuchsia]cuvântului[/COLOR] și ideologi ai [COLOR=fuchsia]sfatului[/COLOR] de taină, aspiră să-și întindă influența religioasă [COLOR=fuchsia]până la marginile lumii[/COLOR], [COLOR=fuchsia]peste toate noroadele[/COLOR]: [COLOR=blue]“ Binecuvântată să fie coroana română și [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa unsului Meu Mihail, rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci el este de la Dumnezeu peste acest neam, și iată, vine vremea României lui Dumnezeu, și ea va purta veșmânt curat, veșmânt neprihănit, veșmânt alb și lucrare de Duh Sfânt peste pământ. […] Binecuvântați să fiți voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]martorii Mei cei credincioși[/COLOR][COLOR=blue], care ați stat [/COLOR][COLOR=fuchsia]în sfat cu cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] Meu în ziua aceasta de mărturie, și iată, vom termina cu grabă această piatră, și apoi voi fi cu voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]până la toate marginile lumii[/COLOR][COLOR=blue], și voi fi prin cuvânt și vom lucra minuni mai mari decât atunci, așa precum am grăit atunci. Eu sunt Domnul puterilor peste cer și peste pământ, și nu este Dumnezeu afară de Mine, și Mă voi desăvârși [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], precum în cer așa și peste pământ.[…] “[/COLOR] “ [COLOR=fuchsia]Martorul [/COLOR]”Irineu, regele Mihai, Casa Regală și în mod particular prințesa Margareta, sunt încurajați cu cuvinte de pace: [COLOR=blue]“ Pace ție, martorul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]martorul bisericii Mele[/COLOR][COLOR=blue] cea neprihănită și curată, căci în acest pământ pecetluit vor intra numai cei curați, cei neîntinați, cei credincioși, și va fi cu putere acest loc de mărturie a lucrului cuvântului Meu, căci Eu Mă odihnesc cu pace și întru lărgime în această iesle curată. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace și ție, rege al României Mele[/COLOR][COLOR=blue], de aici, de la prima piatră a începutului cel nou! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace ție, Mihail, rege[/COLOR][COLOR=blue] al celei binecuvântate! Pace ție, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste casa ta[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste mlădița ta[/COLOR][COLOR=blue], care va sta de-a dreapta ta![…] Slavă întru cei din cer lui Dumnezeu, și pace peste România, țara binecuvântării! Pace și bunăvoire și bună orânduială peste cei credincioși și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste casa unsului cel de la Dumnezeu, Mihail, regele României[/COLOR][COLOR=blue]! Amin. […]”[/COLOR] Noul Ierusalim va fi asemenea unui munte înalt, care domină peste toate popoarele care vor veni în pelerinaj la “[COLOR=fuchsia]neamul ales[/COLOR]” de la Pucioasa ca musulmanii la Mecca. Regele Mihai va cârmui pe tron după indicațiile trimise în taină, prin “Cuvânt” profetic, de către liderii pucioși. Toate noroadele își vor pleca fruntea în fața [COLOR=red]lucrăturii[/COLOR] de la Pucioasa.: [COLOR=blue]“ Și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi acest munte ridicat deasupra tuturor înălțimilor de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], căci Domnul va coborî legile Sale pentru cea aleasă și curată și sfântă, pentru cea neprihănită, căci voi coborî și voi rosti cuvântul, și cuvântul va lucra și va curăți toată murdăria de pe ea, și nu vor mai intra pe porțile ei decât cei curați și neîntinați și sfinți. Și va fi acest pământ Eden nou, împărăție sfântă, început de împărăție cerească, început de cer nou și de pământ nou, și de la acest început nou se va răspândi lumina și viața lui Dumnezeu, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]mulțimi numeroase vor curge să asculte înțelepciunea care va lucra peste fiii și fiicele acestui neam ales[/COLOR][COLOR=blue]. […]Și se vor împlini în vremea aceasta cele proorocite, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi aduce pe unsul Meu, și el va cârmui întru Mine și nu fără Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci peste cea binecuvântată este Dumnezeu cu cuvântul Său, spre plinirea slavei cea așteptată. Pace peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa unsului Meu, Mihail[/COLOR][COLOR=blue]! Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României[/COLOR][COLOR=blue], și fii întru Mine, căci Eu Mă voi arăta prin tine peste noroade, fiindcă va fi să vadă [/COLOR][COLOR=fuchsia]noroadele[/COLOR][COLOR=blue] slava Mea și slava ta, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să-și plece fruntea în fața acestei [/COLOR][COLOR=red]lucrături[/COLOR][COLOR=blue]. […]”[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a V-a)
[/COLOR] Regele Mihai este îndemnat să asculte de acum doar de “Cuvântul” de la Pucioasa, care “[COLOR=fuchsia]iese peste noroade[/COLOR]”. Dacă va face ascultarede “Cuvânt”, [COLOR=fuchsia]regele va cârmui[/COLOR] nu numai peste români, ci și “[COLOR=fuchsia]peste noroade[/COLOR]”. România va face și va împărți legea pe pământ. Regele va cârmui flancat permanent în dreapta de către “patriarhul Irineu Bistriceanul”, [COLOR=fuchsia]alesul[/COLOR] pucioșilor [COLOR=fuchsia]pentru vremea aceasta[/COLOR]. Pentru aceasta, Irineu [COLOR=fuchsia]este trimis[/COLOR] acum de către pucioși cu solie diplomatică la rege, pentru a “mărturisi” toate planurile lor: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci părinții acestui neam ales erau întru Mine cu inima și cu credința și cu viața lor și Îmi ridicau pietre de aducere-aminte, spre jertfă de slavă cerească. Ia aminte, că se împlinește în această vreme menirea României, și tu ești de Mine uns întru această menire sfântă. Această lucrare a [/COLOR][COLOR=fuchsia]cuvântului Meu iese deasupra, iese peste noroade[/COLOR][COLOR=blue]. Un picuț, și despecetluiesc acest izvor de înviere și de viață întru adevăr, și vei veni apoi, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom cârmui întru adevăr peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], că [/COLOR][COLOR=fuchsia]România va împărți legea[/COLOR][COLOR=blue] și calea adevărului și calea vieții, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei avea de-a dreapta ta pe cel ce-l pregătesc să fie cel dintâi peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], căci este [/COLOR][COLOR=fuchsia]alesul[/COLOR][COLOR=blue] Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru vremea aceasta[/COLOR][COLOR=blue] și este așezat întru sfințenie și întru taina care va acoperi cu slavă biserica și neamul acestei vremi. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl trimit către tine[/COLOR][COLOR=blue] ca să mărturisească despre lucrul ce îl pregătesc, ce îl am de împlinit, lucru pentru care am venit cu cuvântul peste acest neam, și va mărturisi tot cuvântul care a fost sub taină până acum și care a vestit cele ce, iată, se împlinesc. […][/COLOR] Repetarea unor idei și a unor fraze-șablon devine de-a dreptul obsesivă: [COLOR=blue]“ Am coborât veste cerească prin cuvânt și am spus celor ce dau trup cuvântului Meu că voi așeza piatră de mărturie, care va mărturisi în curând pe România și lucrul Domnului peste România. