Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Un mod ciudat de rugaciune la penticostali !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5103)

Maranatha 09.12.2009 23:48:59

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 189656)
Foarte de acord, exact asa gandesc si eu...cica ne acuza pe noi pentru respectul acordat Sfintilor, iar ei fac cruci in care nu cred din respect fata de oameni!!!

Fatarnicie si superficialitate...ori crezi in ceva ori nu, si de aceea nici nu se pune problema sa intru in case de adunare in care nici macar nu se face Semnul Crucii...sa renunt la semnul Crucii pentru respectul fata de sectari!!!!

Cand o buciuma Adam am sa renunt eu la ceva din Credinta cea Adevarata in favoarea respectului fata de sectanti....invers stiu ei de ce renunta la erezie pentru Biserica Adevarata...e de inteles!:3:

Sefu, ia iexplica matale in ce consta fapta ca iti faci cruce cu propria mina.
Ce imbold te mina?
Sa vedem cu ce te deosebesti de un nemernic de sectant.

Maranatha 09.12.2009 23:54:51

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 189605)
ai curaj sa-ti faci cruce in fata pastorilor?

in ce ar consta acel curaj .
Crezi ca sta cineva sa te pindeasca sa verifice daca faci matanii,rugaciuni , incantatii , sa te verifice la doctrina ,dogme , sa te bage in sedinte de comitet etc?

N-am nimic impotriva ca tu iti faci cruce daca asa simti .
Dar te intreb ,ai facut-o ca asa ti-a venit de prima data sau asa ai invatat sau ai apucat?

Cautati nod in papura la forme ,care nu le cere Dumnezeu ,ci cei care vor sa impuna autoritatea lor.

Doriana 10.12.2009 08:44:31

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 189656)
Fatarnicie si superficialitate...ori crezi in ceva ori nu, si de aceea nici nu se pune problema sa intru in case de adunare in care nici macar nu se face Semnul Crucii...sa renunt la semnul Crucii pentru respectul fata de sectari!!!!

Lasa ca a fost Altul care a renuntat la cerul intreg, s-a botezat ca un pacatos care se pocaia de pacate, fara sa fi facut vreodata pacat,si a murit pe cruce ca un talhar de rand, de dragul sectarilor si al neprihanitilor de ortodocsi. Pentru tine si botezul Lui ar fi fatarnicie. Nu avea motiv sa-l faca; nu avea motiv sa manance cu vamesii si curvele; fatarnicii vremii ziceau, ca si tine, ca nu se cade sa se intineze. Dar a facut-o pentru ca ii iubea.

Nu poti sa intelegi ca cineva poate face ceva din dragoste? De exemplu, noi nu facem pomeni; insa, daca cineva ne cere ajutorul la toate pregatirile si sarmalele, ajutam. Nu mancam de pomana, dar ajutam omul , caci ii e greu si oricum o va face si fara noi, dar se va chinui mai mult. Si nu e nimic fatarnic in asta. Se numeste sacrificiu; sa calci pe mandria , comoditatea si orgoliul tau de dragul altuia. Pana la pacat, desigur...

anaana71 10.12.2009 09:42:16

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 189414)
Ar trebui sa cinstiti crucea despre care scrie si in V.T.
Se vede ca nu reprezentati un pericol pentru demoni ,nu ati avut ocazia sa va atace si sa fie nevoie sa va inchinati.

pai demonii sunt cu ei, stau ciorchine, deci n-au cum sa se inchine:23:

anaana71 10.12.2009 09:49:43

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 189433)
Draga sora, ai grija la oamenii astia ca sunt plin de venin, nu le raspunde provocarilor.

ei saracii n-au nimic, diavolul din ei vorbeste. ar trebui sa ne rugam pentru ei si poate asa ar putea avea pace sufleteasca si nu ar mai bantui pe aici.:5: am tinut sa fac aceasta remarca pentru ca nu lor le raspundem la provocari si celui cu coada :78:

Doriana 10.12.2009 09:52:29

Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?

anaana71 10.12.2009 10:00:49

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 189430)
In mandria voastra nu puteti accepta ca exista sfinti.
Am incheiat.
Sa va lumineze Dumnezeu ,mai ales pe cei care ati plecat de la ortodoxie si v-ati botezat la sectanti.

