![]() |
Citat:
|
salut,colaps
Citat:
|
Ce ziceti de asta?
“Atunci când va veni antihristul adevărat, toate aceste persoane care se tem de primirea pecetei vor primi adevărata pecete de bunăvoie. Deoarece vor căuta pecetea nu acolo unde va fi ea”. http://www.razbointrucuvant.ro/?submit=&s=Mihai+Stanciu
|
ce zicem?
Ca va pierdeti timpul cu astfel de subiecte...dar, in fine in lipsa de alte preocupari de ce nu??? fiecare isi organizeaza timpul dupa preferinta... |
???
Citat:
Nu te opreste nimeni sa faci ce spun Parintii pe care ii enumeri. Dar, ar trebui sa te opreasca bunul simt sa spui obrazniciile pe care le spui - despre cei ce nu va impartasesc dementele apucaturi. Esti masa de manevra, fara sa-ti dai seama. Ai impresia ca emiti judecati "de valoare".Dar tot masa de manevra ramai. Se vede clar ca esti extremist - si unul periculos - in COPALS. Sau CRIZA. Ca si cei cu care formezi Tagma. E bine totusi ca "mirositi" de la o posta a Apologeti(cum). Vi s-a dus buhul... Sarmane fapturi, chinuite! |
Codana (oops)
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Conflictul rasboinici vs saccsiv+apologeticum este unul minor ca si diferentele dintre de opinii si chiar de caracter de altfel, problema este ca primii si-au permis sa nu faca ascultare 100% fata de doctrina PetruVoda a cipusoarelor, fiind nitel mai treji desi nu foarte, si de aici ..s-a dezlantuit razbelul Marilor Lideri de Opinie Ortodoxa pentru cei carora nu le ajung telenovelele si simt nevoie de nitica actiune similara si in spatiul romanesc-ortodox. |
salut,dositeea
Citat:
dositeea,greseala exista atunci cand exista lege, iar in lipsa legii nu exista greseala pen ca nu este incalcare de lege.ca atare, fiind legi exista si greseli,iar in acest context vorbind numai de persoana mea am multe incalcari ale legii. multumit(a)? |
Citat:
Citat:
Si nimeni din ortodoxie, oricata reclama i s-ar face si ar fi periat ca 'Duhovnic al neamului' si mai stiu eu ce alte aberatii nu poate tine loc de Sinod Ortodox. Citat:
Pe parintele Arsenie aproape l-au inselat iar pe parintele Proclu l-au inselat de-a dreptul, cel putin asta e varianta celor de la aplogeticum atunci cand a inceput sa li se clatine pamantul de sub picioare. Pana la urma cine ne garanteaza ca nu este tocmai invers? N-am vazut nicaieri ce li s-a spus acelor oameni inainte de a li se cere un verdict in privinta actelor biometrice, cipuri si altele. Ar trebui sa-i credem pe indivizii de la apologeticum care nu o data au dat dovada de perversitate si minciuna ca au fost informati corect, eventual sa credem ca respectivii parinti dupa ce au fost 'informati' au deschis laptop -ul si au inceput sa caute pe Internet informatie sa verifice aberatiile care li s-au spus? Citat:
Poate se vor trezi mai mult pe parcurs. Citat:
Pana una alta, Petru Voda si invartelile unora de pe acolo, nu tin loc de Sinod. Citat:
Acum v-ati razgandit? Si asa cum am mai spus, Dumnezeu iti garanteaza doar libertatea spirituala, nu cea fizica. Dar nimic nou, astfel de confuzii sunt comune printre opozantii actelor biometrice pe criterii pretins religioase imprumutate de la protestanti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:10:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.