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am pus să se scrie pe această[/COLOR][COLOR=fuchsia]piatră numele unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue]. Am spus să se păstreze acest pământ, această iesle de coborâre cerească, această biserică, și ea se va numi biserica neprihăniților și a neadormiților. […]România va trăi întru sfințenie și va lucra putere de înviere și de mântuire pentru făptura Mea, căci este întâi chemata Mea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]este regină peste popoare[/COLOR][COLOR=blue], iar coroana ei, care este coroana ta, este simbolul României regină.”[…] Aceasta este legea învierii făpturii Mele, și iată, ridic cu grabă turn tare și stâlp de mărturie, și apoi [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi rosti din vârful acestei pietre numele tău, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. Dar sunt plăpânzi copiii Mei care stau în jurul ieslei cuvântului Meu, iar Eu vin spre tine, unsul Meu, vin și îți vestesc că [/COLOR][COLOR=fuchsia]trebuie să lucrez cu grabă această piatră de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și apoi să fie să ne așezăm să lucrăm lucrul acesta nou al învierii făpturii Mele, căci martorul bisericii Mele va cuvânta peste România și peste biserica ei cuvânt de viață, cuvânt de înviere, cuvânt din cuvântul care curge de la Mine aici, în locul în care sunt prin cuvânt. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Voiesc să-l trimit spre tine[/COLOR][COLOR=blue], dar nu voiesc încă să știe [/COLOR][COLOR=fuchsia]cărturarii și fariseii și învățătorii legii[/COLOR][COLOR=blue], care n-au milă de făptura Mea și de turma Mea, care cunosc legea, dar calcă peste ea, și iată, nu Eu, ci cuvântul legii va sta cu ei la judecată. “[/COLOR] “[COLOR=fuchsia]Cărturarii și fariseii și învățătorii legii[/COLOR]” din fragmentul precedent sunt preoții, arhiereii și teologii din B.O.R Și din nou se repetă, obositor de obsesiv, aceleași clișee răsuflate despre temelie, piatră, trâmbiță, cârmă, mlădiță și unsul cel proorocit: [COLOR=blue]“ Aceasta este voia Mea: voiesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să scriu numele tău la temelia acestui nou locaș[/COLOR][COLOR=blue], căci va fi acesta începătură nouă, stare curată, preoție sfântă și popor agonisit prin trâmbiță dumnezeiască în vremea de sub întunericul domniei fiarei roșii. […][/COLOR][COLOR=fuchsia]tu vei veni, și prin Mine vei veni[/COLOR][COLOR=blue]. […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Voiesc să lucrez prin martorul Meu, care va fi peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue]. […]Ia aminte la Cel ce grăiește cu tine din cer, rege al României, căci va fi să lucrăm grăbit [/COLOR][COLOR=fuchsia]ridicarea începutului cel nou[/COLOR][COLOR=blue], care va binecuvânta pe România și pe regele ei. Așează-te lângă Mine, și să se scrie și de tine ziua aceasta, căci în ziua aceasta [/COLOR][COLOR=fuchsia]am așezat, prin martorul Meu, piatra acestui întreit sfânt locaș[/COLOR][COLOR=blue] care va fi ridicat și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]va purta la temelia lui numele unsului Mihail[/COLOR][COLOR=blue], rege al celei binecuvântate. Cuvântul Meu este la cârma acestei mărturii, și toate sunt lucrate prin cuvânt mai dinainte vestit. [/COLOR] [COLOR=blue]Îmi întind pacea Mea și Duhul Meu peste tine și peste casa ta și peste mlădița ta, rege al României. […][/COLOR] [COLOR=blue]Pace, și mirul mângâierii pe creștetul tău, iubitul Meu, așteptatul Meu, unsul Meu cel proorocit! […][/COLOR] [COLOR=blue]Binecuvântată să fie casa unsului Meu Mihail și unirea cea din această zi. Duhul Preasfintei Treimi merge cu voi și va vorbi prin voi, și va lucra cuvântul Duhului Sfânt.[…][/COLOR] Este lansată o nouă generație de “apostoli”, peste care se suflă cu Duh Sfânt, ca la Cincizecime: [COLOR=blue]Binecuvântată și zi de mărturie veșnică să fie această zi, căci este zi a împlinirii cuvântului rostit mai dinainte. Lucrați lucru de [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostoli noi[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]suflu peste voi cu Duhul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. […][/COLOR] [COLOR=blue]Pace unsului Meu, Mihail! Amin, amin, amin.[/COLOR] [COLOR=blue](9 /22 iulie 1991)[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a VI-a)[/COLOR]
[COLOR=purple]2. Pasaje din mesajele “venite din cer” către arhiereul Irineu Pop Bistrițeanul[/COLOR] Irineu Pop este “uns” de către “Cel de la Pucioasa” ca să fie “unsul Noului Ierusalim” și ca să aducă vremurile înapoi. În consecință, pucioșii îi construiesc lui Irineu un cult de [COLOR=fuchsia]preaslăvire[/COLOR] și îl adulează cu titulatura abuzivă de “[COLOR=fuchsia]Preafericitul patriarh[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către alesul Său Irineu[/COLOR] [COLOR=blue]Proorocie despre învierea bisericii lumii[/COLOR] [COLOR=blue]I[/COLOR][COLOR=blue]a aminte, iubitul Meu[…]. M-am coborât cu Ierusalimul cel de sus la Ierusalimul cel de jos și [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-am uns ca să fii unsul Noului Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să-mi aduc vremurile înapoi[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR] [COLOR=blue]Îți aduci tu aminte de ziua în care ai fost uns? Și îți mai aduci aminte de locul în care te-am uns? Căci în locul acela sunt primele măsurători ale cortului începutului Ierusalimului cel nou, și acolo este jertfă de fiecare zi, și acolo [/COLOR][COLOR=fuchsia]ești preaslăvit[/COLOR][COLOR=blue] și numit așa cum se zice cuvântul: “[/COLOR][COLOR=fuchsia]Preafericitul patriarh[/COLOR][COLOR=blue] să fie pomenit întru împărăția lui Dumnezeu”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 24 august/6 septembrie 1990) Pucioșii ori n-au auzit că [COLOR=fuchsia]preaslăvirea[/COLOR] (preamărirea, supravenerarea, ύπερδουλια ) este o formă de cinstire atribuită exclusiv Maicii Domnului, care este mai presus de cât heruvimii și serafimii, ori nu le pasă de asta. Chiar și a slăvi pe un om este nepotrivit, indiferent de meritele lui, căci în acest fel acesta este împins către păcatul mândriei. Pentru punerea în scenă a acestor declarații sforăitoare, Irineu este invitat să se angreneze într-un proces de avansare în scara socială și de preluare a puterii religioase și politice, bazat pe principiul “o mână spală pe alta”: [COLOR=blue]“ Hai [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ne ridicăm unii către alții[/COLOR][COLOR=blue], că acestea sunt zilele așteptate de veacuri, în care totul vine către înviere. […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ridicați-vă să biruim lumea[/COLOR][COLOR=blue]!” