![]() |
Citat:
Ca si Yeshua pe cruce ... De ce si-ar iubi crucea? Il iubeste pe Dumnezeu si e de-ajuns. Il iubeste pentru ca si altii sa aiba viata prin el. O viata avem si daca suntem drepti, nu ne va taia Dumnezeu din pomul vietii. |
Citat:
Citatul o fi din Cântarea Cântărilor, „7. - Fete ale Ierusalimului, va conjur pe-a tarinii putere si tarie sa nu-mi treziti ori sa-mi sculati iubita pan'ce ea insasi va voi!...” „5. - Fiice ale Ierusalimului, va conjur pe-a tarinii putere si tarie sa nu-mi treziti ori sa-mi sculati iubita pan' ce ea insasi va voi!... ” „7. Frumoasa esti, iubito, pe de-a'ntregul si'n tine intinare nu se afla.” Deci citatul spune bine dar cine sunt crinii, care e pășunea și cine este El, iubitul meu, Cuvântul lui Dumnezeu, aceasta e întrebarea, a fi sau a nu fi, că în general oamenii îl confundă pe El cu celălalt... cu cel rău, cel mândru, cel necredincios. Căci e moda viceversa. |
Citat:
Cine este pasunea, cine sunt crinii cei alesi, cine sunt oile ratacite, sa-L lasam pe Dumnezeu sa aleaga... Iar noi, macar ca pacatoasa ce-l iubeste pe Yeshua, sa iubim tot ce iubeste El...si sa nu traim in judecati absurde care rastignesc Iubirea lui Dumnezeu pentru acest pamant. Sa le cerem iertare in fata lui Dumnezeu atunci, acelora pe care i-am judecat. |
Citat:
Yeshua nu a fost pe cruce ci Iosua a intrat în pământul făgăduinței și Iisus a fost pe Cruce și este mereu acolo răbdând pentru om. El își iubește Crucea Sa fiindcă ea are sângele Lui, fărădepăcat vărsat peste ea, ca răscumpărare pentru păcatele noastre deci prin ea s-a proslăvit numele lui Dumnezeu, numele iubitorului de oameni. E greu să fii drept, căci dreptatea lui Dumnezeu este aceea că Dumnezeu se milostivește de cine voiește și nimeni nu poate să-I spună că nu e drept că se milostivește de cine voiește doar pentru că el nu primește și de aia cârtește, căci de cine se milostivește pe acela-l cinstește Dumnezeu! Fiindcă Dumnezeu miluiește pe cel ce se smerește iar pe cel ce se îndreptățește din faptele legii îl smerește și Dumnezeu îi stă împotrivă dacă se mândrește, căci cu siguranță se mândrește cel ce cârtește jerfind în deșert... Și nu mai sunt drepți asemenea lui Iov sau a lui Daniel sau a lui Ieremia profetul, sau Iezechiel ci cu toții sunt așa de drepți exact ca Ispiscarioteanul, ferească-ne Dumnezeu! Că așa-i moda. |
Citat:
Isus? Numele pe care l-a primit pe acest pamant a fost Yeshua si s-a nascut in poporul evreu. Drept este omul care merge cu Dumnezeu si asculta Cuvantul sau cel lasat prin Legea lui Dumnezeu si care-L iubeste pe Dumnezeu si pe semenii sai. Drept este Dumnezeu si cu dreptate alege pe toti care-s ai Lui, prin dreptatea Legii pe care a lasat-o si prin curatenia inimii care-L primeste. |
Citat:
Deci legea Lui Dumnezeu nu este lege ci este Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, și da, Cuvântul lui Dumnezeu iese din gura Lui Dumnezeu dar este al nostru căci cu tot Cuvântul lui Dumnezeu se va hrăni omul. Dacă te-ai îndrăgostit de Iosua nu înseamnă că eu fac judecăți absurde ci eu mă strădui să nu judec pe nimeni ca să fiu pe placul Tatălui. Dumnezeu nu iubește pământul ci pe omul pe care L-a creat și L-a mântuit și-l mângâie neîncetat și așa iubește și pământul pe care-și așterne Dumnezeu picioarele ca să lase urme pentru om ca omul să știe să se întoarcă acasă... la Tatăl Ceresc. Exact, să nu judecăm pe nimeni și dacă am judecat pe cineva strâmb, e frumos ca să ne cerem iertare. Mai ales că nu e voie nici să judeci și nici să măsori. |
Citat:
|
Citat:
Putin respect nu strica nimanui, nu crezi? |
Citat:
„Drept este omul care merge cu Dumnezeu si asculta Cuvantul Său Cel lasat prin Legea lui Dumnezeu si care-L iubeste pe Dumnezeu si pe semenii săi. Drept este Dumnezeu si cu dreptate alege pe toti care-s ai Lui, prin dreptatea Legii pe care a lasat-o si prin curatenia inimii care-L primeste.” Deci nu e vorba de îndreptățirea prin faptele legii ci de a ne iubii unii pe alții, fiind îndreptățiți prin Credința în Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Căci din faptele Legii nimeni nu se poate îndreptății, ci este sub blestem și rob idolilor căci slujește idolul faptelor legii, care este mândrie. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:24:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.