Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3666)

mariamargareta 02.05.2010 01:38:05

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (V)

Proorociile mincinoase abundă în continuare. Rromânia va fi Noul Ierusalim, Regele Mihai, unsul lui Dumnezeu, va cârmui peste Rromânia Cea Binecuvântată , va cârmui ca Rrege, avându-i ca sfetnici pe liderii pucioși care-i vor aduce “proorocii noi” (“Cuvântul lui Dumnezeu”, proaspăt mereu, ca să știe regele cum să cârmuiască pe placul lui “Dumnezeul de la Pucioasa”), iar de-a dreapta lui va sta cel care este pregătit să devină “patriarhul Irineu Pop”:

România va fi Noul Ierusalim, iar Domnul va fi cu cuvântul Său spre slava Ierusalimului nou. Și se vor împlini în vremea aceasta cele proorocite, căci voi aduce pe unsul Meu, și el va cârmui întru Mine și nu fără Mine, căci peste cea binecuvântată este Dumnezeu cu cuvântul Său, spre plinirea slavei cea așteptată. Pace peste casa unsului Meu, Mihail! Pace ție, rege al României, și fii întru Mine […] Un picuț, și despecetluiesc acest izvor de înviere și de viață întru adevăr, și vei veni apoi, și vom cârmui întru adevăr peste noroade, că România va împărți legea și calea adevărului și calea vieții, și vei avea de-a dreapta ta pe cel ce-l pregătesc să fie cel dintâi peste biserica Mea, căci este alesul Meu pentru vremea aceasta și este așezat întru sfințenie și întru taina care va acoperi cu slavă biserica și neamul acestei vremi.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22 iulie 1991)

Regele Mihai este numit din oficiu ctitor al bisericii de la Glodeni, fără a mai fi întrebat dacă este sau nu de acord și fără a fi de față, ca să se poată pronunța liber și conștient:

“Am coborât veste cerească prin cuvânt și am spus celor ce dau trup cuvântului Meu că voi așeza piatră de mărturie, care va mărturisi în curând pe România și lucrul Domnului peste România. Am pus să se scrie pe această piatră numele unsului Meu Mihail” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22 iulie 1991)

Copiii “Domnului” Pucios (liderii pucioși) sunt atât de plăpânzi, încât regele va trebui să-i aibă neapărat în vedere atunci când va reveni pe tron (adică, să-i întărească în niscaiva funcții-cheie, de conducere). Irineu este denumit “martorul pucioșilor”, și este proorocit că va fi mai-marele bisericii. “Domnul” va lucra prin cei aleși ai Săi, proorocii mincinoși de la Pucioasa:

“Aceasta este legea învierii făpturii Mele, și iată, ridic cu grabă turn tare și stâlp de mărturie, și apoi voi rosti din vârful acestei pietre numele tău, rege al României. Dar sunt plăpânzi copiii Mei care stau în jurul ieslei cuvântului Meu, iar Eu vin spre tine, unsul Meu, vin și îți vestesc că trebuie să lucrez cu grabă această piatră de mărturie, și apoi să fie să ne așezăm să lucrăm lucrul acesta nou al învierii făpturii Mele, […]
Aceasta este voia Mea: voiesc să scriu numele tău la temelia acestui nou locaș, căci va fi acesta începătură nouă, stare curată, preoție sfântă și popor agonisit prin trâmbiță dumnezeiască în vremea de sub întunericul domniei fiarei roșii […] Voiesc să lucrez prin martorul Meu, care va fi peste biserica Mea. Voiesc să așez viață curată și înviată prin cuvânt. Voiesc să așez legile Mele peste viața acestui neam, căci cei ce voiesc să facă bine pentru România Mea, nu pot face nimic fără Mine. Cine iubește pe România și nu calcă curat și drept pe cale cu Domnul, acela nu poate să ajute acest neam, căci Domnul lucrează prin cei aleși ai Săi. […] Pace unsului Meu, Mihail! Amin, amin, amin. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22 iulie 1991)

mariamargareta 02.05.2010 13:14:03

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (VI)

Liderii pucioși se roagă apoi “Dumnezeului” lor. Rugăciunea lor este complexă și atinge mai multe puncte:

1. să-i întărească pe ei ca să poată face voia Lui, pentru că ei sunt mici și puțini și plăpânzi și slabi și smeriți:

“– Dumnezeule Cel întreit mare, Dumnezeul lui Avraam cel credincios, Dumnezeul lui Israel […] Ascultă-i pe cei mai mici, pe cei puțini, căci Tu ești Dumnezeul celor mici, al celor slabi, al celor smeriți!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

2. să-i ajute pe ei ca să păstreze “taina ieslei Cuvântului” pucios:

“Ascultă glasul celor ce strigă din locul începutului cel nou al Noului Ierusalim, coborât din cer peste România, ascultă-i pe cei ce nu pot spune nimănui taina ieslei cuvântului Tău din vremea aceasta. […]Dar Tu ne-ai scos din mijlocul lumii […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

3. să-i vadă cum se ostenesc din greu, punându-i pe supușii lor să adune piatră de râu pentru temelia “muntelui sfânt” și pentru zidurile lui:

Iată, vezi cum adunăm piatră cu piatră de pe albiile râurilor ca să zidim Ție piatră de mărturie și început de Sion ceresc, ca să zidim Ție munte sfânt peste care să-Ți cobori slava și să slobozești glas de bunăvestire pentru toată făptura care va crede în Tine.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

4. să grăbească ajutorul Lui pentru zidirea bisericii, ca stâlp de mărturie a “lucrării” de la Pucioasa:

Grăbește ajutorul Tău spre noi, ca să ridicăm acest stâlp de mărturie […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

5. să le trimită sponsori grei și cu inimă mare, ca să-i sponsorizeze din plin și din ascuns:

“Nimeni nu are și pentru Tine, dar trezește Tu pe cei cu inimă mare, așa cum ai trezit inima lui Zaheu, căci ai pe mulți care nu și-au plecat genunchii în fața lui Baal, și spune-le lor să facă voia Ta în ascuns, […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

6. să păzească El lucrătura care se lucrează aici, la Glodenii Pucioasei, de răufăcători, de irozii și iudele din sat și de cărturarii și fariseii din BOR, căci ei (liderii pucioși-proorocii mincinoși) nu pot s-o păzească, atât se cred ei de firavi și de mici:

Păzește izvorul Tău de cei răufăcători, de iudele și de irozii vremii, căci suntem firavi, Doamne. Păzește ieslea cuvântului Tău de cărturarii și fariseii acestei vremi, de toți cei ce iubesc păcatul și moartea și ura.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

7. să-i adune pe cei din Israel (adică toți creștinii simpatizanți sau practicanți ai sectei pucioase) sub același sceptru, cel al liderilor pucioși cei mici și puțini; căci deși puterea lor nu stă în numărul lor, bine ar fi să le fie numărul lor cât stelele cerului:

Adună-i pe cei buni, pe cei curați, pe cei adevărați și sprijinește pe cei mici ai Tăi, pe cei puțini ai Tăi pe care i-ai așezat la gura izvorului Tău, căci puterea Ta nu stă în numărul mare, nici tăria Ta în puterea celor mari. Adună-l pe Israel, căci Israel este cel ce crede în Tine, după făgăduințele Tale, iar numărul lui Israel va fi cât stelele cerului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