pai trice n-a plecat de la ortodoxie, adica a fost botezat ortodox, dar n-a prea avut de-aface cu ortodoxia, decat ca multi altii care cred ca sunt ortodosci, si asa cum zice si geo, in loc de sarbatorirea Nasterii Dommnului sarbatoresc "taierea porcului" :78:

anaana71 10.12.2009 10:06:17

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189721)
Ano, chiar ca ai luat locul Andruscai. Ea s-a facut fata serioasa si scrie mesaje cu substanta, dar tu parca te crezi la "Cronica carcotasilor." Chiar nu poti da mai mult?

eu iti scriu doar mesaje pe care sa le intelegi, nu pot sa scriu mai mult de atat ca n-ai intelege. asta e. pana nu esti convinsa "cum ma cred si parca unde as fi" in locul tau m-as abtine. imi stii parerea despre sectari si ar trebui sa propovaduiesti la tine in iad, de mine nu se prinde erezia. uite ca mi-am facut cruce. :25:
Andrusca era si este fata serioasa si iubire fata de Dumnezeu, ma gandesc tu o sa reusesti sa te faci serioasa? nu-mi raspunde, raspunde-ti tie. :58:

Doriana 10.12.2009 10:12:54

Raspund, ca sunt pe forum. Deci eu nu pot intelege mai mult, asa ca tu imi scrii pe inteles. Ok, ce ar trebui sa inteleg din mesajele tale? Ca ele nu spun nimic concret, doar batjocuri fara dovezi , un fel de tra-la-la ce rai sunteti voi...

anaana71 10.12.2009 10:23:29

fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu :107: nu am ce discuta in fata unor aberatii si a unor blasfemii. scurt pe doi. in momentul in care ai sa citesti despre ortodoxie, TOT, nu ideile desantate ale demonilor vostri, exista sanse de discutie, pana atunci n-ai decat sa intelegi ce "tra-la-la" vrei tu. ti-am spus, de mine nu se lipeste erezia. dar diavolul din tine asta nu sta linistit, pana nu-si scuipa aberatiile, nu poate dormi. nu esti obligata sa raspunzi, chiar daca esti pe forum, dar cum ziceam... ala cu coada nu poate sta cu mana-n san. si ca sa nu mai lungesc vorba prea mult, si sa te citez "ignora-ma", lasa-ma langa Dumnezeu. :8:

Doriana 10.12.2009 10:29:39

mda...am inteles...insa nu pretinde sa fii ignorata atat timp cat ataci , desi inteleg ca ti-ar conveni doar sa arunci vorbe aiurea fara sa zica nimeni nimic. Daca tot zici nu ai ce discuta, nu mai discuta si gata.

tricesimusquintus 10.12.2009 11:24:48

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 189736)
fiecare intelege dupa puteri. in fata secatrilor asta e raspunsul meu :107: nu am ce discuta in fata unor aberatii si a unor blasfemii. scurt pe doi. in momentul in care ai sa citesti despre ortodoxie, TOT, nu ideile desantate ale demonilor vostri, exista sanse de discutie, pana atunci n-ai decat sa intelegi ce "tra-la-la" vrei tu. ti-am spus, de mine nu se lipeste erezia. dar diavolul din tine asta nu sta linistit, pana nu-si scuipa aberatiile, nu poate dormi. nu esti obligata sa raspunzi, chiar daca esti pe forum, dar cum ziceam... ala cu coada nu poate sta cu mana-n san. si ca sa nu mai lungesc vorba prea mult, si sa te citez "ignora-ma", lasa-ma langa Dumnezeu. :8:

Cine folosește un limbaj ca cel de mai sus, legănându-se ușurel în iluzia că e "lângă Dumnezeu" are toate șansele de a lupta - vorba lui Gamaliel- împotriva lui Dumnezeu. Smintindu-i ca bonus și pe ortodocșii adevărați.

anaana71 10.12.2009 11:30:46

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 189753)
Cine folosește un limbaj ca cel de mai sus, legănându-se ușurel în iluzia că e "lângă Dumnezeu" are toate șansele de a lupta - vorba lui Gamaliel- împotriva lui Dumnezeu. Smintindu-i ca bonus și pe ortodocșii adevărați.

vezi, eu " nu ma cred". ultima propozitie ai vrea sa fie asa cum zici, da nu-i. :66: nu ti-a reusit. sorry.

tricesimusquintus 10.12.2009 11:46:19

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 189754)
vezi, eu " nu ma cred". ultima propozitie ai vrea sa fie asa cum zici, da nu-i. :66: nu ti-a reusit. sorry.

