![]() |
Citat:
|
Spre exemplu se zice de orasul Ierihon e cel mai vechi oras cunoscut din lume,de 9000 de ani dinainte de nasterea lui Hristos.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jericho Unde zice la Facere de crearea stelelor explicit? De exemplu la cartea lui Iov zice de stele: "Poți tu să scoți la vreme cununa Zodiacului și vei fi tu cârmaci Carului Mare și stelelor lui?" O fi zicand pe la Facere si crearea stelelor,ca zice "La inceput a facut Dumnezeu cerul si pamantul". |
Buna tema!
Citat:
Deci sa luam in considerare cuvintele sfintilor si nu cele ale oamenilor de stiinta. |
Citat:
15. Și să slujească drept luminători pe tăria cerului, ca să lumineze pământul. Și a fost așa. 16. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei și luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopții, și stelele. 17. Și le-a pus Dumnezeu pe tăria cerului, ca să lumineze pământul, 18. Să cârmuiască ziua și noaptea și să despartă lumina de întuneric. Și a văzut Dumnezeu că este bine. |
Pai da, Biblia e cuvantul lui Dumnezeu, deci de ce sa nu credem Bilbia?
|
Citat:
(Înainte de a mă întreba, răspunsul este da, am citito, de 2 ori chiar.) Vrei să îți dau niște pasage unde dumnezeul tău este rasist? unde promovează sclavia? unde omorul copilor tăi este ok? etc Dacă am trăi într-o societate cu tot ce scrie în biblie am fi în epoca medievală iar. În timpul unde preoții spânzurau ”vrăjitoare”, în timpul unde ori erai creștin ori îți luau capul cu sabia, în timpul unde oamenii erau vânduți și cumpărați, în timpul unde femeile erau niște unelte. Uită-te la cei din Iran sau unde a fost cel mai recent incident, că o femeie a purtat blugi sub acea robă și a fost biciuită. Aia vrei și tu? |
Cartea Facerii se numeste,daca deschizi Sfanta Scriptura si te uiti:
"Facerea - Intaia carte a lui Moise". A fost scrisa de Sfantul prooroc Moise,pentru evrei de atunci,la nivelul de intelegere al acelora. http://ro.orthodoxwiki.org/Moise Cuvantul lui Dumnezeu intrupat este Dumnezeu Iisus Hristos. |
Citat:
Amintește-ți că ești pe un forum ortodox, nu le mai face varză!!! |
Citat:
Datele de milioane de ani nu vin de la fosile, ci de la niste roci, si nu sunt obtinute cu carbon, ci cu alti izotopi. Insa si aceste metode de datare sunt foarte problematice, de multe ori varstele obtinute pentru aceeasi piatra cu metode diferite sunt foarte diferite una de alta. Pe langa acestea, sunt foarte multe alte metode de datare care dau o varsta maxima a Pamantului cu mult mai mica. De exemplu, cantitatea de sodiu din oceane, viteza de eroziune a continentelor, cantitatea de heliu ramasa in cristalele de zirconiu, viteza de departare a Lunii de Pamant, durata de viata a cometelor, etc... Daca vrei mai multe detalii cauta "radiometric dating" pe www.AnswersInGenesis.org sau www.icr.org. Doamne ajuta si sarbatori fericite! Bogdan. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:50:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.