![]() |
Bucurie
De peste mari si zari ,va trimit si eu gindurile mele sincere .Sanatate ,pace si multa iubire sa aveti in suflete.Iar ,daca pe cineva am suparat din fratii mei in seara aceasta im cer iertare.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti si sa va aiba in paza.Doamne Ajuta .
Craciun Fericit! |
Sarbatori Fericite
[SIZE=2][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2]Va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si Nasterea Domnului Hristos sa va fie de folos[/SIZE][/SIZE][SIZE=2].
Aveti aici 4 albume cu cele mai frumoase colinde cantate de niste voci divine (nu va spun care) ce va vor umple inima si sufletul de pace si bucurie. Acesta este caodul meu pentru voi :6: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-25...b458c156e2.zip [/SIZE] |
Fragment dintr-un colind:
Astazi S-a nascut Hristos, Mesia, chip luminos, Laudati si cantati Si va bucurati! |
Citat:
Superbe !!! MULTUMIM , Petrica ! :77: |
1 atașament(e)
Frumoase sunt zilele cand Biserica ne cheama la ea , si mai ales acum de Sarbatoarea Nasterii Domnului ! Zile pline , dar atat si atat de frumoase ! Azi , maine si poimaine suntem poate cel mai mult prezenti la Sfintele Slujbe , si parca suntem complet altii ,mai buni , mai intelegatori , mai iertatori , caci toti cei ce suntem prezenti la Sfintele Slujbe , suntem luminati de Duhul Sfant , iar acolo unde este El , e multa pace si liniste ! Sarbatori fericite , si multa liniste sa aveti ! Doamne ajuta !+:53::53::53:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:04:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.