Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Raelienii - secta cu pretentii stiintifice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10511)

haitchi 27.08.2010 15:19:29

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 282579)
Ti-am recomandat cartea pentru ca sa intelegi ca nu exista ,,energii vindecatoare'' ci vindecarea o primesti de la Dumnezeu! Iar aparenta vindecare de la cel rau. Parintele Rodion explica foarte clar mecanismul prin care aceste aparente vindecari au loc si ma gandeam ca nu vrei sa dezbati anumite subiecte fara ca afirmatiile sa fie si pertinente.
Ori, eu nu pot sa rezum in cateva fraze niste invataturi de secole, nu?
By the way, mai sunt si altele, dar te-am luat usurel...;))

Energii vindecatoare exista. Iata cateva exemple:

Rugaciunea - este o forma de energie benefica de cel mai inalt nivel daca persoana care se roaga stie cum sa o aplice.

Gandul - este o forma de energie foarte puternica si este de fapt legatura dintre noi si Dumnezeu.

Cuvantul - forma de energie primordiala

Faptele noastre - forma de materializare energetica si de implinire a gandurilor si cuvintelor rostite.

Energia are un sens complex si nu unul rudimentar si e foarte adevarat ca cel mai important lucru este provenienta sa.

Numai bine si sanatate.

Crestin_Simona 27.08.2010 15:26:27

,,O mica lovitura de gratie!''

Citat:

În prealabil postat de haitchi (Post 282586)

Chiar daca te-am suparat un pic, nu asta mi-a fost intentia.

Nu m-ai suparat defel...de fapt nu tu!
a
Citat:

Ma bucur ca esti acum sanatoasa si cu credinta in Dumnezeu.

Mersi si iti doresc si tie asemenea!

Citat:

Trebuie doar sa accepti ca, daca un om crede cu tarie ca un anume tratament il va vindeca, el se va vindeca.

Revin la ceea ce ti-am scris inainte: doar Dumnezeu vindeca, restul sunt doar aparente vindecari!

Citat:

adica ai eliminat incarcatura negativa dintre tine si persoanele respective

Daca te-ai lasa de amestecul acesta de expresii ale ,,vindecatorilor'' si credinciosie ar fi MINUNAT!!!

Citat:

Insa cati oameni crezi tu ca reusesc ceea ce ai reusit tu? Te asigur ca foarte putini deoarece cateoadata oamenii trebuie sa treaca prin multe greutati pana sa-si dea seama de CAUZA provocarii suferintei.

Mersi inca odata. Ar trebui sa ma simt flatata, dar nu ma simt. Se incadreaza in invataturile lui Iisus Hristos si asa de frumos explicate de Sf.Parinti! Mai mult, daca oamenii nu s-ar fi indepartat de Dumnezeu si familia ar fi familie adevarata si ar invata despre Dumnezeu pe copii, atunci poate ca nu s-ar mai recurge la ,,masuri mai drastice'', nu crezi?

Citat:

Medicina energetica, prin deschiderea centrilor energetici, deblocheaza energiile stocate si blocate, cauzate de deciziile si modul de viata incorect pe care il au multi dintre noi.
Prin deblocarea acestora, cele mai multe persoane se intorc catre Dumnezeu si urmeaza o viata crestineasca apropiata de ceea ce doreste Dumnezeu de la noi.

Daca recitesti ce ti-am scris anterior si anume ca am inteles unde am gresit inainte de diagnosticare, iti voi spune si secretul: am crezut si gandit pe de o parte exact ca si tine, iar pe de alta parte eram o ferventa credincioasa.

Daca mi-ai fi spus atunci asa ceva te-asi fi urat!

Daca eu iti spun tie asa ceva...oare ce o sa se intample?

Citat:

Inca odata, iertare daca te-am suparat, nu asta mi-a fost intentia. Ma bucur ca ne-ai impartasit experienta ta de viata in care ai APLICAT credinta in Dumnezeu.
Numai bine si sanatate!

Inca o data, nu tu m-ai suparat ci modul viclean cu cere suntem dusi de nas de catre uratorul de oameni.
Numai bine si sanatate si tie!

haitchi 27.08.2010 15:44:20

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 282606)
Nu m-ai suparat defel...de fapt nu tu!
a

Mersi si iti doresc si tie asemenea!

