Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Comunicat al Parintelui Justin Parvu cu privire la discutiile despre cip (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10093)

melb26 13.07.2010 12:27:43

Da, noi credem in preotii nostri.

TealcStarGate 13.07.2010 12:29:15

Daca credeti in preotii vostri , Cand a aparut soarele , inainte sau dupa asa zisa creaRE A PAMANTULUI ????

Dumitru73 13.07.2010 12:32:57

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 268581)
Pai BOR a luat pozitie prin credinciosi. BOR nu este numai sinodul sau ierarhii, ci toti credinciosii. BOR nu este PD sau PNL...

Mai interesant este ca Romania tinde sa accepte aberatiile cu cipul, in timp ce tari ca Germania au refuzat (momentan, nu stiu ce va fi in viitor) asta nu din motive religioase ci din motive de intimitate si libertate. (asta dupa ce grupul de hackeri Chaos Computer Club din Berlin au public date personale ale mai multor oameni inportanti, dovedind ca biometria nu ofera securitate).
Romania este in datorii pana la gat dar avem bani de schimbat pasapoarte si de cumparat cipuri. Doar nu credeti ca asta va fi donatie din partea FMI sau alte institutii financiare mondiale.

Atunci de ce nu iau credinciosii hotarari in locul Sf Sinod?

Si una este sa vorbesti de ingradirea libertatii si alta e sa transformi asta in pacat.

TealcStarGate 13.07.2010 12:43:30

Toate sunt interconectate .. pacat ca vezi doar o bucata din puzzle si nu intreagul ansAMBLU ...

eodor nastasa 13.07.2010 12:44:21

Citat:

În prealabil postat de TealcStarGate (Post 268599)
Daca credeti in preotii vostri , Cand a aparut soarele , inainte sau dupa asa zisa creaRE A PAMANTULUI ????

Jaffa, crew, zine tu...

TealcStarGate 13.07.2010 12:46:31

Aceasta stea care ne incalzeste planeta s-a format cu multe miliarde de ani inainte de aparitia omului pe aceasta planeta ...]

FiulRisipitor 13.07.2010 12:46:49

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 268603)
Atunci de ce nu iau credinciosii hotarari in locul Sf Sinod?

Si una este sa vorbesti de ingradirea libertatii si alta e sa transformi asta in pacat.

Daca BOR va deveni Partidul BOR, atunci vor lua credinciosii hotarari in locul Partidului BOR. Cred ca cei care au spus ca e pacat, ziceau ca e pacatul celor ce instituie acest regim de sclavie si degradare umana (un fel de MATRIX). Iar noi sunt atentionati sa nu acceptam ca sa nu fim partasi pacatului - daca accepti inseamna ca sustii aceasta ingradire a libertatii.

Dumitru73 13.07.2010 13:04:54

Citat:

În prealabil postat de FiulRisipitor (Post 268617)
Daca BOR va deveni Partidul BOR, atunci vor lua credinciosii hotarari in locul Partidului BOR. Cred ca cei care au spus ca e pacat, ziceau ca e pacatul celor ce instituie acest regim de sclavie si degradare umana (un fel de MATRIX). Iar noi sunt atentionati sa nu acceptam ca sa nu fim partasi pacatului - daca accepti inseamna ca sustii aceasta ingradire a libertatii.

Cine sustine toate astea?
Atat timp cat singura autoritate a BO, Sfantul Sinod, nu ia atitudine in acest caz, ar trebui sa fim macar mai rezervati.
De unde stim noi ca ceva este pacat?

colaps 13.07.2010 15:29:18

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 268633)
Cine sustine toate astea?
Atat timp cat singura autoritate a BO, Sfantul Sinod, nu ia atitudine in acest caz, ar trebui sa fim macar mai rezervati.
De unde stim noi ca ceva este pacat?

Tocmai am scris la început și am dat pasaje din Sfânta Scriptură dar dacă ești orb și nu vezi treaba ta.
Dumnezeu ne zice când ceva este păcat măi omule! A fi părtaș la uciderea treptată a libertății

BOR nu este doar dealul Patriarhiei. Ne-am nenoroci dacă ar fi așa. Ca să înțelegi matale, Biserica Ortodoxă Română nu este o instituție lumească așa cum sunt prostiile ăstea de partide. Ortocodșii alcătuiesc BOR-ul!

Eu sunt BOR, eodor e BOR, toți credincioșii din România sunt din BOR. Iertare FiulRisipitor, dar am văzut că ai zis că ești din Germania.

Diaconimea și preoțimea reprezintă doar o părticică foarte mică a Bisericii Ortodoxe Române.

Dacă Sfântul Sinod nu va fi împotriva actelor cu cip.... atunci îmi pare rău să zic că nu va mai fi Sfânt.

andreicozia 13.07.2010 18:41:13

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 268666)
Ca să înțelegi matale, Biserica Ortodoxă Română nu este o instituție lumească așa cum sunt prostiile ăstea de partide. Ortocodșii alcătuiesc BOR-ul!

.

Linisteste-te baiete ca tu esti doar un biet aplaudac BOR, si atit, dorit trist si domesticit, in totalitate docil!

Daca ai fi facut parte din BOR ai fi avut acces la hotaririle executive ale lui, ai fi avut reprezentare in consiliile sinodale...si s-ar fi simtit, si am fi si scapat de securistii infiltrati din tata-n fiu..., in schimb ti se spune in biserica pe SHLEAU, DIRECT, sa taci din gura, ca...vezi tu... ACOLO, NUMAI PREOTUL VORBESTE!..asa cum am auzit si simtit de multe ori prin biserici.

Vehementa cu care esti trimis la plimbare de catre "unsii lui Dumnezeu" care sunt " net superiori omului prost din bobor" ,si care in multe cazuri numai unsi de Dumenzeu nu sunt, acesti fosti securisti analfabeti sau neamuri ale lor dar cu tupeu cit cuprinde..., aroganta care intrece chiar si tupeul conducatorilor de partide..asa ca nu mai vorbi aiurea!

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:25:35.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.