Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

DragosP 23.07.2012 16:53:36

E clar. E clar. Medicamente.

AMR 6.

P.S. Vezi că Zeus a început timid s-o dea la-ntors și parcă ar fi mai bine (cică) să stea lumea acas'.
Mai schimbă-ți și tu repertoriul.

iuliu46 23.07.2012 16:57:08

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 460781)
Citește domnule să vezi că atunci nu voiau niciunii să facă guvernul!

Hai sa incheiem aici.Ne-au povestit atunci si Basescu si Ilie Sarbu ca negociau de luni de zile asta. Du-te si voteaza nu si asta e. Eu nu vreau sa te conving sa-ti schimbi votul.Fiecare sa faca exact ce vrea. Numai incercati sa fiti mai corecti.

AlinB 23.07.2012 17:44:20

Citat:

În prealabil postat de andra_v (Post 460758)
Pe cuvantul tau ca BNR nu va interveni in secunda doi dupa validartea referendumului? Banuiesc ca si celor care nu au luat Bacul le este clar ca, in prezent, Banca Nationala lasa cursul liber.

Daca era pe liber sarea de 5 lei lejer.
Apropo, si tu esti in categoria cu bacul de ai simtit nevoia sa o mentionezi?

AlinB 23.07.2012 17:45:30

Citat:

În prealabil postat de corindb (Post 460749)
Am citit câteva postări pro și conta...Suntem în fata unei alegeri care va cântării, probabil greu, pentru viitor. Mărturisesc pentru ce votez DA!: M-am saturat de opt ani de certuri, neînțelegeri, minciuni, ha-haituri. Vad ca cei care votează NU (sau nu participa) au argumente: (1) și ceilalți au furat, (2) noi cei ce votam DA suntem influențați de antene, (3) a crescut cotația euro in raport cu leul, (4) suntem nostalgici comuniști, (5) cei de la putere au toate pârghiile și nu făcut nimic, (6) el e poporul,etc... Nu am văzut nimic concret de ce A FĂCUT acest cetățean (Băsescu) pentru tara lui, cel puțin la nivel de percepție pentru tine (ca susținător) ce a făcut pentru a te simții ceva mai bine în tara în care te-ai născut. Îmi poate da cineva macar un simplu exemplu de initiativa venita din partea altcuiva decat dintre cei portocalii, pe care a susținut-o? Unde? Când? In ce fel și-a manifestat rolul de de "om al păcii" in societatea romaneasca? Fara a fi profet, acest om nu a spus încă minciuna cea mai mare, probabil din vanitate o va face. Va fi asa de evidenta încât degeaba atunci îl veți vedea asa cum este de fapt...

Da din partea PSD -ului ce vazusi?
Ca au fost cel putin cat Basescu la putere.

AlinB 23.07.2012 17:46:17

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 460747)
In rest scenariile tale catastrofice nu ma intereseaza.

Asa si strutzul: nu vad, nu se intampla.

Ei bine, legile fizicii sunt altele.

Deja avem 10% si nu sunt semne ca se vor opri aici.

10% care inseamna scaderea cam cu tot atat a veniturilor tutoror celor care sunt salariati in tzara asta si nu numai.
Doar exportatorii in euro au castigat un 10%.

Acum au de unde sa dea o marire cu 10% a salariilor bugetarilor :))

Desigur, poti sa te intrebi daca nu asta a fost si intentia si nu o consecinta a luptei politice.

AlinB 23.07.2012 18:17:53

Citat:

În prealabil postat de Cornel Urs (Post 460750)
Leul nu poate sa scada ca valoare fata de Euro cu 20%, asta ar insemna falimentul Romaniei ceea ce nu e de dorit in ceea ce priveste UE, Romania fiind parte componenta, totusi !

Cum motivezi faptul ca 20% ar fi falimentar pentru Romania?
N-ar fi prima data cand cursul sare asa tare si n-am mai intrat in faliment.

Viata merge inainte, noi mai saraci fiind.

andra_v 23.07.2012 18:18:13

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 460792)
Daca era pe liber sarea de 5 lei lejer.
Apropo, si tu esti in categoria cu bacul de ai simtit nevoia sa o mentionezi?

Recunosti cel putin ca BNR si-a restrans interventiile? Precum si faptul ca, dupa declansarea procedurii de suspendare, asistam la o cufundare mult peste limita admisibila a politicului in economie si a economicului in politica?

nothing1000 23.07.2012 18:25:54

....

am si eu o intrebare, până la urmă cum e valabil acest 'feiferendum' .....

