Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Mari Duhovnici si predicile lor (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5036)
-   -   Sfintii inchisorilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4582)

AlinB 02.08.2013 10:59:19

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 528770)
:21:
Dacă eu fac o afirmație, ca observator exterior, despre un fenomen, înseamnă că aprob sau dau o șansă acelui fenomen?
Mamăă ce logică beton ai!:77:

Mai reusesti sa te miri? :)

AlinB 02.08.2013 11:00:02

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 528741)
Sunt romanca, nu mi-e rusine sa gandesc asa. Vrei sa spun ca Miscarea Legionara a fost o catastrofa? Nu pot. Am spus ca, a facut si bune si rele si repet.

Avand in vedere ce a ajuns pana la urma, asasinatele politice, etc. cred ca se poate spune asa, a inceput foarte promitator dar a esuat catastrofic.

AlinB 02.08.2013 11:02:19

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 528747)
Vad ca esti mai in tema: cine, cand, unde? Lumineaza-ne si pe noi daca stii ceva. Ca de aruncat cu vorbe goale oricine e in stare...

Tu de exemplu.
Am postat pe pagina anterioara un exemplu recent.

As putea sa mai caut, sunt sigur ca as gasi mai multe, dar nu merita timpul pierdut sa incerci sa demonstrezi unei persoane care se face ca ploua, contrariul.

Este suficient ca e evident pentru ceilalti care au o dreapta judecata.

AlinB 02.08.2013 11:04:55

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 528722)
Dragos, ia-te de mana cu AlinB, caci vad ca amandoi intrevedeti un viitor luminos miscarii legionare! Eu nu cred ca are altceva decat trecut. Dar va urez succes!

Completeaza pe topicul tau despre manipulare: manipularea prin psihologia de inversiune.

Cand esti acuzata si prinsa facand un lucru rusinos, te faci ca ploua si pe urma printr-o replica "naucitoare" plasezi vina de care esti acuzata asupra acuzatorului tau.

Pe pagina urmatoare, poti sa o iei de la capat cu propaganda, lumea a uitat deja.

Serios, e penibil.

Miha-anca 02.08.2013 15:06:23

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 528770)
:21:
Dacă eu fac o afirmație, ca observator exterior, despre un fenomen, înseamnă că aprob sau dau o șansă acelui fenomen?
Mamăă ce logică beton ai!:77:

DA, ii dai o sansa, cat timp crezi ca acel fenomen mai exista. Eu i-am infirmat existenta, ML fiind de domeniul trecutului. Asa ca vezi mataluta cine e cu logica beton aici: chiar tu!

Miha-anca 02.08.2013 15:23:27

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 528786)
Completeaza pe topicul tau despre manipulare: manipularea prin psihologia de inversiune.

Cand esti acuzata si prinsa facand un lucru rusinos, te faci ca ploua si pe urma printr-o replica "naucitoare" plasezi vina de care esti acuzata asupra acuzatorului tau.

Pe pagina urmatoare, poti sa o iei de la capat cu propaganda, lumea a uitat deja.

Serios, e penibil.

Si logica ta e de beton armat! Unde dai su unde crapa!
Dar spune-mi : de ce ti-e frica?

AlinB 02.08.2013 15:28:13

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 528846)
DA, ii dai o sansa, cat timp crezi ca acel fenomen mai exista. Eu i-am infirmat existenta, ML fiind de domeniul trecutului. Asa ca vezi mataluta cine e cu logica beton aici: chiar tu!

Nici n-am afirmat ca exista ca atare (desi exista ceva miscari/miscare pe tiparul ei si la ora actuala din ce am auzit) ci exista admiratori si cei care fac obsesiv trimiteri la el cand e vorba de "Sfintii Inchisorilor".
Tu de exemplu.

DragosP 02.08.2013 16:16:29

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 528846)

Doamna dragă! Eu spun că sunt încercări ale unora care fac apologia ml. N-am spus nicăieri că există ml. E chiar așa de greu de priceput??

Miha-anca 02.08.2013 16:17:40

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 528852)
Nici n-am afirmat ca exista ca atare (desi exista ceva miscari/miscare pe tiparul ei si la ora actuala din ce am auzit) ci exista admiratori si cei care fac obsesiv trimiteri la el cand e vorba de "Sfintii Inchisorilor".
Tu de exemplu.

Deci nu exista, dar exista! Dumnezeu sa te inteleaga!
Da, vad ca a ajuns sa fie obsesiv pentru tine: poate ne spui si de ce. De ce oare?

Dar nu te mira, caci si televiziunile au inceput sa focuseze pe acea perioada din istoria Romaniei, in care s-au comis atatea atrocitati, fara ca tortionarii sa fi fost trasi la raspundere. Este momentul sa se faca si in aceasta privinta lumina, indiferent ca le place sau nu le place unora si altora.
Si nici nu ai ce le face, celor care aduc pe tapet aceasta tema a tortionarilor, caci exista libertatea de expresie, unul dintre putinele cistiguri certe ale societatii romanesti dupa 1989.

antoniap 02.08.2013 16:57:16

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 528783)
Avand in vedere ce a ajuns pana la urma, asasinatele politice, etc. cred ca se poate spune asa, a inceput foarte promitator dar a esuat catastrofic.

Psihologia multimii! Unii se asteptau ca si Iisus sa le dea mereu gratuit paine si peste, altii credeau ca Iisus are o misiune lumeasca.

Si in cadrul Miscarii Legionare au intrat oameni cu intentii diverse si cu diverse pretentii de la ML. Sita vietii i-a cernut, insa.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:25:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.