8. să vestească tot ca va mai fi de făcut, anunțînd toate prin glasul celei de-a Șaptea Trâmbițe, glasul “proorocilor” Lui, adică prin liderii pucioși. Dar, surpriză! Aici, a Șaptea Trâmbiță nu mai este “Domnul”, așa cum clamau “ la acoperire” liderii pucioși prin alte mesaje, ci este tandemul “proorocesc” Mihaela-Nicușor; nimic nu se va mai face de acum încolo decât de la ei și prin ei:

“Milostivește-Te spre locul odihnei Tale, căci Tu Te odihnești întru cei aleși ai Tăi și Îți desăvârșești lucrarea întru cei slabi ai Tăi, ca să cunoască toți cei de pe pământ că Tu ești un Dumnezeu tare și Îți anunți împărăția prin glasul de trâmbiță al proorocilor Tăi. Nimic nu împlinești fără să vestești prin prooroci, și iată, vine vremea gloriei Tale, vine peste România, și va fi năframa României curcubeu al păcii peste popoare, căci așa ai binevoit. Amin. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 3 august 1991)

mariamargareta 02.05.2010 18:09:11

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (VII)

Urmează zidirea propriu-zisă a bisericii. Din când în când, Verginica (mama Gigica) își trimite duhul din cer ca să le dea “Cuvânt” proaspăt de îmbărbătare liderilor pucioși (care sunt cam puținei și cam plăpânzei și cam firăvei, și de aceea, cam popândei), îndemnându-i totuși să facă minuni prin salahorii lor pe care-i pun la treabă, la lucrătură:

“Pace și sănătate cerească vă aduce mama Gigi! Pace, și cu frică și cu iubire fără seamăn să împliniți lucrul spre care v-a ridicat Dumnezeu pe voi! Iată, facem pași mari într-o clipă scurtă, ca să iasă Dumnezeu la suprafață cu acest izvor ceresc. Am fost mereu aici și v-am pregătit de la cer, căci vedeam că se apropie de la cer această lucrătură de piatră vie, această biserică […] Iubiții mei, sunteți lucrători de minuni, mămică, […] Sunteți plăpânzi și sunteți puținei, dar sunteți ascultători […] Sunteți plăpânzi și firavi, dar cerul lucrează peste voi, […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 17 august 1991)

Șeful de echipă, Nicușor “Zidaru”, primește o atenționare specială de îmbărbătare prin “Cuvânt” de la duhul care își ia numele mămica Gigi (cică, “Ferească Domnul să se lase spre slăbirea ritmului sau spre tărăgănarea trebii, a lucrăturii ”, că-i vai de ei):

“Fiți precauți, și iarăși zic: fiți precauți. Dar cea mai mare răspundere pentru terminarea și pentru buna lucrare a acestei lucrături este pentru acela peste care am grăit că-l voi face zidar de case vii. Pe el l-a pus Dumnezeu să vegheze peste lucrarea și peste terminarea acestei lucrări. […] Ce ați face voi, oare, dacă n-ați împlini această lucrătură care s-a dat vouă s-o împliniți? O, nu vă dați seama ce vă spun eu. Ferească Domnul să vă lăsați spre slăbire sau spre tărăgănare. [...] Întăriți-vă mijloacele și hai să terminăm și să înfigem în vârful acestei pietre semnul Fiului Omului, care este înaintea lui Iisus Hristos.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 17 august 1991)

Îndemnurile ca fiecare să-și are cu sârg parcela care i s-a atribuit sunt stimulate de duhul și prin reamintirea faptului că mămica Gigi le-a pregătit deja în cer “ștatele de plată”, plata lor care acum e pe vine de la ceruri. Lucrarea însă se pare că merge binișor, pentru că, încet-încet, “iese ca să se vadă”:

“Iubiții mei, pace peste voi de la mămica Gigi! Ceea ce aveți fiecare de lucrat în acest ogor, lucrați, mămică, lucrați cu iubire, că plata voastră vine de la ceruri. Pace vouă, și putere duhurilor și trupurilor voastre, căci de azi încolo vom sta tot mai des în sfat cu voi, ca să se vadă această putere prin cuvânt lucrată!
Pace și Ierusalim nou peste inimile voastre și peste acest întreit sfânt locaș care iese ca să se vadă de la Dumnezeu! Amin, amin, amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 17 august 1991)

Într-adevăr, doar în câteva zile a fost terminată temelia bisericii de către neadormiții și neprihăniții salahori pucioși:

“Sfânta Treime binecuvintează temelia de început a bisericii neadormiților și a neprihăniților.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 17 august 1991)

Duhul Verginicăi primește apoi împuterniciri depline ca să coordoneze toată lucrătura de la Glodeni:

“Sfânta Treime binecuvintează pe Verginica și împuternicește duhul ei […]. Sfânta Treime […] slobozește izvor nou din duhul lui Verginica. Dumnezeu împuternicește pe Verginica peste tot lucrul ce se lucrează acum în aceste hotare […] Amin, amin, amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22 august 1991)

După terminarea temeliei, s-a trecut îndată la ridicarea zidăriei. Se lucra într-un ritm infernal, supraomenesc, zi și noapte, deoarece liderii pucioși, în megalomania lor, stabiliseră ca biserica să fie gata peste trei luni, când se serbau 11 ani de când a murit Verginica. Cei doi lideri pucioși, Mihaela și Nicușor, nu făceau nimic de dimineața și până dincolo de miezul nopții, în afară de a-i păzi pe salahori, umblând fără rost de colo-colo printre lucrători. Nedespărțiți ca Pat și Patachon, cei doi vechili atotștiutori dădeau necontenit „indicății” stupide care se contraziceau de la o zi la alta și care-i exasperau pe meseriașii care trebuiau să le execute. Era de așteptat ca în aceste condiții să apară grave disensiuni între „stăpâni” și „sclavi”. Duhul Verginicăi intervine energic ca să facă ordine și să restabilească autoritatea celor doi lideri pucioși-prooroci mincinoși, știrbită de ordinele lor incoerente și de faptul că făceau doar pe șefii, fără să pună și ei (măcar de formă) osul la treabă. Cârtirea salahorilor împotriva liderilor pucioși, dar mai ales neascultarea de „cuvântul lor ceresc”, de puterea și de lucrarea lui, este cotată drept mare păcat, care trebuia să fie pe loc osândit:

“Copiii mei, […] dacă lucrați un lucru care iese din porunca Domnului Savaot, de ce, mămică, nu lăsați voi să lucreze cuvântul la voi? Aici toate s-au lucrat și se lucrează cu cuvântul, și la cuvântul Domnului și al cerului, măi copii. Fiți copii ai cuvântului ceresc, căci cuvântul este puterea, și când el ia ființă pe această carte, ia ființă și împlinirea cuvântului, și cuvântul înseamnă astăzi, înseamnă acum. Așa este lucrarea cuvântului care este spus la voi. Am spus că în acest loc pecetluit de Dumnezeu, am spus că aici păcatul este osândit, ca să nu prindă viață aici păcatul. Eu nu mă mai pot învârti cu voi în loc pentru păcate […] Pentru păcatul cârtirii și al necredinței […] cu voi nu se poate să mă mai învârt […] Am văzut, cu Domnul am văzut înainte, căci duhul cerului este înainte văzător, și am văzut peste zi, și am văzut necredință și cârtire, și am văzut disprețuită puterea lui Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10- 1991)

mariamargareta 02.05.2010 18:51:46

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (VIII)

Cuvântul liderilor pucioși are prioritate față de orice alt cuvânt. Toți trebuie să se supună necondiționat și să asculte de cuvântul lor:

“Iată, dacă sunteți fii ai lucrării cuvântului, cuvântul lucrează la vedere. Cuvântul neîncrederii care este gândit sau spus de voi, are putere cuvântul spus de voi, precum putere are cuvântul credinței voastre în lucrarea cuvântului lui Dumnezeu. De aceea v-am spus să fiți atenți cum vorbiți și ce rostiți și ce voiți, ca nu cumva să fie nesocotit cuvântul vostru. De aceea v-am spus să dați loc cuvântului meu în fața cuvântului vostru și să nu voiți voi nimic decât cele ce vin spre știre și spre lucrare.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10- 1991)

Odihna este suprimată după capriciile liderilor pucioși, chiar dacă acest abuz stârnește proteste și cârtiri și nemulțumiri în nedormiții și neprihănițiilucrători, care se simt deja extenuați și fără puteri:

“Iată, ați văzut că voi nu puteți, și m-am atins de voi și v-am îmbrăcat de sus cu putere, dar nu vă veți așeza la odihnă până nu veți săvârși lucrul acestei zile. Altfel, ar fi să avem timp și pentru pedeapsa acestui păcat, căci am stat de la o vreme deoparte astăzi. N-am avut cum să mă mai apropii, și eram cu duhul frânt de durere, căci așteptam ispășirea păcatului. Așa era Domnul de necăjit pe voi, dar L-am biruit cu mila mea de voi, și iată Scriptură împlinită în ziua aceasta, căci "mila biruie judecata Domnului".” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10- 1991)

Cârtirile la adresa liderilor pucioși sunt anatemizate. Nimeni nu mai are dreptul la vreun cuvânt de spus. Se anunță un “Cuvânt” mustrător pentru cei nemulțumiți:

Feriți inima și gândul și limba voastră de cârtire față de cele rostite de Duhul Cel ceresc. Feriți-vă de cârtire, că Domnul este credincios și împlinitor din cuvintele Sale. Voi dezlănțui putere de cuvânt și voi urni din loc nepăsarea față de cuvântul care este auzit și nu ia trup în această carte, căci trebuie numaidecât să stau cu voi în sfat. De mult timp mă zbat să-mi fac loc cu cuvântul peste voi, peste fiecare în parte, și nu ia viață cuvântul care vine ca să se audă de voi.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10- 1991)

Învolburările firești ale vremii și vuietul vântului sunt puse pe mânia “Domnului” față de păcatul cârtirii celor netrebnici față de sublimii lor conducători, liderii pucioși. Noroc cu duhul Verginicăi care, ca un dresor iscusit, a reușit să-L îmblânzească pe “Domnul” și să-L aducă la tăcere, că altfel cine știe ce nenorocire sub formă de pedeapsă se mai putea întâmpla:

“Am spus că am văzut înainte, am văzut de dimineață că se naște între voi cârtire față de puterea care lucrează prin voi de la Dumnezeu. Am văzut înainte peste zi, și S-a supărat Domnul și a dat semn de mânie și de tristețe peste văzduhul cel de deasupra voastră. A trecut Domnul peste voi dis-de-dimineață și Și-a arătat durerea și supărarea de la voi, și a trecut pe deasupra voastră cu putere, vânt și vuiet de vânt, dar Se uita Domnul la smerenia mea, la duhul meu cel strâns de teamă, și S-a uitat la strigătul cuvântului care a sosit pe masa Sfintei Treimi, căci a sosit dintre voi cuvânt de rugăciune pentru îmblânzirea supărării Domnului, Care văzuse înainte păcat de cârtire aici la voi. Și Domnul a tăcut apoi, dar a lăsat peste voi văzduhul trist, căci voia Domnul să vă îndemne la pocăință. De mila mea și de mila duhului meu cel purtat între voi, voia Domnul să vă aducă spre duh de căință, și iată, m-am apropiat acum, și vă dau, mămică, sporul zilei de azi, și vom scrie tot așa, minune vom scrie, căci așa era scris în sulul zilei de azi. Am spus că pentru păcat nu veți mai suferi cu trupul, și veți suferi cu duhul, ca să vă scap de orice păcat.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10- 1991)

Duhul Verginicăi vine și cu un sfat practic și eficient pentru cei care mai sunt tentați să-și critice liderii și cuvântul lor. Să-și muște limba în gură, să nu se mai plângă de oboseală și să nu-și mai învinuiască stăpânii, pe liderii pucioși (copiii care aduc “Cuvântul”). Duhul Verginicăi cere întâietate în toate deciziile pe care le va lua el prin liderii pucioși - proorocii mincinoși, purtătorii cuvântului cel din cer:

Mușcați-vă limba atunci când vă vine să ieșiți cu cuvântul vostru în întâmpinarea cuvântului duhului meu ca să-l schimbați voi. Să nu mai fie de acum așa între voi. Să fie „da“ cuvântul, dar să fie, mămică. Fiii lumii nu se plâng de oboseală pentru zilele și nopțile cele trăite de ei, muncind și cu trupul și cu duhul lor pentru viața aceasta lumească. Voi, mămică, nici atât să nu vă plângeți de oboseală, căci voi sunteți stătători lângă lucrul Preasfintei Treimi, Care veghează și lucrează prin voi, și poate Duhul Sfintei Treimi, poate, căci este Duhul puterii, măi copii. Nu voiesc să dau vina pe copiii cei ce aduc cuvântul meu spre întrupare, că dacă ei ar fi cu vină, n-ar mai putea fi purtători ai cuvântului cel din cer. Și iată, nu voiesc să fie vină peste nimeni din voi, ci voiesc să ia trup la vreme cuvântul meu, că multe cuvinte s-au zbătut să-și facă arătarea și nu s-au adus în această carte. Fiți cu toții mai atenți, mai cu dor, mai cu așteptare, mai cu întâmpinare, mămică. Dorul și dragostea din voi îmi fac mie cărare și pot veni în sfatul vostru. Dați-mi întâietate între voi, că din cer lucrez la voi, și nu sunt despărțită de voi nici o clipă. Fiți cerești, că dacă lucrați după sfatul cel ceresc, așa se cheamă că sunteți cerești.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10- 1991)

mariamargareta 02.05.2010 18:56:39

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (IX)

Termenul limită de trei luni fixat de liderii pucioși pentru terminarea lucrăturii zidirii bisericii rămâne de neclintit, chiar dacă lucrătorii se simt suprasolicitați și extenuați. Cei sceptici sunt mustrați că prin îndoiala lor aduc durere duhului vorbitor de la Glodeni-Pucioasa și îi fac în necaz “Domnului”:

“Voiesc să vă dau spor mare, mai mare decât până acum, căci trebuie să fim gata la vremea fixată de cer, și mă doare când văd cuvânt pământesc în fața celui ceresc, cuvânt de al vostru contra cuvântului cel rostit, contra timpului cel vestit pentru săvârșirea acestei lucrături. Domnul lucrează ca să termine această lucrare, dar Domnul este un Dumnezeu necăjit și strâns de timp. Simțiți necazul Domnului și nu vă lăsați spre osteneală, căci trebuie să fim gata așa cum este vremea rostită de cer.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10- 1991)

Cei care au duh tulburător și tot nu vor să înțeleagă că liderii lor au ungere mare asupra lor și că aceștia nu trebuie loviți cu cuvinte de împotrivire, să-și muște nu numai limba în gură, ci și inima în piept:

“Am de stat în sfat cu voi, căci am de trudit cu multe înțelesuri din cer între voi. Văd duh tulburător uneori la voi. Nu se poate așa ceva. Dați-mi voie cu sfatul meu, că să știți, nu văd că am această libertate între voi, și de aceea se ridică la cer mari dureri, prin cuvânt născute, mari cârtiri, cu grabă și fără înțelepciune rostite. Aveți ungere mare peste voi, mămică. Nu loviți unul în altul prin cuvinte nechibzuite. Mușcați-vă limba și inima, și rămâneți în iubire, și veți vedea cerul triumfând la vedere în mijlocul vostru.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-10-1991)

Duhul Verginicăi se arată neobosit, în timp ce ziditorii nedormiți și neprihăniți sunt tot mai sleiți de puteri. După doar două zile, un nou cuvânt vine să biciuiască spinarea “cailor” obosiți care trag la jug. Cei care se vor simți epuizați, vor fi declarați “plini de puteri”, și “cu puteri înzecite”; cei cărora li se vor închide ochii pe schele, vor fi declarați “treji de-a binelea”; cei care vor fi plecați cu trimitere binecuvântată de la stăpânii lor vor fi considerați “prezenți”; iar cei care vor chiuli, vor fi trecuți “lipsă la sul” (la catastif) și pedepsiți ca să lucreze și mai mult. În plus, de ceasurile de rugăciune de noapte nu va fi scutit nimeni. Ca impresie generală pentru prestația lor de până acum, cei tocmiți sunt apreciați cu calificativul “insuficient”, căci au fost “lipsiți de dragoste și de dăruire pentru cele cerești”:

“Din nou lucrez peste voi cu cuvântul […]. Lucrez cu cuvânt de îndemn și de întraripare în lucru, căci timpul care mai este până la sărbătoarea sfințirii acestei lucrături cerești, mai este puțin față de cum văd eu că simțiți cu toții sarcina care este pusă de la Dumnezeu peste lucrul mâinilor voastre, peste puterea care este de la Dumnezeu peste voi, măi copii. […] Și dacă cei scriși nu vor fi de ajuns de treji, de ajuns de dăruiți lui Dumnezeu, atunci eu voi turna înzecită putere, înzecită înțelepciune peste voi, cei ce sunteți aici în fiecare zi la datorie și la veghe cerească, și vom lucra și noaptea, iar puțina odihnă ce vă va rămâne, în afara rugăciunii cea întreită, care se urcă la cer de la voi, și în afara trudei pe care o închinați Domnului, Care v-a tocmit în via Sa pentru slava care vine, puțina odihnă ce vă mai rămâne, să vă fie vouă înviorare cerească și izvor de putere din cer, măi copii. Voi întocmi de mâine un sul nou și voi scrie zilele care mai sunt până la ziua rostită de cer pentru săvârșirea acestei minuni, și voi scrie în sulul acesta numele celor care sunt scriși și aleși pentru această lucrătură. Iar dacă nu vor fi la datorie în acest ogor din care va răsări rod de plată cerească, atunci eu voi scrie în dreptul numelui pricini binecuvântate sau voi scrie lipsă pe acest sul dacă nu va fi lipsă din pricină binecuvântată, și vă voi pune pe voi să lucrați mai mult, mămică. Știu că sunteți osteniți și noaptea, căci voi aveți marea datorie să ridicați mâini curate în vremea nopții, pentru acest popor lipsit de Dumnezeu, și pentru România, și pentru toată făptura apoi. Știu, mămică, știu, dar mai milă îmi este de planul lui Dumnezeu, Care de atâta vreme așteaptă, din lipsă de dragoste și de dăruire pentru cele cerești a celor tocmiți.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 6-10-1991)

Fiecare lucrător va primi câte o foaie de lucru, după modelul foilor de lucru pentru muncitori și foilor de parcurs pentru șoferi, utilizate în fabricile și uzinele socialiste (metoda aceasta de urmărire și control era probabil cunoscută de Verginica încă de pe vremea când era angajată la fabrica de țesături “Trainica “ din Pucioasa):

“Vom cerceta în fiecare zi bine, vom face sfat și vom căuta să facem cu mare ordine toate lucrările care mai sunt de terminat. De aceea v-am spus că trebuie întocmită foaie de lucru, ca să fie lucrul împărțit și lucrat și să mă uit să văd pe fiecare cu câtă dragoste, cu câtă credință, cu câtă răspundere lucrează lucrul acolo unde este așezat fiecare să lucreze. Mă uit la fiecare și scriu în dreptul fiecăruia dragostea și ascultarea și nădejdea cu care lucrează în această vie.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 6-10-1991)

Socoteala remunerării muncii celor tocmiți la lucrătură se va face abia la sfârșit, când lucrătura va fi gata, și va fi lucrată după cum a cerut cerul să se lucreze, iar Domnul va putea ieși cu lucrătura și va putea lucra apoi din ea. Atunci fiecare va primi drept răsplată cota-parte de slavă pe care o merită, după cum și-a dăruit el lucrul lui Dumnezeu:

“Sunteți tocmiți de Sfânta Treime, măi copii, și dacă sunteți tocmiți, Domnul va face socoteală la sfârșitul acestei lucrături și va da fiecăruia slava, după cum a fost de dăruit în lucrul lui Dumnezeu, căci cu această lucrătură va ieși Domnul deasupra cu această fântână cerească, cu acest izvor de cuvânt ceresc, și vor auzi cei de departe și cei de aproape și vor vedea slava Domnului, Care va lucra apoi din acest loc de putere cerească, fiindcă aici este lucrat după cum a spus cerul să se lucreze, și s-a pus orânduială cerească în acest așezământ sfânt.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 6-10-1991)

mariamargareta 02.05.2010 18:59:36

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (X)

O nouă sarcină se conturează, care trebuie și ea rezolvată în grabă: zidirea zidurilor de incintă, ca nimeni din cei nechemați să nu mai poată pătrunde vreodată:

“Hai, cu iubire, și din iubire să răsară grabă, căci trebuie numaidecât apoi să împrejmuim aceste hotare peste care nu vor mai putea trece cei ce nu sunt așezați după așezământul cel de la Dumnezeu pus în aceste hotare.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 6-10-1991)

Liderii pucioși se gândesc acum la o minune, inspirată probabil de sloganul ceaușist “Cincinalul, în patru ani și jumătate!” Ei prefigurează terminarea lucrărilor chiar mai devreme decât s-a preconizat, poate chiar în două luni și jumătate. Pentru aceasta va trebui făcută o planificare mai severă și o organizare mai amănunțită a muncii. Orice alte preocupări sau obligații personale se suspendă. Dacă vor reuși (și vor reuși! Unde-i ordin, cu plăcere!), lucrătorii vor fi răsplătiți cu înscrierea lor în capul sulului:

“Întocmiți bine, în fiecare zi, foaie scrisă cu lucrul fiecărei zile și împărțiți bine lucrul, ca să fie lucrat și ca să fie terminat, măi copii, căci peste timpul cel hotărât de cer nu se poate trece. Nu căutați să ieșiți din acest ogor ceresc ca să lucrați altceva. Lăsați acum orice, căci dacă veți fi aici, lângă Dumnezeu și sub ascultarea lui Dumnezeu, dacă veți fi la datoria ce o aveți în zilele acestea, vă spun minune mare, că vom ieși cu un picuț de timp mai devreme de sub apăsarea timpului care mai este până la terminarea acestei sfinte și nemaiasemuite datorii spre care v-a tocmit Dumnezeu pe voi, și veți rămâne scriși în capul sulului acestei minuni care, iată, răsare de la Dumnezeu peste pământ. Iar și iar vă spun: lăsați totul acum și hai să isprăvim […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 6-10-1991)

