Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   sa ne amuzam oleaca (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15713)

Mena59 03.11.2014 09:44:52

Of, barbatii astia...

- Tu de ce nu te-ai bărbierit? doar stii că trebuie să plecam la teatru!
- Dar m-am bărbierit.
- Când?
- Când ai început tu să te îmbraci.
:29:

Doi colegi povesteau, la munca, despre neveste:
- Nevasta-mea ma saruta de fiecare data cand vin acasa. Asta da afectiune!
- Fii serios, prietene! Se numeste investigatie!
:4:

Soțul și soția se ceartă de vreo 2 ore.
Soțul, obosit, îi zice:
- Gata, fie cum zici tu, așa vom face!
- Nu, e prea târziu, m-am răzgândit!
:33:

Mena59 03.11.2014 10:36:32

glume (doar glume!)

- Ma Ioane, vaca ta fumeaza?
- No, da' cum sa fumeze vaca?
- Atunci, ma, ti-o luat foc grajdu'
:13:

Un ardelean urca in tren, intra in compartiment si sta tacut la locul lui.
In compartiment era si un oltean. Pentru ca se plictisea, olteanul vrea sa intre in vorba:
- Pe mine ma cheama Marin...
Nici un raspuns.
- Pe mine ma cheama Marin!
Tacere... nici un raspuns.
- Pe mine ma cheama Mariiin!!
- No, apoi du-te ma, daca te cheama...nu-l mai lasa sa astepte!!
:35:

Un oltean si un ardelean (altii...) in tren.
Olteanul:
- Pe mine ma cheama Suca...
Ardeleanul:
- Pe mine nu ma cheama nimeni... numa' ma trimite...:106:

cristirg 03.11.2014 20:12:56

Un individ se vede nevoit să oprească mașina din cauza traficului blocat. Deodată, cineva îi bate în geam:
- Ce s-a întâmplat?
- Teroriștii au răpit 322 de parlamentari și cer 10 milioane de dolari răscumpărare. Altfel, amenință că îi vor stropi cu benzină și le vor da foc. Acum mergem din mașina în mașină și facem o chetă.
- Bine. Cam cât dă fiecare?
- Cam 5 litri.

Hotaraste Iliescu sa-si faca statuie.
Dupa ce aceasta e gata si este expusa in fata sediului partidului, trece, intr-o dimineata, pe acolo, un mos.
Sta mosul si se holbeaza la statuie.
Un tip: - Ce-i tataie? De ce esti nelamurit?
Mosul: - Pai, are 2 baiuri! Unul ca nu se scrie "Iliescu pentru pace" ci "Odihneasca-se in pace".
Tipul: - Pai, da` nu-i mort, inca!
Mosul: - No, ca asta-i al doilea bai!

fallen 06.11.2014 12:12:57

Duminica seara se duce dl Ponta acasa la doamna lui si ii spune :" draga mea, in seara asta te vei culca cu viitorul presedinte al Romaniei"; " pai cum, zice ea, ma duc la Sibiu sau vine dansul incoace?"

fallen 06.11.2014 14:40:12

Un betiv bea pana nu mai stie de el si se trezeste pe malul unui lac. In zare se vedea soarele ca rasare ori apune, insa el nu-si dadea seama, asa ca intreaba pe u n trecator : nu te supara, rasare soarelele sau apune ( e dimineata ori seara)? Iar acela ii raspunde : nu stiu ca nu sunt de pe aici!

tabitha 07.11.2014 09:22:24

- Părinte, dar la judecată, Dumnezeu va ține seama de realitățile în care trăim?
- Da, fiule, clar că va ține seama!
- Și atunci cum va fi judecata?
- Cred că lui Dumnezeu îi va fi suficient să se uite în istoricul browserului tău, ca să vadă cei ai căutat și ai iubit mai mult...

fallen 07.11.2014 11:18:06

Sa stiti ca si eu ma intreb de multe ori daca Dumnezeu vede tot ce scriu eu pe net :)
( ce ar fi la Judecata sa scoata ingerul pazitor un dosar, din care sa extraga niste printuri cu cele mai nenorocite si hulitoare statusuri si postari de-ale mele? Am mai scris eu odata un mail unor prieteni, si a doua zi a venit seful la mine cu printul intr-o mana si demisia mea in cealalta :))

tabitha 23.11.2014 01:15:00

Bancuri cu scoțieni

John, din Glasgow, îi cumpără soției sale, la venirea iernii, un inel foarte ieftin.
- De ce ești, dintr-o dată, așa de risipitor? îl întreabă un coleg de birou.
- Am un motiv întemeiat, colega. Acum, Liz nu va mai avea nevoie de mănuși, până la venirea primăverii!

