Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Stiinta nu este in opozitie cu religia. (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12307)

O p e t h 30.04.2011 20:55:42

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357533)
Da, o alchimie ciudată, ca la marii artiști neînțeleși.
Nu știu cum reziști, sincer.

Rezist pur si mai ales simplu.Nu imi place sa discutam despre alinarea mea,cum ii spuneam si lui Dobrin,lasa-mi rana deschisa te rog.

blackswan 30.04.2011 21:01:47

Citat:

În prealabil postat de O p e t h (Post 357537)
Rezist pur si mai ales simplu.Nu imi place sa discutam despre alinarea mea,cum ii spuneam si lui Dobrin,lasa-mi rana deschisa te rog.

Nu discutăm despre alinarea ta, ci suferința ta. Eu sunt o persoană tare curioasă și tu mi-ai stârnit curiozitatea. :10: Așa că mai zi-mi despre viața ta de boem, mai ales cum reziști.

O p e t h 30.04.2011 21:18:44

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357541)
Nu discutăm despre alinarea ta, ci suferința ta. Eu sunt o persoană tare curioasă și tu mi-ai stârnit curiozitatea. :10: Așa că mai zi-mi despre viața ta de boem, mai ales cum reziști.

No comment

cristiboss56 30.04.2011 23:46:55

Citat:

În prealabil postat de O p e t h (Post 357544)
No comment

Cu voie sau fără de voie, ne dai o lecție practică de SMERENIE ! Frumos, îți mulțumim !

blackswan 01.05.2011 10:14:46

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 357600)
Cu voie sau fără de voie, ne dai o lecție practică de SMERENIE ! Frumos, îți mulțumim !

Da, îți trebuie smerenie ca să recunoști toate acestea. :1: Ești o persoană pe care n-o înțeleg, realizez și eu astfel, cât sunt de limitată în cunoaștere.

O p e t h 01.05.2011 10:31:38

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357646)
Da, îți trebuie smerenie ca să recunoști toate acestea. :1: Ești o persoană pe care n-o înțeleg, realizez și eu astfel, cât sunt de limitată în cunoaștere.

Nu sunt smerit in nici o varianta.Apoi nu simt nevoia de a-mi impartasi stilul de viata in public,nu spun nimic doar in cinstea conversatiei,odata ce imi vezi suferinta o frumusete descrierea ei va fi narcisista,apoi nu spun nimic in cinstea de a fi ajutat caci sunt stapan pe temperamentul meu.

blackswan 01.05.2011 10:35:29

Citat:

În prealabil postat de O p e t h (Post 357655)
Nu sunt smerit in nici o varianta.Apoi nu simt nevoia de a-mi impartasi stilul de viata in public,nu spun nimic doar in cinstea conversatiei,odata ce imi vezi suferinta o frumusete descrierea ei va fi narcisista,apoi nu spun nimic in cinstea de a fi ajutat caci sunt stapan pe temperamentul meu.

Eu nu văd suferința ta o frumusețe, ci un iad și un lucru care depășește puterile mele limitate de înțelegere.

O p e t h 01.05.2011 10:46:54

Citat:

În prealabil postat de blackswan (Post 357656)
Eu nu văd suferința ta o frumusețe, ci un iad și un lucru care depășește puterile mele limitate de înțelegere.

Vezi rezistenta un lucru admirabil,nu ar insemna un snobism oare sa imi descriu lucruri ce iti par admirabile?

blackswan 01.05.2011 10:57:36

Citat:

În prealabil postat de O p e t h (Post 357662)
Vezi rezistenta un lucru admirabil,nu ar insemna un snobism oare sa imi descriu lucruri ce iti par admirabile?

Admirabilă este numai complexitatea problemei, nu situația în sine. Eu sunt tare curioasă din fire, de aceea eu tot vreau să știu anumite lucruri și pun multe întrebări.

O p e t h 01.05.2011 11:30:36

Am mai spus si o repet:
Citat:

În prealabil postat de O p e t h (Post 357655)
nu simt nevoia de a-mi impartasi stilul de viata in public,nu spun nimic doar in cinstea conversatiei,

Complexitatea situatiei ma defineste cel putin ca lucru interesant asa ca nu vreau sa o redau.Daca curiozitatea ta este superioara durerii mele de a reda ceea ce simt.si propriului meu orgoliu de a tine pentru mine insumi un lucru prea profund...nu conteaza,eu cred ca am vorbit prea mult si ma simt vinovat,sa revenim la stiinta vs. religie

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:43:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.