Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Din Noul Testament (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5016)
-   -   Marturia Lui Isus despre Ioan (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1071)

ARHANGHELUL 24.12.2006 12:45:23

Citat:

În prealabil postat de Abis
Evanghelia a fost tradusa la 1918 (nu stiu sigur) Invata greceste si iti garantez ca ai sa intelegi mai multe din evanghelie daca o citesti in original. La traducere se pierd multe date.

Atunci dece nu se rectifica acum???????

jeniffer 28.12.2006 20:23:33

Moise si Isus sint considerati trimisii zeului, dar istoria evreilor explica aparitia acestor idei, in timpuri unde aveau nevoie de o stabilizare teritoriala.

Annamarria 29.12.2006 20:54:53

ma distreaza cum o ignorati pe jeniffer

alexandra 13.01.2007 11:13:06

BIBLIA TREBUIE DOAR SA O CITIM NU SA O INTELEGEM, DOAR PREOTII SI EPISCOPII AU VOIE SA SPUNA INTELESURILE CELE ASCUNSE DIN BIBLIE. ALTFEL NE VON RATACI NESTIIND SCRIPTURA. SI INCA CEVA IISUS SE SCRIE CU DOI DE I NU CU UNUL

ARHANGHELUL 15.01.2007 15:38:59

Citat:

În prealabil postat de alexandra
BIBLIA TREBUIE DOAR SA O CITIM NU SA O INTELEGEM, DOAR PREOTII SI EPISCOPII AU VOIE SA SPUNA INTELESURILE CELE ASCUNSE DIN BIBLIE. ALTFEL NE VON RATACI NESTIIND SCRIPTURA. SI INCA CEVA IISUS SE SCRIE CU DOI DE I NU CU UNUL

Si daca ei interpreteaza gresit aceste intelesuri ce facem???????
Noi nu avem voe sa gandim???????
Important e sa intelegi cea spus nu cum se scrie.

06dec 15.01.2007 23:34:36

Chiar mai!!Mai bagati-o an seama si pe Jenniffer.:D

Nicola3 15.01.2007 23:35:36

si tu crezi ca noi putem interpreta mai bine ca un preot biblia?Si totusi si preotii au interpretari diferite,dar macar le fac pe baza a ceea ce ei cunosc(si noi nu cunoastem pt ca nu avem "scoala" lor).
Referindu-ma acum strict la subiectul acestui topic,s-a explicat f clar dupa parerea mea la cine s-a referit Domnul nostru cand a spus "ilie".Le-a spus asa pt a-i face sa inteleaga ca va veni un om mare,cu multa credinta si a spus "ilie" pt ca ei il stiau pe ilie ca fiind atat de vrednic incat a fost rapit la cer.

ARHANGHELUL 16.01.2007 15:28:21

Citat:

În prealabil postat de Nicola3
si tu crezi ca noi putem interpreta mai bine ca un preot biblia?Si totusi si preotii au interpretari diferite,dar macar le fac pe baza a ceea ce ei cunosc(si noi nu cunoastem pt ca nu avem "scoala" lor).
Referindu-ma acum strict la subiectul acestui topic,s-a explicat f clar dupa parerea mea la cine s-a referit Domnul nostru cand a spus "ilie".Le-a spus asa pt a-i face sa inteleaga ca va veni un om mare,cu multa credinta si a spus "ilie" pt ca ei il stiau pe ilie ca fiind atat de vrednic incat a fost rapit la cer.

Atunci dece A zis :a venit si a si plecat.

cris_s 10.04.2007 10:59:37

Eu cred exact ce scrie :ca Ioan era Ilie.
Dar intreb altceva: de ce a fost omorit Zaharia intre casa si altar?

ARHANGHELUL 27.04.2007 14:11:48

Citat:

În prealabil postat de cris_s
Eu cred exact ce scrie :ca Ioan era Ilie.
Dar intreb altceva: de ce a fost omorit Zaharia intre casa si altar?

Eu nu stiu poti sami spui tu,chiar te rog.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:45:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.