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 24 august/6 septembrie 1990) După cum regele Mihai a fost anunțat că va domni “[COLOR=fuchsia]cu glorie și cu putere peste noroade[/COLOR]” (29 decembrie 1990), tot așa și Irineu Pop este anunțat prin “canale diplomatice aprobate de ceruri” că va păstori peste un Nou Ierusalim care se va întinde în toată lumea și va mântui toată [COLOR=fuchsia]omenirea[/COLOR](acum, pare că se pun bazele Euro Ierusalimului și de ce nu? poate chiar ale Mondo Ierusalimului!): [COLOR=blue]“ Aceasta este [/COLOR][COLOR=fuchsia]taina de mântuire a omenirii[/COLOR][COLOR=blue]. Voi întări acest început nou, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom lărgi apoi cortul acestui Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue] ceresc […][/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 9/22 octombrie 1990) Cei doi “aspiranți fără voie” la tronul țării, respectiv al Bisericii, sunt dirijați de la Pucioasa spre o strânsă colaborare conspirativă, pe principiul “ numai împreună vom reuși!”. Regele Mihai este anunțat în mod explicit că “va fi din nou rege”, dar “[COLOR=fuchsia]va fi un rege sfânt[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Am trimis carte [/COLOR][COLOR=fuchsia]regelui României[/COLOR][COLOR=blue] ca să-l bucur și să-l întăresc și să-l fac credincios lucrului ce-l lucrez în vremea aceasta. Am dat de știre [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue] și i-am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]va[/COLOR][COLOR=fuchsia]avea stăpânirea peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], prin puterea Mea, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]i-am spus că[/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi un rege sfânt[/COLOR][COLOR=blue], după cum scrie în Scripturi […] și i-am dat de știre despre tine că te pregătesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fii una cu el[/COLOR][COLOR=blue], și să fie pace între voi, […] I-am spus că voi așeza Duhul Meu în inima poporului său, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să iubească acest popor pe unsul cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1990) Prins în jocul “convorbirii nemijlocite cu Dumnezeu”, Irineu vrea și el la un moment dat să afle ceva “de la Domnul”, și îndrăznește să-L abordeze cu o întrebare care-l frământă. Din răspunsul primit de la Pucioasa se poate deduce și întrebarea pe care a pus-o: [COLOR=green]dacă nu s-ar putea coopta în complot o anumită față bisericească, pe care a cunoscut-o pe vremea când era superior al Așezămintelor ortodoxe românești de la Ierusalim și Iordan și reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române pe lângă Patriarhia Ierusalimului[/COLOR](oct. 1989 – oct. 1990). De la Pucioasa i se răspunde însă că nu poate avea încredere în acel om, ci numai în “copiii de la Pucioasa” (liderii pucioși): lor și numai lor trebuie să li se încredințeze cu totul: [COLOR=blue]“ Copilul Meu iubit, lucrează întru planul Meu, și totul va fi spre slavă și spre biruință. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu este din planul Meu ce-l lucrez cu voi, acela despre care vrei să știi ce să faci cu el[/COLOR][COLOR=blue]. Nu pot lucra în el așa cum lucrez în voi. Am spus când te-am dus să-Mi lucrezi un timp și acolo, am spus că-[/COLOR][COLOR=fuchsia]ți voi da de ajutor copii de-ai Mei[/COLOR][COLOR=blue], copiii încercați de Mine și găsiți credincioși. Iar de acela care a fost un pic de vreme lângă tine iată ce-ți spun; îți spun o vorbă înțeleaptă, care spune așa: “[/COLOR][COLOR=fuchsia]Ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc eu[/COLOR][COLOR=blue]”. [/COLOR][COLOR=blue] Dar mai spun odată vorba asta înțeleaptă, ca să-ți fie spre înțelegere, și iată ce-ți spun: [/COLOR][COLOR=fuchsia]ferește-te tu de prieteni, că de dușmani te feresc Eu[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1990) Dibăcia răspunsului pare sublimă, dar este machiavelică. [COLOR=fuchsia]Ferirea[/COLOR] se referă aici nu la o confruntare directă, ci la cunoașterea gândurilor ascunse ale omului, pentru a se putea feri de ele. Este evident că orice dușman are gînduri rele declarate, deci este previzibil. De aceea, ajutorul lui Dumnezeu ar fi binevenit doar pentru descoperirea gândurilor ascunse ale celor care se pretind prieteni. “Dumnezeul de la Pucioasa” se angajează în mod deliberat doar la ceea ce ce este mai ușor și mai previzibil, adică la [COLOR=fuchsia]ferirea[/COLOR] [COLOR=fuchsia]de dușmani[/COLOR]. Lui Irineu îi rămâne ce este mai greu, apoape imposibil: [COLOR=fuchsia]ferirea de prieteni[/COLOR]. Mesajul este simplu: Irineu va trebui să renunțe la toți prietenii, ca să poată fi sigur că a realizat o ferire eficientă de prieteni. Ajuns singur, fără prieteni, alianța cu liderii pucioși devine îndată necesară și obligatorie. Lui Irineu i se cere în mod explicit să-l susțină pe regele Mihai și să-l sfătuiască (dar nu oricum, ci numai așa cum va fi dirijat din umbră de către liderii pucioși; deci regele va “domni” după cum îi vor dicta sfetnicii pucioși). Se urzește așadar un complot politic care urmează să instaureze în România o dictatură pseudo-teocratică: [COLOR=blue]“ România este cetatea cea iubită, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi aduce pe regele ei[/COLOR][COLOR=blue], că el este de la Dumnezeu. Și vei avea sfânta datorie să-l faci ceresc și nestricăcios, pe el și pe toată casa sa, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să-l înveți de la Mine[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să asculte de Mine întru toate căile sale și va domni întru Mine[/COLOR][COLOR=blue], că așa este scris.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 9/22 octombrie 1990) Lui Irineu i se mai cere în mod explicit să se supună acelor persoane care conduc destinele NIP (cei doi lideri pucioși) și să le investească drept sfetnici apropiați în tot ce va întreprinde el de acum încolo: [COLOR=blue]“ Bizuie-te și tu pe ele, și pe mânuțele lor așează-ți inima ta albă, precum Eu în mâinile lor Mă las și Mă jertfesc în taină pentru tot poporul Meu cel neascultător și lipsit de înțelegere. Stai lângă Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mergi cu ei alături[/COLOR][COLOR=blue][…] [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 24 august/6 septembrie 1990) Ca răsplată, liderii pucioși îl proclamă la Pucioasa pe Irineu “patriarh al bisericii”, deși Sinodul arhiereilor B.O.R. nu l-a investit cu această demnitate: [COLOR=blue]“[…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]acolo ești preaslăvit și numit[/COLOR][COLOR=blue] așa cum se zice cuvântul: “[/COLOR][COLOR=fuchsia]Preafericitul patriarh[/COLOR][COLOR=blue] să fie pomenit întru împărăția lui Dumnezeu”.[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 24 august/6 septembrie 1990) În schimb, lui Irineu i se promite că i se va asigura în viitor inclusiv o investire oficială în scaunul de patriarh al României, în locul lui Teoctist: [COLOR=blue]“ Fiule slujitor care ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele, de aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău.[…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voiesc să iei locul patriarhului[/COLOR][COLOR=blue] și ce voiesc Eu, se va împlini…”[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 10 octombrie 1990) |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a VII-a)
