![]() |
Citat:
Pierderea iarăși nu este personală, deși mă afectează și pe mine să văd că minciuna reușește să treacă drept adevăr. Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
Personal eu nu am ce-i reproșa. Am avut cândva o problemă de rezolvat la Arhiepiscopie, de care nu am a mă plânge. |
Citat:
|
Cred că atât tu, cât și Dragoș, dacă ne-am afla într-un autobuz și ați vedea pe unul, fie și purtând rasă călugărească, băgând mâna în buzunarul cuiva, ați striga în gura mare, ca să-i preveniți pe toți, iar hoțul să fie făcut de rușine. Poate după aceea v-ați și ruga pentru el, însă nu cred că I-ați lăsa rezolvarea situației direct lui Dumnezeu, așa cum fac, de regulă, românii, din păcate.
|
In urmă cu cinci ore :
Cel puțin 30 de preoți din Arhiepiscopia Tomisului au venit la Poliția județeană să își arate susținerea fata de IPS Teodosie.
Înaltul ierarh vine un fiecare joi dimineață la politie pentru a da cu subsemnatul fiind cercetat de DNA sub control judiciar pentru folosire de documente false în vederea obținerii de fonduri europene în valoare de 300. 000 de euro și pentru luare de mita. Preoții sunt indignați și spun că tot ce se vehiculează despre arhiepiscopul lor este o minciună. Ca această acțiune împotriva lui aduce atingere Bisericii. IPS semnează acum pentru controlul judiciar la registratura IPJ Constanța înconjurat de preoți, fapt nemaiîntâlnit pana acum în istoria politiei. |
Citat:
|
Citat:
Suntem în autobuz eu, Ioan, Moș Neagu, tu, Copăcel, flying și mulți alții; între care și un călugăr. Vă atrag atenția că eu merg des pe traseul ăsta și îl știu pe acest „călugăr”. În plus, mi-au mai zis de el și alții; că e hoț. Ioan confirmă. Strigăm, ca să-i prevenim pe toți. Flying îmi spune: Nu judeca, pentru a nu fi judecat! Copăcel îmi dă un link către un radio obscur, de internet, unde un alt purtător de rasă se jură că cel din autobuz e demn de toată stima. Moș Neagu zice: Nu ți-au plăcut ochii lui. Lasă-l în plata Domnului, nu vezi că e călugăr? Te-a întrebat cineva ceva? îmi spui tu. Sărumâna, părinte! În cele din urmă, lumea ne va da jos din autobuz pe mine și pe Ioan, și toată lumea își va vedea de drum. |
Deci l-ai văzut tu furând. Ok, șapo!
|
Citat:
|
Când se poate încadra lejer la "bârfă", da.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:25:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.