Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Tragedie fără precedent in Capitală! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18164)

crisstiann 06.11.2015 23:34:56

Stop insultelor și jignirilor aduse creștinilor ortodocși români
http://www.petitieonline.com/stop_in...rtodoci_romani

GMihai 06.11.2015 23:45:21

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 605041)

Cristiane, nu știu dacă ești cel mai potrivit ins pentru a face reclamă acestei petiții, dacă ținem cont de faptul că ultima oară ai fost banat pentru faptul că l-ai jignit și insultat pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Sau, poate, creștinii ortodocși au dreptul să-și insulte Patriarhul, dar ateii nu ?

cristiboss56 06.11.2015 23:49:03

Situația ranitilor :

O echipă de medici belgieni a evaluat starea răniților din spitalele Capitalei și a propus transferul în spitale din Olanda și Blegia, într-o primă etapă, pentru 18 bolnavi, dar o familie a refuzat transferul, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

"O echipă de medici din Belgia a vizitat toți răniții din accidentul din clubul Colectiv. După evaluare, a stabilit că, într-o primă etapă, 18 pacienți ar putea fi transferați în spitale din Olanda și Belgia, dar una dintre familii a refuzat transportul rudei lor, astfel că sâmbătă două aeronave militare ale MApN vor transporta prima nouă răniți spre trei spitale din Olanda, iar o alta, două ore mai târziu, opt pacienți către un spital militar din Belgia", a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

El a spus că, în toate cazurile, pacienții pleacă cu acordul familiei.

În Olanda pacienții vor fi internați în trei spitale, în Belgia vor fi duși toți la Spitalul Militar din Bruxelles.

Potrivit secretarului de stat, din cei nouă răniți care pleacă în Olanda, șase sunt intubați și ventilați mecanic, iar dintre cei care pleacă spre Belgia, trei sunt în aceeași stare.

De asemenea secretarul de stat în Ministerul de Interne a precizat că un alt spital civil din Belgia va analiza starea răniților din spitalele bucureștene, după care va anunța câți ar putea fi tratați în respectiva unitate sanitară.

Potrivit secretarului de stat toate datele de identificare ale pacienților au fost transmise autorităților olandeze și belgiene astfel încât formalitățile vamale să se desfășoare în bune și rapide condiții

Costurile cu transpotatul și tratamentul în Olanda și Belgia vor fi suportate integral de statul român, în baza formularului E112.

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu a precizat, vineri, că la fondul de rezervă al Guvernului există 250 de milioane de euro, iar costul unui pacient în străinătate ar fi între 100.000 și 150.000 de euro.

Premierul interimar a mai arătat că, dacă toți cei 84 de pacienți în stare gravă ar fi tratați în străinătate, România ar avea de plătit 13 - 15 milioane de euro. Selecția pacienților tratați în străinătate va fi făcută de o echipă mixtă, formată de medici din țările care și-au oferit sprijinul.

Alți trei răniți în incendiul de la Colectiv - doi de la Spitalul de Arși și unul de la Spitalul Bagdasar - au fost transferați în Israel, de o companie privată.

ovidiu b. 06.11.2015 23:49:54

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 605040)
Ce altceva sa faca DNA-ul decat show ? Sa bagam omul la beci, sa-l filmam cu catusele la maini, sa aiba gospodinele de acasa o satisfactie.

:))) .... :)))

ovidiu b. 06.11.2015 23:55:20

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 605043)
Cristiane, nu știu dacă ești cel mai potrivit ins pentru a face reclamă acestei petiții, dacă ținem cont de faptul că ultima oară ai fost banat pentru faptul că l-ai jignit și insultat pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Sau, poate, creștinii ortodocși au dreptul să-și insulte Patriarhul, dar ateii nu ?

N-ai înțeles. Acum este jignit și el...ori în cazul banarii el jignea. Se jignea tot pe el, fapt ce nu-l prea nu l-a înțeles, dar nici nu poți avea pretenții. :)

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 00:04:24

Devine tot mai evident ca unii dintre cei care participa la proteste au o problema cu credinta, restul problemelor (Patriarh, BOR, banii cultelor, ora de religie,etc) fiind doar pretexte. Trist, in 89, muncitorii timisoreni, cand au iesit in strada si au ajuns in fata Maternitatii s-au asezat toti in genunchi si au spus ,,Tatal nostru". Parcurge un drum tare trist tara asta, pe masura ce trece timpul.

