Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dictionar vicleano-roman (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9452)

Daniel777 17.05.2010 13:10:16

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 249214)
Prietenii mei sunt toti oamenii care stiu sa fie oameni si nu cad in judecati stupide. Atat. N-aveti decat sa credeti ce vreti, restul vom vedea la judecata.
Dumnezeu stie mai bine de ce iubesc acest popor. Nu trebuie sa ma motivez in fata nimanui.

iubesti un popor,atentie,crestin ortodox.

o_tzaranca 17.05.2010 13:12:48

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 249212)
Ce raspuns vrei sa dea cand vede doar lupte pentru suprematie, dezbinari si ii este atacata credinta? De aia nu se pot mantui unii, fiindca nu vrea poporul evreu sa se converteasca la crestinism?

lupte pt.suprematie,dezbinari...la cine?ai auzit de hagana,irgun,lehi ,de ben gurion, golda meir,ariel sharon?

un sfat:un evreu raspunde la o intrebare ..cu 3 intrebari.:)

maria-luisa 17.05.2010 13:13:54

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 249217)
iubesti un popor,atentie,crestin ortodox.

Asta inseamna ca trebuie sa urasc poporul evreu sau sa-l judec?

Daniel777 17.05.2010 13:14:49

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 249221)
Asta inseamna ca trebuie sa urasc poporul evreu sau sa-l judec?

Nu,doar trebuie sa ramai in credinta in care te-ai nascut.

AndruscaCIM 17.05.2010 13:16:35

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 249214)
Prietenii mei sunt toti oamenii care stiu sa fie oameni si nu cad in judecati stupide. Atat. N-aveti decat sa credeti ce vreti, restul vom vedea la judecata.
Dumnezeu stie mai bine de ce iubesc acest popor. Nu trebuie sa ma motivez in fata nimanui.

Maria-luisa, eu cred ca tu nu cunosti toate criteriile celor care nu au o impresie atat de roz despre ei, pentru ca tu probabil ai cunoscut altceva...si cunosti, cam asta e ideea.

Eu nu urasc nici un popor, nici eu nu am probleme de astea...insa am si eu niste preferinte totusi, si la fel ca si tine nu are nici un sens sa ma justific, sau sa argumentez de ce...si cum.

Daca tu ai respecta oamenii, ai intelege ca nu prea ai ce comenta la fiecare remarca a unora vis a vis de un anumit popor, minoritate...sau orice altceva.

maria-luisa 17.05.2010 13:18:32

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 249219)
lupte pt.suprematie,dezbinari...la cine?ai auzit de hagana,irgun,lehi ,de ben gurion, golda meir,ariel sharon?

un sfat:un evreu raspunde la o intrebare ..cu 3 intrebari.:)

Draga o_tzaranca, nici un efort de-al tau nu ma va intoarce impotriva lor. multumesc pentru sfat.

Florin Liviu 17.05.2010 13:20:44

Sfat

Citat:

În prealabil postat de Daniel777 (Post 249223)
Nu,doar trebuie sa ramai in credinta in care te-ai nascut.

Si daca credinta in care v-ati nascut voi doua va obliga sa o tineti poate va ajutam la bagaje !
Romania este tara ortodoxa ! Noi doar pe Maica Domnului o cinstim !

o_tzaranca 17.05.2010 13:21:16

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 249227)
Draga o_tzaranca, nici un efort de-al tau nu ma va intoarce impotriva lor. multumesc pentru sfat.

bine draga.chiar nu meriti nici un efort.bye.

AndruscaCIM 17.05.2010 13:21:23

In plus sunt chiar hilare permanentele tale interventii, Maria-luisa...adica tu vrei sa spui ca majoritatea evreilor cand vorbesc, sau se gandesc la Crestini, se gandesc ca la ursuleti de plush, vorbesc cu respect nemasurat...si le dau lacrimile?

Sa fim seriosi, ai fi demna de luat in considerare...numai, si numai in conditia in care tot asa ai sari ca arsa la orice opinie negativa emisa de evrei la adresa crestinilor, romanilor...sau a oricarui alt popor, dar pana atunci e cam trasa-impinsa reactia ta...pe care eu o vad ca fiind extrem de Subiectiva!:79:

o_tzaranca 17.05.2010 13:23:38

si in plus e afona rau..nu stie nimic ..ii sustine si nu stie nici ea pe cine
asa ceva nu am mai vazut.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:40:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.