Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

Ioana-Andreea 04.12.2009 22:44:30

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188104)
Nu e deloc șocant. A cerut Hristos sau apostolii așa ceva?
În plus, se cunoaște ziua Lui de naștere?

dc nu s-ar cunoaste?crezi ca pe vremea aia nu exista memoria?Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.
Atunci,sa nu mai ceri nici tu cadouri de ziua ta.
Probabil copiii abandonati nu isi stiu ziua de nastere,dar asta nu inseamna ca nu se bucura daca o sarbatoresc in alta zi.Ceea ce sarbatoresc conteaza.

Ioana-Andreea 04.12.2009 22:45:18

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188104)
Nu e deloc șocant. A cerut Hristos sau apostolii așa ceva?
În plus, se cunoaște ziua Lui de naștere?

Hristos nu i-a cerut nici femeii desfranate sa Ii unga parul cu mir.Si totusi...

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:50:52

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188108)
dc nu s-ar cunoaste?

Poate chiar de aia! La asta nu te-ai gândit, este?

Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.[/quote]

"Nu știu cum" și nu "știu ce", iarăși nu sunt argumente...

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188108)
Probabil copiii abandonati nu isi stiu ziua de nastere,dar asta nu inseamna ca nu se bucura daca o sarbatoresc in alta zi.Ceea ce sarbatoresc conteaza.

Tot n-ai răspuns dacă ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi. Lasă copiii abandonați, nu e cazul Domnului Iisus.

tricesimusseptimus 04.12.2009 22:51:40

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 188109)
Hristos nu i-a cerut nici femeii desfranate sa Ii unga parul cu mir.Si totusi...

Ce relevanță are în acest context?

Danut7 04.12.2009 23:04:38

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188110)
Poate chiar de aia! La asta nu te-ai gândit, este?

Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188110)
"Nu știu cum" și nu "știu ce", iarăși nu sunt argumente...

Tot n-ai răspuns dacă ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi. Lasă copiii abandonați, nu e cazul Domnului Iisus.

Tu serbeaza pe cine vrei , pe White , pe Milleristi si pe alti profeti "grandiosi"

Ioana-Andreea 04.12.2009 23:10:34

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188111)
Ce relevanță are în acest context?

are,pt ca tu ai dat ca argument faptul ca Iisus nu a zis clar sa sarbatorim Ziua Nasterii Sale.
Dar Iisus nici nu i-a cerut femeii sa-i sarute picioarele,dar a dat-o ca exemplu apostolilor,apoi.Deci Biblia iti arata ca nu trebuie sa scrie orice lucru pe care trebuie sa-l faci.
Cat despre poza aceea,am spus "nu stiu cum",pt ca ,de fapt,cautam altceva in ziua aceea,nu am fost atenta la poza,am vazut doar ca era ceva legat de miscarea soarelui la acea data.

http://www.odaiadesus.ro/inchinare.html

Ioana-Andreea 04.12.2009 23:11:47

daca oamenii nu ar stii ziua mea de nastere,nu m-ar deranja sa-mi fie serbata la alta data,presupunand ca tu nu accepti ca data Nasterii e 25 decembrie.

AndruscaCIM 04.12.2009 23:12:49

Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 188102)
Tu ai fi de acord să-ți serbezi ziua de naștere în altă zi?

Si tu chiar nu sarbatoresti Nasterea Mantuitorului???

Nu cunosti calculele facute in functie de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si contextul in care a primit vestea Proorocul Zaharia, ziua in care se intra in Sfinta Sfintelor..chiar nimic de genul asta?

Dar white nu a aflat nimic in timpul atat de indelungat acordat "studiului" sau??

Danut7 04.12.2009 23:19:37

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 188119)
Si tu chiar nu sarbatoresti Nasterea Mantuitorului???

Nu cunosti calculele facute in functie de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si contextul in care a primit vestea Proorocul Zaharia, ziua in care se intra in Sfinta Sfintelor..chiar nimic de genul asta?

Dar white nu a aflat nimic in timpul atat de indelungat acordat "studiului" sau??

probabil ca se doza cu "Praful Ingerilor" in culise atunci cand trebuia sa o faca :))

tricesimusseptimus 05.12.2009 08:53:15

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 188115)
Tu serbeaza pe cine vrei , pe White , pe Milleristi si pe alti profeti "grandiosi"

Nu-i serbez nici pe ei. Eu serbez doar ceea ce a poruncit Dumnezeu să serbez.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:58:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.