[/COLOR] De împlinit însă, investirea nu s-a mai împlinit. Proorocia s-a dovedit a fi mincinoasă. [COLOR=blue]“ […] Îmbracă-te întru viață cerească, măi iubitul Meu, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]te voi încorona să stai pe scaunul Meu, pe scaunul bisericii Mele[/COLOR][COLOR=blue], ca să fii pildă bisericii Mele. […] Te ridic din zi în zi, și apoi te voi arăta mare.” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 9/22 octombrie 1990) Această investire n-a mai avut loc. Totul s-a dovedit a fi o minciună, menită să-l “îmbrobodească” pe Irineu. Irineu nici n-a voit să fie mare, adică să fie patriarh. Pucioșii recunosc acest lucru, deci l-au “uns” și l-au investit cu această “funcție” fără voia lui: [COLOR=blue]“ Știu că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu vrei să fii mare[/COLOR][COLOR=blue], și pentru asta Domnul te are mare, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-a uns să fii mare[/COLOR][COLOR=blue] cu el. “[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 22 octombrie/4 noiembrie 1990) Irineu este invitat să intre sub ascultarea liderilor pucioși, apoi să facă împreună o acțiune de regrupare a tuturor rătăciților Bisericii într-un singur “staul” de răzvrătiți: [COLOR=blue]“ O, copilul Meu iubit, avem amândoi o misiune de împlinit, că Domnul vrea să-Și adune turma cea risipită și sculele pe care le-a folosit întru lucrarea Sa. .[…] că am făcut chemare [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi aduc înapoi[/COLOR][COLOR=blue] pe cei ce au fost mai înainte în lucrul Domnului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe Veronica de la Vladimirești și pe Ioan[/COLOR][COLOR=blue], căci ei au lucrat amândoi, și au lucrat pentru Domnul.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 22 octombrie/4 noiembrie 1990) Într-un alt mesaj, Irineu este asigurat că va fi capul bisericii, piatra cea din capul unghiului, păstor și judecător: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=blue]P[/COLOR][COLOR=blue]ace ție, copil iubit de Dumnezeu![…]. Fii cel dintâi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să te așez în capul unghiului[/COLOR][COLOR=blue], ca să te așez pe scaunul bisericii Mele și să faci dreptate între oaie și oaie.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1991) Irineu este anunțat că liderii pucioși sunt denumiți “[COLOR=blue]profeți[/COLOR]” și că vor fi parteneri egali cu arhiereii din B.O.R. la o conducere teocratică a țării. Acest lucru se va întâmpla imediat după ce “[COLOR=blue]se vor așeza vremurile la loc[/COLOR]”, adică după restaurația monarhiei: [COLOR=blue]“ Am dat de știre celor ce stau la cârma bisericii de azi și le-am spus acestora că voi veni și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi așeza vremurile la loc [/COLOR][COLOR=blue]și voi aduce și vremea aceea când[/COLOR][COLOR=fuchsia] preotul va sta din nou la sfat cu profetul[/COLOR][COLOR=blue], ca odinioară, căci așa este biserica după adevăr.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1991) Deși vremea aceasta n-a mai venit, așa cum se “proorocise”în urmă cu 19 ani, totuși pucioșii păstrează și azi în rezervă, ca acuzație fundamentală adusă BOR, faptul că “biserica oficială nu mai are prooroci, așa cum ar fi normal”. Este argumentul forte pe care pucioșii îl invocă pentru a reclama superioritatea bisericii lor față de BOR, deoarece ei pretind că au prooroci ( aceștia fiind tot liderii pucioși, Mihaela și Nicușor). “Dumnezeul” de la Pucioasa îl “perie”, îl alintă și îl răsfață pe Irineu Pop, ca să-i sădească sentimentul de obligativitate: [COLOR=blue]“ Ai o inimă dulce. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ești[/COLOR][COLOR=blue] ca un copil curat și alintat și mângâiat, dar iată, și[/COLOR][COLOR=fuchsia] răsfățat de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]. Ce nu face Domnul pentru cei dulci ai Săi, pentru cei ascultători ai săi? Iată, îi și ocrotește, îi și alintă, îi și răsfață, căci cele ale firii tot din cele cerești purced, dar puțini ar înțelege aceste însușiri care sunt cerești și ele, și din cele cerești purced. Când un tată sau o mamă dulce își alintă copilul iubit, de unde purcede această iubire? De la Domnul purcede, măi copilul Meu cel dulce, [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel alintat și cel[/COLOR][COLOR=fuchsia]răsfățat de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]..”(7/20 ianuarie 1991)[/COLOR] Irineu trebuie să se alinieze planurilor de la Pucioasa și să se facă un curier al “Cuvântului” și totodată un garant al autenticității acestuia. El este considerat a fi inegalabil și “[COLOR=fuchsia]cel[/COLOR] [COLOR=fuchsia]mai fericit[/COLOR]” colaborator , aluzie la titulatura de “Preafericit” care-l așteaptă. [COLOR=blue]“ Scoală-te și ia aminte, dar auzi-Mă, ca să te scoli și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să lucrezi planului Meu[/COLOR][COLOR=blue][…] Lasă-te lucrat, și lucrează apoi; lucrează, că Eu nu-ți dau să lucrezi ceea ce nu poți, că odată cu lucrul îți dau și putere în lucrul tău cu Mine, dar bucură-te cu Mine și lucrează-Mi cu bucurie Mie. Nu pot numi [/COLOR][COLOR=fuchsia]mai fericit pe altul[/COLOR][COLOR=blue], mai mult decât pe cel ce lucrează pentru Mine și pentru planul Meu, că acela peste multe va fi pus întru împărăția Mea. ”(10/23 februarie 1991).[/COLOR] Ideea că Irineu este un “unicat” și “cel dintâi dintre creștinii români”, este reluată în termeni și mai revoluționari. Hristos aduce mântuirea românilor și apoi a lumii întregi prin… Irineu, care devine un nou “Mesia izbăvitor al poporului ales”: [COLOR=blue]“ Fii întreg întru Mine și bucură-te întru Mine, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]n-am pe altul ca și pe tine[/COLOR][COLOR=blue] prin care să Mă pot desăvârși în zilele acestea. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]te am cel dintâi[/COLOR][COLOR=blue] în lucrul din zilele acestea, [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel dintâi din neamul acestui pământ ales[/COLOR][COLOR=blue], cel dintâi prin care lucrez [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste acest neam ales[/COLOR][COLOR=blue]. Vreau să te folosesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca pe un izbăvitor al acestui neam[/COLOR][COLOR=blue], și iată, acesta este rodul lucrului ce-l lucrăm.”