- e valid cu DA, daca votează DA 9,2 mil (respectiv 50%+1 din nr total de alegători), respectiv cu NU daca voteza NU 50%+1 ..._

- sau e valid prin superioritatea procentului pentru una din variante, cu conditia ca numarul total de participanti la vot sa fie 50%+1 din nr total de alegatori..?

Cornel Urs 23.07.2012 18:33:50

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 460800)
Cum motivezi faptul ca 20% ar fi falimentar pentru Romania?
N-ar fi prima data cand cursul sare asa tare si n-am mai intrat in faliment.

Viata merge inainte, noi mai saraci fiind.

suntem aproape in faliment, acea devalorizare brusca de 20% ar fi bobarnacul care ne-ar impinge in groapa.

Adriana Cluj 23.07.2012 19:08:37

Citat:

În prealabil postat de nothing1000 (Post 460802)
- sau e valid prin superioritatea procentului pentru una din variante, cu conditia ca numarul total de participanti la vot sa fie 50%+1 din nr total de alegatori..?

Asta-i varianta, cu mentiunea ca listele electorale sunt pline de erori, nu prea se stie exact cati mai suntem, recensamantul nu a fost finalizat (nu exista varianta finala :4:), voteaza si decedatii probabil...

cristiboss56 23.07.2012 19:14:24

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 460813)
Asta-i varianta, cu mentiunea ca listele electorale sunt pline de erori, nu prea se stie exact cati mai suntem, ..

Modificat putin :Asta-i varianta , cu mentiunea ca viata noastra e plina de erori , nu prea se stie exact cati ortodocsi mai suntem. . .
In rest , pace si multa bucurie !:6:

maria40 23.07.2012 20:17:44

Eu nu stiu de ce va agitati ba cu PDL-ul ba cu USL-ul! E acelasi michiduta ca sa spun asa.
La noi nu exista dreapta, de fapt se lupta stanga cu stanga! Si unii si ceilalti au promis lucruri populiste si incurajeaza prin asta nemunca. De unde, mai frate, sa suportam atata din buget?
Uitati-va cate firme private au plecat din Romanica care, nu vor mai veni inapoi never, ever.
Astia toti promit pielea ursului din padure! Parerea mea ca toti politicienii sunt autisti sunt complet rupti de realitate iar noi, ca popor, ne meritam soarta. Bine a zis Petre Tutea:"Am stat 15 ani in puscarie pentru un popor de idioti"

AlinB 23.07.2012 20:40:52

Citat:

În prealabil postat de andra_v (Post 460801)
Recunosti cel putin ca BNR si-a restrans interventiile? Precum si faptul ca, dupa declansarea procedurii de suspendare, asistam la o cufundare mult peste limita admisibila a politicului in economie si a economicului in politica?

Defineste "restrans".
Defineste "limita admisibila".

AlinB 23.07.2012 20:41:22

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 460826)
Bine a zis Petre Tutea:"Am stat 15 ani in puscarie pentru un popor de idioti"

Unde/Cand a zis asta?

Adriana Cluj 23.07.2012 20:44:14

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 460815)
Modificat putin :Asta-i varianta , cu mentiunea ca viata noastra e plina de erori , nu prea se stie exact cati ortodocsi mai suntem. . .
In rest , pace si multa bucurie !:6:

Doamne miluieste! :63: :77:

nothing1000 23.07.2012 20:48:58

http://www.youtube.com/watch?v=8hEfz...eature=related

andra_v 23.07.2012 22:30:43

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 460830)
Defineste "restrans".
Defineste "limita admisibila".

Cotațiile monedei naționale nu s-au oprit din creștere, în lipsa unei intervenții vizibile din partea băncii centrale, astfel că la finalul sesiunii interbancare rata de schimb a atins un nou record istoric, de 4,64 lei/euro. BNR NU A INTERVENIT DECAT IN MOMENTUL IN CARE LEUL S-A DEPRECIAT MAI MULT MAI MULT DECAT INGRIJORATOR.

PE PIATA VALUTARA S-AU AFLAT NUMERORI SPECULATORI CARE, IN ACEASTA PERIOADA, AU MIZE POLITICE IN ROMANIA.

maria40 23.07.2012 22:49:48

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 460831)
Unde/Cand a zis asta?

Iata....

