![]() |
Citat:
Citat:
Nu stii ca ei nu gandesc, fac doar ce li se spune de catre Guru Apologeticum, care nu e atat de prost sa-si supere clientela zicandu-le sa nu mai calce in supermarket. Asta da provocare apocaliptica pentru ei.. |
Citat:
Nea Decebal, iarasi sarisi medicamentatia? |
Citat:
In ce priveste buletinele de care se face caz, nu trebuie sa va temeti. Luati buletinele si mergeti mai departe. Acest Antihrist, daca ne-am gasi in fata lui - nu esti vinovat daca nu-l accepti. Cand il accepti iti pune pecetea. Dar nu primesti. Tu porti Crucea. Daca esti crestin, esti crestin pana la capat, indiferent ce s-ar intampla. Dracul daca ar fi, nu Antihristul, nu trebuie sa te temi. Tu sa fii omul lui Hristos absolut. Dracul nu se poate pecetlui pe buletin. Orice semne ar fi pe marfuri, folositi-le, nu va temeti. Vei fi vinovat cand vei consimti tu lepadarea, nu ca ai pus mana pe o hartie pe care scrie "lepadat de Hristos". Trebuie sa va temeti de viata impatimita, ca nu te prezinti la Judecata cu buletinul, te prezinti cu inima ta curata in ce priveste viata in Hristos. Buletinul este un mijloc de a circula in ce priveste civilizatia, ca sa nu te opreasca politia. Sfintii Parinti talcuiesc aceasta cifra, 666, astfel: Primul 6 reprezinta cruzimea fara nici un pic de mila - un tata a taiat capul fetitei lui, care luase nota zece la scoala. Al doilea 6, curvia fara nici o ratiune. De exemplu, mi-a spus cineva ca in Belgia este oficia-lizat sa poata trai tata cu fiica. Al treilea 6, lipsa de credinta - un parlamentar a dat vot de blam, pentru a introduce religia in scoala, zicand: "De asta ne arde noua acum?"" Par. Arsenie Papacioc |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
p.s. nu imi mai lua in seama postarile. acelasi lucru o sa fac si eu cu ale tale, pentru discutia ca e pierdere de timp. Dumnezeu sa iti indrume pasii spre lupta cea adevarat.(cea duhovniceasca) |
Citat:
Tie cipul ti se pare si moral si pe placul lui Dumnezeu? Mie nu. Tocmai adusesem argumente, dar daca acestea nu sunt pe gustul tau... Puteai sa vii cu contraargumente daca voiai discutie civilizata, nu cu insulte luciferice. |
Citat:
Contraargumentele mele nu le-ai luat in seama. Daca tii sa nu iti fie controlata viata, renunta la telefon si calculator. In rest nu mai e nimic de comentat. :103: |
Citat:
|
|
...............
|
Ultima modă în școlile din Brazilia: uniforma cu microcip
http://www.semneletimpului.ro/stires...ocip-5923.html "Guvernul brazilian a investit 670.000 de dolari (aproximativ 500.000 de euro) într-un program de securitate care presupune fixarea de microcipuri în uniformele a 20.000 de elevi din orașul Vitoria da Conquista. cipuri_cat_un_bob_de_orez_in_uniformele_elevilor_b razilieni (Foto: fieldtechnologies.com)Microcipurile, asemănătoare celor folosite pentru identificarea și monitorizarea animalelor de companie, sunt de mărimea unui bob de orez și emit unde radio către un computer atunci când elevul intră în perimetrul școlii. Dacă elevul nu ajunge la școală timp de 20 de minute de la începerea orelor, părintele primește un sms pe telefon, care spune: „Copilul dumneavoastră nu a ajuns încă la școală”. Directorii celor 213 școli primare și gimnaziale au luat această decizie din cauza numeroaselor absențe în rândul elevilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani. 20.000 de elevi poartă de săptămâna trecută aceste uniforme cu cip, iar până în 2013, alți 23.000 de elevi vor purta aceleași uniforme, relatează Associated Press. Deși sistemul de securitate cu microcipuri a fost promovat ca un mijloc de a informa părinții în cazul în care copiii lor nu merg la școală, criticii comentează că utilizarea pe scară largă a acestor dispozitive și informațiile pe care le pot colecta poate fi un fapt foarte îngrijorător. Criticii susțin că acesta este doar un pretext pentru creșterea controlului și supravegherii în numele securității." |
Atunci cand educatia nu da rezultatele asteptate..
