![]() |
Citat:
Rugaciunea - este o forma de energie benefica de cel mai inalt nivel daca persoana care se roaga stie cum sa o aplice. Gandul - este o forma de energie foarte puternica si este de fapt legatura dintre noi si Dumnezeu. Cuvantul - forma de energie primordiala Faptele noastre - forma de materializare energetica si de implinire a gandurilor si cuvintelor rostite. Energia are un sens complex si nu unul rudimentar si e foarte adevarat ca cel mai important lucru este provenienta sa. Numai bine si sanatate. |
,,O mica lovitura de gratie!''
Citat:
a Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Daca mi-ai fi spus atunci asa ceva te-asi fi urat! Daca eu iti spun tie asa ceva...oare ce o sa se intample? Citat:
Numai bine si sanatate si tie! |
Citat:
In general oamenii isi deschid foarte greu sufletul si intra pe forum-uri si dezbat teorii pana cand ajung la nivel de elucubratii si demagogie. Eu asta am asteptat de la inceput, cazuri concrete nu citate din carti. Exemple de viata. Din aceste exemple oamenii invata mai usor pentru ca sunt mai apropiate de ei si intamplandu-se acest lucru, le este mai usor sa le puna in practica. Exemplul tau este unul cu happy end insa sunt si oameni care au o incarcatura, hai sa le spunem pacate ca sa nu te irite, foarte greu de "rezolvat". Se nasc oameni cu malformatii si tu stii foarte bine aceste lucruri prin natura profesiei tale. Eu cred sincer, acum, in acest moment, ca exista oameni care au nevoie de ajutor pana sa ajunga la o vindecare prin rugaciune, adica au nevoie de "intermediari" care sa ii faca intr-un fel sau altul sa constientizeze ca greselile din viata lor le imbolnavesc sufletul si apoi corpul. In ceea ce priveste cartea recomandata de tine, nu se mai poate descarca de pe net. Daca o ai in format digital, te rog mult sa mi-o trimiti pe adresa de mail ioana.haitchi@gmail.com Multumesc |
Incearca pe acest site: http://romania-inedit.3xforum.ro/pos...teca_Ortodoxa/. Intre timp am sa caut cd-ul pe care am aceasta carte in format electronic si te voi contacta.
Dumnezeu sa te binecuvanteze Ioana! Sper sa ne ,,reauzim curand si lasa-mi te rog mesaj daca ai putut downloada cartea intre timp de pe acest site. Ar mai fi o sursa: http://www.arhiva-ortodoxa.info/ |
Citat:
Multumesc mult |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar bine ca macar ai ambitia sa o citesti din scoarta in scoarta si apoi o sa mai povestim si de noi ..pocaitii''! |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:15:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.