GMihai 07.11.2015 00:09:21

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 605053)
Devine tot mai evident ca unii dintre cei care participa la proteste au o problema cu credinta,

Unii, Pelerinule, unii.

Unii au avut întotdeauna probleme cu credința: Zis-a cel nebun întru inima sa: "Nu este Dumnezeu!"

Dar ce probleme au ceilalți ? Ce probleme avem noi toți ?

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 00:22:13

Citat:

În prealabil postat de GMihai (Post 605055)
Unii, Pelerinule, unii.

Unii au avut întotdeauna probleme cu credința: Zis-a cel nebun întru inima sa: "Nu este Dumnezeu!"

Dar ce probleme au ceilalți ? Ce probleme avem noi toți ?

Recent am trecut pe langa un cimitir din Bucuresti unde sunt morminte si ale celor care au cazut in acele zile. Ma uitam la ce scria pe cruci, majoritatea tineri. De 25 de ani tara asta, noi toti, oameni politici, simpli cetateni, toata lumea, prin tot ce am facut, cred ca am batjocorit in ce am crezut atunci si pe ei si sacrificiul lor. Va veni timpul sa platim.

iuliu46 07.11.2015 00:22:40

Citat:

Devine tot mai evident ca unii dintre cei care participa la proteste au o problema cu credinta, restul problemelor (Patriarh, BOR, banii cultelor, ora de religie,etc) fiind doar pretexte. Trist, in 89, muncitorii timisoreni, cand au iesit in strada si au ajuns in fata Maternitatii s-au asezat toti in genunchi si au spus ,,Tatal nostru". Parcurge un drum tare trist tara asta, pe masura ce trece timpul.

Hai nu mai spune. Pai nu mai seamana cu aia de atunci ? :71:

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 00:24:56

Ba da, multi seamana.La fel de tineri, la fel de idealisti si de entuziasti.Paradoxal este foarte trist, pentru ca intr-o tara cu o memorie colectiva dreapta protestele de acum nu ar fi trebuit sa mai existe.

iuliu46 07.11.2015 00:30:29

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 605060)
Ba da, multi seamana.

Daca ne multumeste faptul ca preferatii nostri politici trag un avantaj din asta si nu vedem ca avem de-a face cu o generatie cu mentalitate totalitara, una care e gata oricand de o noua revolutie bolsevica, si mai ales daca nu intelegem ca asta e se intampla si pe plan mondial, atunci ne amagim singuri.

Fiecare poate studia Manifestul Comunist. Si pe urma uitati-va pe harta. Cine lupta astazi :

Impotriva religiei
Impotriva familiei traditionale
Impotriva statului national

E atat de simplu.

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 00:42:31

O noua revolutie bolsevica? Odata eram la Paris,intr-o iarna, in Cartierul Latin. Stateam intr-un bistro si ii ascultam pe niste tineri studenti francezi, foarte comunisti, cum pledau cu inflacarare si avant despre inceperea unei noi revolutii. Cu citate din Marx si tot tacamul. Erau foarte convinsi de utopiile lor, pregateau proteste in universitati. La Bucuresti se asternuse zapada pe crucile celor ucisi in 89.La Paris nu urma sa moara nimeni si utopiile, in dimineta aceea geroasa, se tot revarsau si pareau foarte reale. Nu erau reale, crucile sunt foarte reale.

iuliu46 07.11.2015 00:48:32

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 605064)
O noua revolutie bolsevica? Odata eram la Paris,intr-o iarna, in Cartierul Latin. Stateam intr-un bistro si ii ascultam pe niste tineri francezi, foarte comunisti, cum pledau cu inflacarare si avant despre inceperea unei noi revolutii. Cu citate din Marx si tot tacamul. Erau foarte convinsi de utopiile lor, pregateau proteste in universitati. La Bucuresti se asternuse zapada pe crucile celor ucisi in 89.

