Yasmina |
01.02.2012 01:12:00 |
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
(Post 426336)
|
Cu riscul de a ma ridiculiza toti stimatii membrii ai acestui forum,trebuie sa declar ca aveti dreptate si da,obisnuiesc sa nu omor nici macar insectele care accidental intra in spatiul meu.Am mai recunoscut asta o data,pe un topic despre uciderea altor fiinte.
Si avem paianjeni in California,de parca este crescatorie!Anul trecut,am gasit in garaj un paianjen mare,negru,deja mort...cand m-am uitat pe net sa vad carei specii ii apartinea,am intrat in fibrilatii,era o vaduva neagra,brrrr.
In Arizona aveam scorpioni...adica existau,dar multumesc,nu m-am intersectat cu ei!
Am un paharel special pe care il folosesc in caz de urgenta,pun paharelul sub insecta apoi usurel bag sub pahar o foaie de hartie,astfel insecta este usor de transportat afara,de unde apartine ea.
Este foarte simplu.
Am renuntat la carne din mai multe motive care s-au intersectat la un moment dat,nu neaparat din dragostea fata de fiintele vii.Totusi consum vietati marine...
Exact cum am spus,stilul meu de viata nu foarte activ nu necesita arderea atator calorii si metabolizeaza greu proteinele de origine animala.
|