Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROCK-ul !! = ''Satanism'' =)) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11316)

iustin10 27.11.2010 22:47:22

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308272)
Asculti rock ?Eu ascult;Slipknot.evanescence,Nightwish,three days grace . Godsmack Iris,Iron maiden ,mettalica si multi altii

Mai spune si cate o rugaciune intre 2 melodii si totul e ok ,pentru acum.
Daca Iisus a cinat in casa cu vamesii cei pacatosi,cum crezi tu ca ii e rusine sa stea intre rockeri ?
Orcum,peste ani,vei renunta la rock.Dar la credinta ,niciodata,nici acum,nici in veacul ce vine.

colaps 27.11.2010 23:00:47

Citat:

Asculti rock ?Eu ascult;Slipknot.evanescence,Nightwish,three days grace . Godsmack Iris,Iron maiden ,mettalica si multi altii

Nu, eram curios doar.

Don_Juan 28.11.2010 15:29:17

Citat:

Si nu te deranjeaza mesajul anti-crestin al unora din trupele astea (Metallica, Slipknot, Iron Maiden)? Sau nu tii cont de mesajul transmis?

Si eu ascultam heavy-metal inainte dar la un moment dat mi s-a parut prea galagios si tulburator pentru starea mea psihica.

Ascult acum rock alternativ care mi se pare o muzica foarte frumoasa si in care se pune mult suflet.

Erethorn 28.11.2010 17:12:42

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 308417)
Si nu te deranjeaza mesajul anti-crestin al unora din trupele astea (Metallica, Slipknot, Iron Maiden)? Sau nu tii cont de mesajul transmis?

Si eu ascultam heavy-metal inainte dar la un moment dat mi s-a parut prea galagios si tulburator pentru starea mea psihica.

Ascult acum rock alternativ care mi se pare o muzica foarte frumoasa si in care se pune mult suflet.

Care mesaj anticrestin la Iron Maiden ?! Nu mai vorbiti prostii.

padrevicentiu 28.11.2010 17:14:24

Eu unul sunt de acord cu ce spune acest templier conteporan,eu sunt de la seminar si ascult rock.recunosc,si asta pentru ca muzica rock nu este lucrarea celui rau ci este magic si frumos.Mai ales trupe gen Scorpions,Queen,Metallica,Nickelback si ca interpreti imi place Eric Clapton

Don_Juan 28.11.2010 17:48:04

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 308428)
Care mesaj anticrestin la Iron Maiden ?! Nu mai vorbiti prostii.

Aveau ei un album care se numea "The number of the beast" si care a facut multa zarva la vremea respectiva. In unele tari nici macar nu au fost lasati sa concerteze din cauza asta.
Si daca te intereseaza si coperta albumului...
http://viddug.com/images/albumcovers...B000063CP6.jpg

Templier Knight 28.11.2010 18:16:43

Salut

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 308417)

Mesajele astea ''ne -crestine''de care spui tu sunt niste metode de a atrage un anumit tip de public si de a da o anumit mister trupei.Ce crezi ca membrii trupei de la Slipknot , Iron maiden se duc acasa si fac ritualuri satanice cum credeti voi , ca danseaza huga-huga in jurul focului=))))),sa fim seriosi :)) .cine e cu mine???

Don_Juan 28.11.2010 18:22:07

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308437)
Mesajele astea ''ne -crestine''de care spui tu sunt niste metode de a atrage un anumit tip de public si de a da o anumit mister trupei.Ce crezi ca membrii trupei de la Slipknot , Iron maiden se duc acasa si fac ritualuri satanice cum credeti voi , ca danseaza huga-huga in jurul focului=))))),sa fim seriosi :)) .cine e cu mine???

Sa stii ca sunt destui care iau mesajele astea in serios. Si sa inteleg ca faci parte din acel public "ne-crestin"?

Templier Knight 28.11.2010 18:28:53

Ai inteles gresit

Citat:

În prealabil postat de Don_Juan (Post 308438)
Sa stii ca sunt destui care iau mesajele astea in serios. Si sa inteleg ca faci parte din acel public "ne-crestin"?

Cred ca ai inteles gresit ce am spus ,sa stii ca nu fac parte din acet tip de public ,si o mai repet :cred in Iisus Hristos.M am referit la cei apropiati de varsta mea .

Sanndy 28.11.2010 18:47:55

In primul rand nu este bine venit acest gen muzical de catre Biserica ortodoxa pentru ca este un gen muzical galagios care iti confera o stare agitata si in timp indelungat nu iti face bine. Iar manifestarea care o au artisti si fanii acestui stil de muzica este mult prea haotic si animalic ca si comportament.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:38:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.