Nu te crezi, dar ai impresia că ești imună la erezie. Sancta simplicitas!

anaana71 10.12.2009 12:02:15

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 189760)
Nu te crezi, dar ai impresia că ești imună la erezie. Sancta simplicitas!

nici macar impresia nu o am. cand ortodocsii de pe forum se vor sminti la cele ce am scris si vor deveni adventisiti si penticostali, atunci am sa te cred. pana atunci .... "Pares cum paribus facillime congregantur" :10:

tricesimusquintus 10.12.2009 12:11:01

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 189766)
nici macar impresia nu o am.

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 189736)
ti-am spus, de mine nu se lipeste erezia.

no comment.

anaana71 10.12.2009 12:13:49

Citat:

În prealabil postat de tricesimusquintus (Post 189767)
no comment.

asa e cel mai bine. ai ales varianta corecta.:67:

Ioana-Andreea 10.12.2009 12:49:16

Citat:

În prealabil postat de Maranatha (Post 189683)
in ce ar consta acel curaj .
Crezi ca sta cineva sa te pindeasca sa verifice daca faci matanii,rugaciuni , incantatii , sa te verifice la doctrina ,dogme , sa te bage in sedinte de comitet etc?

N-am nimic impotriva ca tu iti faci cruce daca asa simti .
Dar te intreb ,ai facut-o ca asa ti-a venit de prima data sau asa ai invatat sau ai apucat?

Cautati nod in papura la forme ,care nu le cere Dumnezeu ,ci cei care vor sa impuna autoritatea lor.

Adica daca iti faci cruce si pastorul te vede,iti zice "asa,foarte bine"?Nu cred.
Normal ca prima data cand o faci afli de undeva,doar nu esti clarvazator.Dar,dupa aceea,simti sa o faci.

Doriana 10.12.2009 13:10:09

Pastorul nu e politzai. Stie ca omul are liber arbitru. Nu e ca la voi : nu ai voie aia ca te smintesti, nu ai voie aialalta ca parasesti singura biserica adevarata. Nu e asa speriat. Stie ca singurul lucru care il desparte pe om de Dumnezeu e pacatul. Si , da, daca ne vede ca pacatuim ne atrage atentia, vine la noi acasa eventual , daca e mai grav. Dar semnul crucii nu e pacat. E doar o miscare a mainii. Ca altii il considera magic, asta ii priveste.

AndruscaCIM 10.12.2009 13:47:20

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189703)
Lasa ca a fost Altul care a renuntat la cerul intreg, s-a botezat ca un pacatos care se pocaia de pacate, fara sa fi facut vreodata pacat,si a murit pe cruce ca un talhar de rand, de dragul sectarilor si al neprihanitilor de ortodocsi. Pentru tine si botezul Lui ar fi fatarnicie. Nu avea motiv sa-l faca; nu avea motiv sa manance cu vamesii si curvele; fatarnicii vremii ziceau, ca si tine, ca nu se cade sa se intineze. Dar a facut-o pentru ca ii iubea.

Nu poti sa intelegi ca cineva poate face ceva din dragoste? De exemplu, noi nu facem pomeni; insa, daca cineva ne cere ajutorul la toate pregatirile si sarmalele, ajutam. Nu mancam de pomana, dar ajutam omul , caci ii e greu si oricum o va face si fara noi, dar se va chinui mai mult. Si nu e nimic fatarnic in asta. Se numeste sacrificiu; sa calci pe mandria , comoditatea si orgoliul tau de dragul altuia. Pana la pacat, desigur...

Ceee vorbesti tu acolo mai fata, pentru sectari si ortodocsi??? De ce iti plasezi secta inaintea Bisericii Adevarate, iti cam scapa nu??? Nu te poti abtine?!!

Mantuitorul s-a jertfit pe Cruce pentru pacatele intregii lumi si pentru mantuirea noastra...acum 2000 de ani si toata lumea stie asta, iar noi Ortocosii suntem cei care pastrat Cuvantul lui Dumnezeu nestirbit...voi sectele nu aveti nicio legatura, nu te mai atasa ca un apendice de Crestinismul Adevarat, cand noi v-am tot combatut cu ajutorul lui Dumnezeu, insa la cata inselare este in lume...si la cate secte au aparut in America, acolo unde aveau libertate totala...cine sa le mai tina socoteala!!

