![]() |
Citat:
Dar ar fi amuzanta, daca n-ar fi si impertinenta, dar banuiesc ca la ei, nesimtirea si minciuna au trecut deja la virtuti, daca sunt puse in slujba nobile cauze. Oricum, eu sper ca sunt totusi eforturi de gandire, chiar daca e o gandire sugubeata si se pliaza pe niste idei preconcepute. |
Citat:
Citat:
Probabil au ceva pacate ascunse cu care se simt santajabili. Daca sunt asa martirabili cum se cred ar trebui sa fie bucurosi ca vin astfel de vremuri, sa mai dea Bisericii ceva mucenici, nu? |
Citat:
La o adica, tu te-ai lepadat deja de Biserica, nu ti-ar fi greu sa accepti ceva in loc, atat timp cat implica o credinta si cam atat, restul e la alegerea ta. |
Citat:
Si cu geocentrismul extrem la fel, el a declarat-o intr-un interviu. |
Citat:
Pai mai renunta omul la un pasaport, la un card bancar, dar la telefon si internet se ingroasa gluma. O fi Apocalipsa la usa, dar nici chiar asa. Pe urma, de unde sa afle cand vine Apocalipsa, daca nu de pe Facebook? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Care este motivul pentru care sa faca o asemenea gogomanie ? Adica : Daca ai ceva impotriva, ia decat cipul ala mic. :21: E o minciuna strigatoare la cer, adica unii oameni au ceva impotriva cipurilor si statul le intinde o mana. Hai ba ca ala mic nu-i asa de rau, ala mare e rau. Fiecare are propriile idei despre ce este sau ce nu este pecetea fiarei. Sigur unii se ascund in spatele cuvintelui parintelui X sau Y, altii se ascund in spatele dealului Patriarhiei, dar fiecare dintre noi are propriile idei. La fel si eu, dar nu vreau sa discut despre asta. Eu respect dreptul fiecaruia de a se lasa sau nu filmat, cipuit sau scanat, in aeroporturi si in afara lor, tot ce vreau e sa imi respecte si altii acelasi drept fara sa-mi spuna ca trebuie sa dovedesc cuiva ca sunt cumsecade. Poate nu sunt. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
De trecerea de la hartie la document electronic ai auzit? Doar tastezi de pe un calculator, nu dictezi la cineva, corect? Trebuie sa fi auzit. Informatia stocata electronic are anumite avantaje (si dezavantaje). Oricum pentru evidenta populatiei deja se foloseste. Principalul avantaj este ca autenticitatea ei nu poate fi compromisa atat de usor. Mult mai usor falsifici bani la o imprimanta jet, orice bani, decat sa compromiti o semnatura electronica. Stiu ca pe un potential infractor il deranjeaza teribil chestia asta. Un crestin care e supra-moral chiar fata de cerintele Statului la ora actuala, n-are de ce sa fie deranjat, decat cel mult daca ii este teama ca Statul ar putea veni impotriva principiilor sale, dar nu foarte mult, pentru ca potentialul martiraj este parte a statutului de crestin, nu-i asa? A, daca esti martir de Internet care te simti deja sfant ca n-ai pasport cu cip si card bancar, sigur ca perspectiva unui martiraj efectiv, cu foame, sange si alte alea, iti ingheata sangele in vine si incepi sa urli de frica in stanga si dreapta sperand ca poate poate nu vei ajunge acolo. Citat:
Fara doar si poate la un moment dat al doilea tip va deveni din ce in ce mai necesar. Citat:
La fel, daca tii musai sa vezi Londra sau sa lucrezi pe acolo, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca ai sa fii filmat de cateva zeci/sute de ori intr-o zi. Nu vrei? Stai acasa, nu se supara nimeni. Citat:
Citat:
|
Citat:
In rest despre delirurile tale securistoide numai de bine. Stiu, toti suntem potentiali infractori si trebuie sa dovedim ca nu suntem asa ca ne trebuie din ce in ce mai multa militie. Asta e idealul oricarui crestin. |
Eu zic sa va impacati.