Cred ca (aproape) orice parinte ar plati pentru sistemul asta. Nu cred ca un parinte este deranjat daca dispune de capacitati suplimentare de control si supraveghere asupra copilului. Unii merg pana acolo incat ar vrea si sa-si retraga copilul de la scoala si sa-l educe acasa.. |
Citat:
Cand te hotarasti? Ca daca e numarul fiarei si e si numarul tau, ai incurcat-o deja. Citat:
Ca sa nu mai vorbim ca nici nu e musai sa le iei dupa tine ca sa se stie deja suficiente lucruri despre tine doar din momentele care le folosesti, cum ar fi care e rutina ta zilnica (traseu dedus din semnalul telefonului mobil in raport cu celulele gsm) cam ce idei ai (dupa site -urile care le frecventezi) si mai ales ce rude, cunostinte, prieteni, relatii ai (din lista de numere care le apelezi si te apeleaza cel mai frecvent). O veste buna? Esti un nimeni si putin probabil sa intereseze detaliile astea pe cineva. E o forma noua de dictatura in care nu se mai lucreaza cu presiuni la nivelul individului, a unor persoane anume, decat in cazuri exceptionale. |
Citat:
Sigur ca da, altfel nu le-ai folosi, nu? |
Citat:
Ca nu se stie ce anume i s-a spus exact despre astea, inregistrarea cu momentul in care i s-a facut "instruirea" nu exista. Daca i s-a spus toata gama de idei tampite si paranoide cu care a fost hranit si par. Iustin, ca prin cipul din pasaport esti inregistrat si urmarit prin satelit si alte povesti din astea.. |
Citat:
Si pentru care, binenteles, la atata stralucita intelepciune, Soarele se invarte in jurul Pamantului, nu invers. |
Citat:
Ba mai mult, daca ai pretentia ca nu esti hot si lupti impotriva hotiilor, esti si un ipocrit. |
Citat:
Ca sa nu mai spun, ca ironia ta referitoare le codul de bare e ne la locul ei. Cat despre soare, hai, las-o balta! |
Citat:
p.s. din ce spui tu, cei ce au cnp sunt lepadati. interesant. |
Citat:
Aveti cumva fabrici de produs cipuri? Vad ca le faceti reclama. Numai ca romanul a invatat sa nu aiba incredere in reclame. Atunci cand cineva va contrazice, faceti din psihiatrie o arma cu care sperati sa intimidati. Inteleg ca doriti sa faceti reclama unui sistem antihristic care permite control total. Bravo, romanasilor! Si Mihnea Turcitul v-ar invidia! Totusi, aveti la dispozitie atatea mijloace de informare. De ce sa faceti asta chiar pe un forum ortodox. Chiar daca n-ar fi spus niciun parinte nimic despre ele, voua vi se pare ca un control total al omului este in acord cu poruncile evanghelice? Cum sa-l iubesti pe aproapele tau daca te intereseaza sa-l controlezi pentru a-l santaja sau in alte scopuri obscure? Ideea unui numar de om (CNP) este un prim pas spre sistemul antihristic. Documentele cu cipuri - al doilea pas. Permit control partial. Cipurile implantate - al treilea pas. Permit control total, visul oricarui dictator. Nero se rasuceste in mormant ca n-a avut asa ceva pe vremea lui. Nu mai ramanea niciun crestin! |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Sa ne amintim cuvintele Sfantului Arhanghel Mihail: ,,Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!". |
Citat:
Pe internet se poate afla despre tine nu numai unde te afli, dar si care sunt ideile tale, ce gusturi ai, ce preferinte ai. Asa ca argumentul tau e falacios. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Din alegerile pe care le facem se vede, in cele din urma, cui ne inchinam. |
Citat:
”Omul care poartă în sine Împărăția lui Dumnezeu răspândește în jur gânduri sfinte, gânduri dumnezeiești, Împărăția lui Dumnezeu făurește în noi atmosfera Împărăției cerururilor, spre deosebire de atmosfera de iad a cugetului, pe care o răspândește în jur omul care poartă în inima sa iadul. Rostul creștinilor este să curățească atmosfera în lume și să lărgească Împărăția lui Dumnezeu.” (starețul Tadei) Sau Pr Paisie Aghioritul: ”- Parinte, spuneti-ne ceva despre Antihrist. - Sa spunem mai bine despre Hristos… Cat putem, sa fim langa Hristos. Daca suntem cu Hristos, ne vom teme de Antihrist? Oare nu exista duh antihristic acum? Raul face duhul antihristic.” |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Tot parintele Paisie Aghioritul ne arata cat de important este sa observam semnele timpului si sa nu ne facem partasi la ratacirea antihristica. Avem posibilitatea de a alege. Sa o folosim. Eu gandesc intr-un fel si imi asum acest risc. Tu consideri ca statul va alege intotdeauna ce e mai bine pentru tine, asa ca poti sa-i incredintezi chiar si trupul, ca mai apoi sa-ti controleze si sufletul... E alegerea ta si n-o comentez. |
Citat:
E o exprimare putin ambigua. La ce te referi mai exact? Daca te referi la cipul implantat ,cred ca nimeni nu e de acord cu asta. |
Pe mine personal pr Paisie m-a lămurit atât de clar în problema cu actele cu cip: ”Ei inainteaza, dar nu putem spune ca va fi asta sau aceea.”