Acum dupa 19 secole ati venit cu tupeu, portocale si haine second hand din America si ne spuneti noua cum se face Misionarismul si care este Adevarul??? Spuneti-le Sfintilor Apostoli si rugati-va lui Dumnezeu sa va lumineze si sa scapati de ceata de pe ochi si poate cine stie veti afla si voi ce inseamna Sfanta Traditie si de ce noi nu suntem mincinosi in timp ce voi numai pe asta va bazati!!:21:

AndruscaCIM 10.12.2009 13:50:19

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189790)
Pastorul nu e politzai. Stie ca omul are liber arbitru. Nu e ca la voi : nu ai voie aia ca te smintesti, nu ai voie aialalta ca parasesti singura biserica adevarata. Nu e asa speriat. Stie ca singurul lucru care il desparte pe om de Dumnezeu e pacatul. Si , da, daca ne vede ca pacatuim ne atrage atentia, vine la noi acasa eventual , daca e mai grav. Dar semnul crucii nu e pacat. E doar o miscare a mainii. Ca altii il considera magic, asta ii priveste.

Dar ce te face pe tine sa crezi ca noi facem Sfanta Cruce in Biserica pentru ca sta preotul cu biciul pe dupa coloane? Asta stii tu??

Voi nu faceti Sfanta Cruce pentru ca nu credeti in ea...insa suspect e faptul ca unele secte nu credeau, acum s-au mai reformat putin si pun cate o cruce mare pe casa de adunare ca sa mai pacaleasca pe cei care nu stiu cine le este fondatorul!!!!:4::16:

Oare de ce nu renuntati voi la minciuna, sa puteti si voi sa fiti crestini adevarati!!??

Danut7 10.12.2009 13:52:34

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189790)

Stiu pe o femeie, saraca , prietena de a matusii mele , care s-a convertit la penticostali si care , nu stiu din ce cauza, a fost scoasa in mijlocul adunarii voastre , denigrata si data afara.Femeia a trait o mare deceptie pe plan spiritual dupa acest incident, ca mai apoi sa se intoarca din nou la ortodoxie.Acum merge la Biserica si "e prima acolo in fata" sa asculte liturghia.

Doriana 10.12.2009 13:56:14

Eu nu stiu cazuri de acestea. Dar or fi, nu zic nu...

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 189808)
Dar ce te face pe tine sa crezi ca noi facem Sfanta Cruce in Biserica pentru ca sta preotul cu biciul pe dupa coloane? Asta stii tu??

Voi nu faceti Sfanta Cruce pentru ca nu credeti in ea...insa suspect e faptul ca unele secte nu credeau, acum s-au mai reformat putin si pun cate o cruce mare pe casa de adunare ca sa mai pacaleasca pe cei care nu stiu cine le este fondatorul!!!!:4::16:

Oare de ce nu renuntati voi la minciuna, sa puteti si voi sa fiti crestini adevarati!!??

Hai sa vedem unde e minciuna. Daca demonii fug de sfanta cruce, iar tu spui ca noi avem demoni, de ce ne putem face cruce lejer si fara nici o prejudecata? De ce stam fara probleme in Bo, printre candele si icoane si toate acele obiecte neinsufletite cu putere dumnezeiasca? Ori noi nu avem demoni, ori ele nu au putere.

AndruscaCIM 10.12.2009 13:59:06

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 189811)
Stiu pe o femeie, saraca , prietena de a matusii mele , care s-a convertit la penticostali si care , nu stiu din ce cauza, a fost scoasa in mijlocul adunarii voastre , denigrata si data afara.Femeia a trait o mare deceptie pe plan spiritual dupa acest incident, ca mai apoi sa se intoarca din nou la ortodoxie.Acum merge la Biserica si "e prima acolo in fata" sa asculte liturghia.

Doamne apara si pazeste, e clar ca sectantii nu sunt in ordine, parca prea urasc si se manie cand aud de cele Sfinte...si cica orice sectar poate face crucea in fata pastorului in timp ce noua ni se sugereaza ca el ar zambi bland si senin si si-ar face si el Sfanta Cruce cu multa evlaviieeee!!!!:21:

Oare de ce spun sectarii numai minciuni, ce tot ascund si pe cine protejeaza????..stiu eu cine e raspunzator de minciuni, dar nu inteleg de ce tot pretind ca ei sunt de la Dumnezeu si ca "profetul" era profet!!!

tricesimusseptimus 10.12.2009 14:00:21

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 189807)
si la cate secte au aparut in America, acolo unde aveau libertate totala...cine sa le mai tina socoteala!!