(3/16 martie 1991) [/COLOR] Irineu va lucra [COLOR=fuchsia]în fața multor înălțimi[/COLOR], adică peste mai-marii pământului, și va lucra vestirea României pe tot pământul; dar pentru aceasta trebuie mai întâi să semneze pactul cu “Cel de la Pucioasa”, căci i se cere “[COLOR=fuchsia]să fie întreg întru el,[/COLOR] și ca el, și cu el”, adică vândut lui, ca apoi să fie “vârf de lance” și “să lucreze pentru el și pentru planul lui” și [COLOR=fuchsia]să facă minuni[/COLOR] pe care numai ei doi le văd și numai ei le înțeleg. Irineu – noul Mesia va fi [COLOR=fuchsia]lumină[/COLOR] din lumină: [COLOR=blue]“ Copilul Meu iubit, merg cu tine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar și tu să mergi cu Mine[/COLOR][COLOR=blue], ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să lucrăm minuni[/COLOR][COLOR=blue] pe unde mergem noi, căci minunile de astăzi sunt anevoie de înțeles, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]noi le înțelegem[/COLOR][COLOR=blue], iubitul Meu.[…] Merg cu tine acolo, că acolo avem ceva de lucrat, și vei vedea și vei înțelege de ce merg cu tine acolo, și de ce [/COLOR][COLOR=fuchsia]mergi cu Mine[/COLOR][COLOR=blue] acolo. Vei vedea, copilul Meu, și te vei bucura, că vom lucra peste tot pe unde trebuie să lucrăm, vom lucra așa cum am început, și ne vom bucura când vom lucra, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-o vestim pe România pe tot pământul[/COLOR][COLOR=blue], măi copilul Meu.[/COLOR] [COLOR=blue]Nu stăm de vorbă mult acum, pentru că merg cu tine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi fi întru toate cu tine[/COLOR][COLOR=blue]. Toate se vor lucra, și vor fi din planul Meu lucrate [...]. Copilul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii întru Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Eu voi merge cu tine, și vom lucra. Iată, binecuvântare îți dau. Această binecuvântare va fi cu putere și cu lumină [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să fii lumină[/COLOR][COLOR=blue] și să se vadă această lumină”.(5/18 noiembrie 1990) [/COLOR] [COLOR=blue]“ Am lucrat ca să te așez bine și ca să pot prin tine [/COLOR][COLOR=fuchsia]în fața multor înălțimi[/COLOR][COLOR=blue], dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii întreg întru Mine[/COLOR][COLOR=blue], că Eu am pus în tine putere, și Eu nu sunt un Dumnezeu neputincios, dar iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]puterea Mea lucrează în cei ce Mă poartă[/COLOR][COLOR=blue] așa cum am fost Eu.[…] Copilul Meu iubit, pace ție![…] Poartă-Mă întru tine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii întreg întru Mine[/COLOR][COLOR=blue]!” (3/16 martie 1991)[/COLOR] Consemnăm însă aici o nouă inadvertență: “Cel de la Pucioasa” pretinde că este un Dumnezeu atotputernic, dar în același timp puterea lui lucrează condiționat: numai în cei care “[COLOR=fuchsia]îl poartă[/COLOR] pe el, în ei” și sunt “[COLOR=fuchsia]întregi întru el[/COLOR]”. Restul sunt opaci la puterea lui. Dar, dacă puterea lui este sever condiționată, atunci nu mai este atotputernic. Pe de altă parte, pretinde că tot el este cel care pune putere în cei ce nu o au, ceea ce duce contradicția dintre alegațiile sale la paroxism. Îndemnul “[COLOR=fuchsia]fii întreg întru Mine[/COLOR]” nu este o expresie retorică, ci are un scop nedisimulat: acela de a dărâma biserica strămoșească, pe motiv că preoții “se mint pe ei înșiși” iar biserica “nu mai are învățătura ce adevărată”; apoi, de “a zidi biserica ce nouă”, numită pompos “Noul Ierusalim”. [COLOR=purple] [/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a VIII-a)
[/COLOR] Din această biserică, la Pucioasa, va izvorî o nouă învățătură “coborâtă direct din cer”, care va conduce omenirea “pe calea cea dreaptă”: [COLOR=blue]“[…] iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]din biserica Mea nu mai curge râul cel curat al învățăturii adevărate[/COLOR][COLOR=blue]. Se mint pe ei înșiși cei ce zic că Mă au pe Mine în mâna lor, căci aceștia n-au viața mea în ei și n-au putere întru Mine aceștia. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fii întreg întru Mine[/COLOR][COLOR=blue], că iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ne apucăm să zidim biserica cea nouă[/COLOR][COLOR=blue]. Voi coborî cuvânt din cer și voi vorbi noroadelor și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi învăța pe tot omul calea cea dreaptă[/COLOR][COLOR=blue], căci una este calea cea cu Mine.” (3/16 martie 1991)[/COLOR] Irineu Pop - Mesia cel nou se va ridica cu putere multă și [COLOR=fuchsia]va slobozi înviere[/COLOR] peste noroade: [COLOR=blue]“Ridică-te peste mulțimi și [/COLOR][COLOR=fuchsia]slobozește de acum glas cu putere de înviere[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]trebuie să învieze lumea[/COLOR][COLOR=blue], măi copilul Meu[…]”(3/16 martie 1991)[/COLOR] Lumea se știe sigur că n-a înviat, ci a continuat să moară ca și înainte. De altfel, Irineu știe cel mai exact câți au înviat la “glasul lui cu putere de înviere” și ar putea să mărturisească dacă l-ar întreba cineva, și dacă ar avea ce. Deocamdată însă, Irineu va trebui să păstreze secretul absolut al planurilor și al identității conspiratorilor pucioși: [COLOR=blue]“ Iată, iar îți spun că [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine voi împărți de la Mine multe cuvinte[/COLOR][COLOR=blue], și vei fi între Mine și cei peste care voi lucra, căci vom lucra mult de-acum și vom propăși din zi în zi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar nu vom descoperi încă izvorul Meu.[/COLOR][COLOR=blue]”(10/23 februarie 1991)[/COLOR] Inconsecvența ideilor promovate în jurul acestei “vestiri tăinuite” a planului de la Pucioasa este halucinantă. După ce aici era rugat să nu descopere nimic și să ascundă totul cu multă grijă, doar peste două luni Irineu va fi îndemnat să dea totul pe față: [COLOR=blue]“ [...] dar ajută-mă, că iată, vreau să fac cu tine început de lucrătură nouă. Nu te pripi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu Mă ascunde sub obroc. Scoate-Mă[/COLOR][COLOR=blue] și fă să luminez cu tine prin ceea ce lucrezi!” (7/20 aprilie1991)[/COLOR] Irineu este chemat să se facă mijlocitor pe lângă [COLOR=green]Doina Cornea[/COLOR], o binecunoscută militantă pentru ideile monarhiste, care este numită acum “[COLOR=green]Apostol[/COLOR] al României”. Ea este proiectată a fi vector de legătură cu [COLOR=red]unsul[/COLOR] României, regele Mihai: [COLOR=blue]Hai, că Eu sunt! Hai să biruim! Hai, că plata voastră, multă este în ceruri! Adu-Mi cu inima aproape de Mine și de tine pe aceea pe care [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu am numit-o [/COLOR][COLOR=green]apostol[/COLOR][COLOR=fuchsia] al României Mele[/COLOR][COLOR=blue]. Adu-o lângă lucrul Meu, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau s-o fac [/COLOR][COLOR=green]apostol[/COLOR][COLOR=fuchsia] pentru lucrul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Eu voi fi Acela Care voi putea ceea ce nu poate nimeni pe pământ; Eu, că Eu le împlinesc pe toate. Îți dau o putere aparte pentru ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-o unești pe ea cu lucrul Meu[/COLOR][COLOR=blue], căci prin acest lucru pe care-l lucrez Eu în România, voi aduce în curând slava și fericirea acestui pământ ales. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să-Mi fac legătură bună cu [/COLOR][COLOR=red]cel uns[/COLOR][COLOR=fuchsia] al Meu[/COLOR][COLOR=blue], că va trebui să lucrăm după planul Meu, căci cu voi este tot cerul. