dobrin7m |
19.02.2016 00:02:16 |
Citat:
În prealabil postat de AlinB
(Post 613756)
Ca de ex. te referi la ce?
Nitel marketing al unei firme obscure care s-a gandit ca poate vinde cipuri de 5$ pentru marcat animale cu 300$ pentru oameni, confundat cu realitatea?
|
ma refer la oamenii care au in ei implantat cipuri. Cumnatul meu, care traieste in Canada, merge saptamanal in America si a intalnit deseori astfel de oameni. Acestora le sunt monitorizate chiar si pulsul , si activitatea zilnica.
Citat:
Si ce ar fi rau in "cipuire" atat timp cat nu exista o lepadare de credinta?
Sigur, probleme civice, de securitate, intimitate, etc. pot fi invocate multe.
S-au trezit unii tacaniti sa invoce inclusiv cele de ordin magic.
Dar din punct de vedere religios, nu e nici o problema.
Asa cum nici daca erai obligat, in inchisoare, sa-ti tatuezi un numar, nu inseamna "lepadare".
NIci macar in contextul in care era ceruta lepadarea de credinta.
|
gresit. numarul tatuat din inchisori nu este nici departe la nivelul tehnologic al cipului. nu sufera comparatie. cipul in cauza, nu doar culege informatii din corpul tau, mergand pana la structura de ADN, ci si introduce informatie in corpul tau, prin impulsuri. nu te teme, odata cipul implantat singur vei ajunge sa te lepezi de credinta. Vei fi manipulat total. odata ca esti monitorizat, a doua ca esti si manipulat.
Citat:
Da, parca s-a dat si la noi o lege de genul ca o data pe an cel putin sa te prezinti la medicul de familie.
Hehe..se pare ca exista si binele cu forta in societatea "democratica".
Despre ce vorbesti tu in ce tara este?
|
la mine, binele din societatea democratica, a fost o hartuire sistematica de genul: ai cancer domle si basta. ca sa aflu dupa 2 ani de hartuiala a unui sistem incombatabil medical, ca e un banal fibrom. fireste la medic privat. de aia nu dau pe la domnu sistem. uite asa nu vreau sa stie domnu sistem ce glicemie am si ce puls, sau cum functioneaza ficatul meu, sau ce mai face stomacul meu.
le-am facut o vizita , domnului sistem, sa ii intreb de ce nu au vazut banalitatea? si cu un zambet larg pe fata (eu numesc pe acesti oameni ziduri zambitoare ca asa e aici lumea) a ridicat din umeri si a spus - nu stiu. haida de , zambetul ghidus al domnului sistem spunea altceva.
imi pare rau sa o spun , dar tu esti primul lepadat , inainte de a te lepada.(mintea ta a plecat pe drumul lepadarii chiar daca acuma zici ca aiurez) si nu o lua in nume de rau ci ca avertisment. cand vei ajunge acolo si vei intelege iti vei aminti de mine.
|