![]() |
Citat:
Astia sunt ateii si agnosticii din Romania, asta e nivelul lor ... si sunt foarte prezenti pe acest forum ortodox. Daca va faceti ca nu-i vedeti asta nu insemna ca ei nu exista. Sa-i ignorati nu este cea mai buna metoda. A facut cineva plangere impotriva acelei pagini de facebook, vre-un ortodox de pe la noi ? In Franta, un jurnalist a fost arestat dupa ce a scris si a sters pe propria pagina de facebook diverse jigniri la adresa evreilor, la noi, poti sa ai asa o pagina si sa nu patesti nimic ? |
Animale atee cretine si decerebrate, reeducate de "toleranta" eurodemonica. Sau, nici macar atei militanti, ci frunze-n vant oportunisti care se aglutineaza sub steagul cauzei "la moda". E "in trend" sa hulesti? Fac cuminti ce se cere. AStia sunt genul care pe vremea lui Stalin ar fi trimis oameni in parnaie, aruncind cu usurinta criminala vorbe-semnal precum "chiaburi", "mistici", etc., intr-o coloana de ziar sau intr-un denunt la DGSP.
Inteligenta lor e cam la nivelul unui boomerang (ca tot l-au amintit in infecta aia de caricatura) putred. De fapt, banuiesc ca mai jos. Sunt o multime de blasfemiatori care au crapat, de-a lungul istoriei, fara ca vectorul plecarii lor acolo Jos, la tatal lor cel incornorat, sa fie diada arma + mana umana. Unde e ala de candida cica pe o linie crestina? Da, Capsali ala. Danion Vasile ii facea propaganda electorala agresiva intr-o vreme. El nu face vreo initiativa legislativa care sa opreasca dreptul handilailor ateisti la blasfemie? S-a dat la fund si asta? Albert, ai mare dreptate sa le postezi, trebuie sa fim in garda. |
Citat:
Citat:
E posibil ca acel talhar, pentur ca avea o inima mai buna, cand a auzit ca si celalalt talharul batjocoreste sa i se fi inmuiat inima si sa ii para rau, astfel a primit har si a vazut si marturisit adevarul. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pe subiectul asta ai tot deviat. Faptul ca ai inceput sa imprastii mizeriile celor pe care ii critici, dovedeste ca esti in cadere libera. Nu gasesc niciun motiv scuzabil care sa-ti permita sa aduci prostiile alora aici, pe un forum ortodox. La fel a facut si cristiboss56 cu o imagine din vestita revista. Iti propun sa servesti direct de la sursa si sa le lasi acolo. |
Mai ce v-ati imflamat asa ? Eu am deviat de la subiect ? Voi aveti habar ce spuneti ? Va rog sa va calmati, tocmai cei care clamau dreptul la libera exprimare s-au simtit lezati, foarte interesant! Ipocrizia este de multe feluri ... am observat.
Incercati mai bine sa intelegeti ca cei de la Charlie Hebdo au facut exact la fel, si ei erau tot atei si atacau permanent credinta prin asazisele caricaturi. Nu m-am abatut absolut deloc de la subiect ! Majoritatea "crestinilor" care sustineau dreptul la "libera exprimare" al caricaturistilor habar nu aveau ce caricaturi au facut acei jurnalisti. Acum vad ca sunteti tare suparati, dar nu asta este atitudinea corecta. |
Acuma, nu știu cum să-ți spun, Albert, dar parcă nu ne mai lipsește atât de mult Charlie! Îi cam continui tu activitatea, chiar pe forum, se pare...:)
Oare tu ești Charlie? |
Citat:
Nu se poate mântui, pentru că Biserica este vistierul harului lui Dumnezeu, fără de care nimeni nu se poate mântui, ca o mâna desprinsă de trup." Desigur, si cei ce sunt atei sau in alte religii pot gasi adevarul daca se pocaiesc, sunt luminati astfel si ajung in Biserica sa se Boteze. Sf. Serafim de Sarov screi in detaliu despre asta, cum cei ce au fapte bune dar nu sunt in Biserica sunt luminati si ajung in Biserica, altfel nu se pot mantui. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar Sfantul Ilie nu a murit in cer, nu a murit deloc, va muri cand va veni pe pamant, in timpul Antihristului. Se spuen ca la a doua venire a Mantuitorului oamenii de atunci nu vor muri, vor fi ridicati cu tot cu trupul. Probabil si sf. Ilie are un trup pnevmatizat. |
Citat:
