![]() |
Citat:
Daca Iisus a cinat in casa cu vamesii cei pacatosi,cum crezi tu ca ii e rusine sa stea intre rockeri ? Orcum,peste ani,vei renunta la rock.Dar la credinta ,niciodata,nici acum,nici in veacul ce vine. |
Citat:
|
Citat:
Si eu ascultam heavy-metal inainte dar la un moment dat mi s-a parut prea galagios si tulburator pentru starea mea psihica. Ascult acum rock alternativ care mi se pare o muzica foarte frumoasa si in care se pune mult suflet. |
Citat:
|
Eu unul sunt de acord cu ce spune acest templier conteporan,eu sunt de la seminar si ascult rock.recunosc,si asta pentru ca muzica rock nu este lucrarea celui rau ci este magic si frumos.Mai ales trupe gen Scorpions,Queen,Metallica,Nickelback si ca interpreti imi place Eric Clapton
|
Citat:
Si daca te intereseaza si coperta albumului... http://viddug.com/images/albumcovers...B000063CP6.jpg |
Salut
Citat:
|
Citat:
|
Ai inteles gresit
Citat:
|
In primul rand nu este bine venit acest gen muzical de catre Biserica ortodoxa pentru ca este un gen muzical galagios care iti confera o stare agitata si in timp indelungat nu iti face bine. Iar manifestarea care o au artisti si fanii acestui stil de muzica este mult prea haotic si animalic ca si comportament.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:38:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.