E mai bun totalitarismul și teroarea ciumei verzi ori roșii?

Doriana 10.12.2009 14:00:28

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 189807)
Ceee vorbesti tu acolo mai fata, pentru sectari si ortodocsi??? De ce iti plasezi secta inaintea Bisericii Adevarate, iti cam scapa nu??? Nu te poti abtine?!!

Mantuitorul s-a jertfit pe Cruce pentru pacatele intregii lumi si pentru mantuirea noastra...acum 2000 de ani si toata lumea stie asta, iar noi Ortocosii suntem cei care pastrat Cuvantul lui Dumnezeu nestirbit...voi sectele nu aveti nicio legatura, nu te mai atasa ca un apendice de Crestinismul Adevarat, cand noi v-am tot combatut cu ajutorul lui Dumnezeu, insa la cata inselare este in lume...si la cate secte au aparut in America, acolo unde aveau libertate totala...cine sa le mai tina socoteala!!

Acum dupa 19 secole ati venit cu tupeu, portocale si haine second hand din America si ne spuneti noua cum se face Misionarismul si care este Adevarul??? Spuneti-le Sfintilor Apostoli si rugati-va lui Dumnezeu sa va lumineze si sa scapati de ceata de pe ochi si poate cine stie veti afla si voi ce inseamna Sfanta Traditie si de ce noi nu suntem mincinosi in timp ce voi numai pe asta va bazati!!:21:

Daca te simti bine in pielea ta e ok. :66:

Danut7 10.12.2009 14:01:01

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189813)

Astea sunt cuvintele ignorantului "nu stiu" , dar totusi de ce mai vorbesti despre ceva ce nu stii si nu esti informat?Apropo daca nu ai facut-o pana acum iti recomand sa pui mana pe DEX sa vezi ce inseamna "ignorant".

Ioana-Andreea 10.12.2009 14:02:00

pe dupa coloane:21:

Doriana 10.12.2009 14:03:18

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 189818)
Astea sunt cuvintele ignorantului "nu stiu" , dar totusi de ce mai vorbesti despre ceva ce nu stii si nu esti informat?Apropo daca nu ai facut-o pana acum iti recomand sa pui mana pe DEX sa vezi ce inseamna "ignorant".

Nu stiu pentru ca nu am vazut. Tu stii toate cazurile de abuzuri si alte pacate din biserica ta? Sau esti ignorant?

anaana71 10.12.2009 14:09:31

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 189818)

ignorant este sa nu fi penticostal, asa scrie in dex-ul lor :24:

Danut7 10.12.2009 14:10:40

Citat:

Hai sa vedem unde e minciuna. Daca demonii fug de sfanta cruce, iar tu spui ca noi avem demoni, de ce ne putem face cruce lejer si fara nici o prejudecata? De ce stam fara probleme in Bo, printre candele si icoane si toate acele obiecte neinsufletite cu putere dumnezeiasca? Ori noi nu avem demoni, ori ele nu au putere.

Si diavolul poate sa faca multe din lucrurile astea.

Am sa incerc sa reproduc o poveste pe care am auzit-o de la parintele de la Biserica.

Erau trei monahi.Vine Diavolul la primul si acesta ii zice, Diavole pleaca de la mine ca eu sunt om bun, fac milostenie si ajut pe oameni.Iar Diavolul ii raspunde si eu am facut asta, si nu l-a lasat.Apoi vine Diavolul la al doilea , si acesta ii zice Diavole pleaca de la mine ca eu sunt om cuviincios, merg la Biserica, ma rog , postesc.Ii raspunde si acestuia Diavolul si eu am facut astea si nu il lasa.Si merge la al treilea si acesta ii zice : Diavole ce vrei de la mine eu sunt smerit.Iar Diavolul l-a lasat atunci.Ca toate lucrurile poate sa le faca si Diavolul , dar nu poate sa se smereasca.Exista diferite feluri de "posedari".Si la botez se fac "exorcizari" , ca fiecaruia ne sunt dati anumiti "draci" si se leapada de Satana.Posedarea demonica precum in evanghelie exista si ea, si aceasta este grava, dumneata inca nu cred ca ai ajuns pana acolo, dar cine stie, poate vei ajunge.