Ce inseamna "avem de-a face cu daniel_Ortodox", e semn de pericol, iti chemi ajutoare ? Stai ca-ti sar in ajutor imediat "cunoscutii" ... si incepeti sa dati "Report" la admin. Asta-i duhul vostru ortodox ? SA VA FIE RUSINE ! Eu NU sunt Charlie ! |
Citat:
"Charlie Hebdo, sau terfelirea religiei in numele libertatii de expresie !" Daca tu doat atat ai putut sa intelegi si ai avut nesimtirea sa insinuezi ca eu as continua activitatea unui "Charlie" nu pot decat sa ma declar dezgustat de asemenea specimene "crestine". SA VA FIE RUSINE ! Eu NU sunt Charlie ! |
Citat:
catalin2, da repede un "Report" la admin, ca stiu ca te ocupi cu asa ceva ... parca asa te laudai, nu ? Hai, sa vedem, care este de fapt problema voastra ? Cei de la Charlie Hebdo afirmau ca decat sa stea ca niste sobolani ascunsi in pamant mai bine prefera sa moara decat sa renunte la "libertatea de exprimare", si au platit pretul din pacate. Voi ce faceti ? Cum vine cineva si va scoate din zona de confort cum va apuca pandaliile, va chemati intre voi, incepeti sa faceti reclamatii la admin, dar nu sunteti in stare sa va argumentati civilizat punctul de vedere. Cunosc de foarte mult timp acest "modus operandi", se pare ca aveti impresia ca este "forumul vostru", asa va purtati. Voi nu aparati credinta ortodoxa, voi va aparati doar dreptul de a nu fi deranjati ! SA VA FIE RUSINE ! Eu NU sunt Charlie ! |
Off-topic:
Nu inteleg ce au unii cu Albert. El a postat chestiile acelea tocmai ca exemplu, ca sa fim in garda. Nu inteleg de ce unii ii sar in cap.
|
Citat:
|
Citat:
Ei aparau "libertatea de exprimare" a caricaturistilor folosind tot felul de lozinci abstracte, iar acum cand am aratat cam ce fel de caricaturi foloseau ateii de la Cherlie Hebdo, mi-au si sarit in cap, furiosi nevoie mare,... dupa cum ai vazut s-au cam simtit cu musca pe caciula. Ipocrizia unora este foarte perfida si greu de perceput, dar astfel de situatii ajuta la descoperirea unor caractere care aveau o parere foarte buna despre ei insisi. |
Citat:
Pe viitor te rog sa nu mai faci aluzii la "geocentrism", eu am inteles punctul tau de vedere si gata, discutia s-a terminat de mult. Orice aluzie la "geocentrism" pe care o faci nu arata decat ca intr-un fel doresti sa jignesti pe cineva care crede altfel decat tine. Si apropo de "geocentrism", cum crezi ca se incadreaza geometric unul pe altul urmatoarele concepte: - Cer (totalitatea universului), cele 9 Ceruri (ale cetelor de ingeri pana la heruvimi) si Cerurile Cerurilor (tronul lui Dumnezeu) ? Gandesti aceste concepte intr-un mod cuantic sau in unu mod simplu, geocentric cumva ? Repet, cum iti reprezinti in minte aceste concepte, geocentric sau altfel si daca altfel, poate ne explici cum ? |
Citat:
Corect, sigur va apare si Yasmina, ceva mai incolo: "fiecare sa isi vada de sufletul sau, alea-alea", etc. Un fel de doi-vaticanizare a ortodoxiei, avind ca motor foarte viscerala frica de servicii secrete, autoritati, si conflictul cu ele. |
Citat:
|
E clar ca Barsaumas e Daniel Ortodox :)
Revenind la Charlie : https://www.youtube.com/watch?v=OcBF6xlER7E E interesant :) |
Citat:
|
Citat:
Iuliu46, am o parere mult prea buna despre tine, nu te lasa ispitit ... foloseste-ti ratiunea. Nu pune paie pe foc ! |
Citat:
Intre mine si exiuzarul respectiv sunt diferente uriase. Fanatismul dulceag al aceluia nu ma prinde, fii sigur. Daniel_ortodox avea un stil plangacios-fanatic, greu de incadrat. Eu si Albert nu facem decat sa incercam sa restauram radacinile bunlui simt in credinta si conexiunea justa cu realitatea. Ex-Theo. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Parca e o secventa din Pistruiatul in care ala alerga cu mainile legate combinata cu o secventa dintr-un alt film in care Sergiu se arunca intre banditi si aia se impusca intre ei sau asa ceva :)
|
Sau momentul în care mașina teroriștilor se întâlnește cu cea a poliției zici că e dintr-un film cu Luis de Funes.