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]merg cu cuvântul înainte și[/COLOR][COLOR=fuchsia]vorbesc cu ea acum[/COLOR][COLOR=blue], dar mai întâi terminăm această carte cu cel mai dulce cuvânt: pace!”(10/23 februarie 1991) [/COLOR] Cuvintele “[COLOR=fuchsia]merg cu cuvântul înainte și[/COLOR][COLOR=fuchsia]vorbesc cu ea acum[/COLOR]” se referă la misiva adresată [COLOR=green]Șfintei Apostolițe Doinacornea[/COLOR] și datată 11/24 februarie 1991 ( doar o zi mai târziu). Din nou, Irineu este invitat să se lepede de prieteni și să se lipească strâns de liderii pucioși. Iar cei care ar îndrăzni să-i despartă sunt blestemați: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am acești copilași prin care Eu lucrez[/COLOR][COLOR=blue] și prin care se vede Scriptura aceea care zice: «Cine nu lasă părinți și frați și țarini și case și lume pentru numele Meu, acela nu poate fi ucenicul Meu», iar cel ce lasă totul pentru Mine, acela este ucenicul Meu. O, acești copilași nu s-au mai uitat înapoi. Au tăiat de la ei, și iată, fericiți vor fi și peste multe vor fi puși cei ce ascultă cuvintele Mele și le împlinesc. De aceea [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-am lipit cu ei[/COLOR][COLOR=blue], și vai, copilul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vai celor care numai ar cugeta să pună bârnă între tine și aceștia[/COLOR][COLOR=blue] de care Eu Mă servesc și prin care Mă leg cu tine pentru săvârșirea lucrului Meu din zilele acestea! Spun așa fiindcă se iscodește încă lucrul Meu cu tine de către cei fățarnici care zic că sunt și ei cu lucrul Meu, și numai puțin aluat dacă este de la aceia, umblă să strice frământătura cea din cer. Ferește-te de aluatul celor fățarnici, căci aceia nu lucrează în via Mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ferește-te tu de prieteni, că de dușmani te feresc Eu[/COLOR][COLOR=blue]. Dar Eu voiesc să înțelegi ce-ți spun, căci cel ce nu este cu lucrul planului Meu, acela nu este cu tine după adevăr. Ferește-te de omul limbut, că acela are două limbi. Și te ferește încă de cel lingușitor, căci cuvântul mieros al acestuia este cu două înțelesuri. Eu sunt în toată vremea cu pază tare peste tine, și cete de îngeri tari lucrează în preajma ta, căci vreau să te am, copilul Meu iubit, și vreau puternic să te am, și vreau dreptar să te am în mijlocul unui neam îndărătnic și necredincios.” (7/20 aprilie1991)[/COLOR] Irineu este chemat la Pucioasa, la “întâlnire” cu liderii pucioși, cu care să stea în sfat și de la care să primească ordine, apoi să devină “scula” de execuție a planului lor, punctul de atracție și garantul amăgitor pentru alți simpatizanți, care sunt așteptați să adere la sectă: [COLOR=blue]“– Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ne întâlnim la ieslea coborârii Mele[/COLOR][COLOR=blue] și să întărim de la Mine și de la tine [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe cei pe care-i așteptăm[/COLOR][COLOR=blue], pe cei cu care ne ajutăm, căci vreau să-i fac să priceapă bine lucrul Meu din vremea aceasta. Vreau să pricepi bine că în acest acoperământ în care Eu cobor cuvântul Meu, vom lucra adesea peste multe [/COLOR][COLOR=fuchsia]scule ale planului Meu[/COLOR][COLOR=blue], și vom lucra peste ei și cu ei apoi, ca să desăvârșim via aceasta și s-o ridicăm pe România în vârful gloriei Ierusalimului ceresc. [/COLOR] [COLOR=fuchsia]Voi mai sta în sfat cu tine[/COLOR][COLOR=blue], că multe sunt ca să le aduc spre știre și spre împlinire. Tot ce ți-am dat de lucru, fii destoinic și [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrează-le pe toate până la capăt[/COLOR][COLOR=blue], copil credincios al cerului sfânt, că vremea e târzie, copil iubit de Dumnezeu. Amin, amin, amin.” (7/20 aprilie1991)[/COLOR] În iunie 1990, pucioșii plănuiesc edificarea unei biserici de zid, care să le asigure autonomia funcțională și independența “canonică” de Biserica Ortodoxă. Alături de regele Mihai, Irineu urmează să fie și el “[COLOR=blue]garant cu numele său[/COLOR]” asupra “ortodoxiei” acestei biserici, denumită conspirativ “piatră de mărturie”. |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a IX-a)
[/COLOR] Liderii pucioși, denumiți aici “servii Mei”, urmează să dirijeze toată “lucrătura“, iar cei chemați și aleși să garanteze cu numele lor trebuie să-și dea silința “[COLOR=fuchsia]să lucreze[/COLOR] [COLOR=fuchsia]lucru de credință[/COLOR]”peste aceștia, ca pentru niște servi și soli ai lui Dumnezeu: [COLOR=blue]“ Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom așeza piatra de mărturie a cuvântului Meu[/COLOR][COLOR=blue], care a lucrat și care lucrează până la sfârșitul tainei plinirii sale, și vom scrie pe această piatră [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele cel nou al cetății Ierusalimului cel nou[/COLOR][COLOR=blue], care se va arăta de la această piatră și din care vor curge râuri de apă vie, pe ale căror laturi vom sădi pomi, și frunzele lor nu se vor veșteji, și fructele din ei nu se vor mai isprăvi, căci lună de lună se vor coace fructe noi, fiindcă pomii vor primi apă din această piatră, iar semințiile pământului se vor hrăni din fructele pomilor, și din frunzele lor vor primi tămăduiri. Amin. [/COLOR] [COLOR=fuchsia]Voi scrie numele tău pe piatra aceasta[/COLOR][COLOR=blue] și voi scrie numele aleșilor Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar vreau să scriu numele unsului cel de la Mine pe piatra aceasta[/COLOR][COLOR=blue]. Fii înțelept de la Mine, căci înțelepciunea este fiica Mea, cea care a luat ființă de la Mine mai înainte de toate câte s-au făcut prin cuvânt. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am dat cuvânt servilor Mei prin care vin cu cuvântul[/COLOR][COLOR=blue], și lucrez prin cuvânt, de la cele rostite și până la cele împlinite prin cuvânt, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să-i văd lucrând lucru de credință pe cei spre care vin să-Mi desăvârșesc taina acestor mărturii[/COLOR][COLOR=blue], că vine ziua mărturiilor, copilul Meu, vine, și vom intra apoi în odihna ei, vom intra noi mai întâi, cei care am lucrat la această lucrătură, și fi-va apoi să chemăm sub această viță pe toți cei care locuiesc în cerurile noastre, căci în cerul inimilor celor credincioși locuiesc acum mulțimile cele numeroase care va fi să se hrănească și să se tămăduiască din fructele și din frunzele sădirii vestite, și vor lua viață prin această piatră nouă. Dar iată, trebuie să facem înscriere, ca să fie cunoscută pe pământ și să rămână de mărturie această înscriere, căci mărturia ei va lucra, ca să putem apoi să ridicăm această piatră și să înfigem în vârful ei semnul Fiului Omului, și să se audă cântare îngerească pe pământ, și să cântăm ca îngerii: «Binecuvântat este Cel ce iarăși vine întru numele Domnului!», căci Eu sunt Alfa și Eu sunt Omega. Amin.” