![]() |
Citat:
Doar l-au ademenit cu un fotoliu intr-un palat. Si cu ceva firimituri de la osptul lor. |
Citat:
|
Citat:
Serios, conteaza adevarul, nu atat stilul in care il scriu, care stil, recunosc, e mai mult de imam care incita la Jihad. :)) |
La marea majoritate a poporul iubitor de manele politice i-a placat dezbaterea de aseara. Asta place poporului, indivizi descurcareti, cu gura mare, mincinosi versati, smecheri care ajung presedinti in mod “natural” in varf… Ponta vorbea ca o mitraliera de realizarile din ultimii ani pe care le vedem si simtim pe pielea noastra. Nici nu vreau sa aud de PSD si de Ponta, dar Iohannis a parut slab, chiar f slab.
Nu s-a discutat de nimic legat de ce vor face, dar cine vrea sa se discute “proiecte de tara”? care proiecte de tara? Iar organizarea la tv a fost de 2 bani. Iohannis cred ca pierdut mult din imagine fiind impins spre presedentie, mai bine ramanea la Sibiu, e prea simtit si fair-play pentru politica de la Bucuresti, il vor manca cu fulgi cu tot. Si totusi cred mai mult in oameni care fac ceva (Sibiu) si vorbesc mai putin. De ce nu i-am da o sansa? |
Citat:
|
Citat:
"Politica se învață, ca orice pe lumea asta. Klaus Iohannis n-a făcut politică, mai ales de Dâmbovița. Ca primar, la Sibiu, a fost un bun administrator, dar n-a trebuit să arate poporului ce mare om politic este. A știut să facă exact ce avea de făcut: să fie un bun gospodar. Acum, Klaus Iohannis a făcut pasul către politica mare. E prea puțin uns cu toate alifiile de pe Dâmbovița, așa cum e rivalul său Victor Ponta. NU are cum să fie Victor Ponta. Nici Traian Băsescu. Sau Adrian Năstase. Dar ce poate face Iohannis este ceva simplu și valabil pentru oricine: să învețe. Orice om pe lumea asta nu știe ceva, dar știe după ce a învățat. Are dreptul să NU ȘTIE, până învață. Iar Iohannis asta face acum. Învață. Și repede." continuarea aici : http://www.reportervirtual.ro/2014/1...-continua.html |
De ce este neamțul Klaus Iohannis o oportunitate istorică pentru România și Europa?
http://flaviusaureliangrozoni.wordpr...nia-si-europa/ https://flaviusaureliangrozoni.files...s_iohannis.jpg |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Mama mia, ce mai mafioti !!!! |
Dincolo de orice agitatii mai mult sau mai putin subiective, mai mult sau mai putin... interesate de diverse pozitii sociale (personale sau ale celor cu functii care ne sustin... pe functii), se contureaza realitatea... care este (vorba unui mucalit). Felicit pe cei care mizeaza pe Iohannes si ii compatimesc pe cei care cauta sa tina si cu dintii de un vis trist pentru acest neam, numai fiindca au acum ceva aparent stabil, aparent caldut... Stiu cum e, dar mie chiar nu mi-a placut, desi nu pot sa spun ca nu mi-a prins bine... Aveam timp toaaata ziulica sa intru pe net, sa citesc ce-mi place (atunci am descoperit si forumul, si manastirile si sfintii parinti)... Dupa un an am preferat sa plec, surprinzand si probabil dezamagind pe multi. Nu pentru mai multi bani am plecat, ci fiindca pe de o parte ma consideram inutil pentru banii care-i primeam, iar pe de alta nu-mi gaseam locul in mijlocul unui cuib de viespi. Le sunt recunoscator celor care m-au ajutat atunci si care probabil m-ar ajuta si-acum, desi e clar ca nu merit avand in vedere ca votez impotriva culorii lor politice. Ii respect pentru ce-au facut pentru mine, dar in farta lui Dumnezeu, macar incerc sa nu-mi fur caciula! E datoria mea sa lupt pentru cei ce vin, nu pentru mine, nu pentru acum.
|
Aflu in dimineata asta de la o buna crestina ca guvernul a anuntat aseara la TV ca scoate religia din scoli incepand cu 2015.
