georgiana.gabriela |
17.08.2010 18:19:45 |
Citat:
În prealabil postat de sergiu
(Post 278080)
Canibalismul a existat si continua sa existe in mai multe locuri de pe planeta.
Exista mai multe feluri de canibalism ca si motivatie (din ce am auzit):
- canibalism tribal (pacific, oceania)
- canibalism prin constrangere (fie foamete mare, fie cazuri de esuari aviatice etc)
- canibalism dracesc (acesta se practica in diverse practici satanice de catre tot felul de persoane prin zona Africii in special, si a fost importat inclusiv in Europa occidentala de emigranti, dar se practica si de catre diverse secte satanice europene sau americane)
|
Pe langa toate aceastea, mai exista doua tipuri de canibalism, pe care poate unii nu le considera asa, desi sunt. Si anume:
- judecarea altora (barfa) - daca barfesti pe cineva, este ca si cum ai manca din carnea lui, pentru ca o faci cu dusmanie. De exemplu, in timpul postului, degeaba tii post de carne animala, daca mananci carne de om (barfesti). Asa ca paziti-va de acest pacat.
- avortul - parerea mea este ca aceasta forma de canibalism este mai mare decat prima (sau poate la fel de mare). Cand rapesti posibilitatea pruncului de a se mantui, este mai rau decat canibalismul triburilor din cine stie ce meleaguri. Este un refuz al darului lui Dumnezeu, care este acel copilas nevinovat, ce are suflet inca de cand cele doua celule s-au unit, atunci pune Dumnezeu sufletul in el. Dar cred ca Dumnezeu are El o socoteaza si cu acei prunci nevinovati, cred ca-i va izbavi si pe ei din iad la Judecata Lui cea de pe urma.
|