![]() |
[quote=icamilin;201149]
Citat:
Ma rog si acum pentru el, zilnic. Am dat pomelnic de 40 de zile si am vorbit cu parintele la care ma spovedesc. Incerc sa fac canonul pe care mi l-a dat si sa nu deznadajduiesc. Insa ma apasa tot ce am facut rau si tot ce n-am facut bine pentru el cat timp a trait. Il inteleg acum (asa imi pare, ca inteleg totul intr-o noua lumina.. ca si cum as fi avut o revelatie): izolarea, teama de a mai vorbi cu mine pentru ca il judecam.. intreaga suferinta a vietii lui. M-am uitat si eu in calendar si am vazut ca in Postul Mare in fiecare sambata se pomenesc cei adormiti. O sa fac cum mi-ai spus. Dumnezeu sa-ti ajute si tie in toata lucrarea buna si sa-ti rasplateasca pentru acest cuvant de incurajare ce mi-ai dat! |
Cel mai mare necaz al meu este ca am facu un copil in pacat. Sunt despartita de tatal lui pentru ca e un om de nimic (nu vine nici sa il vada pe Alex pt ca e cu alta femeie, nu ii mai trimite nici bani de intretinere).
Copilul are 3 ani, nu vorbeste decat 5-6 cuvinte si nu mai stiu ce sa fac si xcum sa il ajut. |
Citat:
|
Toti spun ca e vorba de o intarziere de limbaj, dar sa am rabdare ca se rezolva. Dar cand vad ca bat drumurile de luni de zile la pedagog, psiholog, neuropsihiatru si de curand logoped si nici o schimbare majora nu are loc, nu mai stiu ce sa cred si la cine sa apelez.
|
Citat:
PS e bine ca si mama sa fie spovedita si impartasita |
Il cheama Alexandru Gabriel. Ultima data l-am impartasit duminica. Mergem destul de des la Biserica si cred in cele sfinte, dar ma tortureaza aceasta problema de multa vreme.
|
Citat:
|
Am probleme de sanatate,imi urasc amandoua joburile si exact cum amintea cineva tot aici,imi este frica ca voi ajunge in iad...
|
Citat:
|
In pacat inseamna ca nu am fost casatoriti.
Daca spun ca e om de nimic, ma refer la faptul ca este complet absent din viata copilului despre care spunea cu falsitate ca inseamna totul pentru el. Cand stie ca mi-e greu sa ma descurc singura, mai ales ca asta mic are o problema si ma chinui sa il duc la sala de educatie si logopedie, cand stie ca viata e grea si nu ii trimite nici macar un milion in lei vechi pe luna, cum il pot numi, om de calitate, cu suflet? Tot el i-a transmis si talasemie minora si am umblat cu copilul la doctori, iar in zuia de azi nimic nu e gratis. L-a recunoscut, l-a trecut pe numele lui si are macar datoria morala sa aiba grija ca acest copil sa evolueze normal. Am spus cum e dupa faptele lui, iar asta nu are legatura cu iertarea. Poti sa ierti pe cineva fara sa ai o impresie favorabila despre acea persoana. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:24:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.