Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Eu cu cine votez? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7272)

vsovivi 10.05.2012 15:41:10

Citat:

În prealabil postat de HBogdan (Post 444517)
La cati crestini sunt aici , la acest subiect , sincer am crezut ca am gresit forumul...
Doame ajuta si iertati fratilor !

Păi unii uslași ca șefii USL și-au vândut rânjetul și urletul între ei fiind siguri că împreună vor deveni veșnici la conducerea parlamentului și a statului, împreună vor învinge pe 'dictatorul' Băsescu tot așa cum părinții lor l-au învins pe 'dictatorul' Carol al II-lea, regele soare al României Mari... iar Iuliu46 a început să toarne toate ''adevărurile'' de pe flașnetă... acuma le repetă el, nu mai e nevoie să-l mituie cu mici și bere Vanghelie sau cu procente de măriri salariale marionetele impostorilor și ai penalilor ajunși la conducerea României prin lovitură de stat parlamentară... de frica justiției care trebuie să dea verdictele finale în cazul băieților deștepți certați cu legea.

N-ai greșit forumul că aici se spune Dreptatea pe față... cu condiția să nu ai minterese asunse și perverse... poftele alea infidele ale buruienilor roșii care după ce vă păcălesc vă dau câte o bască furată de pe la străjerii regelui soare și după ce apoi în ascuns au vopsit-o ca pe ouăle de Paște, vă ajută să o pune-ți pe capul credul și entuziasmat și vă cheamă prin piețe ca să vă făliți împreună cu ei că sunteți și voi USLași doborâtori de guvernele cele mai oneste și apoi vă învață dându-vă lecții ca să fiți populiști ipocriți așa ca ei adică mari prădători de țară ce-și taie craca de sub picioare ca să pozeze în victime, revoltați și foarte supărați pe hoții de PDL-iști, pe Roberta, pe Elena, și mai ales pe Băsescu și pe Ungureanu, de ce primul e dictator ales de 3 ori de popor și al doilea de ce are nume de ungur desemnat prin telefon... păi nu v-ați gândit că Ungaria are numele primit de la români?.. Nu v-ați gâdit că cine i-a botezat pe ei a fost un român de-a lui Dumnezeu?

vsovivi 10.05.2012 16:40:01

Hai să vedeți și voi cine sunt ridicolii incompetenți și de râsul gLumii așa cum făceau ei mereu pe alții, păi uite aici cum au copiat o lucrare greșită care a apărut din greșală pe internet! E clar un plagiat al unor lucrări pe care chiar autorii le recunosc singuri că sunt cu greșeli, că sunt greșite!

Acuma liderii marionetă ai USL pot să-și dea valoarea pe care o merită, adică de broscoi cu ochii roșii!.. poate vă mai aduceți aminte de culoarea PSD-ului anterioară, a miliției și securității patronată de Iliescu-Năstase și de PNL-ul lui Patriciu, făcut după culoarea verde a banilor murdari.

Deci guvernul impostorilor care au dat lovitură de parlament ca să-și scape de justiție președinții de onoare și liderii camuflați, nu e numai penal, imoral, penibil și mafiot și al peștilor negociatori ce au cumpărat prin mită și șantaj curvele parlamentare dar iată că e și cel mai ridicol guvern posibil, au confiscat banii ce mergeau pe cofinanțări ale proiectelor din fonduri de la UE, și deci se vede cum în 2-3 zile a depășit în tâmpenii și cele mai optimiste pronosticuri PDL-iste. Mă întreb ce vor mai face până Duminică, fiindcă iată că mai sunt încă 2 zile bune să-și demonstreze valoarea.:21:

Iată că a mai trecut o oră și iar a făcut-o lată... a început să taie din bani, nu le dă înapoi pensionarilor decât primele 3 tranșe, pe trei luni. Păi nu susțineau sus și tare că ei nu au emoții ca Ungureanu? Au aterizat direct unde merită:

''Cine sapă groapa altuia el cade în ea'' negreșit!

Aveți grijă să n-o pățiți și voi...
Nu cumva să vă preschimbați din prinți înapoi în broscoi... că n-o să vă pupe nici dracu' darmite prințesa.

stefan florin 11.05.2012 10:55:52

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444519)
Păi unii uslași ca șefii USL și-au vândut rânjetul și urletul între ei fiind siguri că împreună vor deveni veșnici la conducerea parlamentului și a statului, împreună vor învinge pe 'dictatorul' Băsescu tot așa cum părinții lor l-au învins pe 'dictatorul' Carol al II-lea, regele soare al României Mari... iar Iuliu46 a început să toarne toate ''adevărurile'' de pe flașnetă... acuma le repetă el, nu mai e nevoie să-l mituie cu mici și bere Vanghelie sau cu procente de măriri salariale marionetele impostorilor și ai penalilor ajunși la conducerea României prin lovitură de stat parlamentară... de frica justiției care trebuie să dea verdictele finale în cazul băieților deștepți certați cu legea.

N-ai greșit forumul că aici se spune Dreptatea pe față... cu condiția să nu ai minterese asunse și perverse... poftele alea infidele ale buruienilor roșii care după ce vă păcălesc vă dau câte o bască furată de pe la străjerii regelui soare și după ce apoi în ascuns au vopsit-o ca pe ouăle de Paște, vă ajută să o pune-ți pe capul credul și entuziasmat și vă cheamă prin piețe ca să vă făliți împreună cu ei că sunteți și voi USLași doborâtori de guvernele cele mai oneste și apoi vă învață dându-vă lecții ca să fiți populiști ipocriți așa ca ei adică mari prădători de țară ce-și taie craca de sub picioare ca să pozeze în victime, revoltați și foarte supărați pe hoții de PDL-iști, pe Roberta, pe Elena, și mai ales pe Băsescu și pe Ungureanu, de ce primul e dictator ales de 3 ori de popor și al doilea de ce are nume de ungur desemnat prin telefon... păi nu v-ați gândit că Ungaria are numele primit de la români?.. Nu v-ați gâdit că cine i-a botezat pe ei a fost un român de-a lui Dumnezeu?

amice spui ca esti monarhist si acum tii cu neocomunistii?

TunsDiana 11.05.2012 12:07:26

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 444515)
Eu zic ca e bine sa te duci pe la Udrea sau Basescu sa le arati ce scrii .Poate faci niste bani.:21:

.................................................. ...

Subscriu!

vsovivi 11.05.2012 13:26:10

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 444652)
amice spui ca esti monarhist si acum tii cu neocomunistii?

Cine zice ăla e!

Cum pricepeți voi mereu anapoda? Mereu vă minunați... însă viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc... Stop. Ce-i în capul vostru? Oare nu v-am zis că nu egzistă gloabe de pământuri!

Eu țiu cu Noe nu cu Neo și nici cu toate neoanele astea cu gaz toxic... gaz rar, gaz nobil cică... neonorociți cu toții... singuri și-au dat foc la valiză.

vsovivi 11.05.2012 13:45:35

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 444671)
Citat:

În prealabil postat de iuliu46 http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
Eu zic ca e bine sa te duci pe la Udrea sau Basescu sa le arati ce scrii .Poate faci niste bani.:21:
.................................................. ...

Subscriu!

Nu vă vine să credeți că pe mine mă plătește regele regilor? Uite de exemplu ieri eram cu frații colegi de pe forum, pe topicul cu pământul plat sau sferă sau semisferă înconjurată de ape așa cum este scris în Scripturi, și Dumnezeul fraților mi-a dat de sus de la El să pricep că:

Busola arată nordul din pricina că stelele din nord se învârt în jurul stelei polare iar cele din sud viceversa în jurul centrului ceresc sudic unde nu este nici-o stea vizibilă, și astfel dacă ținem seama de bobinele ce se formeză, în care stelele ar forma curenții din fire, rezultă un câmp magnetic ceresc pe care îl sesizăm noi cu busola. Pe axa stelei nordului, axa stelei polare, vin deci liniile de câmp magnetic perpendicular pe pământ și pe axa polului sudic ceresc ele pleacă perpendicular pe pământ și deci e simbolizat cu negru, nu se vede că ar fi vre-o stea fixă luminoasă ci e un punct negru...

Iată deci explicația câmpului electro-magnetic sesizat de oriunde de pe pământ, el nu aparține pământului semisferic de jos ci cerului și nu se datoreza miezului pământului glob sau lavei sau altor lucruri din miezul pământului căci nu există niciun glob și niciun miez, ci magnetismul terestru se datorează proprietăților feromagnetice ale minereurilor din pământ astfel că prin ele și prin spațiu se manifestă electro-magnetismul ceresc produs de stelele care în nord se rotesc în jurul stelei polare iar în sud în jurul centrului ceresc sudic unde nu există nicio stea vizibilă.

Ceea ce învățăm noi la fizică nu este altceva decât ceea ce era demult scris pe cer și construit și mergea foarte frumos.

Mă mir că nu mi-am dat seama până acuma. E clar că e un dar. Cât era de simplu... și nimeni nu și-a dat seama. Doar copiiilor le dă Domnul căci de înțelepți ascunde Domnul Tainele Creației.

Deci vezi dumneata cum ne-a plătit Cel prea Înalt?
M-a făcut foarte fericit căci am aflat taina creației și asta numai din pricina fraților cu care discutam, căci Domnul ne iubește și ne împărtășește ceea ce căutăm.

Deci plata mea este de la Dumnezeu, este cu El și de la El o primesc... Și cu ce m-ar putea plăti pe mine gLumea?.. când Hristos ne dă viață și înviere și veșnicie și frățietate și bucurie și mai ales cumințenie și sfințenie, deci de ce credeți voi că scriu aici plătit... ca să sprijin necredința sau scaunele cele înalte și prea lacome ale unora sau altora dintre mincinoși și hoți și vicleneși? Eu vorbesc și scriu despre Dreptate și Adevăr, căci El este atât de chinuit de câtre toți hoții și tâlharii care se erijază la putere și se auto-emană la merite călcând în picioare democrația și voința poporului exprimată prin referendum validat că pe rege l-au marginalizat... iar dacă ne amintim de senatori, păi ce să mai vorbim de ei cu legea lor electorală care exclude independenții și maximizează șansele partidelor grase și a parlamentarilor fosile și dinozauri călcând în picioare voința poporului exprimată la referendum (unicameral și 300 de aleși).

Și ce-mi pasă mie de nebunii care vor să persiste în nebuniile lor? Ce-mi pasă de băștile roșii și proz? Se va prăbușii constituția pe ei, căci ei au pus-o la cale și ei sunt primii care nu o respectă. Au dat lovitură de stat, de parlament și de guvern... mă mir că nu vă sesizați!

stefan florin 11.05.2012 20:55:06

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 444687)
Cine zice ăla e!

Cum pricepeți voi mereu anapoda? Mereu vă minunați... însă viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc... Stop. Ce-i în capul vostru? Oare nu v-am zis că nu egzistă gloabe de pământuri!

Eu țiu cu Noe nu cu Neo și nici cu toate neoanele astea cu gaz toxic... gaz rar, gaz nobil cică... neonorociți cu toții... singuri și-au dat foc la valiză.

da, da, da...pai vad ca le iei partea PDL-istilor si ii infierezi pe PSD-isti (nu ca nu ar merita). TOTI sunt buni de spanzurat (metaforic vorbind)!

vsovivi 15.05.2012 12:39:37

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 444771)
da, da, da...pai vad ca le iei partea PDL-istilor si ii infierezi pe PSD-isti (nu ca nu ar merita). TOTI sunt buni de spanzurat (metaforic vorbind)!

Sigur că iau partea PDL-iștilor căci măsurile lor timp de 2 ani jumate au fost de ieșire din criză pe când băștile roșii ce și-au scos flașnetarii la păcălit populația ne bagă la loc într-o săptămână căci nu cred că mai rezistăm așa o lună alunecând pe toboganul morții, nu ne lasă să ne mai facem iluzii, ne bagă ei direct în groapă fiindcă sar ca 'băieții deștepți' cu diligența Românikaa direct în cap.

...Și cea mai bună și importantă măsură a PDL-ului a fost să nu ia nicio măsură... căci orice măsură în criză duce la colaps, dacă nu te pricepi... deci dintre toate măsurile pe care le-a luat PDL-ul cea mai bună a fost aia de a nu lua niciomăsură financiară... absurdă, populistă, electorală, prostească, cretină... ci doar măsuri drepte, pe când băștile roșii se întrec în lăudăroșenii, promisiuni, mite și ispite amenințând cu răzbunări pe nedrept și restaurație.

Așa că aveți grijă să nu vă fractureze și vouă speranțele, căci sunt puși pe terorism și haiducie, iau înapoi ce a dat Ungureanu pentru proiectele locale cofinanțate de UE, iau banii de la primăriile opoziției și le terorizează ca să treacă în masă la ei, căci altfel le trimite controalele pe cap și nu le mai dă nimic până nu trec la ei... la USLașii teroriști mituitori și ispititori căci au dat lovitură de stat parlamentară și de guvern și primul lucru care îl fac este restaurația: ABUZULUI financiar și a CENZURII prin mercenarii din presă!.. căci Curtea Constituțională și justiția e încă și acum controlată tot de ei.

