![]() |
Oare asa sa stea lucrurile chiar, sau sa fie creionate asa doar in mintea ta? Si ce te faci cu oamenii care sunt macinati de aceasta intrebare pe toata durata vietii?
Depinde foarte mult de ce gen de om esti...iar daca ti-ai intalnit partea de la Dumnezeu nu prea mai poti fi macinat, dar in caz contrar te pot macina mai multe intrebari Citat: Doar partea asta stau sa o analizez ,despre restul...mai incolo :) uite ,eu sunt casatorita ,de 2 ani ,imi iubesc sotul foarte mult si el pe mine la fel. asta asa,de introducere. Dar ,nimeni nu poate baga mana in foc pt nimeni,eu nu stiu daca peste 5 ani ,10 ani nu-l voi insela,nu neaparat cu fapta ,cu gandul ,tot aia este . Eu nu cred ca toti oamenii care se casatoresc o fac pentru ca si-au gasit jumatatea,vorbim de acea jumatate perfecta (ca in Adam si Eva de Rebreanu )e o prostie sa zici asta.o fac pentru ca se iubesc ,pt ca simt ca nu pot sta fara acel om ,pt ca se respecta ,se inteleg bine ,etc.Si mai cred ca nu poti stii daca ti-ai gasit jumatatea ,daca nu ai cu ce sa o compari,ca sa stii ca e ceea ce ai tu nevoie.Si aici revenim la problema initiala a topicului. Cred ca intre a alege sa ai o sotie virgina si una nevirgina ,ca si in cazul barbatilor ,de altfel ,e mai bine pentru viitorul cuplu ca cei doi sa mai fi cunoscut inainte si pe altcineva.In felul acesta multe probleme viitoare vor macar pe jumatate rezolvate.Deci ,cel mai bine amandoi nevirgini.Ca daca este doar unul da si unul nu ,avem ce comenta aici pe forum ,daca sunt amandoi ,probabil ca multa vreme nu vor stii ce sa faca/cum sa faca:) si pe pe la 30 -40 ani ,in crizele specifice femeilor si barbatilor isi vor dori sa mai manance si tocana ,nu numai ciorba, si chiar daca nu o vor face ,sigur se vor gandi la asta. |
Citat:
Sincer, sexul in casatorie cred ca nu valoreaza nimic, daca sotul nu stie sa isi respecte partenera, sa o iubeasca ca pe el insusi si chiar mai mult, sa o asculte, sa o protejeze si sa se piarda in ochii ei. Nu, sexul separat de toate acestea nu are absolut nici o valoare, dar impreuna cu toate acestea capata un cu totul si cu totul alt sens. Eu personal nu m-as fi daruit cu totul inainte de casatorie si fara Binecuvantarea lui Dumnezeu, pentru ca erau relatii incomplete, le lipsea esentialul....parerea mea :1: |
raspuns
Duhovnicul este singura cale de a primi un raspuns la problema ta.Daca el va da binecuvantare,dar cu conditia ca si ea sa se spovedeasca si sa traiasca in biserica,nu vad de ce sa nu te casatoresti,mai ales daca o iubesti,nu?
|
Citat:
|
Cred ca trebuie sa discuti cu un preot- relatia cu varul...
Pacat ca unii tineri nu preiau din valorile familiei crestine - ceea ce se intampla este un atentat la bunele moravuri si asemenea practici pun in pericol familia. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:49:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.