![]() |
Rock on!
Eu rock mai mult ascult:Nightwish,Slipknot ,disturbed,greenday,evanescence,metallica si de pe la noi:Iris,Phoenix,proconsul,holograf, Ducu Bertzi,
|
Muzica
Sincer mai ascult cateodata muzica lumeasca dar fara rock,house,si manele
oricum si celelalte tot lumesti sunt oricum muzica bizantina si crestineasca imi place f mult oricum cu ajut lui dumnezeu vreau sa las de muzica lumeasca si stiu cas e poate |
|
ascult colinde cit pot de mult.....chiar acum un superb colind a lui Hrusca.....imi alina sufletul....
|
am primit pe mail un link...
poate va place si voua :)
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741 a venit si cu cateva detalii: "Stand by me"- versiune fabuloasa !Chiar merita ascultata!!! Un superb "remix". O exceptionala varianta in care fiecarui cantaret ii e alocat un canal de inregistrare, fiind ulterior "mixati" in studio. Profesionisti ai inregistrarilor, au colindat lumea si au reusit aceasta performanta superba. Interpretii acestei cunoscut hit " Stand by me " sunt cantareti stradali, necunoscuti, chiar vagabonzi, oameni saraci, unii fara dinti in gura, altii orbi sau chiar membri din triburi departate, oameni de pe tot mapamondul . ARTISTI cu A mare, care ....... reusesc incredibilul. De fapt, in viata , Dumnezeu iti poate da o voce extraordinara, un fizic si un talent iesit din comun, dar daca nu ai pe cineva ( sau un "inger pazitor ) care sa te sprijine si sa te ajute sa fie....."stand by me" cand ai nevoie , totul e inutil . Inutil pentru el , muzicantul stradal dar nu si pentru noi care ne bucuram de "fiorul" muzicii sale ! |
Citat:
|
Buna
Si eu sunt noua pe acest forum si ma bucur ca am gasit acest site minunat in care putem vorbi deschis despre dragostea de Dumnezeu... Si ca sa-ti raspund la intrebare, eu ascult foarte mult muzica Clasica ( o ador ) si muzica Crestina indiferent de la ce religie provine aceasta...
|
Citat:
|
Citat:
|
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:42:09. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.