Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   disperata (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6905)

pusichet 01.12.2009 10:07:36

ma intrebati de unde stiu asa sigur

pe parcurs, de cind s-a spovedit si pina acum s-a schimbat situatia.
am gasit biletele de dragoste, incepuse sa ascunda bani etc.
desi el neaga si acum ca nu are pe altcineva, eu am aflat pe parcurs de la diverse persoane cu care lucreaza el.

va dati seama ca in primele postari sustineam ca nu are pe nimeni extra, pentru ca inca mai aveam incredere in el
dar, cu timpul sotul meu a inceput sa-si schimbe comportamentul

AndruscaCIM 01.12.2009 13:35:22

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 186451)
Pusichet, de unde stii asa sigur? In prima postare tot sigur spuneai ca nu are pe altcineva. Pana la urma care sigur e adevarat?

Cred ca orice femeie simte cand apare o alta femeie in peisaj...asa cum bine spune Varujan Vosganian "...Iar femeile, precum salbaticiunile din padure, simt apropierea unei alte femei. Toate femeile simt. Diferenta dintre ele este ca unele iti spun, din orgoliu, iar altele nu-ti spun, ca sa nu te piarda."
Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 186461)
Este interesant ca si tu negi.
Negarea este cea mai simpla modalitate de protejare a eului.
Pana la a te gandi ca sotul are amanta, intai ii gasesti toate scuzele posibile si imposibile: este obosit, are pb la lucru, este un idealist, sunt eu prea putin pt el, sufera ca nu are copii (sau, dimpotriva, sufera ca are copii!), i s-a stricat masina, este bolnav, are hepatita..orice..

Ce caraghios mi se pare ca si tu negi, desi nu esti implicata in situatie. Si la fel, esti hotarata sa iei rand pe rand toate celelalte posibilitati.. desi el a inaintat deja actele de divort (deci nu este nici bolnav, nici obosit, nici, nici..)

Asa este, cred ca cel mai bine este sa fim sinceri cu noi insine si sa nu neglijam semnele de intrebare si schimbarile aparute in cuplu...asta in caz ca apar, pentru ca altfel alegem singuri sa traiesti o minciuna si nu realitatea...parerea mea!

iubireimpartasita 01.12.2009 13:51:57

Citat:

În prealabil postat de pusichet (Post 186567)
ma intrebati de unde stiu asa sigur

pe parcurs, de cind s-a spovedit si pina acum s-a schimbat situatia.
am gasit biletele de dragoste, incepuse sa ascunda bani etc.
desi el neaga si acum ca nu are pe altcineva, eu am aflat pe parcurs de la diverse persoane cu care lucreaza el.

va dati seama ca in primele postari sustineam ca nu are pe nimeni extra, pentru ca inca mai aveam incredere in el
dar, cu timpul sotul meu a inceput sa-si schimbe comportamentul

ai incercat sa vorbesti cu femeia aceea?
te-am mai intrebat asta o data

AndruscaCIM 01.12.2009 15:42:38

Citat:

În prealabil postat de iubireimpartasita (Post 186623)
ai incercat sa vorbesti cu femeia aceea?
te-am mai intrebat asta o data

Tu ai face asta?

Miha-anca 01.12.2009 16:07:35

DA, si eu cred ca e un sfat bun, de o discuta cu acea femeie; dar atentie la atitudine, sa nu i se para ca esti disperata, ci stapana pe situatie. Practic ei isi bazeaza fericirea pe doua casnicii distruse. Toate astea intr-o zi se platesc.

Anna 01.12.2009 16:09:11

Daca el neaga, atunci sa te rogi sa iasa adevarul la iveala. Cunosc o persoana care asa a facut, avea probleme in relatie si pur si simplu nu stia de ce si pana la urma s-a aflat de un adulter. Plateste la manastiri de rugaciune pt dezvaluirea adevarului, astea sunt f puternice.

iubireimpartasita 01.12.2009 18:00:52

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 186645)
Tu ai face asta?

da,as prefera sa fiu directa si sincera,asa mi-as mai raspunde la unele intrebari si as reusi sa-mi fac o parere despre cum e ea.

anna21 01.12.2009 18:10:16

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 186657)
Daca el neaga, atunci sa te rogi sa iasa adevarul la iveala. Cunosc o persoana care asa a facut, avea probleme in relatie si pur si simplu nu stia de ce si pana la urma s-a aflat de un adulter. Plateste la manastiri de rugaciune pt dezvaluirea adevarului, astea sunt f puternice.

Eu cred ca am putea sa o ajutam un pic cu rugaciunile noastre.
:)

AndruscaCIM 01.12.2009 18:24:21

Citat:

În prealabil postat de iubireimpartasita (Post 186707)
da,as prefera sa fiu directa si sincera,asa mi-as mai raspunde la unele intrebari si as reusi sa-mi fac o parere despre cum e ea.

Conteaza cum e ea in aceste cazuri?:39:...

Anna 01.12.2009 18:24:45

Eu am auzit ca pt scoaterea adevarului la iveala se citeste Psaltirea, de aceea ziceam sa dea la manastire.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:28:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.