- Să bea toată lumea! strigă un scoțian bine dispus, de cum intră în cârciumă. Când beau eu, toată lumea trebuie să bea!
Barmanul i-a servit pe toți cei prezenți. Scoțianul ridică paharul și spuse:
-Toată lumea să fie fericită! Când eu sunt fericit, toată lumea trebuie să fie fericită!
După ce-și termină paharul, omul trânti o sumă de bani pe tejghea și dădu să plece.
- Hei, strigă barmanul. Asta e numai pentru ce ați consumat dumneavoastră!
- Așa este! Când plătesc eu, toată lumea trebuie să plătească!

Yasmina 23.11.2014 06:05:56

Revoluție în domeniul fizicii ! Cercetătorii ardeleni au inventat încetinitorul de particule !

fara ofense,iubesc ardelenii :)

Yasmina 23.11.2014 06:35:29

Iliescu la Londra, se cazează la hotel. Seara sună la recepție și spune:
- Tu ti tu tu tu tu.
Recepționerul îi cere să repete:
- Tu ti tu tu tu tu.
Nedumerit, recepționerul sună la ambasada României și află ce dorea domnul fost președinte:
- Două ceaiuri la (camera) 222!

Yasmina 23.11.2014 06:47:57

Obama și Băsescu ajung în iad. De ziua Americii, Obama are dreptul să dea un telefon acasă.
Obama, bucuros, sună acasă și vorbește jumătate de oră.
- Cât costă? întreabă Obama, după ce termină de vorbit.
- 1 milion de dolari, răspunde dracul de servici.
Obama, supărat, completează un cec de 1 milion de dolari și i-l dă dracului.
De ziua României, vine rândul lui Băsescu să sune acasă. Dă Băsescu telefon și vorbește jumătate de zi,
ca să afle absolut tot ce se petrece în țară.
- Cât costă? întreabă Băsescu.
- 20 de cenți, i se răspunde.
- Doar atât? se miră Băsescu.
- Da, că dacă suni din iad în iad se consideră convorbire în rețea.

DragosP 23.11.2014 07:49:35

O glumă proastă.

Yasmina 23.11.2014 08:39:10

O fi...eu am simtul umorului prea dezvoltat!

tabitha 23.11.2014 21:07:36

amendate

10 măsuri scandaloase pe care le pregătește noul președinte Iohannis

Cine nu se spală n-are voie în autobuz;

N-ai voie să mai arunci gunoiul pe geam;

Dacă lași mașina pe avarii și n-are defecțiuni ți se confiscă mașina;

În autobuze și tramvaie nu se ascultă manele;

Nimeni nu urcă în autobuz sau metrou până nu coboară toți cei care vor să coboare;

Culorile semaforului sunt valabile și pentru bicicliști;

Nu mai ai voie să tai porcul în parcuri;

Nu mai ai voie să faci nuntă în fața blocului;

Nu poți folosi bormașina fără acordul tuturor vecinilor;

Românii trebuie să citească măcar o carte pe an.

sursa : timesnewroman.ro

Parascheva16 27.11.2014 09:18:44

mirela.t amendate
10 măsuri scandaloase pe care le pregătește noul președinte Iohannis

Cine nu se spală n-are voie în autobuz;

N-ai voie să mai arunci gunoiul pe geam;

Dacă lași mașina pe avarii și n-are defecțiuni ți se confiscă mașina;

În autobuze și tramvaie nu se ascultă manele;

Nimeni nu urcă în autobuz sau metrou până nu coboară toți cei care vor să coboare;

Culorile semaforului sunt valabile și pentru bicicliști;

Nu mai ai voie să tai porcul în parcuri;

Nu mai ai voie să faci nuntă în fața blocului;