|
Ce o fi cu Daniel Ortodox de nu mai scrie nimic ? :)
|
-dar cu AlinB ?
- si-a creat alt username sau am scapat de el definitiv? |
AlinB e Yasmina, toti stim asta, tu esti singurul care nu ai aflat. :1:
|
Citat:
|
Extras din https://nastase.wordpress.com/
Adrian Nastase: "Este adevărat, unii au considerat că incidentele de la Paris se leagă exclusiv de dreptul la libera exprimare, la libertatea cuvântului. A apărut o controversă intre cei care consideră că libertatea de exprimare trebuie să fie absolută si cei care consideră că libertatea cuvântului trebuie să fie limitată in functie de anumite criterii, existând o relatie intre libertatea de exprimare si responsabilitate. Primii si-au asumat identitatea “Charlie” (“Eu sunt Charlie”), ceilalti s-au declarat “anti-Charlie”, considerând că trebuie să existe anumite limite ale libertătii de exprimare intr-o societate multi-culturală, eventual prin auto-cenzură. S-a creat impresia că cei care care se declară “Charlie” se pronuntă, IN ACELASI TIMP, impotiva asasinatelor SI pentru libertatea de exprimare. Eu cred că sunt două discutii diferite. Una, in legătură cu respingerea asasinatelor si căutarea de solutii pentru convietuirea unor culturi diferite iar alta in legătură cu libertatea de exprimare. Nu cred că asasinatele de la Paris trebuie să ne influenteze o judecată mai largă. Iată câteva intrebări, la care nu cred că raspunsul este simplu: Ar putea CNA să se declare “Charlie”, adică să sprijine o libertate a cuvântului fără limite? Nu cred, pentru că CNA cu asta se ocupă – cenzurează cuvintele la televiziuni. Dacă s-ar declara “Charlie”, a doua zi CNA ar trebui să se auto-desfiinteze. Există două forme de libertate de exprimare, una la televiziuni si alta in presa scrisă? Ar putea Inspectia judiciară a CSM să se declare “Charlie”? Nu cred, pentru că, in mod necesar (dincolo de părerile mele subiective pentru anumite cazuri), este necesar să fie păstrată o anumită imagine a justitiei intr-un stat modern. Ar putea Constitutia României să se declare “Charlie”? Nu cred, pentru că atunci ar trebui să elimine textul referitor la protejarea “propriei imagini”. Si Codul Penal ar avea probleme (insulta, calomnia, etc). Solutiile constitutionale si institutionale, noi le-am preluat din Franta si, in general, din tările europene. Este evident că viata PASNICA in societate necesită limitări si autolimitări pentru exercitiul unora dintre libertăti. Alternativa o reprezintă conflictul, violenta, războiul. Suntem pregătiti sau ne dorim noi cruciade pentru a impune “adevărul” nostru sau vom incerca să exersăm, din nou, dialogul?" |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Totuși am și zâmbit, înțelegător, cred că ai văzut. Întrucât am presupus că nu ai fost atent la aspectul ăsta, că pur și simplu nu ți-ai dat seama. Și pentru că te-am atenționat te-ai supărat așa de tare? De ce nu vezi partea bună a intervenției mele? Apoi, desigur, alege să postezi și alte materiale obscene/hulitoare sau te oprești, alegerea e a ta. Eu doar ți-am atras atenția. Vrei să reconsideri asta? |
Citat:
|
Citat:
-as vrea sa zica si altcineva |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:58:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.