La români prostia e o infracțiune, căci vorba-ceea. «Poți umbla două ore în galop prin București și să nu dai de un prost.»”;

“și după alegerile din 20 mai 1990, care i-au readus pe comuniști la conducerea țăriiț: Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci treisprezece ani de temniță pentru un popor de idioți! De asta numai eu am fost în stare...”.

vsovivi 24.07.2012 08:28:51

URRa! Nu mergem la referendum!

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 460782)
E clar. E clar. Medicamente.

AMR 6.

P.S. Vezi că Zeus a început timid s-o dea la-ntors și parcă ar fi mai bine (cică) să stea lumea acas'.
Mai schimbă-ți și tu repertoriul.

Păi dacă e musai și căpitanul de epavă cere să nu ne băgăm în eisberg cu Românikaa ce să facem? Ascultăm!.. asta apropo de Zmeus!

Deci nu merg la vot în 29 nici să mă picuri cu Pomana Plumb!.. pardon Rovana. Păi ea nu vede că fumegă munții?.. de la un fulger?.. de peste 10 zile!

URRa, nu mai mergem la urrne!

AMR 5! Până la biruința cea mare împotriva răzvrătitorilor răzvrătiți și trădători de neam și de țară!

Da-da, ascultăm de căpitanul de epavă și o ducem pe nava amiral Românkaa la mal...

Trăiască regele Mihai, președintele Băsescu și poporul român suveran!

Nu vrem să ne fie folosită suveranitatea pentru minteresele de putere ale pușcăriabililor!

Trăiască democrația, trăiască România Liberă!

Nu vom valida un referendum viclean, nu vom cădea în capcana răutății! URRa... nu mai merge nimeni la referendum!

La urrne români! Adică ba nu! De azi se poartă alb!

Deci Duminică pe 29 stau acasă! Duminica asta se poartă alb!

DragosP 24.07.2012 08:43:57

Vai de capul nostru!

iuliu46 24.07.2012 08:52:54

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 460884)
Vai de capul nostru!

Am vazut si chestii mai tari. Unii care sustineau ca stau acasa pentru ca protesteaza impotriva "loviturii de stat" dar ca daca devine grava situatia vor merge la vot pe seara ca sa nu piarda Basescu la scor de maidan . :21:

Yasmina 24.07.2012 09:03:37

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 460860)
Iata....

La români prostia e o infracțiune, căci vorba-ceea. «Poți umbla două ore în galop prin București și să nu dai de un prost.»”;

“și după alegerile din 20 mai 1990, care i-au readus pe comuniști la conducerea țăriiț: Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci treisprezece ani de temniță pentru un popor de idioți! De asta numai eu am fost în stare...”.

Petre Tutea ...tot respectul :)

vsovivi 24.07.2012 11:19:08

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 460885)
Citat:

În prealabil postat de DragosP http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
Vai de capul nostru!
Am vazut si chestii mai tari. Unii care sustineau ca stau acasa pentru ca protesteaza impotriva "loviturii de stat" dar ca daca devine grava situatia vor merge la vot pe seara ca sa nu piarda Basescu la scor de maidan . :21:

Păi de ce să mergi să validezi o cheltuială imensă din bani publici?.. pentru Felix și marionetele și mercenarii lui plătiți din bani furați din bani publici?

Chiar că vai și amar de voi: leul a ajuns la 4,64 față de euro și la 3,9 față de dolar! într-o oră!

Feriți, cadeeee gogoașa USLașe! AMR 5!

Păi cine v-a zis că Traian joacă țurcă pe maidan? Acolo joacă numa' prietenii voștrii USlașii... jucați între voi până vi se apleacă!

Mergeți voi ca să le țineți de urât!.. că nimeni dintre români nu merge la referendum!

URRaaaaaa...

Te rog Traiane du epava Românikaa la mal și n-o lovi de eisberg, du-o într-un port liniștit ca să n-o scufunde nebunii.

Duminica asta se poartă alb!

Nu merg la referendum și nu votez căci

Duminica asta se poartă alb!

DragosP 24.07.2012 11:31:10

Multă dreptate a avut cine a zis-o p'aia cu mintea...

vsovivi 24.07.2012 11:58:44

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 460914)
Multă dreptate a avut cine a zis-o p'aia cu mintea...

Scrâșnești cumva încercând s-o dai la întors? Nu-ți rupe dinții ci du-te liniștit la referendum ca să le ții hoților de urât! Nu cred să vă viziteze cineva... între 7 și 23!