Nu poți folosi bormașina fără acordul tuturor vecinilor;

Românii trebuie să citească măcar o carte pe an.
Autorul listei a uitat de religia in scoli. Parintii o sa trebuiasca sa ceara in scris daca vor religie, daca nu, fara ea. Da, oamenii lui Iohanis. Oamenii lui Ponta au atacat si ei religia in scoli, dar pe alta directie.

i.razvan 27.11.2014 12:14:53

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 573810)
Autorul listei a uitat de religia in scoli. Parintii o sa trebuiasca sa ceara in scris daca vor religie, daca nu, fara ea. Da, oamenii lui Iohanis. Oamenii lui Ponta au atacat si ei religia in scoli, dar pe alta directie.

Vorbesti serios? Printre initiatorii proiectului cu scosul religiei e remus cernea. Ala de nu are ce face mai serios pe la casa parintilor si se apuca sa dea tot felul de legi "verzi", cum ca delfinii sunt si ei persoane..d-astea super importante.

Nu inteleg de unde ai scos-o pe asta cu Iohannis.

Parascheva16 28.11.2014 22:16:48

Citat:

În prealabil postat de i.razvan (Post 573826)
Vorbesti serios? Printre initiatorii proiectului cu scosul religiei e remus cernea. Ala de nu are ce face mai serios pe la casa parintilor si se apuca sa dea tot felul de legi "verzi", cum ca delfinii sunt si ei persoane..d-astea super importante.

Nu inteleg de unde ai scos-o pe asta cu Iohannis.

Nu am zis Iohannis, ci oamenii lui. Cei care au fost cu el in campanie, sau care sunt acum.
O alta jivina care e de partea lui Iohannis, este Monica Macovei.

Theodore_of_Mopsuestia 28.11.2014 22:48:03

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 573928)
Nu am zis Iohannis, ci oamenii lui. Cei care au fost cu el in campanie, sau care sunt acum.
O alta jivina care e de partea lui Iohannis, este Monica Macovei.

Nu uita de Alina the Hutt...sau Slanina Ateista. Stii tu, panarama gedesista care a flatulat piesa "Evanghelistii".

Ioan_Cezar 28.11.2014 23:29:19

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 573541)
O glumă proastă.

Poate și o problemă de psihologie a emigrantului. Un mecanism de apărare, printre altele împotriva anxietății de fundal, dacă vrei... Nu știu, dau cu ipoteza, în definitiv nu-i treaba mea.
*
Și totuși, oare țara noastră de azi nu e o pregustare a iadului pentru mulți? Nu e un land al deznădejdii și smintelii? Al batjocurii și fărădelegilor?
Uite, pentru luni s-a anunțat în Capitala României (am aflat azi prin piață) o masă caldă pentru 10 000 de persoane, începînd cu ora 13, în Titan. Apoi muzică și veselie până seara. Lumea e foarte încântată de perspectivă. Ce grijă are Puterea de noi, sărmanii! Românii!...
E duh de serbare națională cu adevărat? Pare o măsură inspirată? Ajută cu ceva la demnitatea românilor și la fortificarea conștiinței naționale? Poate o fi lucru creștinesc și eu nu mă prind...
Mie mi se pare, dincolo de insulta evidentă și de sugestia negativă, foarte puternică și distructivă camuflată sub gogoașa împuțită a "darului" umilitor și dezumanizant, de ghetou, mi se pare așadar tot un lucru drăcesc, pe lângă miile de alte fapte împotriva românilor din cuprinsul țării ăsteia pe care ne sforțăm să n-o asociem cu iadul. Dar cu ce altceva? Ah, da, era să uit: cu pârnaia, cu balamucul de pe vremuri, cu sclavia, cu lumea azilului cehovian și cu gulagul, cu petrecerea fanariotă, cu Canalul și mineriadele...

