![]() |
Citat:
""Mugur Isărescu este membru al Clubului de la Roma, iar în 2012 Adunarea Generală va avea loc la București, în octombrie. În 2010, membrii europeni ai Comisiei Trilaterale s-au întrunit la București, sub patronajul lui Mugur Isărescu."" http://www.razbointrucuvant.ro/recom...uvern-mondial/ |
Citat:
M-a impresionat filmul despre independenta Romaniei, facut in 1912! |
Citat:
|
Citat:
Eu unul am incercat de doua ori(asta ca sa nu mai zici ,ca barbatii nu se implica !!!), si stiu cazuri cand au si reusit !!! Cat despre rromi, ei ies din discutie, pt ca e prea periculos sa-i asimilezi...ajungi sa-ti strice materialul...si nu te mai alegi cu nimica,decat cu paguba !!! (poate facem si despre ei un subiect, separat !!!) Si apropo, de diferenta intre sexe, cred ca totusi barbatii sunt mai usor de scos din mediul lor, decat femile, deoarece, ei sunt mai predispusi sa iasa in afara natiunii lor, sau a rasei,pe cand femeile, fiind mai casnice, sunt mai legate de limba materna, pe care vor sa o transmita copiilor lor !!! .... deci...una din conditiile ce mi s-au pus a fost sa invat limba !!! Tu de cate ori ai incercat ??? |
Citat:
|
Eu nu inteleg de ce trebuie oamenii asimilati. Cred ca cel mai bine ar fi fost sa construim o tara in care sa ne simtim toti acasa.
|
Citat:
|
Citat:
Asa este, sunt anonimi pentru noi ceilalti. Dar pentru Dumnezeu, nu! Dumnezeu stie si vede tot. |
Citat:
ai un comportament marcat de labilitate,...acuma simuland pe un ton glumet si concesiv o atitudine amicala, ca peste 5 minute sa sari brusc si brutal la gatul adversarului cu coltii pregatiti pentru a-l sfasia !!! in fine, sunt probleme personale,care nu ma privesc pe mine, pe care ar fi bine sa le clarificati,si cu ajutorul unui psiholog,eventual ! in ce ma priveste, va iert iesirile ciudate,ce se soldeaza cu atacuri la persoana, in care recidivati,dealtfel ! sper sa va rezolvati problemele de personalitate !!! si in final, am o rugaminte : inetati sa mai comentati postarile mele ! eu oricum o sa incerc pe viitor sa va evit ! numai bine ! |
Reichsfurer-ul ,e pregatit !!!
2 atașament(e)
Nerabdator in asteptarea momentului inscaunarii ca furer suprem al tarii , viitorul ocupant al tronului de la Cotroceni , isi exerseaza gesticulatia hipnotica...copiind,ca profesor de istorie, vechile filme ale lupului din Berchtesgaden !
Pacat ca nu ia si lectii de mimica si gestica actoriceasca ,ca si...idolul sau, de acum 70 de ani ...numai ca ai lipseste un accesoriu central : mustata a la Chaplin !!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:07:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.