Revin la ceea ce ti-am scris inainte: doar Dumnezeu vindeca, restul sunt doar aparente vindecari!

Daca te-ai lasa de amestecul acesta de expresii ale ,,vindecatorilor'' si credinciosie ar fi MINUNAT!!!

Mersi inca odata. Ar trebui sa ma simt flatata, dar nu ma simt. Se incadreaza in invataturile lui Iisus Hristos si asa de frumos explicate de Sf.Parinti! Mai mult, daca oamenii nu s-ar fi indepartat de Dumnezeu si familia ar fi familie adevarata si ar invata despre Dumnezeu pe copii, atunci poate ca nu s-ar mai recurge la ,,masuri mai drastice'', nu crezi?

Daca recitesti ce ti-am scris anterior si anume ca am inteles unde am gresit inainte de diagnosticare, iti voi spune si secretul: am crezut si gandit pe de o parte exact ca si tine, iar pe de alta parte eram o ferventa credincioasa.

Daca mi-ai fi spus atunci asa ceva te-asi fi urat!

Daca eu iti spun tie asa ceva...oare ce o sa se intample?

Inca o data, nu tu m-ai suparat ci modul viclean cu cere suntem dusi de nas de catre uratorul de oameni.
Numai bine si sanatate si tie!

In general oamenii isi deschid foarte greu sufletul si intra pe forum-uri si dezbat teorii pana cand ajung la nivel de elucubratii si demagogie. Eu asta am asteptat de la inceput, cazuri concrete nu citate din carti. Exemple de viata. Din aceste exemple oamenii invata mai usor pentru ca sunt mai apropiate de ei si intamplandu-se acest lucru, le este mai usor sa le puna in practica.
Exemplul tau este unul cu happy end insa sunt si oameni care au o incarcatura, hai sa le spunem pacate ca sa nu te irite, foarte greu de "rezolvat". Se nasc oameni cu malformatii si tu stii foarte bine aceste lucruri prin natura profesiei tale.

Eu cred sincer, acum, in acest moment, ca exista oameni care au nevoie de ajutor pana sa ajunga la o vindecare prin rugaciune, adica au nevoie de "intermediari" care sa ii faca intr-un fel sau altul sa constientizeze ca greselile din viata lor le imbolnavesc sufletul si apoi corpul.

In ceea ce priveste cartea recomandata de tine, nu se mai poate descarca de pe net.
Daca o ai in format digital, te rog mult sa mi-o trimiti pe adresa de mail
ioana.haitchi@gmail.com

Multumesc

Crestin_Simona 27.08.2010 17:27:00

Incearca pe acest site: http://romania-inedit.3xforum.ro/pos...teca_Ortodoxa/. Intre timp am sa caut cd-ul pe care am aceasta carte in format electronic si te voi contacta.
Dumnezeu sa te binecuvanteze Ioana! Sper sa ne ,,reauzim curand si lasa-mi te rog mesaj daca ai putut downloada cartea intre timp de pe acest site. Ar mai fi o sursa: http://www.arhiva-ortodoxa.info/

haitchi 27.08.2010 17:31:18

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 282673)
Incearca pe acest site: http://romania-inedit.3xforum.ro/pos...teca_Ortodoxa/. Intre timp am sa caut cd-ul pe care am aceasta carte in format electronic si te voi contacta.
Dumnezeu sa te binecuvanteze Ioana! Sper sa ne ,,reauzim curand si lasa-mi te rog mesaj daca ai putut downloada cartea intre timp de pe acest site. Ar mai fi o sursa: http://www.arhiva-ortodoxa.info/

Nu am reusit de pe nici un site. Astept daca gasesti cd-ul sa mi-o trimiti pe mail.

Multumesc mult

Crestin_Simona 27.08.2010 17:35:30

Citat:

În prealabil postat de haitchi (Post 282676)
Nu am reusit de pe nici un site. Astept daca gasesti cd-ul sa mi-o trimiti pe mail.

Multumesc mult

Ok! Doar sa ai rabdare pana maine, pls. si ai grija de tine!

haitchi 27.08.2010 19:54:02

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 282680)
Ok! Doar sa ai rabdare pana maine, pls. si ai grija de tine!