Doriana 10.12.2009 14:13:43

Pai daca nu am ajuns la grava posedare demonica, cum se face ca cele sfinte nu au putere asupra mea? :1:

Danut7 10.12.2009 14:13:53

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189821)
Nu stiu pentru ca nu am vazut. Tu stii toate cazurile de abuzuri si alte pacate din biserica ta? Sau esti ignorant?

Nu spune ca "nu" se intampla ceva, cand de fapt se intampla si probabil ca nu e caz singular.Ti-am spus eu ca nu sunt abuzuri la noi in biserica?Vezi noi nu negam genul asta de lucruri si nu incercam sa le ascundem , nu ne plac lucrurile de suprafata , falsitatea si ipocrizia.Exista "abuzuri" si uscaciuni si la noi in Biserica.

AndruscaCIM 10.12.2009 14:14:09

Citat:

Pai nu stiu, probabil ca daca nu ar fugi ca dracul de tamaie i-as fi vazut pe pastori facand Sfanta Cruce frumos fara nicio problema, nu as fi auzit de cazuri de sectari care sparg icoane si candele si ca le respecta...nu inteleg de ce au aceste reactii???

Tot asa as sfasia si naframa Veronicai cu chipul Mantuitorului...as vrea sa inteleg de unde vine aceasta ura sau ca ea nu vine de la pastorii teroristi!!!!:7:

Si totusi de ce sugerezi ca preotii ortodocsi sunt politzai, sau ca lumea e credincioasa pentru ca preotul ne aduce cu pistolul la tampla la Biserica!!???:7:

Tu ai vazut cat de pline sunt Bisericile noastre, incat oamenii stau si pe afara? Umbla Preotii pe la usi ca sa ne cheme sau ne ofera bunuri materiale, nu...si atunci cum iti explici ca desi tu te plangi ca Preotii nu isi fac datoria...oamenii sunt nelipsiti de la Biserica???? Nu ti se pare minunat?

De ce tot ii suspectezi pe ortodocsi ca fac numai rugaciuni de cerere si se roaga pentru Audi A8, cand eu cunosc credinciosi care se roaga pentru toata lumea, pentru familie, care se roaga pentru iertarea pacatelor si intarire in credinta si cu multa smerenie...tu de ce nu cunosti aceste lucruri totusi?

Te-am mai intrebat daca poti sa imi raspunzi de ce ne acuzi de existenta cersetorilor si betivilor de pe drumuri, cand in Germania in aceasta zona adventista cersetorii dorm pe scari la strada mare, adolescentii consuma bauturi spirtoase in mijlocul orasului si tinerii sunt dependenti de droguri...cum se explica mai ales ca aceasta tara este si una foarte dezvoltata si cersetorii in numar infinit mai mic decat in Romania?

De ce adventistii si evanghelistii de aici au incetat sa fie preocupati de mantuirea oamenilor si isi vad linistiti de cursurile de balet grotesc si de adunarile cu vanzare de torturi BIO???

Gata, au adepti destui si brusc nu ii mai intereseaza mantuirea tuturor, parca asa sustii tu pe aici, ca numai noi ortodocsii nu facem nimic si suntem egoisti!!

Ti-am mai spus, recunoaste ca pentru voi oamenii saraci, betivii, cersetorii sunt de fapt tinte usoare...si de aia ii ajutati si va duceti glont la ei, pentru a aduce adepti la secta, in prealabil bombardati cu ajutoare pentru a bate dupa aceea tambalul prin targ cat de darnici sunteti voi sectarii si de buni, este????

Doriana 10.12.2009 14:18:19

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 189827)
Nu spune ca "nu" se intampla ceva, cand de fapt se intampla si probabil ca nu e caz singular.Ti-am spus eu ca nu sunt abuzuri la noi in biserica?Vezi noi nu negam genul asta de lucruri si nu incercam sa le ascundem , nu ne plac lucrurile de suprafata , falsitatea si ipocrizia.Exista "abuzuri" si uscaciuni si la noi in Biserica.

Si totusi ce ai vrut sa arati? Nici eu nu am negat lucrurile rele de la noi. Pot vorbi si de astea, daca imi dati ragaz si nu mai spuneti lucruri care nu se intampla. Dar totusi nu zideste sa vorbim de ce fac peotii sau pastorii sau sa barfim simplii enoriasi. Vorbim de sistem in general, de ce ar trebui inbunatatit si unde gresim ca sa ne putem indrepta.