Noi românii Duminica asta purtăm alb! URRaaa.

Hai mârâie iară ceva scurt repetând la nesfârșit, ceva despre mintea mea insinuând că mi-e strâmbă mintea și că tu vrei să mi-o îndrepți... tu împreună cu USLașii.

''În mintea strâmbată de USLași și dracool pare drept!'':64: păr. Arsenie Boca (vezi că am citat din memorie și am pus și ghilimele!.. mă refer la cafea, la negina din inima mea)

AMR 5!

vsovivi 24.07.2012 12:29:09

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 460886)
Petre Tutea ...tot respectul :)

Păi a zis că suntem un neam de idioți și de tâmpiți și că nu mertam să facă pușcărie pentru noi... de ce?

Păi ei încă mai cred ca credoolii că cică Felix le dă lor pâine și antenale știri adevărate... și nu văd românii că-i ispisicește mituindu-i cu 9%TVA pentru ei cică... nu văd românii că măsurile nu-s pentru acuma ci că le dă lor tot ce vor... din 2013, dacă-i votează firește.

Păi dacă a avut să plătească atâța mercenari pe antene din banii furați de la stat prin căpușele energetice plasate pe centralele hidro și termo și nucleare... deci dacă a băgat mâna în banu' public și în pământul agronomiei cum atunci n-o să vă dea el pâine vouă?

Doar că apa o dă Dumnezeu... așa că nicioșansă!

Iar cine oare e tâmpit să reducă prețul pâinii când poate băga tot adaosul în buzunar? Deci măsura e stupidă și nu va scădea prețurile ci va mări profiturile comercianților de pită și a intermediarilor și asta din bani publici, adică prin TVA preferențial pentru băieții din agricultură care-l sponsorizează ca să le umfle și lor buzunarele... că doar e și el un fel de Severin... cu o 'nevinovată' firmă de lobby!

Vai vouă! E musai să scoatem 66% hidrogen afară ca să detoxifiem apa că altfel nu e potabilă!

Și uite aici cum leul cade la fiecare oră cu 0,01 față de tot ce vrei. Ține-l Mugurele și Bogdănele și don Georgio dacă ai miliarde de risipit în câteva zile!.. dacă mai ai bani împrumutați de la copiii noștrii cum a zis regele Mihai!... în ideea că deși Mugurel s-a împrumutat ca să țintească inflația iată că tot Băsescu e de vină pentru ce face guvernul USLaș în 3 luni incredibile risipind tot buferul și toată rezerva BNR după care or să iasă declarând superstișios: au scăzut rezervele de parcă s-ar fi evaporat banii din pricina caniculei!

Păi Băsescu a zis că Mihai a făcut bine când a ordonat întoarcerea armelor și iată că și-a cerut scuze lăudându-l pe Mihai că nu a reacționat când a declarat că a fost trădător la abdicare. El nu știa că Mihai și-a asumat salvarea celor 1000 de studenți prin renunțarea la tron! Nu știa că Mihai nu pielea lui și-o slavase căci Dej și Groza veniseră înarmați ca să n-o pățească exact ca Antonescu!

Dar Abesalom a pățit-o și atunci și o va păți la fel și acuma, așa că:

Trăiască regele Mihai, președintele legitim Băsescu și poporul român suveran!
Trăiască România liberă și democratică!

DragosP 24.07.2012 12:50:54

Dap, mare dreptate ai și muuuultă verticalitate!
Până ieri ziceai că mergi și votezi "NU".
Azi, de când a zis matrozu' ca "oamenii de bine" să stea acasă, zici și tu că stai acasă!

Vai de capul nostru!

vsovivi 24.07.2012 13:04:05

Boicot!

Uite aici și replica USLașilor la sloganul nostru ''Duminica asta se poartă alb!''
Mie îmi crapă obrazul de rușine gândindu-mă puțin la rușinea lor!:9:

Vouă nu?

Boicot!

vsovivi 24.07.2012 14:29:47

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 460931)
Azi, de când a zis matrozu' ca "oamenii de bine" să stea acasă, zici și tu că stai acasă!

Vai de capul nostru!

Da, recunosc sunt un LAȘ fiindcă mă răzgândesc mereu deci n-am veritcalitate... n-am deloc verticalitatea de a sta alături de Abesalom...