Și cu ce sunt vinovați alegătorii locali dacă primarul lor a avut plăți pentru proiectele locale și cele din bani UE și a cerut de la guvernul Ungureanu?

Deci iată cum au trecut la intimidări și șantaje ca să se ducă toți primarii și să se ploconească la ei... adică să dea bir la înalta poartă roșie și să promită că o să-i voteze numai pe ei, vopsiții ca ouăle de Paște.

Mi-e tot mai frică... de mercenarii din TV și de revenirea la totalitarismul comunist, la controlul presei libere, la cultul minciunii și imposturii...

...au deja toate televiziunile de stat și private, TVR-ul și CNA-ul, Antenele, România TV... a mai rămas doar B1 și OTV de partea poporului cu Turcescu și Diaconescu... și sper să se întoarcă Nașul Moraru că altfel toți vor fi păcăliți și înșelați... iar ProTV-ul nu se amestecă iar Elanul de pe Realitatea n-are bani de aruncat pe fereastră așa că...

Deci am reintrat în recesiune și promisiunile și ispitele nu mai contenesc iar leul merge la vale, căci într-o lună s-au dus 0,2-0,3 din el și de la 4,2 a ajuns la 4,4-4,5, deci în condițiile în care Euro pierde teren și se devalorizează față de dolar sau ien, și în condițiile în care și dolarul și ienul scad căci se emite monedă, masă monetară nonstop, rezultă că leul se devalorizează mult mai puternic față de aur, astfel că dacă am considera fix aurul observăm creșterea lui defapt ca pe devalorizarea euroului sau a dolarului iar dacă luăm față de euro devalorizarea leului rezultă ceva de groază:

1.aurul s-a apreciat cu 25% de anul trecut până azi, deci euro s-a depreciat cu 25% față de aur
2.leul s-a depreciat cu 6% căci 0,25 la un ron creștere reprezintă devalorizare de 5-6%---

Deci de anul trecut și mai ales odată cu doborârea guvernului Ungureanu, prezul real al leului a scăzut cu 30% față de constanta aurului, deci toate veniturile noastre sunt mai slabe cu 30%.

Singura soluție de ieșire din criză este emiter de monedă de aur, de bancnote cu foițe de aur băgate în plastic transparent și notat pe bancnotă gramajul, câte karate are și anul emiterii bancnotei.

Altă soluție pentru a ieși din furtul tuturor săracilor instrumentat de bancherii lumii nu există!

Cu cât e țara mai sărac și guvernul mai populist și cu minterese electoral mafiote cu atât populația respectivă este mai expusă.

Deci criza din România este mult mai gravă decât cea din Grecia!

vsovivi 15.05.2012 13:23:10

Odată ce USL-așii au dat lovitură de stat, de parlament, și de guvern trecând la terorism, intimidare, mită, șantaj și alte mizerii iată că deciziile favorabile au început să apară, de parcă nu le-au fost mereu favorabile, însă acum nu mai au niciojenă.

Iar dacă i-au adus la Poliție înapoi pe cei ce lucrau mână în mână cu infractorii, că de aia au fost dați afară de Igaș, cred că oricine poate pricepe ce urmează, de ce și pentru ce sunt ei readuși pe poziții, tocmai cei ce fuseseră demiși din pricina colaborării evidente cu infractorii și interlopii, scurgeri de informații, împărțirea prăzii și firește unirea în răzbunare împotriva lui BOC și a PDL-ului... deci iată cum brațul terorii a fost refăcut cât ai clipi!

Au mai trecut 2 zile și ne-am reântors în '47 sau '56 sau '70... sau '90-'96 sau 2001 sau 2007-8... Sunt foarte rapizi în ura pe nedrept... ei sunt drepții pe nedrept... vai nouă!

În cazul ăsta urmează negreșit '77... Doamne ferește!

vsovivi 15.05.2012 14:21:16

Câtă vreme românii păcăliți și înșelați își pun nădejdea în regele cel roșu Gog și în superstițiile și modele și trendurile lui MAGOG (ma de la mamona) nu ne rămâne decât să privim neputincioși cum pe nedrept cresc în toate sondajele făcute pentru a confirma viitoarele furturi de voturi și pentru a ne consola că asta vrea poporul: iubirea față de cei ce ne ispitesc mereu la legea aia a urii, mărirea de sine prin a urâ totul ca legea, și a ne crește astfel drepți pe nedrept... întru legea fărădelegii...

Însă poporul a spus ce vrea prin referendumul validat și nu prin sondaje, însă încet încet îl mituie pe popor, îl ispitește și îl corupe ca să nu mai știe ce vrea și ce a vrut de fapt... încă din 1877 încoace sau de la Burebista și Traian... Băsescu.

Apoi folosind gogorița crizelor fac speculă cu vise proz și roșii, pofte pe nedrept și te îndeamnă să faci ca ei, să-ți pui nădejdea în banii BNR-ului, împrumutați ca să poată risipi băștile roșii după cum îi taie pe ei capul pentru scopul lor ascuns sau nerușinat de a se erija la putere definitiv, sau pentru ce credeți că s-au făcut împrumuturile de la copiii noștrii? I-a păcălit inclusiv pe Băsescu și Boc și ei au părut că împrumută pentru țară, când colo totul era instrumentat de oculta roșie și de BNR care lucra pentru momentu reemanării și reerijării.

Însă voi nu vă nemulțumiți și încercați să nu aveți pretenții căutând dreptatea sprea a vă răzbuna căci cu cât fură ei mai mult și fac nedreptăți tot mai mari și înșelări și viclenii și răutăți mai urâte cu atât se duc tot mai la fundul prăpastiei, deci nu trebuie să doriți voi să faceți dreptate căci Domnul este Cel drept și dreptatea Lui se va împlini negreșit... deci nu vă lăsați târâți în griji și necredință ci lăsați-i să fure și să vă distrugă tot, nu vă opuneți... dacă vă iau ei haina dați-le și cămașa, dacă vă iau bir cât nu puteți duce, mai puneți și voi în plus din banii pentru zile negre pentru că voi o să primiți răsplată în Ceruri... și așa mai departe, știți voi porunca Domnului.

Deci nenorocirea cea mare vine de la faptul că vreți și voi ca să fiți profesori șefi care dați lecții pe nedrept așa ca ei și atunci îi pismuiți și vă frustați crezând că ei sunt vrednici sau eroi sau că ei nu sunt ratați dacă au puterea, dacă au confiscat-o prin autoemanare și autoerijare, știți voi cum..!

Puterea însă este alta... ferice de cel ce o află pe ea... este puterea de a fi cinstit, puterea de a fi drept pe drept, puterea de a da viață și nu distrugere vicleană... iar puterea asta nu vine decât de la Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu.

Voi însă n-aveți decât să credeți în Gog... cel mai mare mentalist al tuturor timpurilor, un fel de înșelător foarte perspicace în a vă atrage la poftele infidele... exact așa cum vă păcălește uniunea tuturor trădătorilor, știți voi la cine fac aluzie mereu... la părbatul atractiv din spate și la cele trei marionete care erau defapt două: fumătorul și cartela de tonomat.

stefan florin 15.05.2012 17:53:30

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 445283)
Câtă vreme românii păcăliți și înșelați își pun nădejdea în regele cel roșu Gog și în superstițiile și modele și trendurile lui MAGOG (ma de la mamona) nu ne rămâne decât să privim neputincioși cum pe nedrept cresc în toate sondajele făcute pentru a confirma viitoarele furturi de voturi și pentru a ne consola că asta vrea poporul: iubirea față de cei ce ne ispitesc mereu la legea aia a urii, mărirea de sine prin a urâ totul ca legea, și a ne crește astfel drepți pe nedrept... întru legea fărădelegii...

Însă poporul a spus ce vrea prin referendumul validat și nu prin sondaje, însă încet încet îl mituie pe popor, îl ispitește și îl corupe ca să nu mai știe ce vrea și ce a vrut de fapt... încă din 1877 încoace sau de la Burebista și Traian... Băsescu.

Apoi folosind gogorița crizelor fac speculă cu vise proz și roșii, pofte pe nedrept și te îndeamnă să faci ca ei, să-ți pui nădejdea în banii BNR-ului, împrumutați ca să poată risipi băștile roșii după cum îi taie pe ei capul pentru scopul lor ascuns sau nerușinat de a se erija la putere definitiv, sau pentru ce credeți că s-au făcut împrumuturile de la copiii noștrii? I-a păcălit inclusiv pe Băsescu și Boc și ei au părut că împrumută pentru țară, când colo totul era instrumentat de oculta roșie și de BNR care lucra pentru momentu reemanării și reerijării.

Însă voi nu vă nemulțumiți și încercați să nu aveți pretenții căutând dreptatea sprea a vă răzbuna căci cu cât fură ei mai mult și fac nedreptăți tot mai mari și înșelări și viclenii și răutăți mai urâte cu atât se duc tot mai la fundul prăpastiei, deci nu trebuie să doriți voi să faceți dreptate căci Domnul este Cel drept și dreptatea Lui se va împlini negreșit... deci nu vă lăsați târâți în griji și necredință ci lăsați-i să fure și să vă distrugă tot, nu vă opuneți... dacă vă iau ei haina dați-le și cămașa, dacă vă iau bir cât nu puteți duce, mai puneți și voi în plus din banii pentru zile negre pentru că voi o să primiți răsplată în Ceruri... și așa mai departe, știți voi porunca Domnului.

Deci nenorocirea cea mare vine de la faptul că vreți și voi ca să fiți profesori șefi care dați lecții pe nedrept așa ca ei și atunci îi pismuiți și vă frustați crezând că ei sunt vrednici sau eroi sau că ei nu sunt ratați dacă au puterea, dacă au confiscat-o prin autoemanare și autoerijare, știți voi cum..!

Puterea însă este alta... ferice de cel ce o află pe ea... este puterea de a fi cinstit, puterea de a fi drept pe drept, puterea de a da viață și nu distrugere vicleană... iar puterea asta nu vine decât de la Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu.

Voi însă n-aveți decât să credeți în Gog... cel mai mare mentalist al tuturor timpurilor, un fel de înșelător foarte perspicace în a vă atrage la poftele infidele... exact așa cum vă păcălește uniunea tuturor trădătorilor, știți voi la cine fac aluzie mereu... la părbatul atractiv din spate și la cele trei marionete care erau defapt două: fumătorul și cartela de tonomat.

cand zici ca: "voi credeti in Gog" la cine anume te referi? Cine sunt acesti VOI? Te referi cumva si la mine ca persoana?

vsovivi 16.05.2012 10:10:35

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 445309)
cand zici ca: "voi credeti in Gog" la cine anume te referi? Cine sunt acesti VOI? Te referi cumva si la mine ca persoana?

Dragă domnule profesor bănuială, sau pretenție sau de drept pe nedrept, dumneata nu știai că superstiția curiozității care umblă după necunoscute nu face bine la inimă?.. mai ales când se vede că mă ispitești de parcă ai fi dumneata așa un om sincer și nevinovat ce pui întrebări atât de nevinovate și neștiutoare...

Păi stimabile prieten, amice, oare să fie ambiguă adresarea asta la plural? Crezi că mă refer special la tine și zic voi așa cum Mihai Viteazu' se referea la boieri când avea să le comunice câte ceva cu apelativul : ''boieri dumneavoastră... voi sunteți de părere ca să plătim bir turcului tot mai mult sau să mergem la luptă?''

Acuma nu trebuie să vă apucați să vă înrolați ca să luptați cu păcătosul lui Dumnezeu ci cu păcatele lui pentru ca să nu le faceți voi înșivă, dragă domnule bănuială, boieri dumneavoastră... uite fac și io pe Ștefan cel mic, mic la stat, mare la sfat.

Dar era vorba de economie, de țară, de măsuri... deci cum credeți voi că poate să meargă o economie spre prosperitate dacă avem măsuri ale guvernelor care:

1. Reîngrașă pe grasul de la stat... care nu face nimic decât are pretenții și nemulțumiri.

2. Slăbește privatul și pe slabul de la privat, micro intreprinzătorii care au făcut o mini fermă sau un atelier cu 1-2 angajați și au acum un produs pe care-l exportă undeva și s-ar mai dezvolta și ar mai angaja oameni.

3. Ajută ca nebunii toate firmele mari: telefonie mobilă, comunicații, energie, transport, supermarkete și toate firmele străine sau românești care oferă servicii de consultanță, avocatură, piață și aduc produse din import cu nemiluita și care fac câștiguri uriașe sufocând producția și piața internă.

4. Sprijină și încurajează ca ipocriții toate firmele clientelare căpușă, străine sau românești care lucrează cu statul și fac lucrări de nimic pe bani foarte mulți luând profituri și salarii imense pe care le risipesc pe produse sau concedii de lux.

