![]() |
Citat:
|
<offtopic>Injurios? Poate nepoliticos și ușor agresiv da' până la injurios mai e.
</offtopic> |
Citat:
|
Păi așa i se pare lui...
|
Citat:
INJÚRIE, injurii, s. f. 1. Infractiune care constă în atingerea onoarei sau reputatiei unei persoane prin cuvinte, gesturi sau acte jignitoare; insultă, jignire (gravă), invectivă. Din lat. injuria. Cf. fr. injure. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de valeriu | Permalink Bă papistasule, care e bă injuria? Papistas sau natang sunt injurii la tine? Plus că nu nu am zis că tu esti nătâng ci sfatul tău. Citeste si tu definitiile, poate te mai edifici: PAPISTÁS, -Ă, papistasi, -e, s. m. si f., adj. (înv. si reg.) Catolic.- Din magh. pápista. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greseală | Permalink NĂTÂNG, Adj. (Despre sentimente, manifestări, actiuni ale omului) Fără sens, fără rost, lipsit de ratiune; prostesc. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greseală | Permalink Cum poti bă, după ce cu nerusinare sfătuiesti o ortodoxă să nu mai meargă duminica la biserică, tot tu să dai raport? |
Legat de nunta mixtă, mai cunosc un caz în care el e ortodox dar și membru în ASCOR iar ea zice că e ortodoxă dar e la Oastea Domnului s-au căsătorit mixt? Sau ambele sunt grupări ortodoxe? Din ce știu ASCOR mai e cum mai e dar Oastea Domnului nu știu, din ce știu au făcut 2 cununii din care una avea un obicei mai neoprotestant cu unele adăugiri, una au făcut-o în parcul municipal Baia Mare iar cealaltă la casa de adunare din Strâmtura + starea civilă. Primul copil sigur l-au botezat ortodox doar că îl duc pe la ASCOR ca să-l obișnuiască de mic nu știu celălalt probabil îl vor duce pe la Oaste.
Mai cunosc un caz în care el e ortodox iar ea e greco-catolică s-au căsătorit mixt starea civilă au făcut-o în Pomi cununia greco-catolică au făcut-o în Borlești iar cununia ortodoxă și nunta au făcut-o în Baia Mare. Nu au probleme sunt deja de 3 ani împreună de copii nu știu nimic. Dalian, Mihnea Dragomir nu e papistaș poate uniat sau papistășit la cum văd că se exprimă e greco-catolic pentru că văd că mai știe rânduiala bizantină romano-catolicii nu au treabă deloc cu ritul bizantin nici măcar cu sfinții din calendarul ortodox, să nu deviem de la subiect. |
Varză a la Cluj împănată cu ignoranță crasă.
|
Citat:
Problema e îsi bate joc de ortodocsi în toate felurile, indemnandu-i sa nu mai mearga la biserica ortodoxa si numindu-i fara rusine 'cerularieni slavofili'. Dar nimeni nu se sesizează. |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:08:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.