![]() |
Citat:
Care sunt prietenii tai? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Vă îndemn deci, înainte de toate, să faceți cereri, rugăciuni, mijlociri, mulțumiri, pentru toți oamenii,....Că acesta este lucru bun și primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru" 1 Timotei 2 : 1-3 |
Citat:
hai sa vedem prietenul tau..ala evreu ,ce zice ,de ce nu recunoste ca Iisus e Mesia .pune sablonul.(ii citez) Iisus a inviat toti mortii..nu Iisus a eradicat saracia din lume..(hm)..nu Iissus a adus pacea in lume..nu ... |
Am citit si eu cateva pagini din topicul acesta, mai mult n-am avut rabdare.... De ce intervin... pentru cei care nu au auzit si nu au citit nimic din dr. Nicolae Paulescu, un crestin 100%, va recomand cartea aceasta pe care o puteti descarca de aici:
http://www.scribd.com/doc/25418610/N...ranul-Talmudul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! |
Citat:
Ce treaba ai tu cu ce simt ceilalti, sau cu ale lor criterii? Tot asa iei apararea si romanilor in fata strainilor, a crestinilor in fata evreilor, sau a palestinienilor in fata evreilor...esti toleranta cu adevarat, sau de fapt ai si tu opiniile tale, dar ne tot bati la cap cu ele, in subiectivitatea ta? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu stie mai bine de ce iubesc acest popor. Nu trebuie sa ma motivez in fata nimanui. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:57:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.