Am inceput sa citesc primele 5 pagini din aceasta carte pe internet. Iertare sa-mi fie, dar mari confuzii, ca sa nu spun altfel se fac, in aceasta carte. Eu practic de 2 ani tehnica Prananadi cu oameni de meserie si cunosc Maestri Reiki medici de profesie nicidecum persoane de genul in care sunt descrise in aceasta carte. Cine nu stie despre ce e vorba in realiate, e absolut normal sa gandeasca in felul descris de tine mai sus. Nu stiu cum va fi mai departe, dar am s-o citesc din scoarta-n scoarta. Sper sa am rabdare si sa nu ma simt ca la o intalnire de "pocaiti" in care toti sunt trasi la "xerox" si vorbesc in reluare.

Crestin_Simona 27.08.2010 22:36:33

Citat:

În prealabil postat de haitchi (Post 282727)
Am inceput sa citesc primele 5 pagini din aceasta carte pe internet. Iertare sa-mi fie, dar mari confuzii, ca sa nu spun altfel se fac, in aceasta carte. Eu practic de 2 ani tehnica Prananadi cu oameni de meserie si cunosc Maestri Reiki medici de profesie nicidecum persoane de genul in care sunt descrise in aceasta carte. Cine nu stie despre ce e vorba in realiate, e absolut normal sa gandeasca in felul descris de tine mai sus. Nu stiu cum va fi mai departe, dar am s-o citesc din scoarta-n scoarta. Sper sa am rabdare si sa nu ma simt ca la o intalnire de "pocaiti" in care toti sunt trasi la "xerox" si vorbesc in reluare.

OF, OF! Dupa 5 pagini eu nici nu m-asi deranja sa scriu un mesaj.
Dar bine ca macar ai ambitia sa o citesti din scoarta in scoarta si apoi o sa mai povestim si de noi ..pocaitii''!

ap2010 28.08.2010 04:00:43

Citat:

În prealabil postat de haitchi (Post 282511)
Ce parere aveti despre metodele de captare a energiei universale, sau ale unor energii vindecatoare, folosite pentru mentinerea sanatatii si implicit a echilibrului energetic al fiintei umane? Poti sa fi si crestin folosind aceste metode? Nu ma refer la Raelineni, este o intrebare cu caracter general.
Astept opinii intemeiate.

O metoda de captare a energiei vindecatoare este expunerea la soare,in timpul verii,cu efectele pe care toti le stim,aceleasi si pentru crestini si pentru necrestini;electroterapia iarasi foloseste energie pe care nu o vedem.Acest lucru e valabil pentru o multitudine de forme a energiei pe care noi inca nu am ajuns sa le cunoastem,dar...contestatii destule.

haitchi 28.08.2010 09:16:27

Citat:

În prealabil postat de ap2010 (Post 282900)
O metoda de captare a energiei vindecatoare este expunerea la soare,in timpul verii,cu efectele pe care toti le stim,aceleasi si pentru crestini si pentru necrestini;electroterapia iarasi foloseste energie pe care nu o vedem.Acest lucru e valabil pentru o multitudine de forme a energiei pe care noi inca nu am ajuns sa le cunoastem,dar...contestatii destule.

Eu m-am cam plictisit ce-i drept sa mai am asemenea discutii cu oameni care se cred atotstiutori dar n-au auzit in viata lor de multe lucruri si daca-i "scoti la tabla", se comporta exact ca la scoala, adica "vorbesc pe langa subiect". Acum ca sa fiu sincera pana la capat, sursele de informatii corecte nu prea se gasesc pe internet numai ca ar trebui sa se cunoasca acest lucru iar atunci cand iti permiti sa faci o afirmatie fara echivoc, sa precizezi sursa de informatii. Am citit primul capitol din vestita carte pusa in discutie. Recunosc ca dupa primele 7 pagini au inceput sa se spuna adevaruri in carte iar dupa primul capitol, pot sa spun ca ceea ce se discuta, e ceva normal insa repet, nu face inca obiectul sau subiectul discutiei noastre. Am sa revin cu siguranta cu un comentariu in acest sens.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:15:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.