![]() |
Citat:
|
Mos Nicolae de Dragos Ionescu
Azi noapte mi-a batut la poarta Un mos cocosat de ganduri si spate Cu ochi inlacrimati... L-am recunoscut Era Mos Nicolae Venit din indepartata-mi copilarie. |
Pentru Moșul forumului !
Dragă Moș forum, te rog să-i dai o nuleiușă lui Culai , să-l faci cu adevărat Om bunicel , nu numai învățăcel , căci mi-a amorțit mâna cu pușca monitorizării lui , și nu numai ! Mulțumesc din suflet , Moș Forum , pentru ajutorul tău !
|
Raspunsuri la "raspunsuri"
Re : Mosul Ratacit!
..........................Culai Roman Impovarat de ganduri si nevoi Revin pe unde las cate un semn... Nici nu mai stiu cum sa va-ndemn Cand vad cam ce ganditi unii din voi !? Nu v-amagiti c-aveti solutii STAS, Si cu atat mai greu sa le impuneti Priviti la cer si-o rugaciune spuneti ; E singura speranta ce-a ramas ! Doar bunul Dumnezeu ne-ar mai salva Aceasta tara plina de minciuna ! Tot ce-a fost bun s-a-mbolnavit de ciuma Si o minune-ar mai schimba ceva ! Ne-am indosariat si ne-am vanat Si-am impuscat si-n ziua de Craciun ! De ce-asteptam mereu un lucru bun Cand noi n-am inteles ce-i un pacat ? Cine-ar plati tot raul ce ne-apasa ? Noi vrem mereu-mereu cate ceva... De nu iubesti, nimic nu poti avea ! De n-ai sa ierti, nu esti stapan acasa ! Sa nu imi luati de rau tot ce v-am spus ; Si-mi cer ieratre daca v-am ranit ! Poate nu-i o-ntamplare c-am venit V-am spus si eu trei vorbe si m-am dus!... **************************** "Oameni ca noi", "oameni ca voi"... Eu nu gasesc nici o deosebire Suntem un neam cu toti, si-o fire Cu-aceleasi ganduri triste si nevoi ! Nu-s suparat pe nimeni, sincer spun ! Doar incurcat un pic si necajit Ca pan’acum nimeni nu s-a gasit Sa faca-n tara asta ceva bun! Ma zbat intr-o parere si incerc Sa promovez o unica gandire De vom ierta si-om darui iubire Ne-om dezrobi si vom iesi din cerc. Sunt 20 de ani de ura ; Se-ntorc soldatii in mormant ! Mai este oare-n noi un lucru sfant ? Avem masuri, dar nu avem masura !! Pe cine sa iubeasca Dumnezeu ? Suntem bolnavi, nu are ce alege ! Cu legi facem mereu fara-de-lege Si niciodata nu-L chemam la greu ! Poate-s naiv, eu stiu ? Si da si nu. Dar cred ca-i tot ce ne-a ramas acum : Sa ne unim "cei cu cuvantul bun" Sa spunem : Doamne, fa dreptate, Tu !! |
Cu toate "pilele" tale / Nuleiușa îți va fi pe spinare / Căci nu mai ai scăpare . Moș f....m !
|
La multi ani la toti care poarta numele de Nicolae, Nicoleta, Nicole sa va aveti multe bucurii sanatate si Sf Nicolae sa fie in ajutor cind va este greu.
|
:53::8:Omu(le)Bun - alias Culai (Nicolae?)Roman-minunate versuri !Prin Harul Sau, Bunul Dumnezeu sa-ti dea in dar MANTUIREA!Si din partea mea, tie si tuturor celor ce poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae, multa sanatate, la multi ani, spor duhovnicesc si sa nu uitam ca "in lumea asta de noroi/Hristos e totul pentru noi"(Traian Dorz) si ca EL a biruit lumea.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:57:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.