5. Tolerează și participă la mafia firmelor străine sau românești de stat care sug resursele naturale și nu numai că nu fac profituri ci au mereu pierderi acoperite de stat deși cheltuielile și salariile și premiile lor sunt imense.

6. Se împrumută de la băncile străine din România care își repatriază tot profitul și care lucrează numai cu statul și nu sprijină economia și afacerile locale ci le distrug cum prind prilejul... lichidându-le și vânzându-le pe bucăți...

7. Statul și primăriile locale și consiliile județene risipesc banii publici făcând afaceri pentru toate lucrările cu firme străine sau clientelare, în loc să ofere de muncă din bani locali sau publici șomerilor care știu și ei face exact aceleași munci pe bani infinit mai puțini...

Deci dacă se lapidează statul român în stil infernal de 22 de ani și se introduce mereu monedă și se păcălește populația pentru a o jecmăni la nesfârșit și a o înbuiba cu mite și ispite electorale și cu pomeni de nimic fără acoperire în loc să se introducă ban de aur și bancnotă cu valoare conținută în ea însăși (foiță de aur cu gramajul și concentrația și anul emiterii înscris pe ea) ce mai sperăm noi că va veni vreodată creșterea economică și prosperitatea?

Voi nu vă veți trezi niciodată, iar dacă nu sunteți în stare lăsați măcar pe regele Mihai ca să-și ridice țara de pe butuci, fiindcă e singurul care o și iubește după deviza Casei regale a României: ''Nimic fără Dumnezeu.

TunsDiana 16.05.2012 10:30:08

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 445417)
Dragă domnule profesor bănuială, sau pretenție sau de drept pe nedrept, dumneata nu știai că superstiția curiozității care umblă după necunoscute nu face bine la inimă?.. mai ales când se vede că mă ispitești de parcă ai fi dumneata așa un om sincer și nevinovat ce pui întrebări atât de nevinovate și neștiutoare...

Păi stimabile prieten, amice, oare să fie ambiguă adresarea asta la plural? Crezi că mă refer special la tine și zic voi așa cum Mihai Viteazu' se referea la boieri când avea să le comunice câte ceva cu apelativul : ''boieri dumneavoastră... voi sunteți de părere ca să plătim bir turcului tot mai mult sau să mergem la luptă?''

Acuma nu trebuie să vă apucați să vă înrolați ca să luptați cu păcătosul lui Dumnezeu ci cu păcatele lui pentru ca să nu le faceți voi înșivă, dragă domnule bănuială, boieri dumneavoastră... uite fac și io pe Ștefan cel mic, mic la stat, mare la sfat.

Dar era vorba de economie, de țară, de măsuri... deci cum credeți voi că poate să meargă o economie spre prosperitate dacă avem măsuri ale guvernelor care:

1. Reîngrașă pe grasul de la stat... care nu face nimic decât are pretenții și nemulțumiri.

2. Slăbește privatul și pe slabul de la privat, micro intreprinzătorii care au făcut o mini fermă sau un atelier cu 1-2 angajați și au acum un produs pe care-l exportă undeva și s-ar mai dezvolta și ar mai angaja oameni.

3. Ajută ca nebunii toate firmele mari: telefonie mobilă, comunicații, energie, transport, supermarkete și toate firmele străine sau românești care oferă servicii de consultanță, avocatură, piață și aduc produse din import cu nemiluita și care fac câștiguri uriașe sufocând producția și piața internă.

4. Sprijină și încurajează ca ipocriții toate firmele clientelare căpușă, străine sau românești care lucrează cu statul și fac lucrări de nimic pe bani foarte mulți luând profituri și salarii imense pe care le risipesc pe produse sau concedii de lux.

5. Tolerează și participă la mafia firmelor străine sau românești de stat care sug resursele naturale și nu numai că nu fac profituri ci au mereu pierderi acoperite de stat deși cheltuielile și salariile și premiile lor sunt imense.

6. Se împrumută de la băncile străine din România care își repatriază tot profitul și care lucrează numai cu statul și nu sprijină economia și afacerile locale ci le distrug cum prind prilejul... lichidându-le și vânzându-le pe bucăți...

7. Statul și primăriile locale și consiliile județene risipesc banii publici făcând afaceri pentru toate lucrările cu firme străine sau clientelare, în loc să ofere de muncă din bani locali sau publici șomerilor care știu și ei face exact aceleași munci pe bani infinit mai puțini...

Deci dacă se lapidează statul român în stil infernal de 22 de ani și se introduce mereu monedă și se păcălește populația pentru a o jecmăni la nesfârșit și a o înbuiba cu mite și ispite electorale și cu pomeni de nimic fără acoperire în loc să se introducă ban de aur și bancnotă cu valoare conținută în ea însăși (foiță de aur cu gramajul și concentrația și anul emiterii înscris pe ea) ce mai sperăm noi că va veni vreodată creșterea economică și prosperitatea?

Voi nu vă veți trezi niciodată, iar dacă nu sunteți în stare lăsați măcar pe regele Mihai ca să-și ridice țara de pe butuci, fiindcă e singurul care o și iubește după deviza Casei regale a României: ''Nimic fără Dumnezeu.

Sa vina regele din partea mea, dar ce vreti sa faca la varsta de 90 de ani, nu e cam batran?

vsovivi 16.05.2012 12:00:08

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 445421)
Sa vina regele din partea mea, dar ce vreti sa faca la varsta de 90 de ani, nu e cam batran?

Ai îngurgitat sloganul flașnetarilor roșii care folosindu-se de rege pentru campaniile lor politice au lansat fatalismul care-i scapă de respectul datorat și de restaurat drepturile suverane care-i revin de drept: tronul și conducere României, a armatei, poliției și justiției, căci nimeni nu este mai presus de legea Domnului... deci ai mestecat aluatul roșu și te-ai fatalizat și-mi pui mie întrebări deznădăjduite: ce ne facem că e prea bătrân? Păi flașnetarii roșii au scos zvonul că e prea bătrân ca să conducă, însă mă mir cum de conduce mașina la vârsta asta și repară motare, restaurează mașini, îngrijește grădina, rânduiește afacerile familieie și Casei Regale și se luptă cu politicienii ca să priceapă ei Calea cea dreaptă... însă iată că voi susțineți mereu ca flașnetele flașnetarilor roșii repetând și voi aceiași idee: e prea bătrân...

Dar patriarhul Teoctist câți ani avea când era patriarh?.. până ce l-au distrus doctorii roșii-masoni de la o prostată netratată... sau Moise câți ani avea când l-a trimis Domnul să se lupte cu faraon și să scoată pe poporul Său din robie ca să slujească el Domnului spre slava lui Dumnezeu? Câți?

Păi este scris că 80 de ani și după ce poporul s-a răzvrătit și și-a învârtoșat inima de la Adevărul ca să nu mai intre el în pământul făgăduinței de frica enachilor și a localnicilor slujitori de idoli, s-a învârtit cu ei încă 40 de ani prin pustie până ce s-a stins generația răzvrătită și abea apoi au intrat cu Ioșia așa după cum le-a promis lor Domnul... iar Moise avea 120 de ani și era puternic și sănătos chiar atunci când l-a trecut Domnul prin moarte și l-a luat la El în Cer, căci nimeni nu mai știe unde îi este mormântul, și oasele lui nu mai sunt de găsit.

Deci dacă Moise a putut atunci să facă voia Domnului atunci și unsul Domnului poate să slujească România creștină până când va vrea Dumnezeu... sau poate ai uitat de bătrânul Simeon care avea peste 300 de ani prin voia Domnului, căci n-a crezut în ce era scris și chiar la vârsta aia mergea mereu la Templu să slujească și să se roage... și nu mai murea...

Prea Bătrân și inutil pentru Dumnezeu este orice tinerel cruduț și plin de păcatul cel prea bătrân al gLumii cu care înșeală el pe toată gLumea inclusiv pe sine însuși... crezând pe nedrept ca credoolul că nu se va pune la socoteală dacă-l repetă mereu cu entuziasm susținând că defapt nici nu e păcat.:64::76:

vsovivi 16.05.2012 13:39:25

Iată cu ce scuze sinistre începe guvernul imoral și mafiot lupta teroristă de a readuce la putere impostorii prin restaurație... reinstaurarea relațiilor cu interlopii și cu mafiile baronilor locali spre a controla și subjuga tot ce mișcă...

Deci iată cum guvernul ilegal și antidemocratic face noi și noi tâmpenii în cât mai scurt timp arătându-și adevărata față de pișicheri plină de BUBE negre și primisiuni deșarte... și se bat chiar între ei în ideea care-i mai mare profesor șef, mai mare specialist în unflarea gogoașei USListe... știți voi listele cu privilegiați cu sporuri și salarii preferențiale, mari misogini, exclusiviști, xenofobi și șovini, adică adevărații naționaliști de stânga-dreapta... neo extremismul dinozaurilor și fosilelor ''vii''

Iată câteva mostre:

1. Deși Nicolaescu a fost ministru al sănătății și știe ce găuri imense, găuri negre ale banilor publici sunt în sănătate și vrea să taie din rădăcină mafia din sănătate iată că i se dă peste bot de către maimuțica-utomobilstă plină de cartele.

2. Deși lupta este cu păcatul și nu cu păcătoșii, iată cum îndemnurile șefilor de facto din umbră ai marionetelor nu contenesc în a ne asmuți la ură electorală pe nedrept de parcă ar ajuta ei ortodoxia și familia creștină și de parcă ei ar reprezenta poporul și nu Dan Diaconescu și PPDD.

3. Furtul meritelor gimnastelor care au cucerit Europa de ziua Casei Regale prin munca și efortul depus sub guvernul PDL, sub antrenori sprijiniți și relansați de PDL și Ungureanu, deci iată cum se fură și se cumpră prestigiul sportivilor și artiștilor (poate vă amintiți de Ilie Năstase, Iordănescu...) prin dublarea recompenselor ca o mită și ispită pentru viitor.

4. Reîngrășarea grasului de la stat fără probleme, cică în aceiași anvelopă...

5. Creerea din bani publici a afacerilor particulare și clientelare adică a rețelelor de partid ce se ocupă cu afaceri în domeniul agricol pentru distrugerea micilor afaceriști de pe piețe și exploatarea micilor producători autohtoni, deci vor să devină ei intermediarii care să fure profitul la nivel național... zicând că e în beneficiul producătorilor și al cetățenilor ce cumpără produse românești.

6. Păcălirea fidelilor proprii cu minciuni verzi și uscate că cică ei nu sunt USLași roșii și proz ci sunt PNL-iști care defapt ei sunt dreapta autentică și nu PDL-ul sau PNȚCD-ul... și asta prin tot felul de caricaturi ce își spun părerea liber fără a fi dați afară din PNL...

7. Incompetența profesorilor de mate ajunși mari miniștrii îi face ca să meargă pe calea populismului și carierismului deși sunt niște nulități, căci calea sindicală este mai bănoasă și apoi cea politică decât să îți faci datoria la catedră ca să treacă Bacul toți copiii, căci datoriile ne roade la butunar.

8. Încercarea de scăparea de răspundere prin demisii ridicole cu toate că ne dăm complet nevinovați și victime ale conspirației mondiale, la ministrul Mangă mă refer care a făcut gestul ăsta după atât de multă vreme în care încerca să ne convingă că noi suntem răi cu el, și l-a făcut doar ca să scape și să mai rămână mult și bine în comisiile parlamentare și mare profesor acolo unde a ajuns el sprijinit de mafiile politice din învățământ.

9. Ridicolul liniștirii fraierilor cu miliardele din împrumut băgate în BNR pentru țintirea leului care se prăbușește pe banii noștrii și pentru a servi ei drept masă monetară în cazul când bilderberg citit invers vrea să supună România definitiv prin uneltele lor roșii Isărescu-Iliescu, sub papuc turcesc și cizmă bolșevico-masonică... bani care sprijină băncile străine care împrumută statul scump și-și repatriază banii și se duc ei pe consum, pomeni electorale și reîngrășarea grasului ce a ținut un pic de post... negru, așa fel încât datoria să prăbușească economia românească susținând-o pe a altora, a bancherilor ce fură populațiile în cârdășie cu guvernele statelor captive acestei mârșăvii mondiale.

10. Nu mai continui cu măsurile obraznice ale guvernului păcătos, guvernul pierzării care din bani noștrii, din banii pe reîntregirea salariilor asigurați de PDL prin eforturi imense, iată cum au făcut din ei mită la locale și ispită la parlamentare, fiind mituiți din banii noștri ca să-i votăm pe ei, deci nu mai continui că precis iar mă apucă o durere... în cot... de toată politica populiștilor și impostorilor.