Pai ce sa mai inteleg ,biserica ne indeamna sa ii votam iar ei ii indeparteaza pe bietii copii de la Dumnezeu ? Vai de noi ce am ajuns! Nu degeaba zice psalmistul: "Cand sus se ridica oamenii de nimic peste tot misuna ticalosii" Dumnezeu sa ne ierte. |
Curtea Constituțională a decis că Religia nu este materie obligatorie. Nu înseamnă că va fi scoasă din școli, ci că părinții vor trebui să solicite în numele copiilor ca aceștia să studieze Religica.
|
Care din ei este cel mai cinstit și imparțial?
Aceasta-i întrebarea!.. pe care ar trebui să și-o pună orice patriot, orice ortodox, orice creștin, orice român, ocricare dintre cetățenii României:
Privind un pic în trecutul mai depărtat dar și în cel mai apropiat vă rog să vă întrebați care CREDEȚI că este cel mai cinstit și cel mai imparțial dintre cei doi candidați?.. fiindcă aceste două calități și valori sunt fundamentale și esențiale pentru funcția publică de președinte peste OAMENI! Lăsând la oparte toate atacurile electorale și jignirile și acuzele pentru care îmi cer și eu public iertare trebuie să ne supunem ca și ortodocși și creștini practicanți sau nepracticanți acestei întrebări pentru a da fiecare un răspuns deoarece asta ne cere constituția prin alegeri ca dând un vot liber, secret, universal și corect să ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul României având de răspuns înaintea Domnului și a copiilor noștrii peste 5 ani de ceea ce vom alege! Deci atunci când vă hotărâți să mergeți la vot vă rog să luați în minte această întrebare și să răspundeți prin VOT: CARE a fost și ESTE și care CREDEȚI CĂ VA FI CEL MAI CINSTIT ȘI CEL MAI IMPARȚIAL dintre: Victor Ponta și Klaus Iohannis? |
Citat:
Profesorii de filosofie,ar trebui sa predea aceasta materie !!! |
Citat:
Materia "religie" nu este nici acum materie obligatorie. Se va schimba modalitatea de a alege dacă face sau nu copilul orele respective: acum trebuie ca părintele/tutorele să solicite asta. |
Citat:
Dimpotriva ,au fost momente cand l-a inghesuit pe Ponta in corzi,si nu neaparat prin vorbarie,cat prin atitudinea lucida, rece, pragmatica,taioasa, de panzer saxon ! A fost o confruntare intre o vorbarie valaho-fanariota si forta frusta a unui panzer saxon ! |
M-am informat cam prost, se pare. Într-adevăr, nu era obligatorie nici până acum, însă pentru a nu participa la orele de Religie trebuia făcută o solicitare de către părinte. Acum solicitarea trebuie făcută pentru a participa.
|
În Legea învățământului nr. 84/1995 nu spune „obligatorie”, dar spune că Religia este „parte a trunchiului comun”:
Citat:
|
Ei, ce să-ți zic!
Maare victorie! Orice părinte normal la cap își va da seama, cred, că "religia" ca materie mărește media copchilului. Cel puțin atât, dacă nu mai mult. |
Citat:
Oricum, fiecare il vede pe al lui mai bun si mai potrivit. Eu il vad pe Ponta istet, spontan, informat, inteligent, activ, presedinte minunat! |
Trebuie să-i vedeți pe amândoi și nu fiecare pe al lui!
