![]() |
Citat:
Atunci,sa nu mai ceri nici tu cadouri de ziua ta. Probabil copiii abandonati nu isi stiu ziua de nastere,dar asta nu inseamna ca nu se bucura daca o sarbatoresc in alta zi.Ceea ce sarbatoresc conteaza. |
Citat:
|
Citat:
Gasisem pe un site o poza in care arata ca in anul nasterii,pe 25 dec,soarele nu stiu cum se inaltase de 3 ori.[/quote] "Nu știu cum" și nu "știu ce", iarăși nu sunt argumente... Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Dar Iisus nici nu i-a cerut femeii sa-i sarute picioarele,dar a dat-o ca exemplu apostolilor,apoi.Deci Biblia iti arata ca nu trebuie sa scrie orice lucru pe care trebuie sa-l faci. Cat despre poza aceea,am spus "nu stiu cum",pt ca ,de fapt,cautam altceva in ziua aceea,nu am fost atenta la poza,am vazut doar ca era ceva legat de miscarea soarelui la acea data. http://www.odaiadesus.ro/inchinare.html |
daca oamenii nu ar stii ziua mea de nastere,nu m-ar deranja sa-mi fie serbata la alta data,presupunand ca tu nu accepti ca data Nasterii e 25 decembrie.
|
Citat:
Nu cunosti calculele facute in functie de nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si contextul in care a primit vestea Proorocul Zaharia, ziua in care se intra in Sfinta Sfintelor..chiar nimic de genul asta? Dar white nu a aflat nimic in timpul atat de indelungat acordat "studiului" sau?? |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:58:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.