I.Calin |
14.12.2010 19:04:57 |
Citat:
În prealabil postat de Belphegor
(Post 313210)
Nu mi-i lasa pe aia moderni caci ii ascult pe cei clasici.Daca Ozzy ala analfabet iti schimba sufletul atunci esti naivul naivilor.Asa si ceilalti pentru ca s-au drogat sunt cu Satana?Atunci stimate domn,sa nu il mai citim pe Eminescu,pe Eliade ,sa nu mai vedem un Van Gogh si asta pentru ca acestia utilizau droguri.
|
Mă bucură să văd o reacție de respingere vis-a-vis de Ozzy Osborne. Nu mi-a schimbat acest individ sufletul. Nici măcar Freddy Mercury (Queen). Dar, sincer, am încercat să-mi reprim disponibilitatea față de muzica rock, oamenii din preajma ei sunt departe de a afirma vreo valoare autentică (e drept că, încă, mai cred că unii ar putea să fie. E o slăbiciune a mea: am ascultat ceva timp cu drag acest tip de muzică. D'aia, nu iau piatra!).
NU știu cât a băut sau câte droguri a luat Eminescu, Eliade sau van Gogh, dar sigur e că nu ei îmi sunt model întru credință. Și oricum, nu cred că ai vrea să auzi părerea mea despre anumite personalități "culturale". E de rău...
P.S. Nu toți cei care se droghează sunt cu satana, îi pot favoriza, însă, hegemonia asupra vieții lor.
Doamne ajută!
|