Știți voi care... ăla cu plete foarte mari de a rămas spânzurat de ele...

Oare cine și-a tuns pletele ca să dea bine pe sticla lui Vântu și Felix și să fie asemenea băieților 'buni'? Ăla care e foarte vertical și radical... ăla care seamănă cu iliescu exact ca două picături de păcură... din aia de-a lui Patriciu-PSD extrasă din pământu' lu' tacsu'.

Mai bine trădător și laș așa ca regele Mihai și ca președintele legitim Băsescu și ca poporul român creștin și suveran care nu participă la mascarada asta de referendum decât vertical ca la spital... ca la morgă... știți voi țeapăn și 'mort'!

Trăiască regele Mihai, președintele legitim Băsescu și poporul român creștin și suveran!

Jos minciuna și hoția și jurământul mincinos! Jos trădătorii verticali și radicali! Jos ipocriții și fățarnicii și excrocii! Jos iubitorii de viclenie și răutate de parcă aia ar fi înțelepciunea!

DragosP 24.07.2012 15:13:58

Măi nene. Lasă-mă.
Te-ai făcut de tot râsul. Te-a făcut de tot răsul idolul tău: după ce a zis că vine ca un bărbat în fața poporului, acu' fuge ca un șobolan. Mi-e scârbă.

vsovivi 24.07.2012 15:15:37

Adică cică dacă nu mergem la referendum ca să nu le facem jocurile lui Pic și Poc făcute în ascuns la masa verde a parlamentului, aia a lui Felix, atunci nu le convine, strâmbă din nas și cu nemulțumire fără margini scot zvonul că cică noi suntem lași după formula ''fuga e rușinoasă dar sănătoasă''... și că ei acuma trebuie să 'aducă' suplimentar oameni la vot... adică știți voi cum trebuie să-i aducă.

Țin să le reamintesc acestor urâcioși mincionși lansatori de bârfe viclene că:

Noi nu plecăm, noi nu murim, noi nu fugim pentru că noi suntem morții vii, noi suntem nălucile, noi suntem vitejii, noi suntem îngerii, noi suntem revoluționarii, noi suntem poporul!

Oricât ar 'cânta' ei ca penibilii ridicoli pe la toate porțile Europei că cică ei ne reprezintă pe noi, adică cică ei chiar cred că cică ei ne reprezintă:

''Noi suntem Pic și Poc,
Băieți fățarnici și zurlii,
Puși pe mită și pe foc
Să vă păcălim copii!''

Opriți-vă din dărâmarea României copii teribili ai neantului... a lui nea nicu adică, până nu e mult prea târziu pentru voi!.. până nu ajungeți de râsul gLumii... adică de râsul tuturor... curcilor.

stefan florin 24.07.2012 15:22:21

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 460931)

Vai de capul nostru!

omul e LIBER sa face ce vrea nu?

DragosP 24.07.2012 15:36:32

Evident. Eu doar am constatat o stare de lucruri: că nu poate gândi cu creierul lui.

vsovivi 24.07.2012 16:33:37

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 460959)
Evident. Eu doar am constatat o stare de lucruri: că nu poate gândi cu creierul lui.

Și ce gândește el cu creierul lui dacă nu poate gândi cu el... ce face dacă nu poate gândi cu creierul lui? Păi atunci gândește cu creierul lui Dumnezeu!

Și atunci își dă seama că USLașii fac scrisori și miaună la toată gLumea și zgârie pe la toate ușile doar pentru că dacă nu vin românii la vot ei atunci trebuie să fure muuuuult, că le e lene până și să fure și nu le convine că acuma dacă nu vin românii atunci ei trebuie să fure muuuult și să acopere muuult și hoții trebuiesc plătiți că doar cine fură pe gratis... și cine mușamalizează pe gratis?.. și trebuiesc contracte de confidențialitate ca la comisia de etică... și trebuie bârfă vicleană lansată unitar... trebe tupeu... și plătiți bine și mercenarii diversioniști de pe antene... ca să închidă ochii și să dea sondaje cu participare cu 10-20% mai mare.

Deci vedeți voi de ce suntem noi lași și trădători și fără verticalitate în ochii lor și cică dacă nu mergem la referendum zic ei acuma că noi dăm lovitură de stat!? :21:

Pe scurt au scos că: dacă nu te duci la referendum te bagă ei la favorizare de lovitură de stat! La împiedicarea cetățenilor de a participa la referendum... te bagă la ceva rău de tot.