Citat:
Car din cei doi (luați-i pe amândoi în minte) credeți că va fi un președinte mai cinstit și mai imparțial deoarece asta prevede constituția pentru a fi garantul constituției și veghitorul la echilibrul puterilor în statul Român? Nu vă fie frică de biserică sau de armată sau de profesorii care v-au bătut ci vă rog luați-i pe amândoi în minte, în suflet și în inimă și răspundeți prin vot la întrebare ca niște oameni responsabili: Care este cel mai cinstit și cel mai imparțial dintre ei?!? (Saxonii sunt un popor nordic (englezi, nemți, ucraineni) care a plecat din vechea Dacie, dintre triburile ce au apărut în vechea Dacie și s-au dus în nord pentru că aveau credința fortificării sufletești prin răbdarea frigului!) |
Citat:
Se pare ca ateii (unii) au invatat mai bine lectia decat crestinii, ca ingerii cazuti lucreaza cu pasi mici. Mai intai au introdus acea scutire, pentru ca e evident ca tot de acolo a venit initiativa. Si cu pasul asta mic au mai facut un pas, acum e invers, cei ce vor sa faca religie aduc adeverinta. Adica nu mai e obligatorie religia. Si cine oare a avut aceasta mare nemultumire? Acelasi profesor fanatic, Emil Moise din Buzau, cel cu icoanele, din fostul grup al lui Cernea: http://www.hotnews.ro/stiri-esential...bligatorii.htm Un mic grup de 3-4 atei dicteaza de cativa ani tot ce tine de religia in tara. Fara ca si credinciosii sa aiba prea multe reactii fata de aceasta ofensiva atee. Cum oricum parintii se plangeau ca sunt prea multe ore si e ceva in plus sa aduca si o adeverinta multi copii nu vor mai face ora de religie. Ceea ce isi si doreau cei ce militau pentru asta, probabil nici nu mai e nevoie sa se chinuie sa faca urmatorul pas, scoaterea de tot a religiei. |
Cum zicea Dragos, oamenii normali la cap isi vor da seama, ca ora de religie cel putin mareste media copiilor (daca nu au vreun profesor aiurea). Dar pe undeva, deja se fac prea multe ore la scoala; ar putea sa scoate si educatia plastica si muzica deja de la inceputul liceului, sau cel putin sa se poata face ca optionale toate (fara deverinte, put si simplu cine vrea, sa si le aleaga optionale)
Asta cu religia, le era greu sa o lase cum era, sa aduca adeverinta cei care nu vor sa faca religie? Acuma o mare parte din parinti vor trebui sa aduca adeverinta pentru ca copiii lor sa FACA religia. Pai majoritatea sunt ortodocsi si altii vor ora aia pentru medie... Care le era problema daca ramanea cum a fost?! |
Acum o sa se vada cine vrea cu adevarat sa isi tina copiii la orele de religie. Eu cred ca vor fi mult mai putini decat pana acum, fie pentru ca nu i-a interesat ce invata copiii lor, pentru ca nu stiu sa completeze o cerere sau le e lene si pentru multe alte motive.
|
Citat:
Ciudat. |
Citat:
Azi am vazut pe facebook mesaj de felicitare pt sf.Ioan Gura de Aur de la cine credeti ?Iar aseara aflu ca se scoate religia din scoli. D-voastra chiar nu stiti sa apreciati oamenii? Chiar si cei care voiau sa il voteze dupa prima confruntare au fost scarbiti de tupeul lui si au renuntat sa mai mearga. E avocat ,normal ca da din gura.Dar da prost pt cum ar trebui sa vorbeasca un avocat scolit la o universitate serioasa. Poate vi se pare aratos ,stiu si eu. |
Vreau sa-i intreb si eu ceva pe sustinatorii lui Iohannis ( in special pe Theodore ) :
Credeti ca este posibil sa existe oameni liberi, oameni care gandesc cu capul lor, si care dintr-un motiv sau altul ori vor vota cu celalalt ori vor alege sa nu participe la vot ? Sau toti cei care nu participa ori se duc si il voteaza pe celalalt isi apara un scaunel caldut mai mic sau mai mare ? Multumesc |
Daca vedem cum este unul din candidati nu inseamna ca il laudam pe celalalt.
