Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Aberațiile sectarului CF (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10422)

danyel 19.08.2010 20:21:52

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 279739)
Mda...mai ales ca BO i-a luat totul cand a aflat ca s-a pocait si i-a spus ca in trei zile sa paraseasca parohianiciodata...

Poii ce ai fi vrut? sa-i dea flori? el statea in casa comunitatii pentru ca era slujitorul comunitatii, cand s-a schimbat din pastor in lup normal ca l-au alungat
cand iti parasesti serviciul pierzi toate facilitatile serviciului, masina, telefon, casa de servici

Doriana 19.08.2010 20:25:29

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 279750)
Poii ce ai fi vrut? sa-i dea flori? el statea in casa comunitatii pentru ca era slujitorul comunitatii, cand s-a schimbat din pastor in lup normal ca l-au alungat
cand iti parasesti serviciul pierzi toate facilitatile serviciului, masina, telefon, casa de servici

E treaba lor ce au facut . Nu le-a mai facut treaba , l-au concediat. [desi nu stiu daca mai stiu vreun gazdas atat de absurd incat sa-ti spuna sa parasesti locuinta in trei zile]. Numai ca ideea cu folosul material e doar un refren gratuit.

viorel_b 19.08.2010 21:07:36

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 279301)
cand un "ortodox" care nu prea a avut deaface cu ortodoxia, trece la secte, nu este chiar asa de trist, are o scuza, fie ca n-a stiut fie ca nu i s-a spus suficient
Dar cand un om care cunoaste invatatura Bisericii se leapada de ea, este de-a dreptul tragic
Dupa pararea mea acest Florea s-a lepadat de Hristos

Probabil s-a lepadat de ea ca si-a dat seama ca nu e corecta. Zi-mi si mie cum ti se pare invatatura ortodoxa care nu lasa copii care au ars in aceea maternitate sa fie ingropati cum se cuvine?
Acel preot nu s-a lepadat de Hristos, lepadarea se face atunci cand nu asculti de El si preferi pacatul.

danyel 19.08.2010 21:14:35

Citat:

În prealabil postat de viorel_b (Post 279761)
Probabil s-a lepadat de ea ca si-a dat seama ca nu e corecta. Zi-mi si mie cum ti se pare invatatura ortodoxa care nu lasa copii care au ars in aceea maternitate sa fie ingropati cum se cuvine?
Acel preot nu s-a lepadat de Hristos, lepadarea se face atunci cand nu asculti de El si preferi pacatul.

Si-a dat seama ca nu este corecta, ia auzi, dar intelepciunea sa se ridica deasupra a 2000 de ani de teologie si traire crestine cumva?
nu cunosc detalii despre cazul pe care il ridici, stiu doar de explozie, da-mi detalii ca sa ma pot pronunta

ionut stefan 20.08.2010 11:28:15

Citat:

În prealabil postat de Doriana (Post 279739)
Mda...mai ales ca BO i-a luat totul cand a aflat ca s-a pocait si i-a spus ca in trei zile sa paraseasca parohia cu sotia si copiii; il priveste unde se duce, eventual pe drumuri...asta da castig...
Dar unii au un fix cu pocainta pentru bani ... se vede ca nu au cunoscut-o niciodata...

pocainta nu o poate cunoaste nimeni in viata asta "NIMENI NU POATE SPUNE EU SUNT POCAIT" iar cei care au trecut la sectati (penticostali ,adventisti iehovisti mormoni,baptisti etc) majoritatea au trecut pt ca li sa- promis un ajutor. CAT DESPPRE ACEL RATACIT CARE A PLECAT DIN BISERICA ORTODOXA ,NICI NU PUTEA SA-SI FACA UN RAU MAI MARE LUI SI FAMILIEI

Doriana 20.08.2010 11:46:40

Citat:

În prealabil postat de ionut stefan (Post 279886)
pocainta nu o poate cunoaste nimeni in viata asta "NIMENI NU POATE SPUNE EU SUNT POCAIT"

Atat timp cat in viata aceasta cunoastem pacatul, Dumnezeu ne PORUNCESTE sa cunoastem si pocainta. Nu e optional. A te pocai inseamna sa regreti pacatele pe care le-ai facut si sa nu le mai faci. Ce vrei tu sa spui e ca nimeni nu poate spune ca e desavarsit...asta e altceva...