Deci moarte păcatului dorește Domnul și nu a păcatului cu păcătos cu tot ci păcătosul să se întoarcă din mascarada băștilor roșii spre a-și spăla basca primită de la ei ca să devină ea bască de străjer... străjerii regelui soare al României Mari, Carol al II-lea, căci nimeni nu este atât de înțelept și pașnic cum era el... dureros că ni l-a luat Dumnezeu mult prea repede... dacă nu-i știm prețui pe adevărații socialiști creștini ni-i ia la El.

Cu el pe tronul României nu ni se întâmpla sărăcirea și îndobitocirea asta pusă în practică de socialiștii roșii și proz de pretutindeni, impostorii slugarnici mitomaniei și ai mintereselor tuturor fărădelegilor.

Deci Jos guvernul antidemocratic ce s-a autoemanat prin lovitură de stat parlamentară și guvernamintală și s-a erijat la merite și la bani prin afacerea dintre pești și curvele politice, pești speriați că procesele ajung la faza finală și atunci au hotărât în ascuns că e musai restaurația ''băieților deștepți'' din justiție și poliție și de peste tot și nu numai cei din energie.

Strig: Jos guvernul marionetă!.. ridicol și mafiot al fumătorului ce și-a vândut urletele și al maimuțicii plină de cartele exclusiviste și de drept pe nedrept!.. păpușile voodoo ale păpușerpilor șefi din mafia roșie comunist-masonică, terorist extremistă direct la mijloc.

vsovivi 16.05.2012 16:01:18

Ca să nu mai vorbim de lăudăroșenia guverului ipocrit, adică acum nu se poate face nimic dar să vezi ce vom face noi din 2013... dacă ne votați:

mostre:

1. Iată cum o să stopăm vânzarea de terenuri către străini... când de foarte multă vreme străinii cumpără terenuri și-și fac ferme și exportă totul în occident fără să plătească taxe că doar sunt oamenii lui Rus pe la vămi...

2. Iată cum vom prelungii termenele și procentele la redevențe păstrând contractele și clauzele ascunse însă sub masca lui Robin Hood... tot din 2013...

3. Iată cum și elevii vor primii vacanțe mai mari și examene unde se poate copia... că doar avem exemple de miniștrii USLași care și-au făcut cariera pe calea roșie.

4. Iată cum și-au însușit ei hotărârea Curții Constituționale zicând că defapt nu dreptatea dă dreptate bătrânilor ci ei dau banii înapoi însă nu acum ci în tranșe... adică tot în 2013.

5. Iată cum medicii noștri și sistemul medical românesc e inutil când e vorba de tratamentul căpușelor!.. care se va remedia tot din 2013 dacă-i votează pe ei.

6. Ca să nu mai zic de probele ce o inculpă pe ministresa nomenclaturistă Câmpeanu care promite minuni tot din 2013, adică reducerea contribuțiilor sociale dar și revenirea la statul mumă pentru leneși și jmecheri și bolnavi închipouiți și handicapați cu foaie de la medicul roșu și ciumă pentru cei cinstiți care muncesc serios... în zadar.

vsovivi 16.05.2012 17:18:40

Deci iată cum guvernul năstrușnic se opune ideilor cinstite chiar ale lor care taie răul din rădăcină și sprijină economia reală, și asta doar pentru că nu el a fost autorul lor... păi dacă nu este în stare de idei cinstite, măcar să le analizeze serios pe cele ale lor... astfel că guvernul Ponta && Antonescu este trufaș nu numai cu opoziția și populația ci chiar între ei își dau peste flit!

Vai de noi că au trecut abea 2 săptămâni... și suntem deja mai jos ca Grecia... vai de noi de ceea ce urmează.

vsovivi 17.05.2012 11:37:11

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 445479)
Deci iată cum guvernul năstrușnic se opune ideilor cinstite chiar ale lor care taie răul din rădăcină și sprijină economia reală, și asta doar pentru că nu el a fost autorul lor... păi dacă nu este în stare de idei cinstite, măcar să le analizeze serios pe cele ale lor... astfel că guvernul Ponta && Antonescu este trufaș nu numai cu opoziția și populația ci chiar între ei își dau peste flit!

Vai de noi că au trecut abea 2 săptămâni... și suntem deja mai jos ca Grecia... vai de noi de ceea ce urmează.

Nebuniile guvernului care se ocupă el de toate continuă, l-au batjocorit pe Igaș că a zis branconier punând drept fiola la infractorul mascat în polițist cu mașină roșie... care suna la șef cînd trebuia să sufle în beșica roșie care se înverzește dacă ești beat Mangă, și nu ca Ungureanu care el a fost sunat de șeful statului ca să-și asume răspunderea să nu avem iarăși criză politică, și de ce poate fi beat Mangă minstrul autodemis? Păi e beat de iluzia că ești mare hoț neprins, mare plagiator care te dai nevinovat foarte sigur pe tine amenințând că vei dovedi înscenarea...

...dar Igaș era pus ministru de Boc la poliție și nu la învățământ așa cum iată că a foat ales ministru interimar de tătucul Ponta tocmai profesorul ușuratic, că doar e mult mai ușor ca atunci când te-ai băgat în datorii din cauză că fiind prof. de mate nimeni nu vrea să-l meditezi căci faci procente la bac sub 19% la clasa ta și vorbești ca analfabețiibeții, și în loc să pui mâna pe coasă ca boc și pe carte alegi să-ți plătești datoriile mergând pe calea ușoară: iei bască roșie, devi mare lider sindical în învățământ, ieși și urli pe străzi pe nedrept, ai pretenții, nemulțumiri, te răzbuni pe geniile din guvernul Boc și iată că te lași folosit spre a fi pus ministru de gașca băștilor roșii, de tătucii care se ocupă de tot numai să-i votați ca să vă fie bine la toți, iată deci că te trezești ministru la învățământ și tu ești defapt un țăran puturos și prost care nici românește nu știi vorbi bine gramatical ca să nu mai vorbim de ilogica din propoziții și de competența și siguranța mimată...

...Dacă ai fi fost ungur ar fi fost de înțeles că nu le dau voie șovinii xenofobi mari naționaliști să aibă facultăți în limba lor, deși regele Mihai a făcut-o și era maghiară la întemeiere, dar tu ești și român și ardelean și ministru la învățământ și profesor de matematică și pus de ceilalți profesori lider sindical... Așa ceva este mai rușinos decât orice... dacă aș fi profesor mi-ar crăpa obrayul de rușine, aș fi roșu ca racul...

...dar nu e vina lui ci firește, a tătucului Ponta... maimuțica rânjitoare ce se distreayă de prostiile pe care le spune și de jocurile ei simpatice... ruletă rusească.

Poate reușește să desemneze un ministru normal măcar din a patra încercare...

Deci haiducul Antonescu, Constantin și Ponta nici nu se pot compara cu eminența cenușie BOC pe care l-au gratulat americanii conferindu-i ceva titlu la o universitate de prestigiu... ăștia sunt culmea infatuării, prostiei și 'competenței'... obraznici, cârlani, ironici de nimic, marionete care însă ei se dau ei înșiși pe sine exemplu de mari lideri de țară și de opinie, se dau ei tătucii națiunii care se ocupă ei de absolut tot și luptă ei cu caracatița și cu tiranii:

Iată deci cum tătucul Ponta, mămuca Câmpeanu, paharnicul Bogdan Georgescu, securistul roșu de la BNR și zapciul Rus care aduce restaurația lui Năstase se ocupă ei de toate...

-se ocupă de toți medaliații, au dublat premiile la gimnaste, la una i-a și dat de lucru stricând regula ca la 7 plecați un singur angajat, facem concesii că doar ne permitem, deci acu' e liber la angajări la stat așa că nu vă mai fie frică de șomaj, fraierul slab de la privat muncește pentru toți, pentru grasul de la stat, și cine poate să spună contra unei medaliate cu aur, deci iată avem exemplul perfect... al fărădelegii.
-de actorii și cântăreții și artiștii care de acum au bani de la guvern dacă-s bolnavi ca să se trateze în străinătate, i-a dat 88000 de lei la acorul ăla mușcat de căpușe ca să se vindece în străinătate, deci iată că a recunoscut prin asta incompetența sistemului românesc de sănătate însă i-a și dat peste bot lui Nicolaescu dacă vrea să strivească și să scoată căpușa roșie din sănătate înfințată tot de ei,
-se ocupă de profesori și de elevi prin sindicalistul analfabet pus ministru, de pensionari, că cică ei le majorează pensiile deși e soluția curții constituționale,
-de sportivi, de gimnastele medaliate deși e meritul antrenorilor foști consilieri ai lui Băsescu, și fetele au câștigat de ziua regelui 10-20 mai,
-de elevi că le-a crescut vacanțele și le taie camerele la bac și nu-i controlează de mită pe lupii puși paznici la mielușei,
-de bugetari că le dă reîntregirea anul ăsta, ca mită și ispită în alegerile locale și parlamentare, adică aplică ei măsura guvernului Boc care n-a mai apucat că au făcut scandal pe străzi confiscând ciumpalacii piața universității și apoi deși el și-a dat demisia l-au alungat și pe Ungureanu deși acesta s-a luptat cu frigul și nămeții azi iarnă, deși a făcut licitații publice și a scos pe bursă toate privatizările, deși avea emoții pentru că economia era în recesiune tehnică și trebuia să crească banii pentru bugetari și să restituie pensionarilor eroarea textului legii... și mai ales fiindcă de ce e el Ungureanu și de ce joacă în apărare cu Ștefănescu și Negrilă care era și el ungur... și l-au alungat pirații peștilor și curvelor roșii și proz, șobolanii speriați că nu mai prind locuri pe liste...
-au grijă și de exportatori că lasă leul să cadă, adică să ajungă la 5 roni euroul care scade față de dolar, dolar care scade față de aur cu 30% într-un an... de va fi defapt nu creșterea salariilor ci păcăleală de 1 mai...
-de handicapați, de mame, de nounăscuți... toți vor beneficia de ajutoarele statului paternalist,

dar mai ales ar foarte mare jrijă părintească de:
-corupții lor care sunt la ultimul termen în justiție fie ca să se prescrie faptele lor fie ca justiția să-i scoată basma curată, nevinovați și victime ale vendetelor politice, un fel de scufițe roșii care au avut grijă de bunicuța Tamara
-de toți independenții ca nu cumva să nu aibă pe ei cine-i vota, vezi cazul Oprescu și a multora care sunt independenți doar de fațadă...
-de avocați, de procurori, de directori, de prefecți ca să tragă toți la aceiași căruță
-de cei din diaspora ca să nu se certe între ei și să vină acasă să le dea băști roși că și așa toată gLumea e socialistă, capitalistă, satanistă, antichristă, așa că nu mai contează
-de impotenți, să vină la mare că îi vindecă Măzărică cu gagici proaspete aduse de la rio sau păunițe africane
-de buget că la Mamai facem un bordel generalizat unde se pot întâlnii toți arăboii cu fetițele noastre, cu româncuțele focoase
-de biserici, de ortodoxie, de naționalism, și de tot ce mai vreți voi, de toate fașadele blocurilor, de căldura din apartamente și de totate suferințele...

Deci nu vă mai faceți griji și probleme că se ocupă tătucul Ponta de absolut tot, voi numa' trebuie să votați cu cine trebuie, știți voi albastru e culoarea poliției, iar verdele e culoarea banilor murdari, culoarea bancorexului și a păcurei, iar ochii roșii știți voi ce reprezintă: sunt foarte obosiți din pricina nopților nedormite căci tătucii muncesc fără odihnă pentru binele comun... neo-comunismul-capitalist extremist moderat, de mijloc...

Iar eu nu sunt ironic ci sunt extrem de fericit...

Bine că e cineva care să se gândească la toate fiindcă mie mi-a cam ajuns... așa că să se streseze ei.:24:

Eu votez cu străjerul DanDiaconescuDirect dacă v-a ajunge să candideze cu Năstas și Antonescu...

Măcar și-a făcut banii prin nopți nedormiote cu toți absurzii și cu toate vrăjitoarelel, cu toți cântăreții ratați și cu tot poporul român... și asta e cea mai bună dovadă că nu e misogin, xenofob, șovin, ocultist, special, select sau alte forme de tătucism infatuat și pervers... nu e hoț din banul public... și-a făcut averea prin propriul papagal... n-are nevoie de populism.

Hai Dane Diaconescu, ridică-te la valoarea numelui tău simbolic!.. și spulberă gogoașa roșie și proz că ne-am săturat de căpușa asta minune care crește într-o lună cât alții într-o viață... căpușa tuturor păcatelor și fărădelegilor care suge sângele poporului român creștin de pretutindenea!

vsovivi 17.05.2012 13:02:33

Am cam obosit să le deslușesc tâmpeniile la toți tătucii din guvern care umflă gogoașa căpușei roșii ca pe balon dar cepoiul ăsta de la sănătate nu mă lasă să-mi mai trag sufletul fiindcă văd că vrea să ne dea cep la buzunarul stradal...