Defapt a intrat însfârșit frica în ei că acuma tre' să fure muuuult... și nu e simplu să acoperi și să mușamalizezi o așa grozăvie... mai ceva ca-n '47... acuma tre' să bagi câteva milioane de voturi în urne sau pe procesele verbale sau să faci să iasă din pix, la socoteală sau la transmiterea datelor.

La 18.000 de secții de votare, dacă bagi 200 de voturi în plus la fiecare secție iese 3.600.000 de voturi per total și cu cei 5,6milioane care se prezintă... e gata, ies 9,2 milioane la fix.

Doar că vor fura cu frica de 5 ani de pușcărie pentru fraude electorale! Mai ales ăia care pun la cale mârșăvia!

Iar 200 de voturi sunt un teanc mititel de voturi. Așa că au avut nevoie de orele 7-23 nu pentru oameni că doar oamenii pot vota oriunde ci ca să plece fraierul de la PDL la masă sau la closet și ei să poată să bage cele 200 voturi ștampilate sau nule cu listele aferente de participanți... gata semnate, dacă nu se lasă mituit cumva pdl-istul incoruptibil, adică dacă nu trece la USLași chiar în timpul referendumului că doar dacă în parlament s-a putut cum atunci nu s-o putea în niște amărâte de secții de votare?

Cică nu e nevoie nici de camere, nici de liste suplimentare, de nimic că cică e vot secret, adică doar arăți buletinul și votezi... și nici de liste nu e nevoie din moment ce poți vota oriunde!

În condiții din astea numa' dracu' merge la vot!

Jos hoții! Jos mincinoșii! Jos urâcioșii vicleni!

Să vină regele Mihai și să asigure alegeri libere că azi e mai rău ca-n '46 - '47!

Opriți jaful planificat și bine organizat! Opriți prăduirea democrației! USLași opriți-vă până nu e prea târziu!

stefan florin 24.07.2012 18:26:57

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 460961)
USLași opriți-vă până nu e prea târziu!

si daca NU se opresc ce se intampla? Iti spus eu: intru la butoanele tarii pentru MULT, MULT timp

luz luz 24.07.2012 20:33:43

Trebuie mai intai sa ne vindecam ranile ca popor si apoi sa incepem din nou

Nu avem Luminatori eficienti, adica sfinti si oamenii sunt "rataciti"

Romani din toate tarile, uniti-va, incepeti si va iubiti intre voi si faceti bine semenilor vostri!

Pai daca nu incepem sa ne vedem greselile, neputintele, impietrirea inimii, orbirea mintii, cum vrem sa facem ceva bun cu noi si cu tara aceasta "ce a mai ramas din ea"?
Ca unul sa poata face un pas inainte, trebuie sa doreasca sa se vindece, sa-si vindece mintea si inima de tot raul (prostie, ignoranta, nepasare, coruptie) si apoi sa inceapa ceva.

Va trimit ca sa va mai treaca de dureri.

http://www.youtube.com/watch?v=b5S4xpax_CE

AlinB 24.07.2012 20:48:07

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 460860)
Iata....

Carte, interviu...?

Saracu, a inteles ceea ce majoritatea romanilor se pare ca n-au inteles nici macar dupa 20+ ani.

Acum vin iar comunistii la putere si bat din palme, exact ca acum 20 ani..

iuliu46 24.07.2012 21:23:50

Vor comunistii sa-l dea jos pe marele anticomunist Basescu.Sigur ca in 89 Basescu era demnitar comunist ( director general ) in guvernul Dascalescu dar el a subminat comunismul din interior. :21:

AlinB 25.07.2012 00:07:08

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 461007)
Vor comunistii sa-l dea jos pe marele anticomunist Basescu.Sigur ca in 89 Basescu era demnitar comunist ( director general ) in guvernul Dascalescu dar el a subminat comunismul din interior. :21:

Este traditie la comunisti sa se manince intre ei.

Chestia e ca ei sunt o clica intreaga, el e unul singur.
De ce oare sa fie atat de inversunati?

Sa aduca un viitor mai bun al Romaniei?
Cat de prost/naiv trebuie sa fii sa crezi asta?

iuliu46 25.07.2012 00:15:05

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 461022)
Cat de prost/naiv trebuie sa fii sa crezi asta?

Cat iti trebuie ca sa devii agresiv atunci cand nu ai argumente. Noapte buna !

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:41:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.