Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Detalii pentru a ajunge la mănăstirea Diaconești? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10574)

antoniap 05.09.2010 09:08:17

Trenuri din Comanesti spre Goioasa
Plecare
06:57

Sosire
07:16
Stație de plecare:
Gara CFR Comanesti
Stație de sosire:
Halta miscare Goioasa
08:50
09:10
Stație de plecare:
Gara CFR Comanesti
Stație de sosire:
Halta miscare Goioasa
15:02
15:23
Stație de plecare:
Gara CFR Comanesti
Stație de sosire:
Halta miscare Goioasa
16:58
17:19
Stație de plecare:
Gara CFR Comanesti
Stație de sosire:
Halta miscare Goioasa
19:55
20:14
Stație de plecare:
Gara CFR Comanesti
Stație de sosire:
Halta miscare Goioasa
21:33
21:59

heorhe 05.09.2010 20:29:35

Eu am fost

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 284908)
Aș dori să plec pentru o vreme la mănăstirea Diaconești din Bacău, din comuna Agăș, acolo unde slujește ieromonahul Amfilohie.

A fost cineva de pe forum acolo? Dacă da, vă rog să îmi dați și mie detalii cum pot ajunge acolo din Bacău, dacă știți. Au un număr de telefon acolo la mănăstire?

Vă mulțumesc.

O sa ai o deziluzie. Amfilohie Branza nu are prea mult timp sa stea de vorba cu turistii.

colaps 05.09.2010 21:26:22

Citat:

În prealabil postat de heorhe (Post 285761)
O sa ai o deziluzie. Amfilohie Branza nu are prea mult timp sa stea de vorba cu turistii.

Dar cine ți-a spus că noi mergem în calitate de turiști?

antoniap 06.09.2010 06:01:41

Colaps, din Brasov s-ar putea sa existe si curse directe Massaro pana la Comanesti.

antoniap 06.09.2010 06:29:08

Citat:

În prealabil postat de heorhe (Post 285761)

In general, daca mergem la un duhovnic mai solicitat, nu trebuie sa abuzam de timpul lui. Putem sa ne folosim si de predica si de sfaturi date in cateva secunde. Important este sa avem noi o deschidere spre a-i urma sfaturile primite.

elena cristina 06.09.2010 21:20:05

am luat legatura

buna tuturor,
eu m-am folosit de nr de telefon postat pe site si am reusit sa aflu nr personal al parintelui caci el este cel care decide totul in privinta cazaraii ,e drept caci am sunat cam mult deoarece era mai mereu tel inchis sau fara semnal din cauza zonii.
Esentialul este ca m-a primit la manastire doar pentru o zi "doar nu este hotel aici sa stai 2/3zile la vara la spalat covoare daca vrei ",m-i s-a spus ca nu ma costa nimik,ofera totul de acolo,binenteles nu am sa ma duc cu mana in buzunar ,dar sunt dezamagita deoarece eu chiar vroiam sa stau cateva zile,chiar aveam nevoie sa-mi linistesc sufletul si aveam intentii sa ajut la treburile gospodaresti cat de mult pot.Dar ce pot face am sa ma multumesc si cu atat.
Daca cineva mai cunoaste in zona manastiri care ofera cazare si iti permit implicarea in treburile gospodaresti va rog sa postati pe site.Multumesc

Ora este GMT +3. Ora este acum 03:15:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.