Apoi la finalul capitolului ”Pecetea – 666” părintele încheie cam așa: ”Ne asteapta evenimente, dar nu vor dura mult. Pe cat s-a vatamat Ortodoxia prin comunism, pe atat se va vatama si acum.” ps: o veste bună, părintele va fi canonizat anul viitor |
Citat:
Citat:
Citat:
Eu am vrut să mă lămuresc cum privești tu primirea actelor cu cip: e sau nu lepădare. Și nu e ipitire cum tu insinuezi, ci doar o simplă întrebare. |
Citat:
Pr Teofil de la Sâmbăta a răspuns frumos unuia care i-a zis că vor aștia să ne controleze cu camere filmat:”Lăsă-i mă să vadă cum trăiesc, că-s om cumsecade”. :71: |
Citat:
|
Una e sa iti ceara cineva lepadarea si alta e sa vedem noi lepadare in orice. In cazul in care te lepezi de ceva, o faci in cunostinta de cauza. Daca ai buletin cu cip (s-a stabilit clar, nimeni nu e de acord cu cipul implantat in corp) sau orice alt act cu cip, fie el si cip biometric, nu ti-a cerit nimeni sa te lepezi: nu iti dispare credinta doar pentru ca ai actele alea.
CREDINTA nu e un obiect, credinta e in sufletul fiecaruia. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si infractorii sunt fotografiati cand li se deschide dosar, corect? Citat:
Costurile de memorare a unui intreg dosar de sanatate ar creste substantial costul cipului care si asa e destul de mare, banuiesc. Ca sa nu zic ca este si absolut inutil. Dosarul de sanatate se va stoca pe servere unde va putea fi accesat..cam de oricine are pilele necesare si cele mai ingrijoratoare in acest sens sunt companiile de asigurari de sanatate, mai ales in perspectiva privatizarii sistemului de asistenta medicala. Asa e miza cea mare si ingrijoratoare pentru oricine, indiferent de religie, dar cipofobii nu au cum sa o vada, fiind orbiti de obsesiile lor apocaliptice. Fara doar si poate contine cel mult datele de identificare si autentificare ca si pacient, eventual probleme de sanatate majore in cazul in care ai o urgenta, esti inconstient si ai totusi cardul la tine. Nu are sens sa oferi un card si cu date biometrice si fara mai ales ca ala cu date biometrice nu are deocamdata nici o aplicatie practica. Nici macar pasaportul biometric nu cred ca e util, cel putin in afara de SUA nu cred ca verifica nimeni datele biometrice. Probabil ca ideea este sa se puna deja la punct infrastructura pentru cand pe viitor aceste lucruri vor fi obligatorii. Si pe aeroport sau la vama esti scanat, verificat si nu mai urla nimeni ca e tratat ca un infractor. E si o chestiune de normalitate aici, daca abia ai scos nasul din cine stie ce sat pierdut printre dealuri, trebuie timp sa te obisnuiesti cu o lume ceva mai mare decat drumul pana la oras. Partea cea mai ingrijoratoare nu este biometria ( in lucru si acum, ca e fotografie sau amprenta, tot pe acolo), cat criptografia. La ora actuala nu exista vreun mijloc prin care sa se invalideze un act de identitate, o data emis, in afara, binenteles, de a intra fizic in posesia lui. In momentul in care se va pune la punct o infrastructura criptografica de document de identiate, acest lucru va fi posibil iar falsificarea unui act de identitate - imposibila. Pe nu stiu ce blog era unul care zicea ca la o adica, si actul de identitate actual poate fi considerat "pecetea fiarei" daca folosim ca si singur criteriu faptul ca fara obiectul in cauza "nu poti cumpara si nu poti vinde" si cam asa este, fara act de identitate nu poti face foarte multe in societatea de azi, nu poti fi nici macar posesorul unei case intr-un sat sau a unei bucati de pamant. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:33:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.