Sau ca il sustinem |
Citat:
Este adevarat, il voi vota pe Ponta. Nu am cont pe facebook si nu pun mare pret pe ce clipurile si mascariile ce apar pe internet. Nu eram hotarata100% sa votez cu el. Dar am vazut confruntarile si m-am hotarat. Asta este. Pe mine m-a convins Ponta. Pe voi, ceilalti, Iohanis. Eu suport asta si va respect la fel de mult ca si pana acum. Daca puteti, faceti si voi la fel, daca nu, nu. Nu pot sa votez cu cineva doar din spirit de turma. |
Citat:
Ponta e un ins gol pe dinauntru, umplut cu aer,un avocatel sudist care in doi ani de cand patroneaza guvernul tarii nu a reusit sa faca nimic bine pentru cetateni !!! Alo,adomitilor... Traiti mai bine de cand e Ponta la guvernare ??? Eu unul nu traiesc mai bine !!! Inafara ca a redus pretul la paine cu 50 de bani pe kg, nu a mai redus nici un pret la alimente. Dimpotriva preturile au crescut la toate alimentele si puterea sutei de lei s-a deteriorat si mai tare ,incat am ajuns ca in schimbul unei sute sa nu mai cumparam mare lucru din magazine !!! Deasemenea, totul coroborat cu o acuta lipsa de investitii si locuri de munca !!! Vrei sa te angajezi siu nu gasesti decat posturi de agent comercial,de it-ist,si de paznic de zi si de noapte,si de vanzator prin telefon !!! astea sunt maretele realizari ale carmaciului intelept !!! |
Așa.
Și? Te-ai calmat? |
Citat:
Chiar daca o meritam. Niste discutii televizate nu ma impresioneaza.Ce proiecte au prezentat candidatii ? Vorbele aruncate pe mine nu ma conving,niste insulte ,etc. Dar sa tarasti biserica in asemenea mizerii mi se pare prea mult.Au smintit tineretul ,chiar nu realizati ca multi nu vor vrea sa mai auda de biserica ? Sau nu prea sunteti credincioasa. |
Citat:
|
Citat:
Ce sa faca ei ? Sa spuna la randul lor "Rusine celor care vor merge la vot " sau "Rusine celor care voteaza marioneta tampa Iohannis " ? Asa ar trebui sa se desfasoare discutiile aici pe forum ? |
Citat:
|
Citat:
Cativa preoti, nu biserica a fost tarata in mizerie. Cei multi care nu mai vor sa stie de biserica nu erau nici inainte prea tari in credinta. Sa speram ca isi vor reveni. Citat:
Sau o afirmatie? Daca da, oare cum ti-ai dat seama? Daca e o intrebare atunci iti raspund: Eu asa zic ca sunt credincioasa. Dar cat de credincioasa sunt nu pot sa-ti spun. Sunt dupa toata puterea mea. As zice ca mai mult de atat nu pot decat daca mi-ar sporii Dumnezeu puterea. O observatie as mai avea de facut: Si in psotarea anterioara ai facut o aluzie subtila precum ca m-ar fi cucerit Ponta parandu-mi-se aratos.. In postarea aceasta ti se pare ca nu as fi credincioasa... Pe acestea le-as putea lua ca jigniri sau rautati din partea ta. Dar pt ca sunt convinsa ca mi se pare doar, o sa le trec cu vederea. |
Citat:
|
Citat:
Aici vorbim despre acuze aruncate asupra tuturor celor care aleg intr-un anumit fel. Adica "Rusine CELOR CARE VOR STA ACASA" sau "Rusine CELOR CARE IL VOR VOTA PE PONTA" inseamna ca-i acuzi pe toti cei care nu-l vor vota pe cel pe care il votezi tu. Intelegeti diferenta ? Si eu am o parere proasta despre o parte din electoratul lui Iohannis. Dar nu am spus niciodata ca toti sunt asa, cred ca sunt oameni multi care cred sincer ca neamtul va fi un conducator mai bun decat Ponta. Nu inteleg de ce partea adversa nu le ofera celor care aleg sa stea acasa sau aleg sa-l voteze pe Ponta aceeasi prezumptie. Uitati-va ce se intampla : Daca un actor isi afirma sustinerea pentru Ponta e imediat catalogat in toate felurile. Doar cei care-si afirma sustinerea pentru Iohannis sunt buni. Daca fostul presedinte Emil Constantinescu il sustine intr-un mod decent pe Ponta, e imediat scos de la naftalina sloganul cu tapul . ( e trist faptul ca acesta a fost folosit in trecut de votantii lui Ion Iliescu iar acum este reciclat de votantii "de dreapta" ). De unde vine fanatismul asta ? Ca numai noi si ai nostri suntem curati iar cei care au un alt punct de vedere sunt toti murdari ? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:22:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.