Pai ai nostri nu l-au citit pe Marx. Dar asta nu inseamna ca oamenii care i-au educat nu le-au insuflat spiritul marxist. In occident, marxismul e cool. In SUA, aia care umbla cu ban hammer in mana si interzic totul de la steaguri la statui si cuvinte, nu-s diferiti de multi tineri aflati astazi pe strazile din Romania. Asta e generatia. Inca ai nostri sunt calmi pe langa ce se intampla in alte parti. Uite-te la campania aia cu men spreading de prin New York. Asa se dreseaza o generatie...vorba unuia de la Hotnews.

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 00:57:34

Un paradox in ceea ce ma priveste: never ever nu voi rezona cu viziunea politica a Rusiei dar, in acelasi timp, niciodata nu voi inceta sa fiu un indragostit de cultura ei. Pe Dostoievski il pun in primii cinci autori care mi-au marcat viata. Cumva am reusit, din fericire, sa traiesc cu acest paradox :)

iuliu46 07.11.2015 01:05:24

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 605069)
Un paradox in ceea ce ma priveste: never ever nu voi rezona cu viziunea politica a Rusiei dar, in acelasi timp, niciodata nu voi inceta sa fiu un indragostit de cultura ei. Pe Dostoievski il pun in primii cinci autori care mi-au marcat viata. Cumva am reusit, din fericire, sa traiesc cu acest paradox :)

Nu discut despre Rusia. Eu nu am inteles niciodata de ce de fiecare data cand critici Vestul, celalalt trebuie sa aduca in discutie Rusia. Eu as fi vrut ca SUA sa fie mai crestina decat este si mai libera decat este. Ca Turnul Babel de la Bruxelles sa dispara si sa construim o altfel de Europa, unde oamenii sa fie si mai liberi decat ar fi fara aceasta constructie in tarile lor.

Uite un exemplu de la noi. Un artist - Paul Hitter, a scris o chestie. Ce au facut tinerii frumosi ? Au inceput sa scrie galeriilor sa-l interzica pe omul respectiv. Pentru ca avea un punct de vedere diferit de-al lor si un pic incorect politic.
Ne amagim daca nu intelegem ca asta e generatia. Ca asta se vrea sa fie generatia.

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 01:14:17

Vrei si tu o revolutie :) Distruge Turnul Babel mentionat de tine si se va ridica altul, cu o alta fata. Multi poate vor fi mirati dar acolo birocratia este mai crancena ca la noi.Ca o gluma: am mers odata la tara, in perioada cand nu stiu ce baroneasa de prin Vest protesta ca la noi se taie primitiv gatul la porc de sarbatori. Ma uitam la niste tarani care ajutau pe o ruda a mea sa faca exact asta. De curiozitate l-am intrebat pe unul dintre ei daca stie de noile solicitari pe care le are doamna cu pricina. S-a uitat perplex la mine si mi-a zis: ,,pai nu cred sa treaca azi pe aici, pana terminam noi" :))

iuliu46 07.11.2015 01:29:25

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 605071)
Vrei si tu o revolutie :) Distruge Turnul Babel mentionat de tine si se va ridica altul, cu o alta fata. Multi poate vor fi mirati dar acolo birocratia este mai crancena ca la noi.Ca o gluma: am mers odata la tara, in perioada cand nu stiu ce baroneasa de prin Vest protesta ca la noi se taie primitiv gatul la porc de sarbatori. Ma uitam la niste tarani care ajutau pe o ruda a mea sa faca exact asta. De curiozitate l-am intrebat pe unul dintre ei daca stie de noile solicitari pe care le are doamna cu pricina. S-a uitat perplex la mine si mi-a zis: ,,pai nu cred sa treaca azi pe aici, pana terminam noi" :))

Macar sa nu ne inchinam noi la Turnul Babel si sa intelegem ce si de ce se intampla.

