Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   esti varsta de 33 ani una fatidica? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11677)

Melissa 31.12.2010 01:00:40

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 317900)
in fiecare an ni se intampla cate ceva. tie ti s-a intamplat ceva imoportant doar la 33 de ani? in rest nimic?

ba da si in rest...dar m-a marcat tare la 33...:-)...Mereu am crezut ca la 33 se va intampla ceva...si uite ca s-a intamplat...poate ca a fost doar un presentiment...dar ti-am spus, am mai vazut cazuri:-)

Dumitru73 31.12.2010 01:02:45

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 317907)
ba da,si in rest...dar m-a marcat tare la 33...:-)

nu te contrazic. dar e subiectiva problema.

Melissa 31.12.2010 01:14:15

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 317909)

E foarte subiectiva,clar:-) Si ma poti contrazice oricand, eu nu ma supar..:-)

ingerul_pazitor 31.12.2010 01:15:34

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 317909)

eu am 32 si am fost intre viata si moarte in feb fac 33, poate o fi o coincindenta, o prietena mea este f greu incercata nu intru in detalii are 33, o cunostinta a mea a murit la 33 de cancer, desigur nu e regula, asa nu ar mai fi nimeni pe pamant daca ar muri toti la 33...dar asa am obs eu din ce cunosc eu, sigur fiecare are alte experiente personale.

Dumitru73 31.12.2010 01:30:12

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 317913)
eu am 32 si am fost intre viata si moarte in feb fac 33, poate o fi o coincindenta, o prietena mea este f greu incercata nu intru in detalii are 33, o cunostinta a mea a murit la 33 de cancer, desigur nu e regula, asa nu ar mai fi nimeni pe pamant daca ar muri toti la 33...dar asa am obs eu din ce cunosc eu, sigur fiecare are alte experiente personale.

si care ar fi sensul? din ce spui patca e un blestem.

Melissa 31.12.2010 01:33:06

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 317921)
si care ar fi sensul? din ce spui patca e un blestem.

Se face o legatura cu moartea lui Iisus ...Mantuitorul a patimit si a murit la 33 de ani..

anna21 31.12.2010 01:40:28

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 317845)
daca nu ma insel DOMNUL IISUS HRISTOS A MURIT LA VARSTA DE 33 ANI(TRUPUL MAI BINE ZIS) INSA ACEASTA VARSTA PARE TOTUSI UNA FATIDICA PTR MULTI DINBTRE NOI ADICA SUNT MULTE INCERCARI ALE VIETII IN JURUL ACESTEI VARSTE, CE PARERE AVETI SAU CE STITI?

Este un numar important pentru cei pasionati de numerologie.
(33 trepte de initiere in piramida masonica, doar un exemplu).

Cat despre existenta personala, nu are mai multa relevanta decat pisica neagra, vineri 13, sa-ti iasa cineva cu galeata goala in fata, sa ti se "zbata" ochiul, sa te "manance" mana, sa sughiti etc.. Babisme.

Incercarile din viata sunt cu stirea lui Dumnezeu fie pt pacatele noastre, fie prin Pronia lui Dumnezeu... toate ne sunt date spre binele nostru. (nu sunt legate de o varsta).
Nu trebuie sa te temi, ci doar sa-ti pui toata increderea in Hristos.
Doamne ajuta.

Dumitru73 31.12.2010 01:47:10

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 317926)
Este un numar important pentru cei pasionati de numerologie.
(33 trepte de initiere in piramida masonica, doar un exemplu).

Cat despre existenta personala, nu are mai multa relevanta decat pisica neagra, vineri 13, sa-ti iasa cineva cu galeata goala in fata, sa ti se "zbata" ochiul, sa te "manance" mana, sa sughiti etc.. Babisme.

Incercarile din viata sunt cu stirea lui Dumnezeu fie pt pacatele noastre, fie prin Pronia lui Dumnezeu... toate ne sunt date spre binele nostru. (nu sunt legate de o varsta).
Nu trebuie sa te temi, ci doar sa-ti pui toata increderea in Hristos.
Doamne ajuta.

foarte corect...

anna21 31.12.2010 01:49:39

Citat:

În prealabil postat de ingerul_pazitor (Post 317913)

Cea mai grea perioada din viata mea a fost la 17 ani.
Cea mai pacatoasa: intre 18 si 28 ani.. dar am trecut la pacate mai "subtile" probabil.
La 31 ani: foarte greu, cumplit chiar!
La 33 ani: nimic.. liniste (si o masina noua daca poate fi un eveniment, dar cred ca nu)

Pt sotul meu.. cam ascelasi traseu (minus masina, el si-a luat pantofi noi... ok, glumesc)

Nu sunt reguli.

cristiboss56 31.12.2010 01:55:45

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 317931)
Cea mai grea perioada din viata mea a fost la 17 ani.
Cea mai pacatoasa: intre 18 si 28 ani.. dar am trecut la pacate mai "subtile" probabil.
La 31 ani: foarte greu, cumplit chiar!
La 33 ani: nimic.. liniste (si o masina noua daca poate fi un eveniment, dar cred ca nu)

Pt sotul meu.. cam ascelasi traseu (minus masina, el si-a luat pantofi noi... ok, glumesc)

Nu sunt reguli.

Viață-Moarte-Viață , singura regulă, în rest toate sunt atât de trecătoare, un simplu vis și atât !

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:39:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.