![]() |
Poate încerci să ne scutești de concepțiile tale păgâne.
|
Abstinenta sexuala cine si cum o face ?
Pai atunci sa inteleg ca marii nostri interpreti de muzica "populara"- Maria Dragomiroiu, Faramita Lambru, Maria Tanase, Doina-Dona-Siminica, Romica Puceanu, Irina Loghin, Ion Dolanescu sau Liviu Vasilica, Anastasia Lazariuc si Nicolae Botgros cu lautarii sai ar fi pagani ?!
|
Citat:
|
Citat:
Cand majoritatea vorbesc despre"dreptul" si "necesitatea" hormonala de a avea o viata sexuala asa oricum.Ba mai cheama si parerile doctorilor ca sa para cat mai serioasa treaba. Ceva de genul:mai fratilor,de nu aveti relatii sexuale cand poftiti ,e de rau...puteti sa va imbolnaviti grav sau sa muriti! Intrebati doctorii! Este indeajuns sa iubesti pe cineva.De aici totul se desfasoara magic. Mai departe nu mai privim,la consecinte.Ce se va intampla dupa consumarea iubirii?Nimic... Cauti pe altcineva sa iubesti si tot asa,nu conteaza ca nu-i mai poti numara si ai epuizat tot orasul... Cei care gandesc atat de simplu,vor aborda la fel de simplu problema:vor fi liberi de orice constrangeri,prejudecati si responsabilitati,vor schimba partenerii ori de cate ori voiesc.Ajungem de unde s-a plecat,la animalitatea oamenilor antici care nu cunosteau masura,paganii(Sodoma si Gomora). |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Mai bine ne aduci tu versete scripturistice care sa-ti sustina ideile,si mai vedem de aici... |
Abstinenta sexula cine si cum face ?
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva sau am inteles gresit! Dezbaterea de idei, atata timp cat se poarta in spirit constructiv, nu poate fi decat benefica!
|
Citat:
|
Citat:
Pe ce anume se bazeaza parerea vehiculata de unii utilizatori, potrivit careia Adam si Eva, daca ar fi ramas in stare beatifica, ar fi conceput urmasi altminteri decat prin copulatiune genitala ? Prin "pe ce se bazeaza" ma refer la adevaratele surse ale credintei crestinului: Sfanta Scriptura, Sfanta Traditie, liturgica si magisteriul viu al Bisericii. Cu alte cuvinte: unde in Biblie scrie asta ? Care Sfant Parinte afirma asta? Unde in liturgica se regaseste vreun rasunet al unei asemenea pareri? Exista papi sau concilii generale ale episcopatului care sa fi invatat o asemenea invatatura ? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:19:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.