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Nici Casa Regală nu este uitată. Irineu este somat să manifeste atașament și deschidere față de acest plan, și apoi să meargă și să facă legătura și cu cei din Casa Regală, ca “[COLOR=fuchsia]să-i trezească lucrători[/COLOR]”, adică să le obțină consimțământul pentru un parteneriat de conjunctură: [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Deschide-Mi[/COLOR][COLOR=blue] ca să intru cu duhul înțelepciunii Mele întru duhul tău și să fim una întru Duhul Sfânt al Sfintei Treimi, Cea întreit lucrătoare. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Deschide-Mi[/COLOR][COLOR=blue] ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să pot lucra prin tine această taină de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și totul îți va fi ție cu putință, precum la Mine totul este cu putință. Hai să facem cu putință această lucrătură, hai, copilul Meu! Un pic mai e până la seceriș. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Hai să trezim lucrători[/COLOR][COLOR=blue], și vor avea plată ca și voi, căci voi strânge apoi plata cea de la Mine și o voi împărți la fel peste toți aleșii Mei cu care voi lucra această piatră. [/COLOR] [COLOR=fuchsia]Voiesc să fac unire cu casa unsului cel de la Mine și voiesc să lucrăm cu chibzuință, ca să scriu numele unsului Meu Mihail la temelia acestei pietre[/COLOR][COLOR=blue], și apoi să rostesc numele lui, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să audă mulțimile numele unsului Meu[/COLOR][COLOR=blue] întru care binevoiește inima Mea, căci el este cel proorocit pentru vremea care se va așeza prin această piatră. [/COLOR] [COLOR=blue]Lucrează, cu dragostea toată lucrează, cu credință neclintită [/COLOR][COLOR=fuchsia]mergi, și ți se va deschide[/COLOR][COLOR=blue][…]” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Toți cei vizați trebuie să se angajeze temeinic la lucru, după puterea și rangul social pe care îl deține fiecare pentru zidirea bisericii, “piatra de mărturie” a Noului Ierusalim: [COLOR=blue]“ Vine ziua serbării în care voiesc să rostesc din vârful acestei pietre [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele unsului cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Voiesc, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]veniți-Mi lucrători fiecare, prin puterea și prin starea în care sunteți găsiți[/COLOR][COLOR=blue] la vestirea acestui cuvânt. [/COLOR] [COLOR=blue]Pace și mir sfânt și ungere sfântă peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei aleși ai Mei cu care voi ridica această piatră de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și vom ieși cu lucrul acestei vremi de biruință! Amin, amin, amin. ” (22 mai /4 iunie 1991)[/COLOR] Arhiereul Irineu este convocat să oficieze slujba de punere a pietrei de temelie a bisericii Ierusalimului cel Nou în ograda lui Ilie Bunea de la Glodenii Pucioasei, acolo unde a fost “uns” de pucioși ca “arhiereu” al lor. În curând, el va fi eliberat de obligația de a ține planul tăinuit, deoarece patriarhul Teoctist, deși înștiințat de către Irineu, n-a voit să se angajeze cu nimic în sprijinul pucioșilor. În consecință, se prefigurează un război ideologic deschis între Irineu și arhiereii din B.O.R., și tocmai de aceea Irineu este puternic susținut și încurajat moral de către liderii pucioși: [COLOR=blue]“ Am carte întocmită spre tine în vremea aceasta și am de scris în ea tot ce am de cuvântat și de împlinit prin tine, și apoi vor vorbi cuvintele acestei cărți, vor vorbi de pe înălțimi și vor mărturisi despre taina pe care o lucrăm, taină încă un pic acoperită, încă o clipă, iubitul Meu, servul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu,[/COLOR][COLOR=fuchsia]căci în locul în care Eu te-am uns pe tine peste Ierusalimul cel nou, iată, așezăm acum piatră de mărturie[/COLOR][COLOR=blue], și tu vei fi martorul Meu cel credincios. Un picuț va mai sta sub ascundere această mărturie, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]a trebuit să te trimit către cel ce stă mare pe scaunul bisericii, căci dacă n-ar fi știut, n-ar fi avut păcat, și ar fi avut îndreptățire înaintea Mea[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Să nu te temi de ei, că ei nu sunt mai tari ca tine[/COLOR][COLOR=blue]. Fii dârz […]” (2 /15 iulie 1991)[/COLOR] După ce i se reamintesc cei 25 de ani de pe vremea Verginicăi, care sunt temelia acestei “pietre de mărturie” care se pregătește, Irineu este somat să fie credincios liderilor pucioși care gestionează din umbră această “[COLOR=red]lucrătură[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Îți amintesc câte ceva de pe vremea aceea ca să te întăresc, copilul Meu, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fii credincios[/COLOR][COLOR=blue], că [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin cei care sunt ai Mei prin această[/COLOR][COLOR=red]lucrătură[/COLOR][COLOR=blue], voi lucra lucruri și mai mari decât cele de atunci.” (2 /15 iulie 1991) [/COLOR] Irineu este chemat să legitimeze “[COLOR=red]lucrătura[/COLOR]” atât cu numele lui, cât și cu al regelui Mihai I. Pentru aceasta, Irineu va trebui să țină predici favorabile monarhiei: [COLOR=blue]“ Ia înțelepciunea Mea și întocmește cu ea cuvânt de temelie și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune numele tău la temelia acestui cuvânt de temelie nouă[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune în cuvântul acesta numele unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci voiesc să rostesc numele lui din vârful acestei pietre când vom termina de lucrat această piatră. Eu sunt Cel Care-l [/COLOR][COLOR=fuchsia]va aduce pe unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt Dumnezeul puterilor, și ce este cu neputință la cei neputincioși, aceea este cu putință la Dumnezeu. […]” (2 /15 iulie 1991)[/COLOR] |
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a X-a)
[/COLOR] Irineu este din nou investit cu sarcina de a negocia obținerea bunăvoinței Regelui și Casei Regale (cu o mențiune specială pentru Alteța Sa Margareta de România), față de planurile conjugate ale liderilor pucioși de a controla din umbră cei mai însemnați factori de putere din România. Se pretinde că o schimbare de conduită vizibilă a regelui, care ar sugera o religiozitate crescută (regele ar trebui să-și lase barbă, să nu mai mănânce carne, și să practice celelalte “tabieturi religioase” specifice religiei pucioșilor și denumite de ei “[COLOR=fuchsia]viață sfântă, dumnezeiască[/COLOR]”), ar trebui să fie condiția obligatorie care ar aduce după sine succesul campaniei de repatriere a regelui, susținută de către liderii pucioși ( în realitate, regele a reușit să revină definitiv în țară, deși nu a împlinit nici una dintre condițiile care i-au fost propuse de către pucioși) : [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia] Voiesc să stai de vorbă cu unsul Meu Mihail, cu regele acestui neam[/COLOR][COLOR=blue], și Eu ți-am dat ție misiune cerească să așezi peste el [/COLOR][COLOR=fuchsia]și peste toată casa lui și peste mlădița lui[/COLOR][COLOR=blue], care va sta alături de el, să așezi sfințenie, după asemănarea lui