![]() |
multumesc. Gasisem si eu poza asta pe site-ul acela insa tot nu stiu unde e cladirea.
Ei... o sa-mi fac eu plimbare intr-o zi pana la catedrala sa ma orientez la fata locului. Bine ca scrie pe cladire :) e foarte frumoasa, nu se poate sa nu o remarc. Ma mir ca nu am "observat-o" pana acum. |
Expozitie de icoane bizantine pe lemn
La Scoala nr.4 din Suceava a avut loc astazi vernisajul expozitriei de icoane bizantine pe lemn " Iubi-Te voi Doamne " . Expozitia cuprinde 54 de lucrari dedicate sarbatorii Inaltarii Domnului. Expozitia va fi deschisa pana pe 24 mai , dupa cum informeaza corespondentii RADIO TRINITAS .
|
Iertati/ma, de unde aveti atatea informatii, lucrati in presa?
|
Citat:
|
Multumesc, o sa va deranjez pentru detalii.
|
pentru cei din Bucuresti
Sarbatoarea europeana a muzeelor
Sambata, 15 mai 2010 Intrare libera Muzeele bucurestene isi asteapta vizitatorii la expozitii, spectacole de muzica, dans, teatru si film, proiectii si evenimente speciale interactive. Detalii despre activitatile muzeelor din Bucuresti si din restul tarii care participa la eveniment gasiti pe www.noapteamuzeelor.ro Muzeul National de Arta al Romaniei: 16:00 – 04:00 Muzeul National de Arta Contemporana: 21:00-05:00 Muzeul National de Geologie: 19:00 – 01:00 Muzeul National „George Enescu”: 20:00 – 05:00 Muzeul National de Istorie a Romaniei: 18:00-03:00 Muzeul National al Literaturii Romane: 10:00 – 03:00 Muzeul Militar National „Regele Ferdinand I”: 20:00 – 01:00 Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”: 10:00-14:00 Muzeul Taranului Roman: 18:00 – 2:00 Muzeul Municipiului Bucuresti: 14:00-04:00 Muzeul Aviației: 20:00 – 4:00 |
Premiere la Teatrul National din Bucuresti
" Tragedia lui Carmen " in regia lui Ioan Caramitru a carei premiera are loc in acest moment si se joaca pe scena Mare a TNB . Spectacolul , o versiune inedita a operei lui Georges Bizet , este montat in coproductie cu Opera Nationala Romana si beneficiaza de mai multe variante de distributie , cu numede prima marime ale artei lirice si actori consacrati . Spectacolul " S-a sfarsit cum a inceput ", regizat de Horatiu Malaele , este pregatit pentru a fi prezentat oficial pe 3 iunie . Spectacolul este o comedie bufa , despre cum se alege praful de o casa , o farsa spumoasa ce patineaza intre absurd si sublim .
|
Concert de muzica corala la Catedrala Mitropolitana din Iasi
La Catedrala Mitropolitana din Iasi se va desfasura duminica , 23 mai , concertul " Sa multumim Domnului " , al Corului barbatesc " Mitropolitul Iosif Naniescu " al Facult de Teologie Ortodoxa " Dumitru Staniloae " din Iasi . Programul va cuprinde 18 melodii corale si psaltice din repertoriul grupului coral . Iata cateva piese ce vor fi interpretate duminica : " Priveghere " , " Doamne buzele mele " , " Rugaciunea inimii " , etc .In acelasi timp programul va cuprinde si lucrari monodice , pe o singura voce , cunoscute ca piese psaltice . Dintre acestea " Lumina lina " . . .
|
Concert de muzica bizantina
Parohia " Sfantul Elefterie " din Capitala organizeaza duminica , de la ora 18 , un concert de muzica bizantina . Concertul va fi sustinut de grupul de muzica bizantina Evloghia al Patriarhiei Romane .Repertoriul este format din cantari bizantine ale psalmilor .Intrarea va fi libera !
|
Lectii de cateheza la Biserica Sf. Mina Vergului din Bucuresti
Pentru persoanele din Bucuresti interesate sa primeasca lectii de cateheza - acestea se desfasoara in fiecare luni, dupa ora 16, la Biserica Sf. Mina Vergului, din centrul Capitalei, imediat dupa vecernie si acatistul Sf. Mina. Tot atunci au loc si cantari bisericesti si se oficiaza molitvele Sf. Vasile cel Mare!
Aveti aici toate informatiile - http://www.sfminavergu.ro/. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:03:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.