Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ajutor cu sfaturi si idei pentru a iesi din somaj!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16874)

ahilpterodactil 30.03.2016 11:58:57

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 618653)
Unii oameni sufera spre slava lui Dumnezeu, altii din pricina păcatelor proprii. Despre altii e mai, corect sa credem ca sufera spre slava lui Dumnezeu. Asa ca imi cer scuze pentu postarea anterioară.

Mai taci, babo!... Ne-ai capiat cu catehismele tale seci, ruinator de plictisitoare si agresive...
Parca esti o carte de babocatehism mecanic sau o mecanica babocatehetica ruginita...

antoniap 30.03.2016 12:05:10

Citat:

În prealabil postat de ahilpterodactil (Post 618656)
Mai taci, babo!... Ne-ai capiat cu catehismele tale seci, ruinator de plictisitoare si agresive...
Parca esti o carte de babocatehism mecanic sau o mecanica babocatehetica ruginita...

Pustiule, cine te-a invatat sa te bagi unde nu-ti fierbe oala. Am scris un sfat preluat din ,,Patericul egiptean".

ahilpterodactil 30.03.2016 12:07:45

............:)))))
Babo, nu-i momentul, bre! Are si Yasmina Paterice, stai linistita. Si cred ca le "rumega" mai bine ca matale....
Tocilaro!

antoniap 30.03.2016 12:13:54

Citat:

În prealabil postat de ahilpterodactil (Post 618658)
............:)))))
Babo, nu-i momentul, bre! Are si Yasmina Paterice, stai linistita. Si cred ca le "rumega" mai bine ca matale....
Tocilaro!

A fi in varsta nu e un defect, cum ti se pare tie. Si, daca ar fi, nu e frumos si nici crestineste sa ironizezi pe nimeni pentru asta. Ma vad silită sa-ti completez educatia, chiar daca n-o sa-ti faca placere.

DragosP 30.03.2016 12:17:02

Citat:

În prealabil postat de ahilpterodactil (Post 618656)
Mai taci, babo!...

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 618657)
Pustiule,

Ați făcut schimb de bolentine?:43:

ahilpterodactil 30.03.2016 12:27:12

Cand ti-am zis baba, nu m-am referit la varsta biologica (banuiesc ca esti mai tanara ca mine), ci la apucaturile cazute si nesuferite pe care nu te mai saturi sa le imprastii pe forum in ultima vreme.
Nu crezi ca ti-ai tras cam multa atentie in postul asta, scriind tot felul de stiri-aberatie si interpretari parano si hristionel?
Iar din cliseele tale ruginite care duhnesc a habotnicie sectara, cine te poate scoate?....
Poate Zana Maseluta, doar!

RedRose 30.03.2016 14:19:43

Ahile, fii un gentleman...invit-o pe Antonia la o bere...sa vedeti cum va pupati si va strangeti in brate dupa...:) Si asa Adrian vrea sa faca reuniune...:)

AlinB 30.03.2016 14:24:36

Citat:

În prealabil postat de ahilpterodactil (Post 618655)
Pe de alta parte, iarta-ma de cugetare, imi trecu prin minte ca parintilor tai le-o fi dor de tine si, pe acest fundal, si-or fi gasit un copil surogat, unul aflat ceva mai aproape, la indemana... Ba chiar or fi infantilizat-o nitel pe verisoara deja cam infantila, crezind ca astfel isi arata iubirea....

Mda, merita meditat la aspectul asta.

antoniap 30.03.2016 15:45:26

Citat:

În prealabil postat de RedRose (Post 618673)
Ahile, fii un gentleman...invit-o pe Antonia la o bere...sa vedeti cum va pupati si va strangeti in brate dupa...:) Si asa Adrian vrea sa faca reuniune...:)

Eu am cu cine sa beau o bere... Dar e bine ca mai destinzi atmosfera.

antoniap 30.03.2016 16:14:58

Citat:

În prealabil postat de ahilpterodactil (Post 618663)
Cand ti-am zis baba, nu m-am referit la varsta biologica (banuiesc ca esti mai tanara ca mine), ci la apucaturile cazute si nesuferite pe care nu te mai saturi sa le imprastii pe forum in ultima vreme.
Nu crezi ca ti-ai tras cam multa atentie in postul asta, scriind tot felul de stiri-aberatie si interpretari parano si hristionel?
Iar din cliseele tale ruginite care duhnesc a habotnicie sectara, cine te poate scoate?....
Poate Zana Maseluta, doar!

Acum ai zis-o. Cel mai usor este sa vedem defectele altora. Uite, si mie mi se pare ca esti prea repezit. Apoi tii minte certuri anterioare si ataci persoana, in loc sa combati ideea.

Ai dreptate ca am intrat cam mult pe forum in acest post. Despre postarile mele fiecare si-a spus parerea pe topicele respective, iar eventualele greseli au fost sancționate la timp. Atata timp cat cliseele mele corespund cu invatatura crestina nu au cum sa rugineasca.

Sper ca nu intentionezi sa faci apologia psihologiei in detrimentul ortodoxiei!

Si uite-asa, am uitat de Yasmina...

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:52:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.