![]() |
Citat:
Daca acea ravna presupune exagerari si habotnicie, atunci partenerul se va sminti si nu-si va dori asa o existenta. Este de inteles. Cum scrie la Timiseni la manastire, dreapta socoteala este cununa faptelor bune. Ar trebui sa ne-o dorim cu totii. |
Domnul sa va binecuvinteze si iti multumesc
Florin-Ionut, mare bucurie, mare dar, mare dragoste, Domnul sa va binecuvinteze pe amandoi. Iti multumesc pentru postarea ta.
|
Ieri s-a făcut și mai multă mîntuire casei mele. S-a născut Teodora.
|
Să vă trăiască, să vă fericească și s-o creșteți cum se cuvine!:41::77:
|
Nu tu erai, odata, cel de aici ? :) http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=4359
Domnul si Maicuta Sa sa va oroteasca, cea mica sa va aduca bucurii pentru ca-i un dar minunat...cel mai minunat :) Laudat fie Domnul intr-u puterea Lui! Laudat fie Domnul intr-u mila si iubirea Lui nemarginita! Doamne ajuta! P.S: Ma bucur mult pentru voi! |
Citat:
Tocmai în asta constă ideea de mîntuire. Acesta este sensul corect al cuvîntului, anume cînd scapi de cîte un drac care s-a instalat în creierul tău. Mîntuire = scăpare = salvare = izbăvire de cel rău. Toate cu ajutorul Lui Hristos, Rațiunea tuturor lucrurilor bune și Creatorul a toată făptura. |
Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine. |
de aici
Citat:
Citat:
FELICITARI !!!!! Slava lui Dumnezeu pentru toate !!! Doamne, ajuta! |
Citat:
Ce sa zic, am ramas mut de ,,admiratie" , nici nu speram sa aud o nebunie mai ,,serioasa" din gura unui duhovnic batrin, casatorit si mai ales de la catedrala...din oras. Cu asemenea duhovnici da, putem spune ca a cam fost greu drumul de ,,aici' si pina ,,tot aici". Chiar daca sora are o admiratie sincera pt. evolutia spectaculoasa si eu spun ca tot o admiratie sincera am , dar cu totul si cu totul din alt temei . Surprinderea mea este peste masura . Dar de, ce sa facem , nu ne asemanam unii cu altii chiar daca ne-am dori-o ! |
Citat:
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea iubire si intelegere in familie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:05:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.