Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Este pacat sa ascultam Rock? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8041)

ioanachild 17.05.2010 18:26:48

Da,exista un lucru care ma motiveaza sa cred in Satana.
Mai exact nu sunt satanista, ci anarhista.
Nu cred ca trebuie sa spun in gura mare lucrul care m-a facut sa cred in Satana, pentru ca este un lucru personal.

colaps 17.05.2010 18:30:01

Citat:

În prealabil postat de ioanachild (Post 249397)
Nu cred ca trebuie sa spun in gura mare lucrul care m-a facut sa cred in Satana, pentru ca este un lucru personal.

Pai si in Dumnezeu nu crezi??

gabriela8 17.05.2010 18:32:04

Citat:

Nu vad nimic rau in a spune ce anume te-a determinat sa alegi o asemenea cale. Nu spui in "gura mare" doar tastezi daca vrei asa pentru "cultura" noastra... Pe forum au scris multe persoane durerile, dezamagirile sau minunile intamplate in viata lor; si pentru aceste persoane au fost "lucruri personale"dar le-au impartasit...
Faci cum crezi!

razvan_andrei 17.05.2010 21:06:09

Citat:

Pai e o mare diferenta intre satanism si anarhism. De fapt, daca faci parte dintr-o organizatie sau secta de anarhisti, nu te poti numi anarhista. Organizatia presupune o oarecare ierarhie, ori anarhismul este exact opusul.

Un anarhist trebuie sa fie pe cont propriu. Si nu are nicio legatura cu religia de niciun fel.

Jane Says 17.05.2010 21:45:26

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 249529)
Pai e o mare diferenta intre satanism si anarhism. De fapt, daca faci parte dintr-o organizatie sau secta de anarhisti, nu te poti numi anarhista. Organizatia presupune o oarecare ierarhie, ori anarhismul este exact opusul.

Un anarhist trebuie sa fie pe cont propriu. Si nu are nicio legatura cu religia de niciun fel.

Orice este in afara lui Dumnezeu si se ghideaza dupa alt principiu in afara de El (fie acelt alt principiu si "lipsa oricarui principiu"), este.... oh well, scandalizati-va: satanism, chiar si cand are costum si cravata si poarta masca respectabilitatii depline.
Nu exista nuante de gri. In afara lui Dumnezeu e intunericul cel mai dinafara, nu curcubeu de arome skittles din care aleg ce-mi place.

N-aveti decat sa va socati din partea mea :)

BogdanF2 17.05.2010 21:53:40

Citat:

În prealabil postat de redandrei90 (Post 197820)
Un fost prof de religie ne-a spus ca este pacat sa ascultam rock si o sa ajungem in iad. Ne spunea ca ar fi folosite cuvinte satanice intoarse pe dos nu stiu cum. Problema este ca mie imi place rockul, aproape numai rockul (nu ce dur sa imi sparg urechile), si nu vad care ar fi problema... este doar un gen de muzica... eu cred ca ar trebui blamate mai mult manelele care implica bani femei masini smecherie si mai stiu eu ce ... Voi ce ziceti?:D mai sunt amatori de muzica rock pe aici? :D

Cauta pe youtube seria de filmulete "They Sold Their Souls for Rock'n'Roll". Sunt vreo 40 de episoade mici, de 5 minute fiecare parca.

Vezi si http://www.sfaturiortodoxe.ro/_muzicarock.htm, foarte interesant.

Bogdan.

razvan_andrei 17.05.2010 22:21:34

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 249556)
Orice este in afara lui Dumnezeu si se ghideaza dupa alt principiu in afara de El (fie acelt alt principiu si "lipsa oricarui principiu"), este.... oh well, scandalizati-va: satanism, chiar si cand are costum si cravata si poarta masca respectabilitatii depline.
Nu exista nuante de gri. In afara lui Dumnezeu e intunericul cel mai dinafara, nu curcubeu de arome skittles din care aleg ce-mi place.

N-aveti decat sa va socati din partea mea :)

Anarhismul este un curent politic impotriva statului. Nu are nicio legatura cu religia. Nu e impotriva lui Dumnezeu sau in favoarea diavolului.

Probabil ca exista si nuanta de gri. Se numeste indiferenta. Si cred ca exista la toti. Inclusiv la tine.

Si concertul de la AC/DC de aseara a fost foarte tare:D

Jane Says 17.05.2010 22:22:36

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 249580)
Anarhismul este un curent politic impotriva statului. Nu are nicio legatura cu religia. Nu e impotriva lui Dumnezeu sau in favoarea diavolului.

Probabil ca exista si nuanta de gri. Se numeste indiferenta. Si cred ca exista la toti. Inclusiv la tine.

Si concertul de la AC/DC de aseara a fost foarte tare:D

Cred ca unul din chinurile iadului e sa iti vajaie'n urechi thunderstruck :78:

razvan_andrei 17.05.2010 22:32:15

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 249581)
Cred ca unul din chinurile iadului e sa iti vajaie'n urechi thunderstruck :78:

Da? Hmm... interesant. Si eu care credeam ca unul dintre chinurile iadului este mustrarea de constiinta pt pacatele pe care le-ai facut. Ehh... dar ce suferinta ar putea sa-ti provoace astea? Rockul care vajaie-n urechi e marea piatra a lui Sisif:|

Jane Says 17.05.2010 22:34:33

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 249589)
Da? Hmm... interesant. Si eu care credeam ca unul dintre chinurile iadului este mustrarea de constiinta pt pacatele pe care le-ai facut. Ehh... dar ce suferinta ar putea sa-ti provoace astea? Rockul care vajaie-n urechi e marea piatra a lui Sisif:|

Este si mustrarea dar nu cred ca e mutually exclusive cu oroarea de Thunderstruck :67:

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:43:37.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.