Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   este un pacat sa emigrezi? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7809)

IonelS 17.08.2010 14:59:56

"Neamurile sunt lasate de Dumnezeu" Adica Dumnezeu ne-a facut romani, crestini-ortodocsi si ne-a dat si o tara, asa cum si evreilor le-a dat o tara..Cum sa dau cu piciorul la ce mi-a dat Dumnezeu ?
Nu-i rau sa vezi lumea, s-o studiezi, sa te bucuri de cele bune si frumoase, sa si muncesti, dar nu abandonand tot ce ti-a dat Dumnezeu !

zoridezi 17.08.2010 15:02:33

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 278615)
"Neamurile sunt lasate de Dumnezeu" Adica Dumnezeu ne-a facut romani, crestini-ortodocsi si ne-a dat si o tara, asa cum si evreilor le-a dat o tara..Cum sa dau cu piciorul la ce mi-a dat Dumnezeu ?
Nu-i rau sa vezi lumea, s-o studiezi, sa te bucuri de cele bune si frumoase, sa si muncesti, dar nu abandonand tot ce ti-a dat Dumnezeu !

Dumnezeu ne-a facut OAMENI, in primul rand. Daca te nasteai in alta tara nu mai tineai tu cu Romania. Think about it

IonelS 17.08.2010 15:05:28

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 278617)
Dumnezeu ne-a facut OAMENI, in primul rand. Daca te nasteai in alta tara nu mai tineai tu cu Romania. Think about it

Daca Dumnezeu ma lasa in alta tara , deci parte a altui neam, ca o dovada de iubire sau macar apreciere , asa fi tinut cu acela !

Pana una alta mare noroc pe capul meu sa ma nasc roman si crestin ortodox intr-o tara asa frumoasa!

zoridezi 17.08.2010 15:09:55

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 278619)
Pana una alta mare noroc pe capul meu sa ma nasc roman si crestin ortodox intr-o tara asa frumoasa!

Da, tara e frumoasa... pacat ca e locuita! :10:

IonelS 17.08.2010 15:17:21

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 278620)
Da, tara e frumoasa... pacat ca e locuita! :10:

Despre aceasta si discutam ! Despre rautate ! Tu ce origini ai ? Banuiesc ca nu romana.

Ca sa-ti treaca sa mai lupti romanii, pune mana pe profetii si citeste despre dainuirea carea va exista si dupa ce tu te vei duce de pe acest pamant ! CONTINUITATE LA GREU !

anita 17.08.2010 15:20:46

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 278613)
Depinde. Daca critica e constructiva, eu zic ca nu strica. Oricum, gura lumii sloboda si intotdeauna va fi asa, nu putem schimba asta.

Draga mea ,totdeauna vom gasi ceva urat sau rau la un popor.
Asa si despre romani se va gasi ceva de spus ,chiar daca e adevarat ,nu trebuie sa acceptam.
Eu nu sunt de principiul sa criticam .
Nu stiu la ce mi-ar folosi mie daca un strain vorbeste urat despre tara mea sau poporul acesta ,ce pot eu schimba.
Mie nu imi place Anglia ,de exemplu.

zoridezi 17.08.2010 15:23:52

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 278625)
Despre aceasta si discutam ! Despre rautate ! Tu ce origini ai ? Banuiesc ca nu romana.

Ca sa-ti treaca sa mai lupti romanii, pune mana pe profetii si citeste despre dainuirea carea va exista si dupa ce tu te vei duce de pe acest pamant ! CONTINUITATE LA GREU !

Nu, nu sunt romanca. Sunt urzupikatistaneza :24:

IonelS 17.08.2010 15:25:23

Vai de sufletul tau !

zoridezi 17.08.2010 15:27:11

Citat:

În prealabil postat de IonelS (Post 278634)
Vai de sufletul tau !

Mai penibil de atat poti sa fii? Doamne cata prostie! Tu chiar nu stii de gluma.

IonelS 17.08.2010 15:34:36

Cu vorbele nu te joci ! Cuvantul a creat lumea; el poate sa faca si sa desfaca destinul unui om, al unui popor,... Probabil te crezi pe terenul de joaca aici printre crestini...

Ce injuri iti ia Dumnezeu !

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:28:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.