FLORINA 20.08.2010 12:08:34

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 279750)

Ai dreptate! Si oricum a fost anuntat dinainte!
Si ma deranjeaza faptul ca arunca cu noroi in Biserica pentru care a slujit candva!Isi face propaganda fara sa constientizeze anumite lucruri,mi se pare un om mandru si stim foarte bine ca Dumnezeu nu iubeste MANDRIA!!!!!
Daca ar fi un om al lui Dumnezeu,ar trebui sa isi vada de drumul lui......

ionut stefan 20.08.2010 12:47:45

Citat:

În prealabil postat de doriana (Post 279893)
atat timp cat in viata aceasta cunoastem pacatul, dumnezeu ne porunceste sa cunoastem si pocainta. Nu e optional. A te pocai inseamna sa regreti pacatele pe care le-ai facut si sa nu le mai faci. Ce vrei tu sa spui e ca nimeni nu poate spune ca e desavarsit...asta e altceva...

a te pocaii nu inseamna doar a parasii pacatul ci a face si toata fapta buna si a da ascultare.iar cel ce spune eu m-am pocait mincinos este ca de va spune acest lucru nu are smerenie si fara smerenie nu exista pocainta (lasa faptele sa vorbeasca despre tine)

viorel_b 20.08.2010 18:27:28

Citat:

În prealabil postat de danyel (Post 279765)
Si-a dat seama ca nu este corecta, ia auzi, dar intelepciunea sa se ridica deasupra a 2000 de ani de teologie si traire crestine cumva?

trairea crestina e personala si nu are cum sa fie de 2000 de ani. Iar intelepciunea de care vorbesti tu trebuie evidentiata prin cuvantul lui Dumnezeu.

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 279964)
nu cunosc detalii despre cazul pe care il ridici, stiu doar de explozie, da-mi detalii ca sa ma pot pronunta

E la toate buletinele de stiri. Ideea e ca acei copii care au ars la maternitate(nou nascuti) si au murit nu au dreptul sa fie inmormantati crestineste din cauza ca nu au fost botezati.
Unde e normalitatea aici? Unde e invatatura crestina aici?
Eu sa fi fost ortodox numai pentru chestia asta si fugeam unde vedeam cu ochii.

danyel 20.08.2010 19:55:47

Citat:

În prealabil postat de viorel_b (Post 279981)
trairea crestina e personala si nu are cum sa fie de 2000 de ani. Iar intelepciunea de care vorbesti tu trebuie evidentiata prin cuvantul lui Dumnezeu.

E la toate buletinele de stiri. Ideea e ca acei copii care au ars la maternitate(nou nascuti) si au murit nu au dreptul sa fie inmormantati crestineste din cauza ca nu au fost botezati.
Unde e normalitatea aici? Unde e invatatura crestina aici?
Eu sa fi fost ortodox numai pentru chestia asta si fugeam unde vedeam cu ochii.

Trairea crestina a Bisericii este de 2000 de ani

Nu poti fi crestin daca nu esti botezat, daca nu esti nascut din apa si din Duh Sfant
acesti copii nebotezati nu sunt crestini, deoarece nu te nasti crestin
Cu toate acestea daca ai fi cercetat, ai fi aflat ca BOR are o dispensa prin care permite efectuarea unui serviciu religios si celor nebotezati, deci nu te lansa in acuzatii pe baza informatiilor primite de pe realitatea sau antena 3
Daca paraseai ortodoxia pt atat, inseamna ca erai inaintat in cunoasterea si trairea ortodoxiei cam pana la genunchiul broastei

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:37:34.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.