![]() |
va multumesc tuturor.
|
Citat:
insa imi place arhitectura, si legatura,apoi e usor de facut ! |
Mie nu-mi place sintagma,tocmai pentru ca vine de la ei,si stiu ce inseamna si de ce o folosesc.
|
Citat:
|
cum sa te rogi si cand?In tot timpul cand esti singur cu tine sau singur printre altii,sa te gandesti ca esti un pacatos si sa fii iertat de cele facute si ferit de ispite viitoare si sa ai posibilitatea ca din binele si bunastarea ta sa poti ajuta pe altul.Si asta fara formule dinainte scrise de altul.
|
ok
eu nu cred in ideea conspiratiei universale, cum ca masonii face ce face, si drege ce drege, pentru a manipula lumea !
sir reimund popper, demoteaza conspirationismul prin argumente de ordinul stiintei sociale ! lucrarea se numeste : mizeria istoricismului ! |
Eu am formule foarte simple din cauza ca sunt incet la minte si
greoi la memorare. Deh, varsta isi spune cuvantul. Dimineata, ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit o noua zi, seara ii multumesc din nou ca m-a mai suportat inca o zi, iar peste zi ma rog simplu cu "Doamne, miluieste-ne pe noi" cand sunt intre oameni si cu "Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine, pacatosul" cand sunt singur. Da' voi sa faceti cum va spune duhovnicul vostru, sa nu va luati dupa un retardat la minte. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Eu ma rog lui Satana. Are aceasi importanta?
|
Citat:
obicei sa dea buzna. iar dupa aia foarte greu se da dus. da mai intai face harakiri pe unde trece. la inceput te imbie cu miere, dar de fapt e otrava. te pacaleste. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Omule,esti liber sa te rogi cui vrei tu. Insa vei suporta consecintele. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:32:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.