...se asigură tătucul ăsta mare medic de renume gen Beurean sau Oprescu de sănătatea poporului și de bugetul României care e cuprins de criză, de nervi, de ce vreți voi, deci iată cum lovește el direct la mațe, la mici și bere... la kebab și șaorma, la bigmac și la toți covrigii și plăcințelele, că atât mai mâncau românii, hotdog ca americanii... în drum spre Spania sau Italia, sau când mai ieșea soarele... că în rest de unde tătucule?..

Măsura asta însă cred că este foarte bună, trebuie să recunosc, e o măsură ortodoxă care ne atenționează prin supra taxarea ei absurdă că mâncarea de pe străzi e toxică, e nocivă, e plină de cărnărie stricată și adausuri și tot felul de ulei plin de zgură neagră, ulei ars și rămășițe arse, că doar în același ulei se frig mii de plăcințele... iar covrigii sunt mult prea scumpi, crenvurștii și parizerul e plin de adausuri, că și ăia umflă mezelurile exact la fel, ca pe gogoașa roșie...

Deci medicul ăsta CEPOI, care i-a luat locul lui don Georgio de la finanțe fost pe la FNI, chiar dacă îl calcă pe bătătăuri pe Ponta e clar că ne vrea binele... oprindu-ne de la mici și bere sau de la bigmac cu coca-cola, sau de la zahăr pe băț.

Așa că pe ăsta îl laud... ăsta e un tătuc bun... bun de tot.

Uite și îl laud și pe Ponta că nu vrea să ratifice ACTA, doar că el așteaptă ca mai întâi s-o ratifice UE și apoi cică o va aplica și la noi... ce să înțeleg de aici? E ba ori da? Pare-mi-se că e și una și alta... atunci pentru ba îl laud și pentru da vă las pe voi ca să vă pronunțați.

Vai de noi că ăștia au mintea odihnită... aproape că a mai trecut o zi și deja e dezastru' național... grecii cred că or să pară mici copii pe lângă infernul instrumenatat de la noi... până la urmă, când se trage linie.

...socialiștilor roșii și verzi de la ei le-a trebuit vre-o 10 ani ca să-i pună pe butuci... noi o lună, defapt nu știu dacă mai prindem luna iunie că luna mai are încă 14 zile lungi și late iar asta încă nu s-a gătat.

''Nu subestima mintea prostului și păcătos și rău și distractiv și plin de jucărele și prostioare simpatice că ajungi din lac în puț și pune bolovan spânu' pe el și nu mai ieși niciodată la lumină''... la maimuțica buclucașă fac aluzie cu înțelepciunea asta Solomonică.

Deci mi-e clar: ăsta-i guvernul atractiv! E guvernul gogoașei căpușei roșii! E ceva atât de senzațional că depășește orișice așteptări, abea aștept să pocnească, să explodeze...

... Însă practic urmărim în direct prăbușirea României, senzațional și în direct mai ceva ca pe OTV... și nu e de râs... numai că ea pică tot pe noi... căci ei după catqastrofă fug, se cară toți prin Austria sau Congo sau prin Brazilia... că doar Măzărică de ce credeți voi că studiază terenul?

moldoveanu 17.05.2012 13:24:01

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 444474)
Va cam contraziceti cand spuneti ca au plecat in opozitie ca era mai usor si apoi au incercat sa dea jos guvernul, pai daca era greu de ce au incercat sa dea jos guvernul, de ce ar fi vrut sa le fie iar greu la guvernare?

1. Nici PDL-ul nu mai e legitim demult, cam de cand au fost revoltele in strada in ianuarie, daca aveau bun simt si nu tineau de ciolan, isi dadeau demult demisia de onoare!

2. De unde sunteti asa de sigur ca detineti cheia adevarului absolut! De unde stiti ca sunteti cu dreptatea si adevarul?

Eu nu sustin ca detin adevarul absolut, nu ma erijez in cunoscator absolut ca d-voastra, se poate sa gresesc in ce afirm, doar oameni suntem si putem gresi, eu am spus ce am vazut in jur, nu poti sustine la nesfarsit un partid care a facut rau oamenilor si impotriva caruia s-a rasculat lumea!

Nu sunt o sustinatoare a USL-ului, sustin ca ar fi trebuit facute alegeri anticipate ca sa vedem si noi ce vrea poporul, din moment ce au fost revoltele, e clar ca PDL-ul n-a mai fost dorit de oameni, la noi nu exista onoare intre politicieni, numai lupta pt ciolan!

Consider ca d-voastra sunteti patimas pt ca vedeti totul prin prisma PDL-ului pe care ii vedeti ca pe D-zeu pe pamant, nu sunteti obiectiv defel, daca vreti sa nu mai fim noi patimasi, orbi si inselati de flasnetarii rosii, ar trebui sa nu ne mai provocati cu posarile d-voastra pline de subiectivitate si partinire in favoarea lor!

Nu au fost nici un fel de revolte! Crestin inseamna a iubi adevarul, nu uita lucrul acesta! Au iesit o mana de oameni, in toata tara sub 10.000, adica sub 0,5% din populatia tarii. Nu-mi spune ca trebuie sa schimbam conducerea aleasa a tarii pentru ca exista 0,5% care vor acest lucru.
Voi astia care pentru ca papati de pe urma USL iesiti si strambati adevarul sa va fie rusine de comportamentul vostru. E adevarat ca e foarte neplacut sa ti se taie din salariu dar daca banul si halca de carne primeaza pentru voi in fata adevarului atunci macar nu va mai spuneti crestini.
Iar lucrul si mai tragic e cat de prosti puteti fi! Deja din cauza promisiunilor USL previziunile pentru economia romaneasca s-au inrautatit considerabil.
Iar efectul se regaseste in cursul de schimb. Leul a luat-o la vale rau de tot si nu se va opri in curand. Guvernul asta de bufoni inca nu si-a adus la indeplinire promisiunile idioate si deja pierdem cu totii din puterea de cumparare! Ce va fi cand vor porni tiparnita si vor arunca cu hartii in buzunarele nerozilor?
Ce folos ca-ti va creste salariul cu 10% daca aceeasi bani vor valora cu 20% mai putin?? Nu au apus demult timpurile cand luam salarii numarati in multe milioane si eram vai de capul nostru! Doamne, da-le minte la prosti!

vsovivi 17.05.2012 14:06:39

Și iată finalul 'fericit', gogoașa românească a căpușei roșii, care trebuie încălzită și gonflată ca să fie ea căldicică și bună de tot, însă după ce ea va exploda, căci va exploda și ea odată, va fi dăruită căpușei celei mari ca s-o salveze și s-o apere, însă nu se știe exact care căpușe este mai mare, a Rusiei sovietice sau a Chinei, poate și Corea s-ar băga... și astfel vom redeveni puntea de unire frățească între toți tătucii roșii, cureaua de transmisie între Franța cea roșie a socialiștilor, Germania înghițită de est germani, Italia băștilor roșii... și între Rusia și China, chiar și America va deveni oficial democratică total și socialistă, iar Grecia socialiștilor, originea democrației, și ea va deveni complet roșie și astfel se va forma nu numai uniunea europeană ci uniunea cea roșie a căpușei gigant a întregului glob!.. deși sigur nu există niciun glob de pământ, căci pământul nu e planetă fiindcă nu există planete.:26:

Și când explodează aia... să te ții... praf și pulbere atomică și politică și scrâșnete și sânge pe pereți... sânge de creștin... dacă vor mai fi pereți pe undeva... sângele nostru.

Deci nu ne rămâne decât fatalismul, autoconsolarea, adică e imperios necesar ca 'să-i votăm' și abea apoi să așteptăm să crape, să explodeze mirific și senzațional căpușa cea mai mare, căpușa tuturor căpușelor roșii, gogoașa uriașă și gonflabilă... pacea universală a tuturor păcatelor cu păctoși cu tot... mândria tuturor oamenilor iubitori de minciună și răzbunare pe nedrept.:mad::31:

Dar să nu ne întindem până acolo, ci să fim atenți până atunci și la căpușelele mai micuțe care dau hrană caldă la bătrâni și pensii pe nedrept și tot felul de facilități, ca să stea ei pe funcție câte mandate mai vrea mușchii lor... căci astea când explodează spurcă toate străzile și bordurile și centurile că până și meseriașelor, fetelor de meserie, nu le mai vine să facă trotuarul... de greață ce li se face... de la gogoșile primarilor împrăștiate pe toți pereții, pe toate panourile, pe toate străzile, prin toate ziarele și tembeliziunile, peste tototot, procentu' să iasă.

Propun și eu un impozit... nu pe meseria fetelor dulci ci propun altceva...

Impozitul pe căpușă!:4:... da' numai pe alea portocalii... că până să devină roșii, ele trebuie să se coacă mai întâi, asta ca să nu zică cineva că nu vreau să-i sprijin, că sunt contra din patimă portocalie, uite o să le trimit ideea asta prin noul progrămel VPonta pe care și l-a instalat pe blog și pe ipod, că și nouă internauților ne-a dat ceva tătucul nostru Ponta, posibilitatea să-l informăm și să ne spunem părerea, și prin vot la el pe telefon iese... dacă vrem ACTA sau nu. Deci nici pe noi nu ne-a uitat, putem și noi contribui la umflarea gogoașei lingușterilor roșii până la maxim, și o să le rupem la toți ling-gurile de nu se văd în mod artistic, știți voi artă marțială și joială ca fariseii, operațiune care se va sfârși cu un joc distractiv pe măsură... botezul focului, intrarea în 'frăție'.

Iar apoi ne vom da cu bila cu toții... pe mini lacul roșu adus de Măzărică la Mamaia, într-o veselie generală, iar la întoarcerea spre casă vom purta cu mândrie basca roșie oficială înmânată solemn de către ofițerul stării civile, primită gratuit la final de sezon estival, și vom savura mîndrii de noi înșine gogoașea cu liptar roșu de căpșuni.

Ajunși acasă pe 7 cărări... ne vom odihni iar dimineața însfârșit DEȘTEPTAREA!

stefan florin 17.05.2012 15:41:48

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 445603)
Și iată finalul 'fericit', gogoașa românească a căpușei roșii, care trebuie încălzită și gonflată ca să fie ea căldicică și bună de tot, însă după ce ea va exploda, căci va exploda și ea odată, va fi dăruită căpușei celei mari ca s-o salveze și s-o apere, însă nu se știe exact care căpușe este mai mare, a Rusiei sovietice sau a Chinei, poate și Corea s-ar băga... și astfel vom redeveni puntea de unire frățească între toți tătucii roșii, cureaua de transmisie între Franța cea roșie a socialiștilor, Germania înghițită de est germani, Italia băștilor roșii... și între Rusia și China, chiar și America va deveni oficial democratică total și socialistă, iar Grecia socialiștilor, originea democrației, și ea va deveni complet roșie și astfel se va forma nu numai uniunea europeană ci uniunea cea roșie a căpușei gigant a întregului glob!.. deși sigur nu există niciun glob de pământ, căci pământul nu e planetă fiindcă nu există planete.:26:

Și când explodează aia... să te ții... praf și pulbere atomică și politică și scrâșnete și sânge pe pereți... sânge de creștin... dacă vor mai fi pereți pe undeva... sângele nostru.

Deci nu ne rămâne decât fatalismul, autoconsolarea, adică e imperios necesar ca 'să-i votăm' și abea apoi să așteptăm să crape, să explodeze mirific și senzațional căpușa cea mai mare, căpușa tuturor căpușelor roșii, gogoașa uriașă și gonflabilă... pacea universală a tuturor păcatelor cu păctoși cu tot... mândria tuturor oamenilor iubitori de minciună și răzbunare pe nedrept.:mad::31:

Dar să nu ne întindem până acolo, ci să fim atenți până atunci și la căpușelele mai micuțe, care stau pe funcție câte mandate vrea mușchii lor... căci astea când explodează spurcă toate străzile și bordurile și centurile că până și meseriașelor, fetelor de meserie, nu le mai vine să facă trotuarul...

Propun și eu un impozit...

Impozitul pe căpușă!:4:... da' numai pe alea portocalii... că până să devină roșii, ele trebuie să se coacă mai întâi, asta ca să nu zică cineva că nu vreau să-i sprijin, că sunt contra din patimă portocalie, uite o să le trimit ideea asta prin noul progrămel VPonta pe care și l-a instalat pe blog și pe ipod, că și nouă internauților ne-a dat ceva tătucul nostru Ponta, posibilitatea să-l informăm și să ne spunem părerea, și prin vot la el pe telefon iese... dacă vrem ACTA sau nu. Deci nici pe noi nu ne-a uitat, putem și noi contribui la umflarea gogoașei lingușterilor roșii până la maxim, și o să le rupem la toți ling-gurile de nu se văd în mod artistic, știți voi artă marțială și joială ca fariseii, operațiune care se va sfârși cu un joc distractiv pe măsură...