Pentru a reuși însă, lucrătorii primesc îndemn ca fiecare să-și facă socoteala și toți să fie treji la lucru:

“Iată, faceți-vă și voi socoteală. Scrieți și voi numele și zilele care mai sunt, și fiți la datorie, măi copii, căci veste vă aduc că vom avea tot ce trebuie până la capătul lucrăturii ce o lucrați voi în zilele acestea. […] Fiți treji, iubiții mei, și să aibă Domnul lărgime între voi.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 6-10-1991)

Nicio absență nemotivată nu va mai fi tolerată, căci zbaterea slavei Domnului, în care trudește Domnul ca să-Și arate slava Sa, trebuie mângâiată:

“Acest cuvânt este pentru timpul care mai este de lucrat, și nimeni nu va mai avea îndreptățire dacă va lipsi de la lucru fără binecuvântate pricini, căci slava Domnului se zbate să-și facă arătarea, și voi să nu mai aveți mai mare grijă decât să mângâiați zbaterea în care trudește Domnul să-Și arate slava Sa.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 6-10-1991)

mariamargareta 02.05.2010 19:07:16

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (XI)

A venit și ziua (de fapt, a fost într-o noapte, pe ascuns) în care pucioșii urmau să așeze în vârful acoperișului crucea, simbol al bisericii zidite de pucioși. Duhul Verginicăi stabilește ca această zi să fie pentru pucioși zi de prăznuire veșnică, zi în care Rromânia Pucioasă este proclamată țara Noului Ierusalim” (adică, un fel de “Buricul Pământului”. O inconsecvență clară cu propriile afirmații, căci pe 22 iulie 1991, despre România se spunea că va fi chiar Noul Ierusalim):

“Să fie zi de mărturie veșnică această zi. Să fie praznic ceresc ziua înălțării pe acest munte sfânt a crucii cea de înviere și de lumină aducătoare de la Domnul Iisus Hristos, Care Se va arăta, așa cum este scris în Scripturi. Iată, măi copii, Scriptură împlinită, mămică. Se împlinesc toate cele ce au fost scrise în sulul acestei lucrări cerești, dar acest sul este pecetluit de Dumnezeu, și va desface Mielul lui Dumnezeu pecețile acestui sul ceresc, care este pe masa Sfintei Treimi, căci vine vremea cercetării, iubiții mei. România este țara Noului Ierusalim, și iată vremea cercetării ei, și Domnul va veni și va desface izvoarele ei, căci este taină cerească acest pământ sfânt.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 17-11-1991)

Următoarea “mutare în plic” a liderilor pucioși a fost câștigarea bunăvoinței arhiereului locului, Vasile Târgovișteanul, ca să recunoască și să ocrotească el “lucrătura de la Glodeni”. Aceștia trimit emisari la vlădica Vasile, soli care îi aduc un ”Cuvânt” special de la “Domnul”, plin de declarații de dragoste și de îndemnuri de a “înscrie această piatră pe pământ”. Cu alte cuvinte, lucrarea zisă “cerească” să primească o recunoaștere oficială (și înscriere în catastife) pământească de la vlădica Vasile, manevră menită să o “ocrotească” de ceilalți membri ai “sfatului cărturarilor și fariseilor” (adică, de ceilalți arhierei din Sfântul Sinod ai BOR, cunoscuți ca împotrivitori îndârjiți la orice mișcare eretică):

“Mergeți, în numele Meu, mergeți și înscrieți această piatră pe pământ, căci piatra aceasta Eu sunt, și veți vedea că Eu sunt, așa cum a fost cuvântul cel grăit din cer.
Eu sunt Cuvântul, și Cuvântul este Dumnezeu […] Pace peste cel ce stă pe scaunul bisericii, căci Dumnezeu, Cel întreit lucrător, așează pace cerească în acest sfat.
Pace ție, iubitul Meu, apostolul și mărturisitorul Meu! […] Iată, pun înaintea ta această piatră, căci ești așezat peste biserica din această cetate. Ridică-te și poruncește furtunii și îmblânzește valurile ce izbesc în această piatră, căci această piatră Eu sunt. […]
Eu te iubesc. Și tu să Mă iubești. Eu te primesc. Și tu să Mă primești. Eu te ocrotesc. Și tu să Mă ocrotești. Să ne slujim unul altuia, și Eu Îmi voi aduce aminte de tine atunci când voi rosti dreptate peste lume. Fii ca Nicodim cel din vremea trupului Meu și nu-Mi da această iesle în sfatul cărturarilor, căci nu este crezut Dumnezeu, Cel Care lucrează întru Duhul Sfânt al Treimii Dumnezeiești.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-12-1991)

Cel ce este numit acum iubit, apostol și mărturisitor al “Domnului” Pucioasei, va fi numai peste un an numit batjocoritor, bârfitor și plin de ură față de “oile” pucioase și de turma lor:

“... Și mai grăiește Dumnezeu despre episcopul lumii din cetatea Târgoviște: n-a fost al Meu, nu M-a ajutat pe Mine, Dumnezeu, cu nimic. Nu M-a ascultat cu nimic, nu M-a cunoscut, nu M-a primit cu nimic. N-a primit. Am fost luat în batjocură pentru el. A aplecat urechea la planurile și bârfele lumești. A fost episcopul lumii, a fost oaie îmbrăcată în piele de lup. Ar fi mâncat oile lui Dumnezeu, așa ură are el pe oile Mele, pe poporul Meu cel sfânt. Râde de Mine, râde de poporul Meu. O, dar Eu vă spun: râde de el; de el și de turma lui, căci turma Mea e a Mea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 14-10-1992)

Cu toate acestea, în 1991 vlădica Vasile Târgovișteanul era declarat cel ales și “așezat” pentru a deveni “ocrotitor al “cuibului” de la Glodeni-Puciosa de “irozii și iudele” din BOR care între timp au cam prins de veste că la Glodeni nu e lucru curat:

“Pace ție, celui stătător pe scaunul bisericii! Pacea Mea să lucreze peste tine, iar dacă Mă tăgăduiești, pacea Mea să se întoarcă la Mine. Pace ție, căci te-am așezat să ocrotești acest cuib și să-l ferești de cei ce vor să-l strivească, de cei ce vor să calce peste el, căci aceia vor fi însemnați de mâna Mea. Veghează pentru Mine, și te voi scrie ocrotitor pentru acest așezământ pe care-l voiesc curat până peste toți vecii. […] Ascunde acest izvor, căci s-au ridicat irozi și iude să iscodească această așezare plăcută Mie. Dacă nu Mă tăgăduiești, voi mai bate, iar tu iarăși Îmi vei deschide și vom cina împreună, căci totul este cu putință lui Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-12-1991)

Se știe că vlădica Vasile nu s-a lăsat păcălit. A încercat să-i aducă la ascultare pe pucioși cu vorba bună, dar dacă a văzut că n-are cu cine discuta, a schimbat foaia. Până la sfârșitul vieții, el a fost într-o necontenită confruntare de forțe și de opinii cu liderii pucioși. În “Cuvântul” imediat următor, liderii pucioși dezvăluie indirect că reacția lui Vasile a fost de ostilitate, căci ei apelează acum la arhiereul Irineu cerându-i să facălobby ca să-l “îmbuneze” pe vlădica Vasile, dându-se pe sine ca exemplu de obediență vrednică de urmat:

“Stai în sfat cu cel stătător peste biserică în această cetate. Stai în sfat cu el și spune-i despre Mine, și spune-i că Eu voiesc așa, și nu altul, și spune-i că tu ai făcut după cuvântul Meu, că ai crezut în cuvântul Meu, că ai crezut că Eu sunt Cuvântul. Spune-i să fie cu Mine, să Mă acopere pe Mine, să-Mi tăinuiască această iesle, căci am aflat loc primitor, care Mă primește așa cum voiesc Eu să stau. Spune-i că sunt de ajuns temple și locașuri peste care se calcă fără sfințenie. Spune-i să-Mi vegheze bine și să stea bine de veghe în jurul acestui așezământ coborât prin cuvânt ceresc.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 11-12-1991)

mariamargareta 02.05.2010 19:11:47

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (XII)

A venit și ziua târnosirii bisericii. Pucioșii încă se mai codesc să dea pe față “lucrătura” lor, știind bine că au ceva necurat de ascuns. Ei nu se grăbesc să aducă la cunoștința întregii lumi bucuria coborârii pe pământ a “împărăției lui Dumnezeu de la Glodeni”, considerând-o ne-desăvârșită (deocamdată, până la venirea unor vremuri mai favorabile), adică spunând că este “o taină cerească până la arătarea ei” (deși ea tocmai s-a arătat atunci):

“Pace vouă! Pace, și Paști nou să fie această zi, căci împărăția lui Dumnezeu se va desăvârși peste lume. Aceasta este o zi de taină cerească până la arătarea ei, căci ea va mărturisi în zilele ce vin, și va fi luată și văzută apoi de pe înălțimi, și va fi bucurie peste toți cei ce vor veni și vor lua lumină spre descoperirea neamurilor și spre slava poporului lui Israel cel binecredincios.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 11-12-1991)

Biserica de la Glodeni va fi numită de acum “Sfânta Sfintelor” de pe pământ. Cei care-i contestă pe liderii pucioși ar fi mai bine să se depărteze de bunăvoie de aceste locuri împrejmuite cu ziduri înalte și groase, până nu vine pedeapsa focului peste ei:

“Luați și măsurați această piatră și împrejurimile ei, și se va numi Sfânta Sfintelor care este pe pământ pentru așternutul lui Dumnezeu. Eu sunt cu voi, iar cel ce nu este cu Mine după adevăr, să se depărteze, căci Dumnezeu este foc mistuitor, iubiții Mei.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 12-12-1991)

Trei luni mai târziu, naistul Gheorghe Zamfir reușește să cumpere pe bani grei poarta monumentală de la Ghelari, sculptată de Marian Zidaru și de ucenicii lui. Zamfir este îndemnat să cânte din nai de bucurie, pentru minunea cea mare a aducerii porții de la Ghelari la Glodeni, ca să fie încastrată în zidurile de incintă ale “mănăstirii” drept simbol al despărțirii acesteia de restul lumii:

“Domnul Savaot și Fiul Său, dimpreună cu Duhul Sfânt, Se ridică și aduce mulțumire celui din seminția Noului Ierusalim care a fost îmbrăcat cu putere cerească pentru ca să biruiască puterea cea potrivnică și să aducă peste acest așezământ poarta Domnului. Pace ție, copil iubit, care ai biruit împotrivirea celui potrivnic! Pace de la ocrotitorul tău cel ceresc, care, ca și tine odinioară, a tăiat capul balaurului cel rău și a lucrat biruință în numele Domnului. Iată, ridică-te și lucrează de-acum, căci văzurăm minunea aceasta împlinită. Scoală-te și cântă […] Așa v-am spus Eu vouă, să nu vă temeți, căci Eu voi lucra minune mare și voi aduce poarta Domnului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 12-12-1991)

Pe această poartă s-a spus de atunci și până astăzi că nu va trece nimeni, decât numai “Domnul” Pucioasei și regele Mihai, atunci când vor binevoi Ei să treacă. Deocamdată, preaiubitul rege Mihai n-a trecut, doar i s-a “proorocit” că va trece; dar timpul e înainte și ar mai avea ceva șanse, până nu va muri:

“Am adus la locul ei poarta Domnului; am adus-o, preaiubitul Meu, prin minuni am adus-o, căci duhul rău cunoștea taina ei și pusese stăpânire peste ea și blestem peste ea, dar am adus-o prin credința și lucrarea celui ce o cântă pe România, celui ce-i cântă României cântarea cântărilor. Am adus-o. L-am trimis prin cuvânt și a ridicat poarta Domnului, poarta prin care vei intra tu cu glorie, preaiubitul Meu. Așa este scris în Scripturi, că "aceasta se va numi poarta Domnului și va intra pe ea Domnul, și va intra pe ea regele celei binecuvântate".” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 26-04-1992)

Cei trei “fii unși de sus ” în chip supranatural, nevăzut, necunoscut, ca “preoți ai Noului Ierusalim”, urmează să facă slujbe întreite în noul lăcaș de cult. Slujbele vor trebui făcute numai în ascuns, de aceea s-a hotărât ca ele să fie săvârșite numai noaptea:

Păstrați slujba ascunsă încă un picuț de timp, copiii mei.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 19-04-1992)

Preoția celor trei “preoți unși” (Spiridon, Iliuță și Nicolae) este o “preoție” nouă, inexistentă în BOR. Ea este obținută fără hirotonie de episcop și se numește “preoție după rânduiala lui Melchisedec”. Ea este una (unică) la Dumnezeu, și de aceea hirotonia făcută de episcopii din BOR este doar o rânduială făcută de oameni:

“Îți spun pentru ca să-ți pot iarăși spune că această lucrare și această ungere care este în mijlocul acestei grădini de lucrare cerească, este după rânduiala lui Melchisedec, măi tată, și nu după rânduială făcută de oameni, căci Melchisedec înseamnă Dumnezeu, înseamnă lucrarea cea tainică, cea ascunsă, care lucrează în taina lui Dumnezeu, așa cum a lucrat ea și peste Mine în vremea trupului Meu, și așa cum am lăsat-o Eu peste apostolii Mei, care nu erau din lume, precum nici Eu nu eram din lumea aceasta, și ei nu erau ai slavei văzute, ai slavei trecătoare, ai orânduielii oamenilor. Ei erau ai suferinței, ai smereniei, ai patimilor ce veneau peste ei de la stăpânii lumii cei învârtoșați în inima lor, cei iubitori ai trufiei deșarte. Și cum mai zic aceștia care se zic pe sine că sunt urmașii acelora de atunci și până astăzi? O, Eu am ajuns cu aceia până astăzi, dar pe aceia n-ai să-i poți găsi printre fiii trufiei, pe tronurile slavei, căci alta este slava dumnezeiască, alta, și nu așa cum este ea numită astăzi că este slavă dumnezeiască. Eu am ajuns cu aceia până astăzi, și iată, lucrez și am lucrat prin ei prin vreme, dar am lucrat după rânduiala lui Melchisedec. Am ieșit în calea lui Avraam și am binecuvântat pe Avraam, și de aceea este scris: "Eu sunt mai înainte de Avraam", și de aceea am spus mai-marilor bisericii de atunci: "Dacă ați fi fiii lui Avraam, ați cunoaște că Eu vin de la Dumnezeu, dar voi căutați să Mă ucideți pentru că aveți de tată pe diavolul, și de aceea faceți faptele diavolului". Am venit întru ale Mele, după rânduiala lui Melchisedec, și am lucrat peste cei ce Mi i-a dat Tatăl din lume, după rânduiala lui Melchisedec, și lucrez și acum, și voi fi lucrător până la plinirea împărăției cea din cer. Lucrez după rânduiala lui Melchisedec, căci ea este rânduiala, și una este rânduiala lui Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 16-07-1992)