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 01:38:54

Marea majoritate nu inteleg pentru ca nu-i preocupa. Exemplu clasic: cand in Parlamentul European a fost prezentat raportul lui Pier Antonio Panzeri ( cel in care se recomanda recunoasterea casatoriilor LGBT) stiti cum au votat ai nostrii? Majoritatea sunt botezati in credinta stramoseasca. 21 au votat pentru (nici un ungur) cinci impotriva ( dintre care 2 unguri), cinci au lipsit si unul s-a abtinut. Cei care au votat pentru vin cam din toate partidele si sunt nume foarte cunoscute printre ei. Am dat doar un exemplu. Te asigur ca pe majoritatea ii vei vedea la anul pe liste electorale. Pana atunci tin lectii de morala. Stati linistiti, cum se vota pe vremea lu' impuscatu' era joaca de copii fata de ce fac ai nostrii trimisi pe acolo :)

ovidiu b. 07.11.2015 01:39:20

Citat:

Parcurge un drum tare trist tara asta, pe masura ce trece timpul.

Slavă Domnului! Poate așa ne vom trezi la realitate. Poate așa vom învăța să să facem mai mult și să vorbim mai puțin.

Eu, personal, le dau dreptate celor care au fost nemulțumiți de lipsa prezenței unui ierarh sau a preoților la locul accidentului. A fost o tragedie, nu un accident banal. Oamenii care sufereau aveau nevoie de mângâiere sufletească, de un cuvânt. Nu aveau nevoie de defilări, de spectacol sau de slujbe, ci de un simplu "Tatăl nostru". Și era îndreptățită prezența preoților acolo - suntem un popor majoritar ortodox. Pe de altă parte, cei nemulțumiți nu știu că pompierii de la ISU au un preot care îi însoțește la cazurile mai grave și că în acea seară de vineri a fost prezent și un preot ortodox (dar nu a fost suficient - ce să facă un preot la atâția oameni?). Apoi, nimeni nu i-a observat pe părinții de la Radu Vodă. Însă, ei au fost duminica. Ori tragedia a avut loc vineri noaptea. Degeaba tot încercăm noi să dregem busuiocul (că Biserica i-a pomenit și-i pomenește, că parohiile celor decedați/accindetați și-au făcut datoria, că veniți voi la Biserică), am cam dat-o în bară. Și puțini vor să recunoască acest lucru. Acei omeni aveau nevoie de o mângâiere duhovnicească (răniți, părinți, prieteni, medici, asistente, pompieri) - imediat după accident sau măcar a doua zi.

Un creștin pleacă urechea la cel care îl prigonește și spune "Doamne, pentru păcatele mele acesta mă prigonește" sau "Doamne, oare nu-mi vorbești prin acești oameni?". Să fie "întâmplătoare" această prigoană? Știu, este mai ușor să-ți justifici greșeala decât s-o recunoști. Sau este mai ușor să areți cu degetul că nu sunt decât unii care habar nu au cine este Dumnezeu sau că au creierele spălate. Însă, vina o purtăm noi că acei oameni nu-L cunosc pe Hristos. Dureros este că sunt preoți care fac jocul acestor tineri frumoși și nu știu să învețe din greșelile altora. Păcat, miroase fariseism când tot încercăm să ne justificăm greșelile. Păcat că nu învățăm să ne vedem greșelile din ograda noastră. Nu înțeleg de ce ne tot mirăm că acei copii frumoși aruncă cu pietre în Biserică. Ei nu sunt altceva decât rodul vieții noatre, iar alți conducători de țară nu merităm. Slavă Domnului că Patriarhul si-a trezit și și-a cerut iertare. Astfel înțeleg eu de ce și-a cerut iertare.

Apoi, niciodată nu am să mă pot compara cu acel tânăr care, deși a reușit să iasă din club, a pierit salvându-i pe alții. Eu unul nu știu dacă în acele momente aș fi procedat la fel. Iată ce lecție am primit. Și cel mai probabil, nu era unul care mergea prea des la biserică. :)

iuliu46 07.11.2015 02:16:40

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&fref=nf

ovidiu b. 07.11.2015 02:22:19

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 605078)

Mărturistori! Nu internauți ca noi. :)

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 02:38:01

http://adevarul.ro/news/eveniment/pr...5c6/index.html

Aceea imagine o gasiti si pe la mijlocul articolului de mai sus. Povestea pare putin mai..complicata :)

iuliu46 07.11.2015 02:48:57

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 605080)
http://adevarul.ro/news/eveniment/pr...5c6/index.html

Aceea imagine o gasiti si pe la mijlocul articolului de mai sus. Povestea pare putin mai..complicata :)

E posibil sa fie si cum scrie in ziar. Nu stiu. Personal nu am deloc incredere in ziare dar nu bag mana in foc nici pentru omul ala.