Iar apoi ne vom da cu bila cu toții... pe mini lacul roșu adus de Măzărică la Mamaia, într-o veselie generală.

amice, fatalist mai gandesti!

vsovivi 17.05.2012 17:16:20

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 445605)
amice, fatalist mai gandesti!

Cum ai ajuns la concluzia asta? Printr-o speculație roșie? Sau ai început să te bucuri și dumneata că au inversat guvernanții lui Ponta regula de aur impusă de BOC și păstrată de Ungureanu, aia că la 7 bugetari ce părăsesc sistemul bugetar se poate angaja maxim unul 1 și iată cum au rescris-o ei pe dos: la 7 noi angajați roșii în sistem se pensionează câte unul 1?.. firește, păstrându-se anvelopa roșie, că altfel cum?

Mai urmează cenzură la TVR și gata!.. mai ales că sunt pe pierdere.

stefan florin 17.05.2012 20:57:55

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 445609)
Cum ai ajuns la concluzia asta? Printr-o speculație roșie? Sau ai început să te bucuri și dumneata că au inversat guvernanții lui Ponta regula de aur impusă de BOC și păstrată de Ungureanu, aia că la 7 bugetari ce părăsesc sistemul bugetar se poate angaja maxim unul 1 și iată cum au rescris-o ei pe dos: la 7 noi angajați roșii în sistem se pensionează câte unul 1?.. firește, păstrându-se anvelopa roșie, că altfel cum?

Mai urmează cenzură la TVR și gata!.. mai ales că sunt pe pierdere.

amice eu am o ura (desi suntem pe un forum crestin si nu ar trebui sa spun ca urasc) personala pe PSD

vsovivi 18.05.2012 12:29:36

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 445644)
amice eu am o ura (desi suntem pe un forum crestin si nu ar trebui sa spun ca urasc) personala pe PSD

Ești ca și ''moșul ăla care din întâmplare se alipise la un miting USL sau PSD sau PCR pe vremea împușcatului... Și toți strigau și scandau, aplauze, ura, ura... Și-l întreabă un securist pe moșul respectiv: Bace, tu de ce nu strigi?.. la care sărmanul, se uită la securist și cu sinceritatea țărănească și nevinovată îi răspunde: Eu îmi port ura în suflet și nu o strig ca voi în gura mare... și nu mă pozez și afișez cu ea pe toate gardurile.''

Dar să trecem la ultimele jocuri de societate, ultimele ironii, ultimele glumițe că a mai trecut o jumate de zi:

Iată deci încă o mostră atractivă de păcălit fraierii credooli ce se lasă ușor mituiți și ispitiți și duși cu zăhărelul plăcințicii politice care le face cu ochiul că cică vor primi favoruri pe nedrept, de tot felul, mai ales din 2013, că zice el că cică USLașii de prin prefecturi nu vor mai face politica USL-ului și nicio politică decât a guvernului și dacă sunt prinși că nu ascultă vor primi cartonaș roșu direct...

...păi ar fi trebuit atunci examene netrucate pentru posturi și condiția clară că nu mai au dreptul să ocupe funcția de prefect și subprefect nimeni din cei care au mai fost prefecți sau subprefecți, când colo acest fanfaron faraon ne duce cu preșul ca să creadă fraierii și să zică: ''Uite domne cum a depolitizat ăștia aparatul guvernamental''... defapt el a dat cu var pe ochii proștilor... cu participarea mercenarilor din presă și tv-uri.

Ăsta chiar ne ia de proști și crede că noi îl credem pe el că e bine intenționat și că vrea să paveze iadul? Oare nu se vede că singurul interes este cel de umflare cu pompa și cu trompa în sine și lustruire ca să pară cât mai lucitoare gogoașa roșie? Burta și gușa căpușei care i-a înmânat lui cartonașele roșii dându-i iluzia că e mare arbitru... când colo el e căpitan de echipă, la una din echipele adverse, jucând pe banii noștrii... aia făcută din adversarii cei mai urâți ai României.

Sau ce crede?.. că vom striga entuziasmați: Ura... ura... trăiască don Georgio?.. ăla care a lucrat pe la FNI și l-a învățat mișcarea pe Vântu, jocul de glezne și apoi a plecat la mai mult, ăla care a instrumentat prăbușirea bancorexului împreună cu Temeșan, și care a dat gaură în economiile poporului român prin introducere de monedă cu nemiluita... și tot el e autorul creșterilor preferențiale de salarii și venituri corupătoare de minori, numai pentru echipa lor... (verdele e culoare banilor murdari, bleumarin e culoarea miliției și securității iar roșu e culoarea lor politică adusă cu mare tamtam și impostură de la vecinii din nordest ca să înlocuiască ea culoarea roșu sânge curat al românilor creștini din steagul național.)

Știți voi cum se numește echipa aia a lor văruită?.. Păi numele ei și renumele este ăsta: Avântul Prăbușirea!.. din comuna Jegălia.:21:

Mă, da' nu urâți păcătosul ci păcatele lui ca să nu le mai faceți și voi!.. pentru slava Domnului.Amin.

vsovivi 18.05.2012 13:12:31

Planul secret

De ce a căzut guvernul Ungureanu?

Păi e foarte simplu, din două motive:

1. Eminențele cenușii din USL, nu marionetele ci ăia din umbră au crezut că pentru primari e mai bine să fie la putere pertidul lor ca să fie mai credibili: primesc bani de la centru, au spatele asigurat, alegerile le asigură ei căci poliția și prefecții sunt ai lor, deci de aia.

2. Dosare grele erau la faza finală și pericolul pușcăriei era iminent, și dacă ești la putere, amenințările, șantajul, teroarea e mai credibilă... la adresa justiției, procurorilor, massmediei...

Astfel că planul fiind foarte simplu: la locale e mai bine să fi la putere și la parlamentare în opoziție, mie mi-e clar cum au acționat peștii și curvele politice, deci după locale urmează fie anticipate fie planul general de furt al alegerilor împreună cu campania de decredibilizare a PDL și PPDD și UDMR și PNȚCD și a tuturor independenților neafiliați politic la USL.

E pe viață și pe moarte... sau de ce credeți voi că rânjesc sadicii? Ei știu ceea ce ne pregătesc.

Au bani asigurați de Don Georgio și Mugurel, că pentru ce credeți că s-au împrumutat 5 miliarde încă de acum 2-3 ani?.. Păi guvernul Boc se împrumuta de la băncile locale că nu putea folosi banii din BNR și iată că FMI le-a mai dat încă unul de rezervă... și cine era șeful FMI..? E clar, dau lovitura împotriva României împreună cu oculta socialistă bilderberg citit invers, masoneria bancară și securitatea comunistă roșie, cu sindicaliștii roșii și cu toți cei care au un interes ascuns și perfid și pervers împotriva noastră a românilor săraci și fraieri, buni de stors și păcălit ca să fure ce a mai rămas.

Deci vedeți voi oare cum stau lucrurile?

Ca să biruim, votați musai cu PPDD căci ăștia sunt de stânga veritabilă românească, și cu tot partidul de dreapta care nu s-a afiliat la USLașii trădători de neam și de țară!

Să vină regele Mihai și DDiaconescu Direct primministru! Hai România, nu te lăsa!

Șansa noastră este să câștigăm localelel: PPDD să ia măcar 15% la locale și PDL la fel și dacă mai ia UDMR 5% și PNȚCD 5% și ceilalți afară de USL și UNPR câte ceva... poate că vom mai avea șanse în alegerile parlamentare... însă nu vor scoate pragul electoral și astfel vor doborâ și independenții neafiliați la USL și vor mai scoate ceva și la parlamentare prin redistribuire... Deci chiar dacă USL au acum în sondaje 66% ei nu se lasă până nu se asigură că au tot de peste tot...

Căderea guvernului a însemnat mobilizarea generală... au șantajat curvele politice, le-au mituit, le-au ispitit promițându-le orice și au văzut toți că se poate...

Deci ei conduceau CConstituțională, senatul și parlamentul de foartă multă vreme dar nu li s-a rentat în criză ca să fie la putere, nici în 96-2000 și nici în 2010-2012...

Nu vă mai distrați că nu e de joacă!

Guvernul Ponta are misiunea să liniștească populația, cum a fost și pe vremea FNI, cu promisiuni, cu speranțe din 2013, cu tot felul de realizări de moment, să mituie bibne populația cu pomeni... ca nimeni să nu observe ce pun ei la cale, să nu ia în serios și să creadă neîndoielnic că poporul a ales conform cu sondajele lor trucate ca să credibilizeze rezultatele viitoare... Cenzura, teroarea, controalele, ce mimează dreptate defapt intimidează și corup și șantajează spre a trece cu toții de partea lor...

Nu vă lăsați păcăliți, mituiți și ispitiți... nu vă faceți speranțe deșarte!.. nimeni nu vă poartă grija afară de Dumnezeu!

Strângeți-vă în jurul lui Elena, puneți-o să mai călărească pe calul cel alb, în jurul lui Ungureanu, a lui Roberta, a tinerilor din PDL, a celor din Noua Republică, în jurul lui Dan Diaconescu și Horia Mocanu, în jurul tuturor care se luptă cu adevărat pentru România... cu fiara roșie și caracatița verde-albastră...

Strângeți-vă în jurul regelui Mihail al României care a medaliat pe cei ce ar putea reorienta România spre strălucirea ei, spre a-i reda lumina creștină a politicii din 'nainte de '47... Aduceți-vă aminte de regele soare al României Mari, de pacifistul luminos și drept Carol al II-lea și spălați-vă băștile roșii ca să fie ele băști veritabile de străjeri și nu de impostori!

Trăiască România românilor! Trăiască regina România!

Adriana Cluj 18.05.2012 13:39:14

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 445742)
. ca nimeni să nu observe ce pun ei la cale,

Chiar, ce pun la cale? Dar ia-o asa pe puncte: punctul 1, punctul 2, matematic; daca vrei.

vsovivi 18.05.2012 14:46:05

Se pare că în cel mai scurt timp s-a pus în aplicare restaurația din 90-96 și 2001-2004 și 2007-2008...

Vedeți acum însfârșit de ce nu au fost ei deacord să formeze un guvern apolitic și tehnocrat în vederea alegerilor corecte și comasate și la termen? Pricepeți de ce au dat lovitură de stat, de guvern, de parlament și vor mereu să scape de Băsescu?

Urmează:

-repolitizarea justiției și procuraturii sub masca independenței,
-furtul alegerilor locale prin metoda: numără și controlează și păzesc ai noștrii... și sunt destule altele inclusiv credibilizarea rezultatelor cu sondaje cu trend crescător, și sondaje de exist pool, autocare, votul morților sau plecaților afară, dubla ștampilare a celor ce nu trebuie să iasă și altele
-spolierea banului public prin pomeni și devalorizări controlate ale leului, îngrășarea grasului de la stat și revenirea pensiilor și salariilor nesimțite, reangajarea neamurilor prin PCR (pile relații și cunpștințe)
-reocuparea TVR, și controlul presei sau capturarea și înrolarea tuturor jurnaliștilor și transformarea lor în mercenari cu scop clar: câștigarea alegerilor de către USL
-depolitizarea mincinoasă a prefecturilor, și a instituțiilor statului prin plasarea tuturor capilor din partea USL ca să răspundă la comanda capilor din spate ce conduc prin marionetele scoase la înaintare
-apoi vânzarea și spolierea tuturor resurselor țării
-scoaterea de sub urmărire a tuturor clienților politici
-osândirea și compromiterea și satanizarea tuturor adversarilor politici
-îndobitocirea și sugerea sîngelui poporului român
-vânzarea și sfârtecarea României sau aservirea ei definitivă căpușei roșii

vsovivi 18.05.2012 16:29:15

Și uite-i cum duc ei lupta politică de intimidare și șantaj contra procurorilor pentru recredibilizarea plagiatorilor proprii și dovediți, ai lor, acuzând pe aceiași temă a plagiatului la nesfârșit, fac ei dosare, și luptă mult mai pătimaș pe nedrept și mai urlător pentru bani, pentru mită și ispită, pentru ducerea lucrurilor în derizoriu...

...căci dacă acuzi pe mai multe surse de informare pe nedrept, faci circ mediatic mai mare, corupții sau plagiatorii veritabili, care se află covârșitor în tabăra USLașe, ei atuncea se ascund într-o pădure de acuzați pe nedrept ai altora... și uite așa ne mai păcălesc odată... după formul lor:

''hoțul strigă hoții'' și face scandal și circ și teroare ca să vrei liniște și să scape ei înșiși numai să tacă și să înceteze circul care ia proporții prin păcălirea celor mulți da' proști și credooli care vor zice:

''...nu se poate să fie vinovat ăsta că prea vrea să facă dreptate și vrea și el ce vrem noi sau viceversa...''

Defapt ei au un singur minteres și o singură idee, salvarea pielii proprii de justiție și umflarea căpușei roșii care le mai dă să sugă de la ea din sfârc și din cont din când în când... din conturile publice, firește, și foarte legal pe nedrept și ilegal!