Eu cred ca fiecare din voi doi are dreptatea lui. Anume, Iuliu are dreptate cand spune ca statul poate deveni din ce in ce mai abuziv, si faptul ca in continuare ni se cam asculta telefoanele si suntem din ce in ce mai supravegheati nu poate fi ceva imbucurator. Trebuie sa fim atenti ca nu cumva chestia asta sa nu degenereze si sa nu se transforme intr-un atac pe fata la drepturile fiecaruia. Pe de alta parte, si aici Alin are si el dreptatea lui, aceasta nu este in momentul de fata o problema religioasa, iar pericolul terorismului (ca de aici a plecat totul ), este un pericol real. Dupa atentatele din SUA din 2001 si cele din Marea Britanie, Spania si alte locuri, lumea s-a schimbat. Pericolul terorismului musulman este unul real si asta se vede si in tarile arabe unde se intampla ce se intampla. |
Citat:
Spovedania trebuie sa ramana o taina, asa cum prevede religia crestina, nu sa fie publica, permitand accesul oricui la tainele mele. Pai, daca ma ironizeaza la fiecare pas un alt pacatos, eu cum ma pot pocai, cum constientizez pacatul, cum lupt cu el? Nu-l ascult sau il ascult dintr-o frica lumeasca, straina de Dumnezeu. In schimb, daca ma dojeneste un preot, explicandu-mi unde si de ce am gresiti, e altceva. Pe el il ascult, caci Dumnezeu l-a pus sa faca asta. Acest fel de ascultare ni-l cere Dumnezeu. Apoi, la Dumnezeu conteaza prezentul, pocainta, modul cum arata sufletul in prezent, nu cum a fost. Astfel, pacatosii pot deveni chiar sfinti. Controlul total, in schimb, baga omul care a gresit in deznadejde, aducandu-i aminte la nesfarsit de o greseala, chiar daca omul s-a pocait. Astfel, il arunca in iad. Asta ce e, daca nu e lepadare? Una, peste alta, de ce sa-i permit lui Lucifer sa ma controleze in locul lui Hristos? |
Citat:
Cate chestii nu au trecut si trec in continuare prin procesul legislativ fara sa fie in interesul real al omului de rand? Cand s-a introdus "dosarul de sanatate", cine a reactionat? Cine a ridicat problema ca datele personale pot ajunge la societatile de asigurare iar treaba asta se poate traduce intr-o calitate mai scazuta a serviciilor la preturi mai mari? Nimeni. Singurii care au luat atitudine au fost cei cu "pecetea fiarei" si in mare parte la modul ridicol si din motive ridicole. Deci rezistenta reala nu prea exista iar singurii care incearca sa capitalizeze ceva bun (opozitia la supraveghere nejustificata serios), o fac pentru a impinge lucrurile intr-o directie tot gresita (paranoia cu tenta religios-apocaliptica si sectara). Citat:
Si infractiunile uzuale sunt adresate de aspectele discutate. |
Citat:
De aceea, si noi, crestinii si mai ales noi, romanii, avem toate sansele sa fim considerati teroristi! Fie si pentru ca avem o tara bogata! |
Eu nu sunt conspirationist in acest aspect.
Terorismul arab e o realitate si e evidenta. Nu cred ca merita discutat despre sursa ca si cum ar fi din alta parte. Cu totii stim ce probleme sunt in tarile arabe si peste tot unde traiesc arabi. |
Pentru ca s-a incetatenit ideea gresita ca terorismul a fost inventat de americani ca sa ia petrol de la arabi. Dar lucrurile nu stau chiar asa.