Eu personal m-as fi retras, nu ramaneam sa fiu "marturisitor". Nu cred ca se pune problema asa, daca vezi ca oamenii nu te primesc, te retragi, conform spuselor Mantuitorului. Altfel devii un "marturisitor" iehovist. :)

DragosP 07.11.2015 08:34:33

https://www.facebook.com/viorica.rob...2534751982435/

"Plecați de aicea"... Oare unde și când am mai auzit eu chestia asta? Spusă nu unor oameni ci chiar Domnului? :39:
Nimic nou sub soare, nu?

AlinB 07.11.2015 10:01:22

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 605040)
Ce altceva sa faca DNA-ul decat show ? Sa bagam omul la beci, sa-l filmam cu catusele la maini, sa aiba gospodinele de acasa o satisfactie.

Macar daca le-ar face ceva in final.
Iau mai putin decat unul care fura o gaina cat despre recuperarea prejudiciului...

AlinB 07.11.2015 10:03:27

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 605041)

Semnaturi "Transformarea "Catedralei Mantuirii Neamului" in "Spitalul Neamului"",

http://www.petitieonline.net/petitie/25993158/semnaturi

6000

E drept ca astia au un avans de cateva zile dar totusi...

Unde sunt aia 80% ortodocsi?

AlinB 07.11.2015 10:09:10

Citat:

Ba da, multi seamana.La fel de tineri, la fel de idealisti si de entuziasti.Paradoxal este foarte trist, pentru ca intr-o tara cu o memorie colectiva dreapta protestele de acum nu ar fi trebuit sa mai existe.

Sa fim seriosi. Oare nu era aceeasi situatie si inainte sa se intample tragedia?
Acum e vorba de impulsul unor evenimente cu incarcatura emotionala.

Nu exista cine stie ce parghii pentru o schimbare semnificativa si ce e mai rau, nu exista un instrment de masurare a schimbarii REALE.

Pai era la stiri ca atunci cand erau protestele in toi, un primar a fost prins luand mita.
Il durea pe el la basca de proteste.

Cam asa e cu toti care sunt la conducere.
Acum mimeaza teama si implicarea, le dau pe moment ce vor si asteapta elanul sa expire.

Pe alocuri se mai folosesc de ei pentru a-si promova propria agenda.
Ioha a scapat de Ponta, unul care probabil era deja in programa DNA a iesit din scena, satanistii si-au pus in miscare agenda antiortodoxa - nimic nou, zero schimbare reala.

AlinB 07.11.2015 10:10:25

Citat:

Nu exista asa ceva. E dovedit :)
De ce crezi ca istoria se repeta?

AlinB 07.11.2015 10:14:03

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 605070)
Nu discut despre Rusia. Eu nu am inteles niciodata de ce de fiecare data cand critici Vestul, celalalt trebuie sa aduca in discutie Rusia. Eu as fi vrut ca SUA sa fie mai crestina decat este si mai libera decat este. Ca Turnul Babel de la Bruxelles sa dispara si sa construim o altfel de Europa, unde oamenii sa fie si mai liberi decat ar fi fara aceasta constructie in tarile lor.

Uite un exemplu de la noi. Un artist - Paul Hitter, a scris o chestie. Ce au facut tinerii frumosi ? Au inceput sa scrie galeriilor sa-l interzica pe omul respectiv. Pentru ca avea un punct de vedere diferit de-al lor si un pic incorect politic.
Ne amagim daca nu intelegem ca asta e generatia. Ca asta se vrea sa fie generatia.

Hahaha, omul a inventat notiunea de "Hipsteriada"
Si cu o poza f. sugestiva:

https://www.facebook.com/photo.php?f...5193986&type=3

iuliu46 07.11.2015 10:51:52

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 605085)
Semnaturi "Transformarea "Catedralei Mantuirii Neamului" in "Spitalul Neamului"",

http://www.petitieonline.net/petitie/25993158/semnaturi

6000

E drept ca astia au un avans de cateva zile dar totusi...

Unde sunt aia 80% ortodocsi?