Dumnezeu, după așezarea lui Dumnezeu, cu care Se va desăvârși Domnul peste acest pământ cu nume sfânt, cu nume nou de nou Ierusalim. Fii martorul Meu, fii martorul acestei vremi de glorie cerească și [/COLOR][COLOR=fuchsia]sfințește pe unsul Meu Mihail prin cuvintele acestei mărturii[/COLOR][COLOR=fuchsia]și prin așezare de viață sfântă peste el, după orânduiala dumnezeiască[/COLOR][COLOR=blue], fiindcă [/COLOR][COLOR=fuchsia]această orânduială va fi cărarea care-l va aduce în țara Mea cea aleasă[/COLOR][COLOR=blue], în țara lui cea iubită lui.” (2 /15 iulie 1991)[/COLOR] Se profețește și faptul că regele chiar va accepta să observe “legile sfinte” de la Pucioasa, ceea ce însă nu s-a întâmplat. Se mai profețește că drapelul tricolor, “[COLOR=fuchsia]curcubeul României[/COLOR]”, se va așeza ca o punte de unire peste tot pământul, iar regele Mihai I va domni împreună cu mlădița sa, Margareta, peste pământul cel nou, noul Eden care “[COLOR=fuchsia]va străluci peste noroade[/COLOR]” : [COLOR=blue]“ Cine iubește pe România și nu este cu Mine și cu poruncile Mele, acela nu iubește acest neam și acest pământ, acela nu poate nimic pentru acest neam ales. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Voi coborî legile Mele peste unsul Meu Mihail [/COLOR][COLOR=blue]și voi coborî legile acestui pământ ales, căci este pământul cel ales de cer, și peste el este ochiul lui Dumnezeu, care vede cele rele, cele ascunse, care pătrunde și descoperă, care curăță până în adânc și scoate din acest pământ tot ce este întinat și stricat și dedat cu stricăciunea, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fie nou acest pământ și să se coboare peste el curcubeul României[/COLOR][COLOR=blue], însoțit de slava cea nouă a Ierusalimului ceresc. Aceasta este soarta acestui pământ, a acestui nou Canaan, a [/COLOR][COLOR=fuchsia]acestui nou Eden care va străluci peste noroade[/COLOR][COLOR=blue], iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul Meu Mihail și mlădița sa vor fi întru Mine[/COLOR][COLOR=blue], și nu vor fi fără Mine peste acest nou pământ. […]” (2 /15 iulie 1991)[/COLOR] Irineu Pop este încurajat din nou să nu se teamă de confruntarea cu Sinodul Bisericii, care se prefigurează (și care a avut loc, până la urmă, în ianuarie 1993), semn că liderii pucioși sunt perfect conștienți că solicitările lor sunt ilegale sau necanonice: [COLOR=blue]“ Pace ție, iubitul Meu, dar să nu fii plăpând! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fii dârz și nu te teme[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt cu tine și voi fi, și toate vor fi lucrate, dar dragostea Mea să fie dragostea ta. […] Pace ție! Pace de la sfinții din cer, care privesc în cer mărturia zilei în care tu ai fost uns în Ierusalimul cel din cer coborât! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fii credincios ungerii care este pe creștetul tău[/COLOR][COLOR=blue], căci ne vom ridica și vom sădi pomi din loc în loc, și acești pomi se vor hrăni din seva pomului vieții, care [/COLOR][COLOR=fuchsia]este lucrată aici prin servii Mei cei credincioși[/COLOR][COLOR=blue], și acest pom va fi așezat în Ierusalim.”(2 /15 iulie 1991)[/COLOR] [COLOR=purple]3. Pasaje din mesajele “venite din cer” către patriarhul Teoctist[/COLOR] Patriarhul Teoctist este invitat să-și consolideze poziția în Biserică, șubrezită după lovitura de stat din decembrie 1989, și să-l ungă urgent pe Irineu Pop Bistriceanul patriarh, în locul său: [COLOR=blue]“Proorocie. Cuvântul Domnului către patriarhul Teoctist[/COLOR] [COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]coală-te din nou și șezi în mijlocul bisericii! Iată, citește aici:[/COLOR] [COLOR=blue]1. Miron[/COLOR] [COLOR=blue]2. Nicodim[/COLOR] [COLOR=blue]3. Iustinian [/COLOR] [COLOR=blue]4. Iustin[/COLOR] [COLOR=blue]5. Teoctist[/COLOR] [COLOR=blue]6. Teoctist[/COLOR] [COLOR=blue]7.[/COLOR] [COLOR=blue]Ia aminte, că Eu aleg din nou Ierusalimul și mă voi îmbrăca în mantia răzbunării [/COLOR][…][COLOR=blue] Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit [/COLOR][COLOR=fuchsia]să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns[/COLOR][COLOR=blue]. Ia aminte bine, că s-au împlinit cei șaptezeci de ani de sub puterea fiarei roșii. Acum Eu așez din nou Ierusalimul. Te-am adus a doua oară pe scaunul bisericii să-Mi pot așeza vremurile așa cum erau până la domnia fiarei roșii. Și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îmi voi unge prin tine cu untdelemnul sfințeniei pe cel de-al șaptelea uns[/COLOR][COLOR=blue]. Acela este de la Mine; întru acela binevoiesc. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Peste el voi coborî legile Mele[/COLOR][COLOR=blue] pe care Mi le-ați stricat; [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu el voi îndrepta iarăși vremurile[/COLOR][COLOR=blue] pe care Mi le-ați schimbat; și cu el voi netezi cărările și voi îndrepta calea vieții, ca să vină spre Mine poporul Meu cel orbit de nelegiuiri. Ia aminte, că ți-l voi face cunoscut. Iată toiagul și crucea biruinței. Păstrează-le pentru ungerea acestui slujitor al Meu. Amin, amin, amin. “ [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 29 aprilie/12 mai 1990) Patriarhul Teoctist este invitat să treacă la acțiune. “Cel de-al 7-lea uns” va fi Irineu Pop, care va reinstaura calendarul după stilul vechi: [COLOR=blue]“Ia aminte, și te ridică să faci voia Mea […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]că-l voi așeza pe cel de-al șaptelea uns[/COLOR][COLOR=blue], și el va sta și va împlini planul Meu ca să-Mi așez la loc vremurile și sărbătorile.” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 15/28 octombrie 1990) Nici această proorocie cu restaurarea stilului vechi în Biserică nu s-a împlinit (încă). Arhiereul Irineu va primi indicații concrete prin liderii pucioși, denumiți “[COLOR=fuchsia]robii Mei prooroci[/COLOR]”: [COLOR=blue]“ Și voi coborî [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin robii Mei prooroci[/COLOR][COLOR=blue] și voi veni către el și [/COLOR][COLOR=fuchsia]îi voi porunci să facă voia Mea[/COLOR][COLOR=blue]. Acela este de la Mine, și nimeni să nu umble să-Mi zădărniceacă planul meu, că Eu sunt Dumnezeu și nu om. Voi coborî Duhul Meu peste el și îl voi îmbrăca cu putere de sus și îl voi așeza pe scaunul lui David și vom face biserică vie și nestricăcioasă.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 15/28 octombrie 1990) Dar planul, deși bine pus la punct, tot a fost zădărnicit. Irineu n-a mai fost așezat “[COLOR=blue]pe scaunul lui David[/COLOR]” nici până în ziua de astăzi. Ambițiile “Dumnezeului de la Pucioasa” erau însă foarte ambițioase: [COLOR=blue]“[…] iată că pe scaunul Meu voi face așezare [/COLOR][COLOR=fuchsia]după voia Mea[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]gândurile Mele[/COLOR][COLOR=blue] nu sunt ca gândurile voastre.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 15/28 octombrie 1990) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:02:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.