Poate ca americanii s-au folosit ca pretext de terorismul arab dar el este o realitate. In Libia de exemplu, cei care s-au rasculat impotriva regimului dictatorial al lui Gaddafi erau si ei tot libieni si nu s-au rasculat pentru petrol. La fel cu situatia actuala din Siria. La fel cu conflictul arabo-israelian vechi de cand lumea si unde teroristii arabi se detoneaza in autobuze sau restaurante omorand zeci de oameni. Astea NU sunt conflicte pentru petrol. Eu nu zic ca nu o juca si petrolul vreun rol dar nu se poate generaliza. |
Citat:
|
Citat:
Desigur, mai sunt diverse detalii dar per total asta este. |
Citat:
Probabil nu te-ai uitat niciodata cu atentie pe buletin. In partea de jos este un cod, facut in asa fel incat sa fie MR (Machine Readable) - adica sa fie citit de calculator. Pentru ca introducerea manuala a datelor dureaza si nu este intotduena un succes. Si da, sunt situatii in care este nevoie de asa ceva, sa se faca repede si de incredere. Ex.: aeroport, vama, filtru auto si probabil altele care nu-mi trec prin cap. Desigur, tu esti liber sa adaugi "lagar de concentrare", merge cu ce ai afisat pana acum :21: Citat:
|
Citat:
Alaska e plina de petrol si gaze naturale. Nu cred eu ca stau ei la mila arabilor. Ma rog, o fi si asta, dar pentru mine e clar ca terorismul arab e o realitate care NU trebuie exagerata ( astfel incat sa se ajunga la cipuri implantate in oameni ), dar nici minimalizata. |
Citat:
De ce sa consumi resursele de acasa cand poti sa consumi pe ale altora si in timp ce altii nu mai au, tu consumi ce ai acasa si alti au consumat deja in urma cu 20 ani? De ce sa platesti pe resursele de acasa cu 10centi mai mult la unitate, cand asta la tranzactiile dintr-un an inseamna sute de milioane si pe termen lung miliarde de $, bani care acopera si costuri pentru razboie, schimbat guverne in tari straine, cumparat politicieni locali sau intregi partide, doar din decenta si moralitate? Nu exista asa ceva in politica. Citat:
Daca nu cumpara, li se aduce o mostra acasa si atunci se vor imbulzi la cumparat. Mai ales cand sunt tinuti permanent in priza la stirile de la ora 5 cu babutze violate, cadavre gasite prin paduri si altele asemenea. |
Citat:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-25119158 Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi lucrurile astea. In occident deja exista o prigoana asupra crestinilor si va veni si aici, stai fara grija. Si asta pentru ca nimeni nu i-a spus statului sa se opreasca. Si asa dreptul tau de a gandi intr-un anumit fel si de a crede in anumite lucruri a devenit o chestie de care statul te poate deposeda. Nu mai vorbesc ca in anumite tari iti pierzi si copiii daca ii "indoctrinezi". Si ca CEDO ii va da dreptate statului, nu tie, credinta ta trebuie sa se supuna oricarei alte idei pe care statul o considera importanta. http://www.lifesitenews.com/news/eur...t-to-home-scho "“Parents may not refuse the right to education of a child on the basis of their convictions” . Adica nu poti refuza ca proprii copii sa invete despre homosexuali si alte chestii. Nu intelegeti ca nu exista teroristi arabi ? Ca daca i-am lasa naibii in pace pe oamenii aia sa traiasca asa cum vor ei, ne-ar lasa si ei sa traim asa cum vrem noi ? Ca atacurile din Siria si Egipt impotriva crestinilor sunt sustinute de occident si in special de SUA ? Ca unii s-au hotarat sa mearga in sfarsit pe repede inainte si sa termine cu "prostiile astea " pe care ti le impune crestinismul ? Sigur ca se vor gasi si atunci destui destepti ca sa-ti spuna ca nici aia nu-i o problema, ca daca nu te insemneaza pe mana sau pe cap nici un compromis nu-i destul de mare. Poti sa-ti inrobesti sufletul, doar mainile si capul sa le pastrezi neinsemnate ca asa scrie in carte. |
Citat:
Mi se pare cam ciudata treaba. Adica nu putea sa-i refuze pe alte baze? Sau au tinut musai sa genereze conflictul in cauza, fiind o componenta majora a convingerilor lor? Citat:
Chiria pe vreo 3 luni, adica. Asta da prigoana. Desi din cate stiu au niste legi anti-discriminare mult mai dure. Citat:
Citat:
Citat:
Cum se face ca tocmai in Big Brother are asa ceva ba mai mult, o educatie sexuala bazata pe abstinenta? "According to the Home School Legal Defense Association, nearly 40 homeschooling families are embroiled in legal battles with the assertive German state. HSLA reports in its September 22 E-lert that these families are facing persecution for trying to educate their children in a Christian (parallel) society without exposing them to the State’s harmful secular values, especially sex education. " Deci 40 familii. Intr-o tara cu 80 milioane de locuitori, vrei sa ne spui ca sunt doar 40 familii de crestini. Pana si ortodocsi practicanti cred ca sunt mai multi. As fi curios ce confesiune sunt cei 40. |