Nu vă fie frică, vă dă pensii și mâncare și băști roșii... Măzărică!:24:
Iar Ponta vă aduce înapoi tot ceea ce credeau unii că a trecut: Bombo, Rodica, Don Georgio, Severin, Roman, Iliescu, Mugurel, Rovana, Mariana, Rus... tototot că defapt erau oameni de nădejde, patrihoți veritabili... vivelarepublic, vai nouă!.. că nu se mai termină coșmarul.

vsovivi 18.05.2012 17:21:31

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 445745)
Chiar, ce pun la cale? Dar ia-o asa pe puncte: punctul 1, punctul 2, matematic; daca vrei.

1. Păi ei fiind echipa USLașe Avântul Prăbușirea din Jegălia, nu vor altceva decât gonflarea gogoașei roșii, căpușa socialistă a lui Stalin și Hitler, cu ramificații pe la Cheghevara, Mao, JongHuil, Fidel, Gadafi, Sadam, Mahomed, Satana și alți foarte mari patrihoți, mari impostori, care strigă una-ntruna: vivlarepublick... adică false republici înfințate după metodele sovietului suprem de a confisca statele mai mici și apoi a le exploata resursele și populațiile până la moarte, pe veci dacă se poate.

2. Deci ei pun la cale distrugerea regelui soare al României Mari, Carol al II-lea și a tuturor străjerilor lui, și autoînscăunarea antichristului în ascuns cu toată suita lui de directori și șefi și bancheri care ascultă de camarila lor ca la comandă... căci comanda este în mâna a câtorva comuniști-masoni de stânga dreapta, mari capitaliști, mari impostori care vor să distrugă definitiv România și s-o spulbere de pe fața pământului împărțind-o celor 3-4 mari imperii vecine și să transforme rămășițele în provincii coloniale și bananiere... unde românii creștini vor fi sclavi și vor trăi ca vai și amar de ei.

Deci MATEMATIC ei, ca mari profesori atractivi de drept pe nedrept vor prăbușirea României, numai că cine sapă groapa altuia, el cade în ea, deci România se va prăbuși pe ei înșiși!.. și apoi o va moșteni fiii lui Dumnezeu, căci așa este scris!

Cam asta pun la cale... cu ajutor extern... de la frații roșii, întru căpușarea tuturor și gonflarea la maxim a căpușei celei mari, căpușa roșie și proz, condusă de diavolul cel mai fioros: necredința, exploatarea pe nedrept, banul murdar, mândria mincinoasă, răzbunarea pe nedrept, ura pe nedrept, păcatul, hula, revolta, minciuna, impostura, fățărnicia, hoția, crima, violul, teroarea, spurcăciunea, lăudăroșenia, slava deșartă, desfrânarea și nepăsarea și uitarea... xenofobia, misoginismul, clubul select, șovinismul, rasismul, perversiunile, cosmopolitismul, slugărnicia, frica, lașitatea, trădarea, prostia, credulitatea pe nedrept, mita, ispita și înțelepciunea pe nedrept, și toate curiozitățile infernului... bărbăția surogat, hula, neascultarea, nedragostea, profitul nemeritat, și mai ales pofta infidelităților, a nimerelilor, a întâmplării, a bănuielilor pe nedrept, a șantajului și toate celelalte rele care ne înghit de vii... dacă nu ne păzim.

vsovivi 21.05.2012 09:39:31

Nu mai avem nicio șansă în fața armatei căpușelor roșii, uite am ajuns și eu la faza fatalistă, deci nicio șansă n-ar mai fi dacă nu ne-ar ajuta pe noi Dumnezeu. ''Și de voi merge prin valea morții nu mă voi teme de rele...''

Și voia Lui este asta:

Să vină la conducerea României alesul Său!

Iar alesul Său este prințul Duda... prințul Radu de România.

Deci singura și unica noastră șansă de reabilitare a României și de ieșire de sub teroarea căpușelor roșii și proz este de a-l înscăuna poporul pe Radu pe tronul României. Astfel trebuie să cerem referendum național de trecere la monarhie constituțională și parlamentară și să alegem! Și dacă iese ne-am scos!

Ra-du Vodă! Du-da Rege! Ra-du Vodă! Du-da Rege! Ra-du Vodă! Du-da Rege!

''Aiasta-i pohta ce-am pohtit!''

Să se treacă în cel mai scurt timp la strângere de semnături pentru un referendum național.

vsovivi 21.05.2012 12:35:37

Așa cum spuneam de 70 de pagini de la Dumnezeu, guvernul mafiot, condus de cupola din ascuns, tătucii ăia care fac jocurile, au decis să dea lovitură de stat și împotriva prerogativelor președintelui, în ideea că parlamentul reprezintă poporul.

Păi dacă ar reprezenta poporul atunci fiecare ales ar vota liber ceea ce vrea, însă acolo camarila roșie popitico-economico-securistă ce conduce România de 22 de ani, văzând că nu mai e criză ca în 96-2000 sau 2010-2012, au hotărât să dea lovitură de stat, de parlament, de guvern și de președenție aducând restaurația mafioto-comunist-capitalistă la putere, de parcă nu ei ar conduce justiția, curtea constituțională, securitatea, poliția, taxele și birurile și toate celelalte.

Deci după ce au mimat democrația lăsând fraierii la putere pe timp de criză, 6 ani din 22, ca să-și rupă gâtul cu măsuri economice serioase, au revenit populiștii și impostorii care cică vor să ne lucreze... cu mâna parlamentului, să dea impresia de democrație, când doar se știe cum au pus ei mâna pe parlament doborând guvernul Ungureanu, cum peștii au cumpărat din oportunism toate târfele politice, și cum conduc ei militărește acum toți șobolanii, votând toți la unison planurile secrete ale camarilei căpușei roșii.

Deci impostorii și mincinoșii acum ne iau ochii cu hotărârile parlamentului.

Păi parlamentul nu mai reprezintă poporul ci sondajele lor de opinie făcute după ce au înșelat cu tembelizorul prostimea.

Deci acum suntem clar într-o sclavie foarte perversă, când democrația și drepturile cetățenilor sunt călcate în picioare: referendumul adică voința poporului, parlamentul (condus de cupola mafiotă), justiția, poliția, taxele conduse de ei și de ai lor căci i-a mituit mereu și i-a șantajat și i-a readus pe poziții spălântu-i prin justiție, armata prin salarii și mituiri și pensionări grase, iar acum vor să ne ia și președintele...

Pe plan local va fi la fel, căci legea electorală votată de senatori este o excrocherie, căci favorizează partidele mari și exclud independenții, ăia care nu sunt deja cumpărați făcând doar reprezentare de fațadă... ca Oprescu sau alții care se dau mari apolitic când defapt ei sunt votați masiv de partidele cu care au pact mafiot și de prostimea păcălită ce-i susține.

Jos dictatura roșie, afară de la putere căpușa roșie care șantajează și mituie și cenzurează și înșală poporul furându-i toate drepturile constituționale!.. cu mercenarii din presă și cu jocul lor perfid și nerușinat.

Afară impostorii, marionetele, mafihoții, care prin legile lor viclene distrug și spoliază și vând tot ce mai e de vândut.

Afară cu dictatura roșie din țară! Nu e dreptul parlamentului furat unde s-a reinstaurat căpușa să decidă ci al poporului, iar președintele e ales direct de popor, iar constituțional el ne reprezintă!!!

Afară fiara roșie de la putere, afară căpușa roșie gonflabilă! Vei exploda spurcăciune a spurcăciunilor!

Să vină regele Radu! Să vină regele Duda!

Radu Vodă! Du-da rege!

Nu mai vrem stat polițienesc și securist condus de căpușa roșie!

Referendum național pentru monarhie constituțională și Radu rege!

Nu vă lăsați păcălăți de maimuțica-utomobilista și de Bantonesculatu fumător ce și-a vândut urletele și ironiile, căci ei sunt marionetele camarilei mafiote ce se autoîntronează pe nedrept la putere călcând pe drepturile și voința poporului român!

Ei sunt reprezentanții dictaturii! Din senat conduceau și iar conduc tot ei cum s-a întâmplat de 22 de ani și nu vor să aplice voința poporului!

Vrem alegeri libere! Deșteaptă-te popor român acum până nu e prea tărziu! Ți se confiscă totul și ți se văruiește pe toți pereții cu democrație și legalitate... defapt impostorii confiscă puterea și libertatea emanându-se și erijându-se peste tot, în toate funcțiile de conducere!

Nu vă mai lăsați păcăliți, mituiți și ispitiți! Vor fura alegerile, și cu legea electorală și în toate felurile ca-n 47!

vsovivi 21.05.2012 14:04:35

Iată aici (the smocker) și aici (cică ei sunt tehnocrați, oameni apolitici, defapt cu toții sunt mercenari, păi de banii pe resurse umane îmi arde mie, de 100 milioane?.. când se știe de ce au fost stopați banii UE pe proiectele serioase, din pricina fraudelor și nergulilor baronilor din teritoriu, baronii roșii, în frunte cu Dragnea și Oprișan & co.) cum apar ei cu justificările lor ridicole pentru a ne învoi și noi cu lovitura lor de stat, de parlament, de guvern, de referendum, de justiție și de președinte, adică lovitură de popor... deci astea sunt justificările pentru restaurația completă a terorismului și a dictaturii căpușei roșii.

Iată aici cum încep și intimidările... adică cică noi nu cunoaștem ce este scris în constituția creată și impusă de ei pe care nu vor nici după 22 de ani să o respecte... nici referendum validat aplicat, nici democarație ci doar lovituri de stat și confiscarea sau abandonarea puterii după minteresul electoral al mamonei.

Rușine, rușine, rușine să vă fie, căpușe roșii și omizi proz care ați reinstaurat famiglia (PCR-ul, pile cunoștințe și relații)!

Să vie regele Duda, să vie Radu Vodă ca să-l facem rege căci cu impostorii ăștia roșii văruiți nu se mai poate!
Stopați căpușele roșii, dați cu flitox, opriți ciochicoii nesătui și vicleni! Opriți prăduirea și prăbușirea României. Treziți-vă că vine furtuna!

maria40 21.05.2012 15:55:14

Radu de Duda, poate, va fi rege cand o face plopul pere!
Ce crezi ca asta e mai putin hot decat ceilalti? Haida, de! Pai cu ce scopuri ascunse s-a insurat el cu Principesa Margareta in ciuda faptului ca Regele Mihai n-a fost de acord cu aceasta casatorie! Sa zica mersi ca s-a instalat frumusel si linistit prin palate si ca beneficiaza de ce-au facut altii inainte, ca el n-a miscat un deget. Asa ca mai lasati-ne cu Raducu actorasu' in pace!

vsovivi 21.05.2012 16:17:39

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 446266)
Radu de Duda, poate, va fi rege cand o face plopul pere!
Ce crezi ca asta e mai putin hot decat ceilalti? Haida, de! Pai cu ce scopuri ascunse s-a insurat el cu Principesa Margareta in ciuda faptului ca Regele Mihai n-a fost de acord cu aceasta casatorie! Sa zica mersi ca s-a instalat frumusel si linistit prin palate si ca beneficiaza de ce-au facut altii inainte, ca el n-a miscat un deget. Asa ca mai lasati-ne cu Raducu actorasu' in pace!

Doar știi că plopul a mai făcut pere și răchita micșunele... pe vremea lu' împușcatu' așa că precis o să mai facă... deci el, Radu Duda, este alesul Domnului, și el va fi rege... dacă primește poporul și alege asta prin referendum.

Păi Ronald Reagan n-a fost actor? Și de ce bârfiți voi mereu ca să ucideți păcătosul când ar trebui viceversa, să bârfiți pe păcătos ca să-și ucidă cel ce aude propriul păcat similar...

Voi mereu bârfiți viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc... și doar v-am zis că nu există niciun glob de pământ și nicioplanetă... și că soarele merge mereu pe deasupra și răsăritul și apusul se datorează unghiurilor de refracție și reflexie...

De ce mereu faceți voi pe dos? De ce vreți viceversa? Vă plac vouă mai mult căpușele roșii și omizile roz decât poporul cinstit și sfinții?

Păi cu ce scop.., păi cu scopul ascuns de a deveni rege! Și scopul lui este foarte bun! Deci e firesc să-l vrem rege pe Duda... căci scopul lui este chiar voia Domnului!

Strigați deci după mine: Radu Vodă! Radu vodă! Radu Vodă!

El este alesul Domnului care va veni în 2012 la conducerea României!..
Bine ar fi dacă l-ați vota la referendumul pentru instaurarea monarhiei constituționale!

Nu uita că nu putea ajunge prin palatul regal dacă nu era de acord Regele Mihail al României. Așa că nu dezinforma... ca nu cumva să te socotesc și pe tine căpușe roșie... sau proz. Fii cuminte!

