![]() |
Citat:
Pai si sunt astfel de gradinite ca cele suedeze,si la noi? Unde,aratati-mi si mie programa. Daca nu sunt atunci despre ce vorbim,despre drobul de sare? Cand s-or semnala cazuri si la noi,atunci putem purta o discutie,dar pana atunci... |
Citat:
Da sau ba,nu mi-ai raspuns la intrebare :) Sfintii,monahii si preotii s-au sustras de gradinita si scoala normala orientandu-se catre gradinite si scoli speciale? In asta consta secretul lor ? Da sau nu? |
Citat:
Raspunsul citatat de tine este ptr. Alin si ce a zis el. ** Da, au fost cazuri si la noi, dar au facut parintii scandal. Suntem in UE pana la urma. Lucrurile se misca mult mai repede decat s-au miscat in SUA. Deja au scos numele parintilor de pe buletin, deja este legea anti-discrimare in loc. Si la noi s-a introdus educatia ptr. sanatate. Momentan nu e 100% obligatorie ca in alte tari, dar exista. Au sarbatorit o zi,am uitat cum o numesc, in care fetele trebuiau sa se imbrace in baiat, iar baietii in fete. Si da, la gradinita. A fost postat cazul pe acest forum. Nu stim daca in alte gradinite s-a intamplat asta, stim doar de gradinita unde parintele a facut scandal si au incetat. Apoi, noi trebuie sa discutam doar cand se intampla? De cand asa ceva? Nu este greu de prezis ce vor sa faca, ptr. ca deja s-a intamplat in Vest si in alte tari. Sunte in UE+NATO si se pun presiuni. Stim deja ce vor sa faca, de ce sa vorbim cand deja s-a petrecut? Nu mai bine actionam din timp? o.O * Se poate reveni acum la subiect? |
Citat:
Revenind la gradinita, nemultumirea mea ca parinte in momentul de fata este ca personalul este depasit fizic si psihic de numarul de copii. O invatatoare si doua ingrijitoare la 30 de copii mi se pare cumplit. Am toata admiratia pentru aceste doamne care rezista in asemenea conditii, dar in acelasi timp este tare periculos. Au fost atatea cazuri in care copiii nesupravegheati corespunzator (din cauza mentionata mai sus) au ajuns in situatii periculoase. Un alt aspect este faptul ca racesc si se imbolnavesc destul de grav, stai cu ei mai mult pe acasa sau prin spitale, ii indopi cu medicamente la care se adauga suferinta copilului si a ta ca parinte. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Legat de Sfinți, monahi, poate îmi aduci tu mai multe exemple edificatoare ale unor Sfinți sau părinți înduhovniciți care vorbesc de educația primită la grădiniță. |
Citat:
Cred ca sunteti niste parinti destul de exagerati daca considerati racelile printre imbolnaviri grave :) (Ecaterina si Ovidiu) Stati linistiti,le va face si la scoala chiar daca omit gradinita.Ca si la orice schimbari bruste de temperatura. |
Citat:
Nu ai adus discutia acum despre scoala,dar pe alte topice altii au discutat si asta. Parerea mea este ca exagerati cu toate aceste masuri anti-gradinita,anti-vaccinare,anti-nastere cu asistenta medicala,anti-...,anti-... etc incat o sa sfarsiti dorind orase separate de omenirea de rand. De ce? Nu inteleg elitismul pe care-l emanati? Voi si copiii vostri sunteti mai speciali ca altii sau cum? Credeti ca prin masurile astea fortate veti salva omenirea de la pacat? Puteti sa omiteti sa va dati copilul la gradinita unde invata prostii(dupa parerea voastra)ca mai tarziu acesta sa aiba inclinare spre viata de pacat si sa fie pierdut,sau sa gaseasca o prietenie,un anturaj rau si sa se piarda. Tot educatia de acasa si relatia dintre tine si copil ramane de baza. Decat sa va ascundeti odraslele de restul lumii pacatoase dupa fusta mamei,mai bine le dati o educatie sclipitoare acasa,astfel incat atunci cand ies prin multime sa se vada diferenta. |
Citat:
In Anglia nu se scocheaza nimeni ca kinderii racesc si nu sunt indopati cu medicamente,caci spun ca este ceva normal, sistemul imunitar trebuie sa se dezvolte si sa se adapteze. Spun de Anglia, ca de ei stiu. Poate asa fac si alte tari. Oricum, raceala nu se trateaza cu antibiotice. |
Citat:
(nu-mi amintesc sa fi zis careva de nasterea fara asistenta, ci se vorbea despre intervetiile exagerate sau dreptul mamei de a alege cum naste. chiar si mamele din SUA,Olanda,U.K. care aleg sa nasca acasa, sunt asistate de moaste+dula.) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:51:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.