Andrusca, daca vorbesti cu mine si mie mi se adreseaza intrebarile acelea, fii mai scurta si intreaba pe rand, ca nu pot scrie cearsafuri acum. Daca vrei doar sa predici e ok din partea mea.

Danut7 10.12.2009 14:20:40

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189826)
Pai daca nu am ajuns la grava posedare demonica, cum se face ca cele sfinte nu au putere asupra mea? :1:

Daca amesteci cele sfinte cu cele spurcate nu mai sunt sfinte.Daca torn o picatura de urina intr-un pahar cu apa, il mai bei?

Doriana 10.12.2009 14:22:13

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 189833)
Daca amesteci cele sfinte cu cele spurcate nu mai sunt sfinte.Daca torn o picatura de urina intr-un pahar cu apa, il mai bei?

lol. Eu merg in BO si ea nu mai e sfanta? Candele de acolo si icoanele sunt spurcate de prezenta mea?

AndruscaCIM 10.12.2009 14:25:19

Citat:

În prealabil postat de Ioana-Andreea (Post 189820)
pe dupa coloane:21:

:21: Nu mai rade...da zi si tu, Doriana asta ne tot descrie Biserica dar nu inteleg de unde le scoate, ba ca preotii sunt politzai, si cum am mai zis...mai lipseste sa ne spuna ca de fapt in Bisericile Ortodoxe si in Manastiri ( de Manastiri nici macar nu pomeneste vreodata...nici nu exista asa ceva, erezie mare acolo si traire ioc!!) sunt cate 3 preoti in civil care ne urmaresc si ne dau la tibie cand cred ei ca trebuie sa vada mai multa evalavie, ne pun in genunchi cu bata...ne aduc la Biserica cu arcanul....eu nu inteleg de ce numai asa vorbeste despre Ortodoxie!!:21:

Cica la ei pastorii sunt buni si respecta orice, ei poveste...la cum i-am vazut eu ca racnesc in fata lor si ies ochii din orbite, bat pariu ca daca ar vedea vreun un credincios ca schiteaza timid o cruce...ii si da o bata peste cap spunand ca e de la Duhul Sfant!!!:21:

AndruscaCIM 10.12.2009 14:31:18

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 189837)
lol. Eu merg in BO si ea nu mai e sfanta? Candele de acolo si icoanele sunt spurcate de prezenta mea?

Dar tu intri in Bisericile Ortodoxe, pentru ce???

Si cum de vezi tu numai rele peste tot, necredinta, preoti politzai, nici un preot nu vorbeste despre cele Sfinte...credinciosii cer numai vile cu piscina si SLR McLaren, credinta nu au niciun pic...iar de fapte bune nici nu mai vorbesc, egoism pur in Biserica Ortodoxa, de ce numai asta vezi tu totusi...care e interesul tau?

In Manastirile Ortodoxe intri, le vizitezi?

Danut7 10.12.2009 14:35:53

Ce putere sa aiba asupra ta?Iara sari si o dai in extreme , pai daca tu de impartasesti de cele sfinte cu nevrednicie e impotriva ta.Si Iuda a mancat si a baut la Cina cu cei doisprezece si dupa inghititura a intrat Satana in el, si l-a vandut pe Hristos , iar apoi s-a spanzurat.Candelele si icoanele nu sunt spurcate, ai sarit de la un lucru la altul.Nu iti strica cu nimic prezenta intr-o Biserica Ortodoxa.Dar semnul sfintei cruci facut de tine cu nevrednicie ca orice alt lucru nu are nici un efect asupra ta.Cu atat mai mult cu cat nu crezi in astfel de manifestari deci sta chiar impotriva fiintei tale cand le faci, si faci ceva ce tu nu intelegi, atunci astea sunt egale cu zero mai ales ca faci parte dintr-o secta si ai alt duh.Dar Tainele Bisericesti(cele sapte) te pot "vindeca".Insa orice faci de la tine intr-un alt chip si alta intrebuintare si fara sa intelegi e egal cu zero.Iar cuminecatura , Sf Euharistiei daca te impartasesti cu nevrednicie iti atragi osanda.Sf Euharistie se da numai dupa Spovedanie.Asa ca , nu cred ca vei ajunge tu la asta.In schimb e cum ti-am zis.

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:48:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.