Cei trei “preoți unși” ai Noului Ierusalim sunt binecuvântați și meniți să lucreze neîmpărțit și nedespărțit până la a treia venire a “Domnului” ( a doua venire fiind venirea “Domnului” în Duh , adică venirea din cer a “Cuvântului” Pucios):

“Binecuvântată să fie troița cea vie și lucrătoare de jertfă vie și sfântă și curată, și binecuvântați să fie cei trei fii unși care formează această troiță lucrătoare de înviere din morți. Binecuvântată să fie troița celor trei inimi vii care lucrează întreită putere în numele puterilor cerești. Nimeni să nu se încumete să se atingă de această troiță ca s-o fărâme sau s-o despartă, căci unul ca acela se va sfărâma de ea și va fi dat de lângă ea. Nimeni să nu se teamă de cei ce se încearcă să se lupte cu Dumnezeu, căci cu această piatră am ridicat biserica cea vie și am biruit cu ea porțile iadului, iar prin lucrarea cea vie a celor trei fii lucrători întru troiță vie de jertfă vie și cerească, voi scoate din moarte făptura Mea. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22-07-1992)

mariamargareta 02.05.2010 19:16:50

198. Templul pustiit de la Pucioasa (Incrementa atque Decrementa Aulae Puciossae) (XIII)

Troița celor “trei fii unși” este menită a nu fi biruită vreodată, căci ea este simbolul Crucii Domnului, și este și simbolul Sfintei Treimi, simboluri care nu se pot strica de nici o putere potrivnică:

“Această așezare este lucrată de cer și nimeni din cei ce sunt pământ nu o poate birui pe ea, căci aceasta este simbolul crucii, căreia i se rostesc cuvintele: în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Fiecare din cei trei fii lucrează în numele acestei puteri, iar toți trei laolaltă sunt semnul numelui crucii Fiului lui Dumnezeu, semnul care va să se arate înaintea venirii Domnului ei. Și iată, mai întâi a fost cuvântul, și apoi lucrarea cuvântului, și apoi semnul care este pe vârful acestei pietre ca să fie văzut și apoi să fie crezut și apoi să fie înțeleasă taina lui Dumnezeu care lucrează în mijlocul acestor hotare, căci Domnul n-a înălțat semnul venirii Sale pe această piatră până ce mai întâi nu le-a făcut noi pe toate prin această troiță lucrătoare în numele tainelor lui Dumnezeu care vor fi lucrate în zilele ce vin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 22-07-1992)

Nici această “proorocie” nu s-a mai împlinit. În prezent unul dintre “cei trei fii unși” (Iliuță) este despărțit de mai bine de un an de pucioși, iar decizia sa pare a fi definitivă.

La început, slujbele în biserica cea mare au mers cum au mai mers. Preoții și-au făcut câte un grup minuscul (1-2-3 adepți) fiecare, cu care făceau slujbele, una după alta, în fiecare noapte. Nicușor slujea mereu numai cu Mihaela. Pe parcurs însă, au început să apară unele derogări. Când a venit frigul cel pătrunzător al iernii, slujbele în biserica mare și neîncălzită au devenit greu de suportat pentru Mihaela. Pentru ea s-a făcut (și-a făcut) prima derogare: slujbele lui Nicușor nu se mai țineau de acum în biserica mare ci în vila de alături, într-un “paraclis” încălzit. Pentru că erau mai multe paraclise, exemplul ei a fost contagios, așa încât cu timpul s-a ajuns ca în biserica mare să nu mai slujească decât Iliuță, care, fiind obișnuit de mic cu gerurile iernii, nu se plângea de frig. De un an încoace, de când a plecat și Iliuță, înseamnă că în biserica mare nu mai slujește nimeni. Sfânta Sfintelor, speranța mântuirii lumii, a rămas pustie.

Oricum,cuplul sacrosanct Mihaela-Nicușor părăsise de mult spațiul mânăstirii de la Glodeni, de când conflictele dintre ei și Iliuță s-au acutizat. În anul 2002, Mihaela a conceput un spațiu ecleziastic alternativ, aflat în altă grădină (denumită de liderii pucioși “Grădina Întâlnirii”), la câteva sute de metri depărtare, numit “legănuț”, unde cei doi fii-copii-unși (Mihaela și Nicușor) să-și găsească mângâierea și liniștea. La “legănuț” se simțeau ei în largul lor, stăpâni deplini, fără a mai fi nevoiți să împartă demnitatea de “stăpâni ai locului” cu Iliuță. Pentru asta, Mihaela a conceput un “Cuvânt” acoperitor, de eliberare de rutina de până atunci și de transfer al lor la “legănuț”:

“Acum am dat mult și ceresc ajutor ca să putem pecetlui cu pecete de sfințenie legănuțul cel din jurul ieslei Sfintei Sfintelor în grădina întâlnirii Mele cu omul, cu cei vii și cu cei adormiți, căci acest loc e loc de întâlnire cerească pe pământ, Ierusalime de azi. […] Acum, fiilor binecuvântați, rostiți pecete de sfințenie peste legănuțul în care Eu vă legăn azi în grădina întâlnirii. Să vă fie loc de mângâiere între pământ și cer pentru voi, cei trudiți sub slava venirii Mele de acum. Să vă fie leagăn ca la copii, dar învățați mereu, mereu pe poporul Meu taina de copil.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 21-11-2002)

Deși “le-a dat Domnul legănuț”, deși i-a făcut mari și tari (“prooroci, “soli”, “fii-copii ai lui Dumnezeu”, “porți” între cer și pământ de coborâre a “Cuvântului”, învățători” peste poporul pucios), liderii pucioși tot neputincioși, tot nemulțumiți, tot arși la inimă au rămas; tot bolnavi închipuiți, tot chinuiți de mania persecuției, tot neajutorați, tot neocrotiți, tot neînțeleși de nimeni, tot vrednici de milă, tot lipsiți de toate-cele se consideră:

“O, fiilor care stați înaintea Mea și înaintea poporului ca să-i dați cuvântul Meu! Nu știu ce să vă mai dau ca să puteți pentru lucrul vostru cel atât de greu. Nu știu cum să vă mai ocrotesc de dureri. Vouă vă trebuie ajutor mare, dar nimeni nu vă dă, fiilor, și mila de voi îmi pătrunde ființa ca în vremea răstignirii și Mă doare și nu e nimeni să-Mi aline această durere. V-am făcut porțile Mele între cer și pământ și intru pe ele la Israel cel de azi. Să cunoască și el intrarea așa cum o cunosc Eu. Uitați-vă la Mine și luați putere, căci harul Meu vă îmbracă în el mereu. V-am dat putere să vă faceți legănuț. Aveți grijă de el ca de ceva pus deoparte, și tot ce vă învăț Eu, așa să ascultați.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 4-12-2002)

Șansele pentru cei doi fii-copii-unși (Mihaela și Nicușor) de a se reîntoarce la “mănăstire” , după ce au gustat dulceața legănuțului (prinț și prințesă, fii cerești pe pământ, adică dotați cu tot confortul, cu încălzire centrală cu radiatoare în pardoseală, WC cu apă în casă, etc.) sunt aproape nule: Cei doi legănați numai în legănuț s-ar purta de acum încolo, și așa au ajuns ei să crească mici:

“Hai, fiilor! Vreau să vă arăt lumii prinți și prințese, fii cerești pe pământ, că nu cei prinți pe pământ sunt prinți, ci acei născuți din cer sunt așa. V-am spus cândva că voiesc să fac din voi feți-frumoși și zâne și să Mă legăn din leagăn în leagăn cu voi. O, numai în legănuț v-aș purta, ca pe cei mici. Numai în cuvânt aș sta peste voi, dar să iubiți cu multul cuvântul, fiilor mici, și să creșteți mici și să vă uitați la creșterea celor pe care îi am Eu așezați de Mine călăuză peste voi, că ei au crescut mici, și mici stau chiar și în fața voastră, numai să învățați și voi să creșteți mici și să stați prunci sub povața cea din cer și de pe pământ, căci Duhul Meu este viață în om, fiilor mici. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat la 1-6-2003)

Între timp, cei doi “feți frumoși” și totodată “proorocii cei mici” Mihaela și Nicușor s-au depărtat și mai mult de obiceiul de a face slujbe în biserica de zid de la “mănăstire”. Într-o perioadă când își exacerbau unul altuia angoasele maladive privind o presupusă “răzbunare” a familiei lui Iliuță, cei doi au “pribegit” mai multe săptămâni în șir ca niște câini de pripas, ascunzându-se în Târgoviște și prin pădurile din împrejurimi. Atunci locuiau zi și noapte într-un microbuz Peugeot, adaptat pentru ei doi, ca să le fie și casă, și masă, și “biserică pe roți”. Atunci au dovedit că slujbele le pot face oriunde, nu neapărat în biserica sfințită (dar apoi desacrată tot de ei, prin schismă și erezie), de la “mănăstirea” din Glodeni- Pucioasa.

*
Biserica de la Glodeni, proiectată de liderii pucioși să fie stâlp tare și înalt de mărturie a “lucrării de la Pucioasa, a ajuns astăzi aproape pustie, stâlp de mărturie rușinoasă a neputinței celor care le-a plăcut să se joace “de-a Dumnezeu”.

vsovivi 03.05.2010 12:07:04

Citat:

În prealabil postat de mariamargareta (Post 241427)

1......20. Cartea pe care urma s-o scrie Daniela era denumită într-un final “lucrul cel pentru nimicirea proorocului mincinos”. (Întrucât “cartea Danielei” n-a mai ieșit vreodată la lumină, și nici șanse pentru viitor nu se prea întrevăd, înseamnă că tocmai acesta era aluzia la proorocul mincinos: tot ce s-a spus despre “cartea Danielei” era o proorocie mincinoasă):

Iată, am adus la voi lucrul cel pentru nimicirea proorocului mincinos, care s-a așezat în loc părut sfânt, ca slujitor al Meu, dar el este antichrist, iar Eu sunt Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, și sunt Cel ce sunt, și sunt Cuvântul Care suflă și nimicește pe antichrist, omul fărădelegii, care s-a așezat în loc numit sfânt drept Dumnezeu. (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu dela Pucioasa” din 14 octombrie 1998)

Deci în concluzie concluzionezi ca deobicei absurd și cu minteres viclean și viceversat ce ''reiese'', ''evident'', nu din răutățile voastre ci din texte ori din ''neîmplinirea'' proorociilor:

(Întrucât “cartea Danielei” n-a mai ieșit vreodată la lumină, și nici șanse pentru viitor nu se prea întrevăd, înseamnă că tocmai acesta era aluzia la proorocul mincinos: tot ce s-a spus despre “cartea Danielei” era o proorocie mincinoasă)

Dar ce se întâmpla dacă proorocul Iona nu se mai ruga de pe fundul mării încrucișând mâinile, ce se întâmpla dacă Moise nu mai mergea în Egipet cu fratele său Aaron și cu toiagul, de teama lui faraon, ce se întâmpla dacă Ieremia proorocul nu-l înfrunta și nu-l vădea pe Anania ca fiind acela un prooroc mincinos? Ci iată că se răzgândeau toți cei hărăziți, așa ca să nu mai asculte și lăsând totul baltă, ei s-ar fi întors la idolii și la credințele lor nebunești și păgâne?

Păi orice proorocie sortită oamenilor nu se împlinește dacă ei nu cred și nu vor să asculte, sau cum s-au împlinit proorociile de la Dumnezeu, așa ca niște fatalisme? Cine s-a temut de gLume și n-a vrut să intre în pământul făgăduinței că doar Domnul lupta pentru ei, acela n-a intrat, și n-au intrat cu Moise în pacea și-n odihna Domnului și atunci le-a proorocit o nouă zi David. Căci așa cum a dat pilda olarului sau a smochinelor bune și a celor amare prin Ieremia, tot așa este și cu cei ce urmează Lui Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, cei ce ascultă și primesc proorocii vor duce la îndeplinire planul lui Dumnezeu, planul Adevărului, iar cine nu urmează Domnului vor duce la îndeplinire planul omului minciunii, al omului fărădelegii, al lui antichrist, al păcatului.

Deci Danielei sau altora le era sortit să aibă curajul de a spune lucrurilor pe nume, în scris, după cum i-ar fi insuflat Duhul, dar dacă ea n-a mai vrut ci a fugit în gLume după Ninel, atunci ce să fi făcut Domnul? Își va găsi cu siguranță pe alții, care au credință și dreptate și din mijlocul lupilor le va spune lor tot Adevărul...

Dar se pare că noi preferăm să stăm la umbra omului minciunii, la umbra caselor lui faraon... pentru că ne place fărădelegea și sedomia, de peste 60 de ani, că ne-am obijnuit să aplaudăm toate cârtelile și nemulțumirile și răzvrătelile așa că doar ne iese și nouă ceva, înainte de 89 scăpam de canal, acum primim o boomană.

Deci în cazul ăsta aristocrat al mișeliei, sigur așa vom muri, în păcatele noastre, căci suntem un pobor de orbi conduși de alți orbi care ne atragem cu fatalitate cobea fatalistă a fatalismului de a ne îndulci cu linsul minciunii. Și atunci chiar ne merităm soarta. Și soarta va fi cumplită, căci dacă nu vrem să ni se împlinească binele de la Domnul atunci nu vom scăpa de răul pe care ni l-am ales și atras singur ca orbii ce singuri și-au orbit ochii băgându-i în var ca să nu vadă pentru ca să nu asculte de Dumnezeu, că pentru păcate, și bârfe, acolo i-au deschis mari și albaștrii, așa ca și niște puișori nevinovați de năpârpârcă. Argint-lepădătură.

Deci se pare că deși Lumina a venit în gLume, oamenii preferă mai mult umbra amară și dulceagă grețos a întunericului...

Dar nu-i nici o problemă... o să-i vezi atunci când le va ajunge problema la problemă cum o să plângă ei cu amar... că n-au vrut să audă sau să vadă ci au crezut că o să... au crezut că nu o să se pună, că nu o să li se scrie păcatele și lașitățile lor. Dar ele se vor vedea și așa ca și cum melcul își cară în spate căsuța, așa și omul cel viclean care acum jubilează o să-și care în spate burdeloqqqlulhul... și să vezi dumneata ce povară grea va fi aia.

Deci am ghicit și intuit bine că Daniela și Ninel erau defapt cei ce nu au scris și n-au ascultat și ea a fugit n-apoi în gLume iar dumneata mă făceai aici să-i plâng pe ei ca pe niște hororpsiți? Păi milă și mângâieri de sus merită cei ce au fost părăsiți, cei ce au rămas în credință și care nu și-au învârtoșat mereu inima ca să-și întărească cerbicia, deci ei merită cei care au fost înșelați de cei ce au dat-o la-ntors ca să scape sau să se îngânfe în gLume devenind fii nerecunoscători ai Adevărului.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:41:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.