Eu nu am semnat niciodata vreo petitie din asta si nici nu sfatuiesc pe nimeni sa o faca. In primul rand ca pot semna de 100 de ori daca vreau. In al doilea rand nu le citeste nimeni. Si in al treilea rand, unele sunt facute la misto, semnate de un ateu sau un grup de atei si folosesc ca hartie de prins muste crestine fara busola - Cum cred ca a fost cea cu botezul presedintelui si mai circula una acum cu "interzicerea muzicii rock ".
Dupa care si le pun tot ei pe pagini - ia uite ba ce vor sa interzica astia.

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 605088)
Hahaha, omul a inventat notiunea de "Hipsteriada"
Si cu o poza f. sugestiva:

https://www.facebook.com/photo.php?f...5193986&type=3

Eu am dat intamplator de cazul asta pe Facebook, scrisese un prieten de-al meu pe un topic unde unii se certau - ca de ce il promoveaza pe asta, ca a intinat idealurile revolutiei samd. Scrisoarea aia a lui e chiar interesanta, pare a fi descrierea perfecta a unei generatii.

cristiboss56 07.11.2015 12:02:49

Club Colectiv: Încă un rănit a decedat; bilanțul morților a ajuns la 35

Un rănit în incendiul din clubul Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat sâmbătă dimineața, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale. Numărul celor decedați în urma incendiului din club Colectiv se ridică astfel la 35, după ce alți doi pacienți au murit, sâmbătă dimineață, la Spitalul de Arși din Capitală.

UPDATE ORA 11.50 Stănculea (Spitalul de Arși): Doi bărbați au decedat, opt pacienți — în stare critică, alți doi — în stare gravă

Doi pacienți internați la Spitalul de Arși, în urma incendiului din clubul Colectiv, au decedat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, a declarat purtătorul de cuvânt Adrian Stănculea, adăugând că, în unitatea medicală, mai sunt opt pacienți în stare critică, iar alți doi bolnavi sunt în stare gravă.

"Avem doi pacienți decedați azi noapte, în urma accidentului de la Colectiv. (...) Doi bărbați. Erau în stare critică. Din cauza arsurilor și a arsurilor de căi aeriene. Unul dintre cei decedați avea o suprafață de 75% din corp afectată de arsuri, iar în cazul celuilalt era vorba de o suprafață de 50%", a precizat Adrian Stănculea, care este și șeful secției de terapie intensivă.

El a mai precizat că unul dintre cei doi pacienți urma să fie transportat în Israel, în urmă cu două zile, dar s-a renunțat la transfer, deoarece rănitul era în stare prea gravă pentru efectuarea drumului. Stănculea a menționat că un alt pacient, aflat în stare gravă, a fost transportat la un spital din străinătate, în cursul nopții trecute, de către o echipă de medici belgieni. Purtătorul de cuvânt a mai precizat că nu știe să mai existe pacienți care ar putea fi transferați în străinătate, dar, în cazul în care vor exista astfel de cazuri, le va fi oferit tot sprijinul.

"Mai sunt opt pacienți în stare critică. Mai sunt doi bolnavi în stare gravă. (...) (Prognosticul rămâne, n.r.) foarte foarte rezervat la cei în stare critică", a adăugat Adrian Stănculea.

El a mai spus că în cursul zilei de astăzi va mai fi efectuată o operație la unul dintre pacienții aflați în stare critică.

Directorul medical al Spitalului de Arși, Cristian Nițescu, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES că unul dintre pacienți a decedat la ora 3,50, iar celălalt la 7,35.

De asemenea, un alt rănit în incendiul din clubul Colectiv, internat la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat sâmbătă dimineața, au declarat, pentru AGERPRES, surse medicale. Astfel, bilanțul persoanelor decedate în urma incendiului din Club Colectiv a ajuns la 35.

Pelerin spre Rasarit 07.11.2015 12:57:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 605086)
Cam asa e cu toti care sunt la conducere.Acum mimeaza teama si implicarea, le dau pe moment ce vor si asteapta elanul sa expire.