Citat:
Citat:
1. Ceva perfect normal, se poate intampla 2. Un indiciu pentru probleme la etajul superior Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Uite, in lumea ,,civilizata", in cazul infractorilor dovediti, cipul este considerat o solutie de succes. Asadar, nu conteaza unde este implantat, important este sa nu-l poti scoate de acolo. Sinusul este un loc ideal pentru asa ceva. Iar infractorilor nu li se cere permisiunea sa li se puna cip. http://saccsiv.wordpress.com/2010/04...n-cip-in-corp/ E normal, deci, sa-l puna acolo un medic, nu un cizmar. De unde stie medicul stomatolog sau implantolog cui sa-i puna asa ceva, raspunde singur. Exista servicii integrate, in caz ca nu stiai. Zece intrebari fara raspuns: 1. Cine a initiat proiectul de lege privind Sistemul Informatic Integrat (SII)? De ce n-a fost trecut prin parlament si s-a preferat o hotarire de guvern? 2. Ce institutii ale statului vor participa la SII, in dubla calitate de furnizor si beneficiar al informatiilor, si ce fel de informatii vor fi in troduse in baza centrala de date? 3. In sistem vor fi replicate si bazele de date ale serviciilor secrete, MApN si MI? 4. Cine face parte din Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat? 5. Ce fel de date si informatii vor fi stocate in legatura cu persoanele fizice? Dar in legatura cu persoanele juridice? 6. Informatiile din sistem pot fi vindute contra cost? 7. Dupa ce criterii va fi ales personalul (administratori de sistem, administratori de securitate, ultimii numiti chiar in textul de lege "ofiteri de securitate ai sistemului")? 8. Cine sint beneficiarii informatiilor secrete? Exista persoane care au acces la toate nivelurile de secretizare (presedinte, premier, ministri etc.)? 9. Cui se subordoneaza SII? 10. Cine controleaza SII? http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=132594 http://www.apologeticum.ro/2012/05/a...noi-toti-apoi/ Ti se pare ca in aceasta radiografie nu exista niciun corp strain? http://s23.postimg.org/59pe4eujf/scan0001.jpg Desigur, deocamdata aceasta este o solutie doar pentru infractori, nu pentru toata lumea... Insa calitatea de infractor poate fi discutabila... Implanturi cu cipuri exista, altminteri nu ar fi semnalate efectele ,,benefice " ale acestora: http://ceasulmintii.wordpress.com/20...ri-partea-iii/ |
Citat:
|
Citat:
Problema mea e ca dintr-o intelegere gresita ( parerea mea ) unii se declara mult mai deschisi fata de aceste schimbari decat ar trebui sa fie un crestin (iarasi parerea mea ) . Adica una e sa observi ca lucrurile merg intr-o anumita directie si sa le atragi atentia oamenilor, si alta e sa te transformi tu insuti in propagandistul acelei directii, sa te apuci tu sa le explici celorlalti de ce avem nevoie de ingradirea libertatilor si alte chestii. Dumnezeu are deja instalate camere peste tot, asa ca stie cat de cumsecade e fiecare dintre noi. Iar El este singurul caruia fiecare dintre noi ii datoram ceva. Eliberarea din "sclavia" in care ne tine Dumnezeu atrage dupa sine intarirea rolului statului si restrangerea libertatilor. Cu cat mai putini oameni se duc la biserica, cu atat vom avea nevoie de mai multe camere pe strada si mai multe cipuri in buletin. |
Citat:
Serios? Inseamna ca in avioanele alea care au intrat in turnurile gemene era mama. Tu spui numai prostii ma baiete. Pai daca americanii nu cumparau petrol de la arabi, arabii mureau de foame. Ca ce mancau, petrol ? Mananca tu petrol. Ca americanii au luat petrolul pe bani, nu gratis. Mai lase-ne cu prostiile tale. |
Citat:
Dar daca americanii ar fi platit pretul corect de fiecare data ? Daca in loc sa corupa guverne si sa le rastoarne pe cele care nu s-au lasat corupte ar fi platit asa cum ar trebui sa plateasca de fiecare data ? Daca s-ar fi dus acasa la ei sa-si vada de treaba ? Daca nu ar mai da spagi nici la noi si i-ar lasa pe oameni in pace ? Daca si politicienii nostri ar considera ca-s mai importanti romanii decat companii ca Chevron care le dau spaga ? Daca nu s-ar mai aseza in genunchi in fata puternicilor planetei ? |
Asa asa, pune placa cu nationalismul.
Da-i inainte cu lozincile. |
Care guverne care nu s-au lasat corupte?
