Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Am scapat de PDL, si am dat de...mafia rosie !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14908)

Adriana Cluj 09.05.2012 21:31:52

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 443153)
Da, asta m-a mirat si pe mine, cum de nu-l misca nimic de-acolo...
dar am citit niste idei in acest sens, si tind sa le dau dreptate ... fmi... bm.. si olecuta de masonerie

ei, poate si de asta nu-l misca nimeni, e intangibil...
""Mugur Isărescu este membru al Clubului de la Roma, iar în 2012 Adunarea Generală va avea loc la București, în octombrie. În 2010, membrii europeni ai Comisiei Trilaterale s-au întrunit la București, sub patronajul lui Mugur Isărescu.""
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...uvern-mondial/

TunsDiana 09.05.2012 21:36:54

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444159)

Foarte frumos si adevarat articolul, nu e bine ca nu sarbatorim ce s-ar cuveni sa sarbatorim, si preluam sarbatorile europene, prea mult lingaism!

M-a impresionat filmul despre independenta Romaniei, facut in 1912!

Adriana Cluj 09.05.2012 21:59:36

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 444338)
Foarte frumos si adevarat articolul, nu e bine ca nu sarbatorim ce s-ar cuveni sa sarbatorim, si preluam sarbatorile europene, prea mult lingaism!

M-a impresionat filmul despre independenta Romaniei, facut in 1912!

Parca mai ieri ziceam de Plevna... a pierit samanta aia de roman?

guardian knight 09.05.2012 23:06:39

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444031)
Seriosssssssssss?????? Da' de ce nu va ""sacrificati"" voi, barbatii, asa viteji sunteti? scoteti femeile la inaintare?
..............................................
Tot nu-s de acord cu teoria asta.

PS: te pomenesti ca pe barbati te-ai gandit sa-i pastrezi pentru ...rroame, sa-i asimilam si pe ei! :24:

""este atacul pe flancuri prin casatorii mixte !"". Atacam pe doua flancuri si i-am biruit pe toti! :24: :24:

Dar,de ce sa nu incerci, de ce te feresti asa ,doar o faci spre binele tarii,si e cea mai concreta dovada de patriotism !!!
Eu unul am incercat de doua ori(asta ca sa nu mai zici ,ca barbatii nu se implica !!!), si stiu cazuri cand au si reusit !!!

Cat despre rromi, ei ies din discutie, pt ca e prea periculos sa-i asimilezi...ajungi sa-ti strice materialul...si nu te mai alegi cu nimica,decat cu paguba !!! (poate facem si despre ei un subiect, separat !!!)

Si apropo, de diferenta intre sexe, cred ca totusi barbatii sunt mai usor de scos din mediul lor, decat femile, deoarece, ei sunt mai predispusi sa iasa in afara natiunii lor, sau a rasei,pe cand femeile, fiind mai casnice, sunt mai legate de limba materna, pe care vor sa o transmita copiilor lor !!!
.... deci...una din conditiile ce mi s-au pus a fost sa invat limba !!!
Tu de cate ori ai incercat ???

Adriana Cluj 09.05.2012 23:12:17

Citat:

În prealabil postat de guardian knight (Post 444373)
Dar,de ce sa nu incerci, de ce te feresti asa ,doar o faci spre binele tarii,si e cea mai concreta dovada de patriotism !!!
Eu unul am incercat de doua ori(asta ca sa nu mai zici ,ca barbatii nu se implica !!!), si stiu cazuri cand au si reusit !!!

Cat despre rromi, ei ies din discutie, pt ca e prea periculos sa-i asimilezi...ajungi sa-ti strice materialul...si nu te mai alegi cu nimica,decat cu paguba !!! (poate facem si despre ei un subiect, separat !!!)

Si apropo, de diferenta intre sexe, cred ca totusi barbatii sunt mai usor de scos din mediul lor, decat femile, deoarece, ei sunt mai predispusi sa iasa in afara natiunii lor, sau a rasei,pe cand femeile, fiind mai casnice, sunt mai legate de limba materna, pe care vor sa o transmita copiilor lor !!!
.... deci...una din conditiile ce mi s-au pus a fost sa invat limba !!!
Tu de cate ori ai incercat ???

Cred ca ai luat-o haisa!

iuliu46 10.05.2012 11:57:57

Eu nu inteleg de ce trebuie oamenii asimilati. Cred ca cel mai bine ar fi fost sa construim o tara in care sa ne simtim toti acasa.

TunsDiana 10.05.2012 13:34:20

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444376)
Cred ca ai luat-o haisa!

Bate campii bine de tot! Credeam ca glumeste dar se pare ca vorbeste serios! imi vine sa il intreb si eu daca este real.

Adriana Cluj 10.05.2012 16:59:20

Citat:

În prealabil postat de TunsDiana (Post 444477)
Bate campii bine de tot! Credeam ca glumeste dar se pare ca vorbeste serios! imi vine sa il intreb si eu daca este real.

Sub protectia anonimatului pe care il confera internetul unii, si nu e singurul caz, isi permit sa devina de-a dreptul impertinenti, triviali ca sa nu spun mai mult.
Asa este, sunt anonimi pentru noi ceilalti.
Dar pentru Dumnezeu, nu! Dumnezeu stie si vede tot.

guardian knight 10.05.2012 21:20:13

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 444527)
Sub protectia anonimatului pe care il confera internetul unii, si nu e singurul caz, isi permit sa devina de-a dreptul impertinenti, triviali ca sa nu spun mai mult.
Asa este, sunt anonimi pentru noi ceilalti.
Dar pentru Dumnezeu, nu! Dumnezeu stie si vede tot.

hai lasa-ma,dumneata esti posesoarea invincibila a bunului gust moral,in discutii pe care dealtfel,ipocrit,le provoci, singura !!!
ai un comportament marcat de labilitate,...acuma simuland pe un ton glumet si concesiv o atitudine amicala, ca peste 5 minute sa sari brusc si brutal la gatul adversarului cu coltii pregatiti pentru a-l sfasia !!!
in fine, sunt probleme personale,care nu ma privesc pe mine, pe care ar fi bine sa le clarificati,si cu ajutorul unui psiholog,eventual !
in ce ma priveste, va iert iesirile ciudate,ce se soldeaza cu atacuri la persoana, in care recidivati,dealtfel !
sper sa va rezolvati problemele de personalitate !!!
si in final, am o rugaminte : inetati sa mai comentati postarile mele ! eu oricum o sa incerc pe viitor sa va evit !
numai bine !

guardian knight 10.05.2012 21:37:57

Reichsfurer-ul ,e pregatit !!!

2 atașament(e)
Nerabdator in asteptarea momentului inscaunarii ca furer suprem al tarii , viitorul ocupant al tronului de la Cotroceni , isi exerseaza gesticulatia hipnotica...copiind,ca profesor de istorie, vechile filme ale lupului din Berchtesgaden !
Pacat ca nu ia si lectii de mimica si gestica actoriceasca ,ca si...idolul sau, de acum 70 de ani ...numai ca ai lipseste un accesoriu central : mustata a la Chaplin !!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:07:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.