Cine crezi că va veni să ia din bucate? Rromii cu "afaceri" în Ungaria-Austria-Franța-Italia-Anglia-Germania? Oamenii Puterii? Tinerii isteți din multinaționale? Organele bipede ale Caracatiței?
Nu. Vor veni românii de azi: pensionarii, profesorii, studenții, artiștii fără "șansă", șomerii, copiii românilor săraci și umiliți, așadar creștinii obișnuiți; precum și mulțime de gură-cască-fără-griji, adică ăi de s-au aranjat frumos pe spinarea proștilor, domnii și doamnele de azi (tovarășii de ieri) care îți cer să le arăți respect, să vorbești politicos, să fii zâmbitor și binecrescut, ăi de pun sume frumușele prin cutia milei și se îngrijesc de culoarea pardoselii la cavoul comandat din vreme... Oameni cumsecade, care au știut să se bucure de viață.
De viața altora....
Ei vor comenta și vor face poze. Unele poate vor apărea și pe aici, la imagini minunate, la faptele "iubirii"...
În definitiv, deși chestiunea nu are nici o treabă cu umorul (un umor de calitate foarte subțire dar și foarte costisitor ar fi fost, poate, să rămână aici), poate că Yasmina a făcut un lucru folositor că a ales să nu mai facă parte din circul înjositor numit România de azi.

Să ne amuzăm oleacă? Desigur. Că în rest o ducem bine.

Theodore_of_Mopsuestia 29.11.2014 10:57:02

Frate Ioan Cezar, splendid pamflet. Da, Romania seamana tot mai mult cu contrariul a ceea a fost, candva, si mai ales a ce ar fi trebuit sa fie.
Vorba unui prieten: "intai sa ne purificam ca popor, ca "oameni de rand", apoi sa ii eliminam definitiv pe "conducatori", in loc sa le mai oferim ciclic ocazia de a ne asupri, prin voturile noastre inertiale".

tabitha 17.12.2014 07:13:17

https://scontent-a-ord.xx.fbcdn.net/...b5&oe=553BA6FB

fallen 17.12.2014 12:08:32

Din pacate, Cocuta nu stie ca purecii se pot achizitiona si fara pisica ( de la vecini, de la tara, etc), si pot deveni chiar mai costisitori decat o pisica sanatoasa :D

ovidiu b. 01.01.2015 18:59:34

Nae Lăzărescu și Vasile Muraru: https://www.youtube.com/watch?v=V75g...=RDV75g2AeTFHA

ovidiu b. 01.01.2015 21:26:42

Horațiu Mălăele, Mircea Badea - scrisoarea: https://www.youtube.com/watch?v=-WH8QSzv81c

cristirg 15.01.2015 03:29:32

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...d1&oe=5530033F

Yasmina 15.01.2015 06:12:36

Citat:

În prealabil postat de cristirg (Post 577578)

Cam nepotrivit,nu crezi?
Imi cer scuze in numele tau pt tiganii pasnici si care isi cistiga painea cinstit!

Barsaumas 15.01.2015 08:22:29

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 577583)
Cam nepotrivit,nu crezi?
Imi cer scuze in numele tau pt tiganii pasnici si care isi cistiga painea cinstit!

Esti din ce in ce mai corecta politic. "Iubirea care imbratiseaza pe toti si toate" e parodia lui Anti la adresa credintei, poate retii asta: au spus-o/profetit-o sfintii. Fa o calatorie in Alaska, la Parintii rusi de acolo. Crede-ma, o sa iti foloseasca mult.

CristianR 15.01.2015 09:09:31

Chiar nu e amuzantă imaginea de mai sus; ea poate provoca un râs batjocoritor, doar. Însă nu este cu totul de neînțeles de ce cristirg, atât de supărat pe caricaturile la adresa creștinilor și a musulmanilor, caricaturizează el însuși, jignind un neam întreg de oameni.

Și nu, Barsaumas, asta nu înseamnă că trebuie să fim corecți politic, că nu avem voie să spunem, spre exemplu, că mulți dintre țigani fură. Noi nu învățăm de la occidentali cum să ne tratăm semenii, ci de la Hristos.

CristianR 15.01.2015 09:11:22

Voi n-aveți sau n-ați avut niciodată un prieten țigan?

forever... 15.01.2015 09:25:40

Citat:

În prealabil postat de CristianR (Post 577592)
Voi n-aveți sau n-ați avut niciodată un prieten țigan?

Eu am o fină cu astfel de origini, chiar dacă mai mici de 100% :-)

Și câte discuții nu am avut din cauza asta din partea familiei mele proprii și personale...

