Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Care sunt fobiile voastre? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10804)

cristiboss56 29.09.2010 21:45:15

Citat:

În prealabil postat de Iubirea (Post 293066)
sau seismo-fobie :P

Zgaltaialo-fobia
:5:

MariS_ 29.09.2010 22:21:13

HIPERFOBIA - asta e hiper fobia mea.
Mi-e teama de hiperinteligenti, de hipervorbareti,
de hiperortodocsi, de hiperbole, etc.
Apoi SUPERFOBIA - superinteligenti, supervorbareti,
superortodocsi, superbole, etc.
A, si mai e GIGAFOBIA, dar asta nu va mai spun ce e.
Eu fiind un biet nanoamarat batran, asa ca va dati seama de ce...
Har, smerenie si jertfa de sine.

mihai07 29.09.2010 22:22:32

sufar de ACROPHOBIA - teama de inaltime

andreicozia 29.09.2010 22:24:07

Alta care ne cam afecteaza pe toti si de care mai toti AR TREBUI sa ne ferim este

minciuno-fobia

si deasemenea

AUTOmiciuno-fobia

Teama ca la orice pas suntem mintiti in fata cu seninatate. Industrii intregi sunt create din minciuna insa cea mai periculoasa pentru individ ramine MINTIREA DE SINE!

Eu am mereu teama asta de a nu ma minti pe mine insumi si sunt foarte atent la ce scot pe gura!...cuvinte si lucruri care nu au corespondent in realitate! ci numai in imaginatie si inchipuiri.

anna21 29.09.2010 22:27:41

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 293082)
Alta care ne cam afecteaza pe toti si de care mai toti AR TREBUI sa ne ferim este

minciuno-fobia

si deasemenea

AUTOmiciuno-fobia

Teama ca la orice pas suntem mintiti in fata cu seninatate. Industrii intregi sunt create din minciuna insa cea mai periculoasa pentru individ ramine MINTIREA DE SINE!

Eu am mereu teama asta de a nu ma minti pe mine insumi si sunt foarte atent la ce scot pe gura!...cuvinte si lucruri care nu au corespondent in realitate! ci numai in imaginatie si inchipuiri.

Te contrazici
(adica este bine sa te temi de minciuna sau nu? ca fobia este o stare patologica.. dar ma tem justificat - nu fobic - ca logica este pe cale de disparitie)

mmm... 29.09.2010 23:07:58

inca un subiect demn de comentat pe forumul CRESTIN ORTODOX

sporovoiala, sporovoiala, sporovoiala...

andreicozia 29.09.2010 23:42:37

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 293084)
Te contrazici
(adica este bine sa te temi de minciuna sau nu? ca fobia este o stare patologica.. dar ma tem justificat - nu fobic - ca logica este pe cale de disparitie)

Lasa Irina ca stii tu exact la ce ma refer! Nu o mai suci si invirti!

paraschevaiasi 29.09.2010 23:52:44

fobiile mele sunt cam multe :(: mi-e frica sa merg cu masina mica, nici pe locul soferului nu ma asez chiar daca masina e oprita, mi-e frica de apa, de inaltime, de avion (numai gandul ma ingrozeste), mi-e frica de SINGURATATE, de batranete, de moarte...

floricica 30.09.2010 00:17:36

Citat:

În prealabil postat de mmm... (Post 293099)
inca un subiect demn de comentat pe forumul CRESTIN ORTODOX

sporovoiala, sporovoiala, sporovoiala...

De ce nu? teama Aneimaria de a nu fi inselata de partener, de exemplu,poate fi catalogata ca si gelozie. Gelozia poate fi o patima sau nu? Este patima un "defect" al crestinului?
Poate gasim raspunsul la intrebarea "care este cauza fobiilor?

paraschevaiasi 30.09.2010 00:20:01

Citat:

În prealabil postat de floricica (Post 293118)
De ce nu? teama Aneimaria de a nu fi inselata de partener, de exemplu,poate fi catalogata ca si gelozie. Gelozia poate fi o patima sau nu? Este patima un "defect" al crestinului?
Poate gasim raspunsul la intrebarea "care este cauza fobiilor?

Neincrederea totala in Dumnezu...

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:55:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.