Deja se intimpla asta.Si totusi... https://m.youtube.com/?#/watch?v=H42w9QVuFJE :)

iuliu46 07.11.2015 13:05:44

Parintele Necula e conspirationist ! :1:

"E lipsă de bun simț totală și asta spun, nu este întâmplător niciun strigăt din stradă. E vizibil că avem de-a face cu un marxism cultural extrem de periculos îndreptat împotriva Bisericii. La nivelul preoților cred că o să urmeze mult mai multă rugăciune."

http://www.agerpres.ro/social/2015/1...ajuta-13-37-57

The Willful One 07.11.2015 13:36:25

Orice om de bun simt, nespalat pe creier de gunoaiele lui Weishaupt si Marx, este "conspirationist". Pentru ca vede.

cristiboss56 07.11.2015 13:39:27

Citat:

În prealabil postat de the willful one (Post 605097)
orice om de bun simt, nespalat pe creier de gunoaiele lui weishaupt si marx, este "conspirationist". Pentru ca vede.

vede , aude , gândeste si vorbeste :)

cristiboss56 07.11.2015 15:55:40

Încă un pacient internat la Spitalul de Arși a murit sâmbătă, a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al instituției, Cristian Nițescu. În total, numărul pacienților decedați în urma incendiului din Club Colectiv a a ajuns la 39.

UPDATE ORA 15.29 Club Colectiv: Încă un pacient internat la Spitalul de Arși a decedat; bilanțul morților a urcat la 39

Încă un pacient internat la Spitalul de Arși a murit sâmbătă, a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al instituției, Cristian Nițescu.

Potrivit acestuia, decesul a survenit la ora 14,50.

La Spitalul de Arși din Capitală mai muriseră alți doi pacienți în cursul dimineții de sâmbătă.

În total, numărul pacienților decedați în urma incendiului din Club Colectiv a a ajuns la 39.

Șapte răniți au decedat, în cursul zilei de sâmbătă, cinci dintre aceștia la spitale din România, iar doi, după ce au fost transferați în Olanda.

Un număr de 107 persoane sunt spitalizate, dintre care 48 sunt în stare gravă și critică, potrivit declarațiilor de sâmbătă ale premierului interimar Sorin Cîmpeanu.*

iuliu46 07.11.2015 19:06:06

Conspirationist rau. :)
http://ziarullumina.ro/editorial-dia...ul-106802.html

P.S: Cred ca Parintele Necula ar trebui sa fie mai zgarcit in declaratii. Acum am citit alta, ca vrea sa se duca la nu stiu ce concert rock. In ritmul asta, in curand il depaseste pe Cardinalul ala austriac - o sa-i cheme pe astia sa faca lansari in catedrala. :1:

The Willful One 07.11.2015 19:38:59

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 605111)
Conspirationist rau. :)
http://ziarullumina.ro/editorial-dia...ul-106802.html

P.S: Cred ca Parintele Necula ar trebui sa fie mai zgarcit in declaratii. Acum am citit alta, ca vrea sa se duca la nu stiu ce concert rock. In ritmul asta, in curand il depaseste pe Cardinalul ala austriac - o sa-i cheme pe astia sa faca lansari in catedrala. :1:

Sper sa nu il egaleze, totusi, pe neocardinalul Schonborn. Am incredere ca parintele Necula este altfel.
BTW, stii ca Mortification canta rock crestin? O piesa se cheama "Liberal mediocrity". E misto sa asisti la o lansare de asa ceva. Fie si intr-o catedrala.

sofiaiuga 07.11.2015 19:41:00

halowee o sarbatoare satanica cu sacrificii umane..copiii

https://www.youtube.com/watch?v=ADuLb4wHOT0
spune un tinar care a fost in miezul problemei cind era copil

sofiaiuga 07.11.2015 19:55:54

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 603864)

si totusi a nu analiza aceasta tragedie si a nu trage concluzii este foarte daunator pt.tinerii ramasi si care probabil vor mai frecventa cluburi de noapte.Sa nu uitam ca DUMNEZEU a spus 'IN CE TE VOI GASI IN ACEEA TE VOI JUDECA'...deci daca esti la distractie in ziua de VINERI ,cind IISUS HRISTOS A MURIT PT.TINE IN CHI NURI GROAZNICE in loc sa postesti si sa te rogi ..atunci ...atunci ..trageti voi concluzia...

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:16:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.