![]() |
Doamne ajuta!
|
Citat:
in plus fata cred ca esti una dintre putinele persoanele de aici care nu cunoaste notiunea de respect. scuteste-ma! sia sta nu-i respect. pentru ca nu pot sa nutresc asa ceva fata de tine. |
ok. si acum ca am glumit cu anca... stie cineva niste "bancuri ortodoxe"?
|
nu stiu e a fost acolo......nu ma pronunt.....e dificil de analizat....in fine.....totusi preotul respectiv...nu terminase teologia...:dontgetit:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Corogeanu a fost azi la proces.... Pretinde ca este nevinovat!
|
INTR-ADEVAR NU E VINOVAT DE ucidere ,DAR CRED CA E VINOCVAT DE PACATUL NEASCULTARII SI DECI DE mindrie ,RADACINA TUTUROR RELELOR,fapt pt care Dumnezeu i-a lasat acest pacat pe cap ca sa se smereasca.Dar pe o oaie ratacita stiu ca Dumnezeu ocauta sa o readuca in staul ,iar nu sa o infunde cu totul asa cum a facut BOR.
|
Citat:
|
:)De neascultare poate fi invinuit,dar de crima??? Care slujitor al lui Hristos doreste sa ucida.Doar vrajmasul este capabil de asa ceva. Sa nu osandim sluga altuia,ca sa nu gresim.Doamne ajuta!
|
Citat:
Dar fapta ramane in fata oamenilor, ca si in fata lui Dumnezeu. Si, cu intentie sau fara, va da intai socoteala in fata oamenilor (Justitie). Asta pentru ca nu suntem un stat teocratic. Iar daca totusi vor gresi oamenii, va fi rasplatit in viata de apoi... |
Mirean, vreau sa iti explic ceva. Atunci cand ai aflat ca Negroponte este PREOT macar asa din respect pentru HARUL care l-a primit la HIROTONIE nu te-ai gandit ca, poate judeca mai bine decat tine?? Nu trebuie sa imi raspnuzi..dar macar gandeste-te. Si inca ceva eu nu am scris aici nici un cuvnat dar vreau sa iti fac o marturisire: cunosc personal aproape TOATE per. in cauza. SI TOTUSI ma TEM sa judec.. Frate, daca au gresit sau NU, numai Dzeu stie judecata noastra Nu este ca a Lui Dzeu. Personal consider ca ai transformat aceasta mica disputa intr-un duel cu Negroponte:) Te rog mult (fara te simti jignit) mai mediteaza, oare ai ajuns la inaltimea lui duhovniceasca de a discerne lucrurile? A lui Negroponte sau a multur alti duhovnici. Iti recomand cu caldura cartea Pr Savatie Bastovoi, De ce bat clopotele la Tanacu. Acolo e ADEVARUL! ;)
|
Inainte de vantul acesta de "libertate" (cu l mic) din vest la noi in tara clerici erau judecati de clerici iar mirenii de mireni. Eu cred ca preotii ar trebui sa raspunda doar in fata sinodului si noi nu am avea ce sa mai comentam.
Armata este singura care isi mai pastreaza aceasta practica justa zic eu. |
mirean,spune tu CU CE ARMA A FACUT CRIMA,ca de foame nu moare nimeni nici in 10 zile!
|
Citat:
|
Citat:
Imi cer iertare, dar nu pot respecta eticheta, ci omul, preotul. Apoi sa stii ca nu judec pe nimeni. Totusi Sf. Sinod l-a condamnat pe Corogeanu! Si vin altii sa ii ia aprarea. Hmmmm...miroase a neascultare? Sau sa fie pucioasa mandriei? Eu indemn la ascultare de deciziile Sf. Sinod, nu m-am facut judecator. Nu ma compar cu nimeni dpv duhovnicesc. Sunt cel mai slab. Cred totusi ca pot discerne ce este bine si ce este rau prin prisma faptelor. Si asta nu ma face judecator ci dpoar utilizator al creierului! |
Citat:
Eu stiu ca: a renuntat la scoala, a fost internat pentru boli psihice, nu are studii de specialitate (teologice). In acelasi timp ma intreb: cum a fost preotit (nu indeplineste conditii canonice - nici studii, nici sanatate), cum a ajuns din basarabia la Ep. Tomisului, cum de mai este preot din moment ce nu face ascultare de Sf. Sinod? |
Eu nu cred ca maicile si preotul de la Tanacu se fac vinovati de ucidere. Au facut greseli, ca neascultare, ca greseala de a-si asuma un bolnav diagnosticat cu schizofrenie, fara parinte/tutore, ca au imobilizat-o pe fata, ca nu au dus-o imediat la spital inapoi, etc. Dar aici presa a facut cel mai mult rau, ca de obicei. Si chestiunea cu doza letala de adrenalina este reala, a fost recunoscut chiar in primele zile atunci.