Guvernul lui Saddam Husein ? Care guverne? Eu cred ca tu ai luat-o rau pe aratura. |
Citat:
Citeste si tu ce s-a petrecut de-a lungul sec XX in lumea araba. Chiar si despre Saddam. Chiar si despre Ben Laden ala. Si lasa-ma pe aratura, mergi tu pe drumul drept si larg pe care ti l-au construit astia. |
Discutia nu are nici un sens.
Dupa cum nici comparatia absolut stupida intre SUA si URSS. Daca tu vrei sa aberezi, abereaza cat te tin puterile. In rest, toate bune. |
Citat:
Stim acum ca SUA, sub pretextul luptei contra impotriva comunismului, au impus si sustinut regimuri dictatoriale, mai cunoscute fiind cele din America de Sud (Argentina, Chile, etc.). De asemenea, tot SUA a sustinut si pe extremistii musulmani, pentru ca acestia se opuneau regimurilor comuniste. De fapt ei i-au inarmat si ajutat. Se stie ca SUA, de exemplu, a sprijinit Irakul si pe Saddam in razboiul cu Iranul, de aceea Iranul are si acum resentimente fata de ei. |
Citat:
|
Citat:
Caut eu si pentru tine: "Pe data de 22 Iulie 1946, Irgun-ul (condus de Menahem Begin) detonează o bombă artizanală de 350 kg de explozibil în hotelul Regele David din Ierusalim, sediul Cartierului General britanic în Palestina mandatară, unde erau cazați mulți ofițeri britanici. Victimele atentatului au fost 91 de morți (28 britanici, 41 arabi, 17 evrei și 5 de alte naționalități) și 45 de răniți. În urma acestui atentat Regatul Unit se retrage din Palestina, returnând mandatul Organizației Națiunilor Unite. După retragerea britanică, Irgun devine un partid politic, iar Haganah e transformată în Țahal (Forțele Armate Israeliene)." |
Citat:
Daca lucrurile ar sta cum zici, ehei...omenirea ar fi mai aproape, fie si cu citiva nanometri, de Rai. Din generatiile tinere s-ar mai ridica niste Papacioc, Boca, Lacatusu, Iustin, etc. Asa cum stau lucrurile acum, gonim cu multi parseci pe secunda spre Iad. Si se pare ca e cum zic eu: omul a cazut cu mult mai jos decit animalele. Niste oi ar fi mai alerte in fata pericolului macelarului, decit noi, "cununa (de spini) a Creatiei", in fata neocomunismului global, acest sistem-zombie, mort in 1989 si pe cale sa iasa din cripta spre a face macel. Fara mina intinsa de Dumnezeu spre mantuire, acum mii de ani, omul ar fi cazut mai jos si decit demonii. Deocamdata, niste romani care tac cind cineva e agresat/jefuit in autobuz pot lua lectii de la o turma de bivoli afriacani, care gonesc leii pusi pe halit vitei. Daca am fi un popor cu coloana vertebrala (se pare cam am ramas la notocord!)a m face citeva lucruri: aruncat de la cirma tarii direct in inchisoare politicienii corupti si interlopii (bine, astia sunt termeni intersanjabili), cultivat abstinenta si castitatea indeosebi in generatia tinara, si exterminat total garnizoanele americane, in cazul in care ar fi refuzat sa plece. Unii de p-aici pe forum, poate au uitat ca trupele sovietice, alea mult hulite dupa 1989, au plecat in liniste si definitiv in 1958. Se pare ca suboamenii yankei "are here to stay". Nu-i nimic, se poate ramine si intr-un mormint. Pe vesnicie. Ah, am uitat: spalacitii prefera incinerarea. |
Revenind la actel;e biometrice, sistemul comporta numeroase erori. Nu putini lucratori din sistemul de securitate al companiilor medicale private sau client aia acestora s-au plans de serviciile extreme de precare oferite de catre operatorii medicali sub aspectul asigurarii securitatii si a confidentialitatii datelor din system. Sub avcest aspect, deosebit de sugestim mi s-a parut un articol din The Washington Post intitulat chiar "Plaga web". Trebuie subliniat faptul ca editorul sus-mentionat nu manifesta nici o obiectie referitoare la planul lui Obama imn sine de extindere a asigurarilor de sanatate pentru intreaga populatie Americana, singura chestiune pusa in discutie fiind capacitatea reala a sistemelor electronice de monitorizare de a oferi servicii de calitate in domeniul sigurantei cetateanului asigurat.
http://www.washingtonpost.com/nation...y.html?hpid=z1 |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:41:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.