Fetița e foarte drăguță, aș posta și poze, dar poate nu e înțelept.

cristirg 15.01.2015 11:38:38

-a fost o gluma...
-normal ca sunt si tigani cinstiti
-m-am saturat de identificarea asta prosteasca cu Charlie,isi pun unii si la avatar poza cu eu sunt Charlie,

fallen 15.01.2015 18:19:59

Citat:

În prealabil postat de cristirg (Post 577601)
-a fost o gluma...
-normal ca sunt si tigani cinstiti
-m-am saturat de identificarea asta prosteasca cu Charlie,isi pun unii si la avatar poza cu eu sunt Charlie,

Da, chiar asa, de ce nu-si pune nimeni cu Hristos sau cu vreun sfant martir??? Nu ca ne-am putea compara vreunul cu ei, insa macar ar fi un deziderat mai nobil...

fallen 15.01.2015 18:20:36

ziceam sa ne mai amuzam...

http://www.catchy.ro/esti-pregatita-...un-copil/35949

Florinvs 17.01.2015 21:23:51

De ce ideologia comunista a dat faliment ? Pentru ca din Roma antica se stia ca "adevarul este in vin", da' sovieticii l-au cautat 70 de ani in votca si de atata si nu l-au gasit! (Pavel Bechet)

tabitha 03.02.2015 07:35:03

Traducător în 7 limbi :))

https://www.facebook.com/video.php?v...94&pnref=story

tabitha 04.02.2015 07:30:48

da, cu trenul e cel mai bine la NY

https://scontent-a-lga.xx.fbcdn.net/...d4&oe=55504A30

ovidiu b. 28.02.2015 17:27:00

Botez de polițiști ruși: https://www.youtube.com/watch?v=pUnKEgPLLZU

tabitha 07.03.2015 05:56:39

Un Rabin isi intreaba enoriasii la sinagoga:
- De ce rusii nu iubesc evreii?
Strul ii raspunde:
- Probabil pentru ca evreul nu poate bea vodca precum rusul.
Rabinul hotaraste:
- Maine aduceti fiecare cate o sticla de vodca la sinagoga, le vom turna pe toate intr-un cazan, ne asezam in jurul lui si ne invatam sa bem vodca asa ca rusii.
Strul vine acasa si-i povesteste totul Sarei, la care Sara zice:
- Daca se va turna toata vodca intr-un cazan, de ce sa cumperi tu vodca; ia o sticla goala, pune apa in ea si du-o. Iesim ieftin si nimeni n-o sa-si dea seama.
A doua zi, dupa ce toti si-au turnat sticlele de vodca in cazan, Rabinul amesteca, toarna in pahar, gusta, dupa care zice:
- Acum inteleg de ce rusii nu iubesc evreii.

Mihnea Dragomir 07.03.2015 10:05:12

La poarta unei biserici, pandind iesirea credinciosilor de la slujba in care preotul predicase atat de frumos caritatea, se aflau doi cersetori. Unul evreu, cu tichie, perciuni si accent, celalalt crestin, batand matanii in fata unui crucifix.
Care cum iesea din biserica si ii vedea pe cei doi, se apropia de cersetorul crestin si-i dadea un ban. Pana ce un credincios caruia i se facuse mila se duce la cersetorul evreu si-i spune: "omule, nu avem bani sa dam la doi cersetori. Normal ca il preferam pe cel asemenea noua. Dar tu, du-te mai degraba sambata, la sinagoga ta, si acolo se vor gasi destui sa te ajute"!

Dupa ce se indeparteaza, perciunatul ii spune dreptmaritorului: "I-auzi, mai Strul mai, cine ne invata pe noi sa facem afaceri !".

Mihnea Dragomir 14.03.2015 23:20:33

Episcopu

Pe episcopul auxiliar de München si Freising il cheama Wolfgang...Bischof. Adica... Episcopu. Mai spune cineva ca numele nu sunt predestinate ? Sau, cum spuneau stramosii nostri, "Nomen sit omen" (numele profetesc).

Imi amintesc cum, intr-o vreme, pe Ministrul Apararii din Romania il chema Vasile Militaru. Asta se intampla exact dupa ce Ministrul de Interne fusese generalul Tudor....Postelnicu.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:51:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.