Pe de alta parte, ambulanta niciodata, dar niciodata, nu pleaca cu un mort, ci doar cu un pacient viu. Daca se constata decesul, se anunta politia. Ori cum se face ca Irina a fost luata cu ambulanta si decesul a survenit initial in drum spre spital, pentru ca ulterior, sa se spuna ca era deja moarta cand a venit ambulanta. Imi cer iertare, nu am timp sa parcurg intreg topicul, poate deja s-au mai spus aceste lucruri... |
Citat:
|
http://savatie.trei.ro/despre.htm
Aici. Insa nu ma mira ca a fost internat la sanatoriu avand un tata ateu convins si impartasindu-i ideile...pana cand trosc! incepe sa gandeasca si sa se comporte altfel. |
Citat:
Daca te loveste masina si mori in drum spere spital e vina medicilor? |
Citat:
|
Citat:
|
Stii tu Mirean..nici macar nu iti voi raspunde la provocare:)
Domnul si Maicuta Domnului sa te aibe in paza in toate zilele vietii tale. |
Citat:
|
Sunt ispite fratilor, toata lumea care marturiseste curat este prigonita de dusmani vazuti sau nevazuti
|
Eheiiii Mirean, daca un PREOT nu te-a putut "convinge" in 38 de file cat are acest topic...eu nici atat nu o voi putea face. Eu nu stiu nimic, sunt o prosta fara scoala,o lenesa, o barfitoare, o mancacioasa, lenesa, mincinoasa, desfranata, mandra.. nimica bun nu am..deci ce discutie poti avea tu cu un astfel de specimen ca mine? Atata doar ca vazand inversunarea ta de ati mentine pozitia..am inceput sa ma intreb; oare acest Mirean nu e cumva un vazator si are puterea de a discerne lucrurile? Nu cumva are capacitatea de a vedea problema cu ochii duhonivesti? oare nu cumva gresesc eu? pentru ca imi spunea un sfant parinte asa: jenica..daca spui odata, spui de doua ori si vezi ca nu esti ascultata..atunci DIN SMERENIE chair daca ai dreptate TACI! ca sa vorbeasca Insusi Hristos in inima celui ce nu vrea sa asculte.. Cat despre tanacu, frate, ceea ce tu Nu ai vazut dar eu AM vazut, sunt lacrimile de durere ce au curs pe obrajii IPS Ioachim episcop al husilor... deci sa nu vorbim de cele date la televizor...
O intrebare mai am: oare sfantul apostol Pavel ce era Inainte de a fi APOSTOL?? ...vezi tu cum schimba harul pe om.."probabil" acelasi HAR l-a schimbat si pe Pr. Savatie:) ma iarta, am fost obraznica dar sincer ma doare ca nu vezi cum te indrepti spre...prin osandire... |
guasar, de ce te intristeszi? oare nu stii ca apostolii si mucenitele au fost din tagma, desfrnatilor, hulitorilor, criminalilor? Unde intra Hristos..fuge patima, boala..
Iubeste-l pe pr savatie ca si pana acum..pe raspunderea mea:D Doamne iarta-mi mandria, ...gunoi sunt. |
Citat:
|
Marilena, sfintii s-au laudat mai ales in slabiciunile si neputintele lor decat in slava si haruri. Un om ce a fost capabil sa scrie "A iubi inseamna a ierta" nu poate fi decat un "Nebun" de atata IUBIRE. Nu conteaza ce a fost ci ceea ce ESTE ACUM! raiul e plin de pacatosi pocaiti iar iadul de farisei mandri..acolo voi merge si eu, rugati-va pentru mine.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ma iarta eu nu voi mai posta NIMIC. jenica |
Citat:
http://vietile-sfintilor.crestinortodox.ro/module.php?catid=105&item=698&module=newsannounce |
"Așa cum pentru tru*pul omului sunt absolut necesare și cele dulci și cele acre, chiar și păpădia cea amară (fiecare are propriile sale substanțe hrănitoare și vitamine), tot astfel este și pentru Trupul Bisericii. Toți sunt ab*solut necesari. Unul completează caracterul celuilalt și toți suntem datori să suportăm nu numai caracterul celuilalt, ci și slăbiciunile pe care le are ca om." - Pr. Paisie Aghioritul
|
Citat:
|
Citat:
Zic sa citesti un comunicat oficial al Sf. Sinod.... http://vietile-sfintilor.crestinortodox.ro/module.php?catid=105&item=698&m odule=newsannounce |
Un raspuns pe masura, la o intrebare retorica!
|
???:(DECI IN CARE CEATA TE NUMERI?VII CU NOI IN CEATA PACATOSILOR NEBUNI SAU FOSTI NEBUNI PENTRU CREDINTA CEA IN HRISTOS,ORI RAMAI CU INTELEPTII?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:20:38. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.