Faceți deci tot ceea ce sunteți în stare ca să ajungă pe tron! Referendum, reclamă, învingeți-vă propriile păreri și opinii... Biruiți-vă și faceți voia Lui Dumnezeu!.. căci asta este ''pohta ce-am pohtit''.

stefan florin 21.05.2012 19:03:41

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 446248)
Iată aici (the smocker) și aici (cică ei sunt tehnocrați, oameni apolitici, defapt cu toții sunt mercenari, păi de banii pe resurse umane îmi arde mie, de 100 milioane?.. când se știe de ce au fost stopați banii UE pe proiectele serioase, din pricina fraudelor și nergulilor baronilor din teritoriu, baronii roșii, în frunte cu Dragnea și Oprișan & co.) cum apar ei cu justificările lor ridicole pentru a ne învoi și noi cu lovitura lor de stat, de parlament, de guvern, de referendum, de justiție și de președinte, adică lovitură de popor... deci astea sunt justificările pentru restaurația completă a terorismului și a dictaturii căpușei roșii.

Iată aici cum încep și intimidările... adică cică noi nu cunoaștem ce este scris în constituția creată și impusă de ei pe care nu vor nici după 22 de ani să o respecte... nici referendum validat aplicat, nici democarație ci doar lovituri de stat și confiscarea sau abandonarea puterii după minteresul electoral al mamonei.

Rușine, rușine, rușine să vă fie, căpușe roșii și omizi proz care ați reinstaurat famiglia (PCR-ul, pile cunoștințe și relații)!

Să vie regele Duda, să vie Radu Vodă ca să-l facem rege căci cu impostorii ăștia roșii văruiți nu se mai poate!
Stopați căpușele roșii, dați cu flitox, opriți ciochicoii nesătui și vicleni! Opriți prăduirea și prăbușirea României. Treziți-vă că vine furtuna!

sa vina Raducu Duda rege? Amice tu vorbesti serios? Vorbesti de capusele rosii, de securisti si acum vii si spui ca il vrei pe Duda rege. Pai nu a fost el securist? Nu a pupat Raducu asta al tau, mana lui Adrian Copilul Minune (Nastase). Nu a fost el infiltrat in familia regala romana de tovarasul Iliescu? Poate nu stiai dar tatal lui Raducu a fost secretar PCR, iar aschia nu sare departe de pom. Uite aici amice:
Într-un articol din revista Caminul Românesc care apare la Geneva, Nicolette Franck, autoare a mai multor carti despre viata Regelui, afirma ca Duda a fost infiltrat în Familia Regala de serviciile secrete la ordinul lui Iliescu. Presa publica un document incendiar care provine din biroul fostului prim-secretar PCR Iasi: un tabel cu nume de persoane si datele la care PCR a aprobat ca acestea sa devina persoane de sprijin pentru Securitate. Pe lista, Radu Duda, actor la Teatrul National din Iasi, pentru care PCR daduse aprobare sa devina persoana de sprijin a Securitatii la 9.03.1986. Seful Securitatii Iasi, Constantin Ciurlacu, sustinea în 2006 ca lista este reala. Si tu il vrei pe asta rege. Vrei sa faci un pact cu capusele rosii securiste.M-ai dezamagit profund!
PS: Raducu alesul Domnului? Aici ai dreptate. Raducu este alesul domnului...ILIESCU

ioanna 21.05.2012 19:41:20

Printul Radu rege? :) Daca s-ar reveni la monarhie, Radu ar fi Printul Consort al reginei Margareta, nu rege.

Regele Mihai si regina Ana --> regina Margareta (fiica cea mai mare a regelui Mihai) si printul consort Radu --> regele Nicolae ( fiul principesei Elena, a doua fiica a regelui Mihai)

vsovivi 22.05.2012 10:03:50

Uite aici cum guvernul mafiot și măscărici care aduce restaurația a trecut la faza abuzivă adică să șantajeze și să terorizeze TVR-ul ca pe proști ca să le facă jocurile în alegeri. Și nu e nici Bodu și nici Blejnar mare șef!

Iar marele negociator în trufia lăudăroșeniei lui viclene recunoaște despre mercenariatul din presă!

Și se pare că ei pot schimba datele alegerilor fără să iasă în piață nimeni pentru democrație și nu din rațiuni economice cum a dorit Boc să le comaseze ci după bunul plac al mintereselor, pentru a-și mări șansele ascunzând greutățile sub preș, ca nu cumva să-i prindă iarna și să-i înjure oamenii că au mărit prețurile la întreținere și încălzire și gazele și curentul, adică să nu se vadă chiar la alegeri ce a pățit leul între timp... din pricina pariurilor viclene.

Și ia spuneți cine vă reîntregește vouă salariile și cine dă înapoi banii luați din pensii?

Păi guvernul Ungureanu ne-ar fi dat de la 1 iunie 15% banii, iar Curtea Constituțională a hotărât explicit cum trebuia aplicată legea iar guvernul marionetă a tăiat în două reintregirea și a împărțit în tranșe banii datorați pensionarilor... deci măscăricii au viclenit ca nu cumva să uităm până la alegeri cine ne-a dat nouă banii!

Păi socotiți și voi cine ne-a dat banii înapoi! Nu e greu! Vă zic eu: Dumnezeu, că dacă nu mergea agricultura primeam noi doar promisiuni deșarte.

Dar nu vă faceți iluzii că nu noi suntem beneficiarii ci cei cu salarii mari căci 8+7=15% din 2000-5000 de roni e una și 15% din 1000 de lei e alta.

Nouă defapt ne-au dat praful de pe tobă iar ei și-au mărit nejustificat salariile lor nesimțite însă bine că ne-au făcut mereu ca să ieșim în stradă pentru ca să le crească lor salariile și pensiile lor bababne.

Nu vă ofticați ci lăsații să fie în fărădelegi și cu mari profituri și salarii pe nedrept... căci drumul spre cele mai adânci zone ale iadului le este asigurat de către bancherii și justițiarzii satanei.

Le urez drum bun și cale bătută... Pot să o și poleiască cu bune intenții dacă vor... acolo îi așteaptă căpușa roșie și văruită la fațadă cu toți puii ei... pui de guzgani rozalii. :))))))))))))))

vsovivi 22.05.2012 10:23:49

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 446313)
sa vina Raducu Duda rege? Amice tu vorbesti serios? Vorbesti de capusele rosii, de securisti si acum vii si spui ca il vrei pe Duda rege. Pai nu a fost el securist? Nu a pupat Raducu asta al tau, mana lui Adrian Copilul Minune (Nastase). Nu a fost el infiltrat in familia regala romana de tovarasul Iliescu? Poate nu stiai dar tatal lui Raducu a fost secretar PCR, iar aschia nu sare departe de pom. Uite aici amice:
Într-un articol din revista Caminul Românesc care apare la Geneva, Nicolette Franck, autoare a mai multor carti despre viata Regelui, afirma ca Duda a fost infiltrat în Familia Regala de serviciile secrete la ordinul lui Iliescu. Presa publica un document incendiar care provine din biroul fostului prim-secretar PCR Iasi: un tabel cu nume de persoane si datele la care PCR a aprobat ca acestea sa devina persoane de sprijin pentru Securitate. Pe lista, Radu Duda, actor la Teatrul National din Iasi, pentru care PCR daduse aprobare sa devina persoana de sprijin a Securitatii la 9.03.1986. Seful Securitatii Iasi, Constantin Ciurlacu, sustinea în 2006 ca lista este reala. Si tu il vrei pe asta rege. Vrei sa faci un pact cu capusele rosii securiste.M-ai dezamagit profund!
PS: Raducu alesul Domnului? Aici ai dreptate. Raducu este alesul domnului...ILIESCU

Tu iar ai 'dovezi' și 'texte' și 'mărturisiri' foarte 'serioase'... de unde?.. de la foștii securiști și șefi PCR...adică tu nu ești informator ci ești informat... foarte interesant.

Bune și demne de încredere dovezi! Păi pe tine te informează unelțicile satanei și tu pui botu' la flașnetarii roșii?

Atunci nu mă mir că vrei mereu să ucizi viceversa:

in loc de păcătos îl ucizi pe drept, în loc de a ucide păcatul tu ucizi păcătosul, în loc de a ucide păcatul tău tu ucizi păcatul aproapelui sau al Domnului (Doamne apără și păzește... ce nebunie), și în loc să faci uciderea asta spre slava Domnului tu o faci spre slava 'domnului'... Iliescu și spre slava ta proprie și personală.

Atunci nu mă mir că ești mereu dezamăgit viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc stop, NU există glob de pământ!..
Mă mir însă cât de ușor te lași flatat prin fatalitatea roșie bine întreținută de căpușele drăgălașe, dar nu e vina ta ci așa e ănvățat omul, să fie el foarte primitor... știți voi când e vorba să primească mită sau favoruri sexuale cu tinerele, sau alte plăceri și libertăți care nu i se cuvin sau mai ales flatări și slave deșarte, adică să fie el însuși erijat la merite împreună cu echipa de 'pești' mincinoși autoemanați care ademenesc și ispitesc și mituiesc totul ca să se mențină la nesfârșit la putere.

Eu nu-i opresc, ducă-se liniștit căci vor ajunge în cele mai de jos locuri ale iadului având impresia că se află în zgârie nori.

La o adică mi-e milă de ei, însă mai degrabă mi-e milă pe drept pentru cei ce suferă pe drept... și nu de toți măscăricii lu' pește prăjit pe cărbuni încinși la ursul păcălit de vulpea argintie!

Deci nu vă lăsați păcăliți, nemulțumiți, dezgustați ci învingeți-vă mofturile și pretențiile iar apoi strigați cu mine: Radu Vodă, Radu Vodă, Radu Vodă... căci e voia lui Dumnezeu ca să fie Duda regele României și Margareta Regina căci el este alesul Domnului care trebuie să vie la putere în 2012!

Veniți degrabă ca să intronăm prin referendum pe Radu drept regele României! Radu rege!.. căci ''asta este pohta ce am pohtit-o Eu''... adică știți voi Cine!.. iar eu m-am autobiruit și vreau și eu cu oricechip pe calea dreaptă.

Iar pe cei ce nu vor să-l aducă pe Radu pe tron, lăsați-i să meargă în străfundurile iadului... nu-i opriți, dacă așa vor ei... n-au decât, căci calea spre iad e liberă... și pot s-o poleiască cu mite, promisiuni deșarte, șantaje, privilegii, bani nemeritați, fărădelegi, favoruri sexuale, slavă pe nedrept și cu tot ce mai vor ei să se laude pe nedrept și să amenințe pe nedrept promițând groaze și răzbunări. Ducă-se liniștiți.

vsovivi 22.05.2012 11:24:35

Citat:

În prealabil postat de vsovivi (Post 446248)

Da-da... atacurile nejustificate ale marionetelor la Curtea Constituțională continuă: teroarea, intimidările, 'cererile' defapt amenințări, șantaje, promisiuni de răzbunări, tăieri de fonduri, toate trucurile roșii sunt la ordinea zilei, cu asta se ocupă guvernul măscărici și mafiot. (Nu vă puie dracu' să învățați de la ei!)

Dacă chiar ar vrea să scape țara de firmele căpușă, de mafia baronilor și a firmelor preferențiale ce sug banii europeni sau pe cei publici ar trebui să dea lista cu sponsorii USL la Morar și la Coeveși și să-i prindă pe ăia primitorii de la stat... dar ei nu fac asta ci vor să-și pună proprii procurori roșii văruiți la fațadă și judecători lor peste tot. Păi dacă ești drept de ce te sperii dacă te va judeca chiar adversarii tăi politici sau apolitici?.. dacă n-ai pete din sângele nevinovaților pe mâini de ce vrei tu musai să te judece 'frăția' căpușei roșii ale tuturor omizilor proz? Nu vezi tu că ele-s foarte căpiate, nu vezi cum dau din cap de deștepte ce sunt?

Însă hai să-i laud cu ceva: Au dat voie ca să înceapă de la ora 9 toate activitățile, căci Ungureanu a zis că ''cine se trezește de dimineață departe ajunge'', el ceruse ca să se înceapă activitatea la 8 fix... și nu era bine.

Deci trebuie să recunosc că bantonesculatu și maimuțica utomobilista cu cartele și tichete au dreptate, că de la 8 la 9 se consuma cafea și tot de la 9 se lucra dar se termina mai repede, la 16, acum se termină mai târziu, la 17. Măcar a mai tăiat din fățărnicia funcționarului care ajungea la lucru la 8 fix... dar au făcut asta doar ca să-i facă în ciudă lui Ungureanu și să fie pe placul UE... deci chiar dacă e bună hotărârea asta... mi-e silă căci e spre slava înaltei porți... poarta aia a întietății în slava de sine și a trufiei mândriei... cartela roșie, raționalitate adică.

...deci mai bine puneau ora de începere a activității ora 10! :21:

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:31:13.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.