Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11617)

LapetiteMoc 25.12.2010 14:45:52

Intrebare stupida :2:.... Nimeni nu stie nici ziua , nici ceasul ...

Mtcrysty17 25.12.2010 16:15:38

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 316258)
Intrebare stupida :2:.... Nimeni nu stie nici ziua , nici ceasul ...

Parintele arsenie boca a stiut.

camy_d 25.12.2010 17:32:07

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 316268)
Parintele arsenie boca a stiut.

Unii sfinți au știut când și cum o să moară pentru că erau vizionari și pentru că meritau să-și cunoască sfârșitul. Noi dacă l-am cunoaște am păcătui, iar înainte să murim ne-am pocăi.

hanico 25.12.2010 17:32:34

Cel mai sigur e ca as pleca de linga cei dragi luindu-mi la revedere pentru 3 zile. Plecind as alege o manastire unde sa ma pregatesc pentru ,,marea trecere,, si as inchide ochii multumind lui Dumnezeu pentru toate!!!

irina82 25.12.2010 17:45:42

Citat:

În prealabil postat de alexdu (Post 316195)
Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri?

As plange pentru pacatele mele. Dar 3 zile ar fi asa putin.....

disbel 25.12.2010 19:37:59

Voi creștinii ar trebui să fiți cei mai fericiți oameni de pe planetă când aflați că muriți, având în vedere că voi credeți în rai și viața de apoi. Nu așa e logic?
Eu daca știam că există viață după moarte când aș fi mers la doctor și aș fi aflat că am vreo boală aș sări în sus de bucurie. Dacă mi-ar muri vreo rudă aș ține chef. Deci explicațimi care e faza cu behăitul și plânsul și toate astea dacă merge într-un loc mai bun?
Se vede că nu gândiți decât cu un pas în față.

hanico 25.12.2010 19:47:02

Citat:

În prealabil postat de disbel (Post 316298)
Voi creștinii ar trebui să fiți cei mai fericiți oameni de pe planetă când aflați că muriți, având în vedere că voi credeți în rai și viața de apoi. Nu așa e logic?
Eu daca știam că există viață după moarte când aș fi mers la doctor și aș fi aflat că am vreo boală aș sări în sus de bucurie. Dacă mi-ar muri vreo rudă aș ține chef. Deci explicațimi care e faza cu behăitul și plânsul și toate astea dacă merge într-un loc mai bun?
Se vede că nu gândiți decât cu un pas în față.

Problema e daca meritam raiul, Disbel!
Un crestin care crede ca merita raiul, n-o sa intre in el! Smerenia e conditia cea mai ceruta la Poarta Raiului! Craciun fericit!

irina82 25.12.2010 19:51:31

Citat:

În prealabil postat de hanico (Post 316301)
Un crestin care crede ca merita raiul, n-o sa intre in el! Smerenia e conditia cea mai ceruta la Poarta Raiului! Craciun fericit!

Bravo!!! Asa e.

disbel 25.12.2010 19:52:13

Citat:

În prealabil postat de hanico (Post 316301)

Păi bun dar aia tot nu acopera faza cu regretele și plânsul când moare cineva. Ajută cumva persoana respectivă să intre în rai sau ce? de ce nu sunteți fericiți că trece mai departe?
Și mai ales toate prostiile legate de înmormântare, pomene și alte cele de parcă mortul mâncă din ele.
Ar trebui să vă comportați ca și cum nimic nu s-a întamplat în cel mai rău caz, party în cel mai bun.

mihele_m 25.12.2010 20:05:19

Citat:

În prealabil postat de alexdu (Post 316195)
Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri?

Ce am putea face decit sa asteptam in rugaciune ,macar sa plecam in lumea de dincolo cit de cit purificati .

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:35:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.